![]() |
Logan vs Chevrolet Kalos
Salutare la toata lumea! Sunt nou pe aici si as vrea sa apelez la sfaturile voastre. In curand vreau sa-mi iau masina (nu prea scumpa) si nu reusesc sa ma decid intre LOGAN si KALOS pe care sa o aleg. Ce spuneti?
|
kalos... de departe, nu sta pe ganduri. incearca sa faci test drive ceva cu ambele, sa le vezi interiorul si toate astea si o sa ajungi la ce spun eu!
|
:lol: Kalos nu sta pe ganduri :lol: da vrey masina noua sau la mana a 3-a
|
Re:
Quote:
P.S:am fost in dreapta la toate test drive-urile deci nu am condus eu ca sa nu zicetzi... :wink: |
Re:
Quote:
|
Quote:
recomand kalosul cu incredere... |
Quote:
As vrea mai multe detalii care ma pot ajuta sa fac diferenta. Si eu inclin spre Kalos dar lucrez intr-un service auto si am vazut multe Kalos-uri lovite (prea tare) si de aceea tind sa cred ca au mari probleme de stabilitate, sistem franare mai exact capitolul siguranta. Am vazut Kalos puternic lovit frontal fara ca air-bag-urile sa actioneze, deci..... |
mai bine Kalos decat Logan ; partea proasta e ca am auzit ca au probleme la cutia de viteze ( nu stiu cat de mari )
|
Ia-ti un hyundai accent.....e cam aceeasi bani...si ca sa scapi de taxele vamale mari...faci un leasing pe un an de zile :wink:
|
Inainte sa te iei dupa majoritatea .......... te-ai interesat ce pretri au piesele de Kalos..........ai grija ca au niste scoruri de iti pica fata.......mai bine iati alceva dar nu Kalos...........cheia e la tine...tu alegi. :wink:
|
Inainte sa te iei dupa majoritatea .......... te-ai interesat ce pretri au piesele de Kalos..........ai grija ca au niste scoruri de iti pica fata.......mai bine iati alceva dar nu Kalos...........cheia e la tine...tu alegi. :wink:
|
Si eu tot pe Kalos as merge,acuma nu stiu cat de fiabile sunt cel putin uni posesori de Logan deja au 30 000 Km facuti si in afara de consumabile nu au schimbat nimik important.
|
Parerea mea e sa nu iei o masina care nu e facuta in Europa ca o sa patesti taxe vamale si la ia si la preturile pt piese care oricum sunt mari.Am un prieten care are un Kalos si-mi spunea ca sunt ff proaste in comparatie cu Cielo (masina asta a avuto inainte) si ca au niste scoruri la piese de te iau durerile de cap.A dat pe oglinda lateral stanga 3.200.000 lei si nu e electrica sau cu mai stiu eu ce............ :wink:
|
Kalos RUlzz
Io am kalos adevaru e k se comporta aiurrea cu suspenisiile da la motor nu se compara cu logan => KALOS RuLLLzzzzzzzzz
|
de ce nu se compara la motor cu loganul???
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
eu am condus kalos o singura data, si ceea ce m-a deranjat la el a fost pozitia la vola: inghesuita ( ce-i drept eu am 1,87 ), mult prea sus scaunul fata de volan, comenzi nu tocmai ergonomice, materiale destul de ieftine pe bord, finisari cam slabe pentru gustul meu, si cutie de viteze imprecisa, cu probleme la treapta de marche-arriere ( masia cu 10.000 de km, sa caraie cand bagi in marche-arriere cu ambreiajul apast la capat si cu motorul la relanti, nu mi se parefiresc ). versiunea pe care am condus-o avea geamuri manuale, dar avea aer conditionat...
un alt amanunt care m-a deranjat,subiectiv vorbind, mi s-a parut destul de slabut motorul pentru caroseria pe care o are de pus in miscare |
Pana acum am condus toate cele 3 masini cu pret minim de achizitie Logan-ul Kalos-ul si Accent-ul. Hyundai Accent parerea mea ca se comporta cel mai bine la performante si calitate (pierde in fata loganului doar la pretul de intretinere... consumabile, etc.)
|
si eu ti-as recomanda hyundaiul.dar totusi,dak vrei sa alegi intre logan si Kalos,DE DEPARTE Kalosul.le-am condus pe amandou si nici nu se compara.spre ex,cu loganu am luat o curba mai stransa cu viteza PUTZIN km mare si am simtit k se rastoarna.fara misto.am incercat acceasi kestie cu kalosul,nici mkr nu s-a clintin.si in plus,poate mi se pare mie,dar kalosul are un demaraj extraordinar :D dar,vorba aia,keia e la tine.BAFTA
|
hyundai accent - 5 ani garantie (adevarat ca nu completa) fata de cea a Loganului de 2+1 (motor si cutie) spune totul , avantajul loganului este spatiul dar dezavantajul este comportamentul rutier la viteze mai mari (in curve ma refer) unde are tendinte de supravirajari si chiar de rasturnare - testul elanului pana la urma a fost pe bune cu loganul sau trucat :?: , in fine Kalosul personal nu imi place ca forma, ca tehnologie tot Daewoo, nimic deosebit si faptul ca are taxe de import il dezavantajeaza clar dar pana la urma e o comparatie echilibrata si totul depinde de gustul fiecaruia si de cina va exploata si in ce fel autoturismul.
|
kalos = o caterinca de masina cu un consum de camion.
daca va cumparati kalos succes sa va chinuiti sa intrati in el si sa va bucurati din plin de bordul lui rudimentar si de consumul mare. si loganul e tot varza dar macar e o varza prestabila si spatioasa si cu un consum simtitor mai mic. oricand as alege loganul peste kalos. |
Re:
Quote:
Eu am logan si am mers la mare cu 160....reprosez multe loganului, dar asta nu.... |
Cu siguranta Logan. Daca nu va convingeti, busiti-le intre ele. Kalos se evapora, iar logan se zgarie putin. Asta este... :D
|
Re:
Quote:
|
Ei, poate am exagerat si io oleak. Personal nu am vazut vreun accident intre Logan si Kalos, dar Logan imi da impresia ca e mult mai bine construit decat coreeana (chit ca e si numai din cauza gabaritului).
|
Re: Logan vs Chevrolet Kalos
Limbajul tau lasa mult de dorit prietene. Cred ca nici nu stii ce inseamna cuvantul 'rudimentar'. Poate traduci si expresia ' varza prestabila' . Sunt sigur ca multa lumea va tine cont de parerea ta. Acum trecand la lucruri serioase, kalosul este peste logan din mai multe aspecte : Sa incepem cu motorul de 1.4 16v care are mai multi cai decat motorul de 1.6 al loganului, " bordul rudimentar " este compus din materiale superioare din puct de vedere calitativ decat cel de la logan , acest lucru fiind subliniat de orice revista de specialitate. Designul poarta semnatura celebrului Giugiaro , dar sa zicem ca gusturile nu se discuta asa ca acest aspect este mai putin important. Ma opresc aici iar in concluzie , daca pretul nu este o problema, intre logan si kalos va sfatuiesc sa alegeti kalos sau accent.
Raspuns pentru shadowro |
pana la urma trebuie sa le conduci pe ambele (sau pe toate 3 - daca bagi in calcul si accent-ul). mie mi-a placut cel mai mult kalos (demaraje bunicele, senzatie de spatiu). logan-ul e muult prea greoi si pozitia la volan e cam inalta ca sa fie comoda iar accentul mi s-a parut muuult prea rigid - mie aproape mi s-a facut rau intr-unul.
|
Daca ai bani iti iei un Hyundai Accent. Daca nu, mai bine un Logan 1,6 decat Kalos. Le-am condus pe toate 3. La servicu am accent iar masina personala am un logan. Am mers si cu Kalos aproape 1000 km si mi-am facut o buna idee de ce-i poate "pielea"!
Kalos-ul e mai bun din punct de vedere al demarajului decat logan 1,5 dci sau 1,4 mpi. Dar e o masina cam nesigura cu tabla subtire rau. Daca te loveste un logan te face varza! Ca spatiu interior sa nu mai vorbim! PS. I-am dat la logan viteza de constructie (187km pe ac, adik 175 reali ca am 1,6) si n-are nici pe dreaq! Cine spune ca o ia razna la 120km e bull-shitter sef! Stiu ca 1 aprilie e aproape dar chiar asa mai oameni buni?!?! |
| All times are GMT +2. The time now is 03:54. |
- Copyright 2026 4Tuning