![]() |
E36 - My car
8 Attachment(s)
senzatie majora cu 100 la ora
|
Re: MAY CAR
vreau sa imi spune-ti parereile voastre
|
in primul rand vezi ca ai probleme cu engleza " may car " se scrie de fapt " my car " ...2 la mana ..vezi ca mai sus tot in sectiunea BMW este frumos un titlu Masina Mea , acolo ar trebuii sa iti faci un thread si nu aici
Si acum ...: plus-uri - culoarea, interiorul, jantele, suspensia (in cazul in care exista pe masina) minus-uri - aranjeaza nr ala ca sta ca draq(asta in cazul in care o ai cu nr de BC), pozitiilea alea rosii nu au ce cauta pe masina sunt kitch, bara fata tine de gusturi personal nu prea imi place, stopurile si eleronul strica tot pe masina n-au nici o treaba, masina a fost lovita in fata destul de rau. |
E caterinca topicul asta !
|
Re: E36 - my car
daca vrei sa iti prezinti masina aici . da mai multe detalii despre ea ;)
|
Re: E36 - My car
parerea mea . . . e cam incarcata si nu prea are linie . Imi place in schimb Culoare (Rosu cred ca da foarte bine pe Bmw) , jantele . Mai zi si tu una alta despre masina . . .
|
In primul rand fa ceva cu lufturile de la capota ca se vede naspa rau...eleronul nu are nici un rost si se vede aiure...
Mai multe detalii despre masina...? |
cam obosita pare din fata...
|
bara fata da cam aiurea pe masina ,lufturi de la capota poate poti sa le rezolvi si tu , eleronul zici ca e de impreza ,pozitiile sunt penibile in rest ar arata bine.bafta in continuare
|
cineva si-a batut joc rau de tot de bara fata.apoi si de capota.eleronul ala...marfa rau..ce pot sa zic.stopurile....nu prea sunt de acolo.jantele alea pe 15",nu credeam ca pot sa arate asa nasol.era mult mai bine cu alea pe 17".pozitiile rosii...ce e cu ele?
|
na ca l-ati speriat...mai zi si tu cate ceva despre ea.daca mai mergi in halul asta cu ea ai sa ai bara din fata sub masina in curand.incearca sa le aliniezi cumva.ceva planuri?bafta
|
ca ai vrut parere: e praf toata!
|
stergatoare rosii?
|
Fainutz. dar pacat ca ai lasat tobele pe aceeasi parte :(
|
salut, s-o stapanesti sanatos si fara incidente.
parerea mea.... mult prea mult rosu, eu zic ca ar arata mai bine fara stergatoarele rosii, fara eleronul ala mult prea mare de pe portbagaj si fara pozitiile rosii. multa bafta ! |
Quote:
:twisted: |
Quote:
Caterinca topicul .. :-) |
Quote:
|
Bmwaldo tie nu o sa iti dea 30 de cp ca nu ai si kitt`u exterior asa aerodinamic ;)
|
Quote:
|
Quote:
superba masina, nu asculta ce zic astia, sunt invidiosi pe tine printre cele mai tari e36 din tara |
Daca ai acelas debitmetru si nu i-ai scos limitarea electronica de turatie poti sa-i pui ce cip vrei, si de optimizare daca vrei si iti permiti unu vero, ca tot mai mult de 5-6 cai nu-i dai in plus, eventual maresti un pic puterea in aceeasi plaja de turatie ceea ce-i si asta un lucru bun, da pt 30 de cai in plus la cei 115 cati are motoru asta de 1.8 mai trebuie si alte modificari
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:22. |
- Copyright 2026 4Tuning