![]() |
E36 - THE BIMMER !
6 Attachment(s)
asta e masina mea!
|
Re: THE BIMMER !E 36.....
imi place cum arata masina:) s-o stapanesti sanatos...
pune-i o suspensie sport si niste jante ceva clasic.(M , ac schinzer,bbs etc) , cam asta ar fi urmatorul pas pe care l-as face eu.. spor cu ea:D |
MULTUMESC MULT!O SA CAUT NISTE JANTE..........CEVA DE M ............AM UITAT SA MENTIONEZ CITEVA DIN DOTARILAE MASINII
4 GEAMURI ELECTRICE CLIMATRONIC MANUAL DUBLU TRAPA ELECTRICA ANGEL EYES BI XENON BLOCANT DE 3.15 TOBE REMUS ...................CIT DE CURIND VOR URMA ALTE MODIFICARI!SUGESTIILE SUNT BINE VENITE. |
Arata destul de bine . Ce motor are ?
|
da masina se vede ca sa avut grija de ea ...hmmm din fata se vede ca masina a fost lovita ...dar asta e la anii care le au mai rar masina perfecta ! multa bafta cu ea si fara incidente
|
motorul e de 2.0..............iar de lovit.........decit o aripa si apoi la anii lor mai rar una perfecta!
|
Re: E36 - THE BIMMER !
foarte bine arata masina....bafta pe mai departe...
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
citeva poze mai noi...........
|
2 Attachment(s)
ai vazut mai daca m ai ascultat ....... GPL.......acum merge mai tare ? da ai toba sparta ca scoate fum cam mult sau papa ulei nu te mai vezi
|
mai antonica..............stai blind!
|
sal....este superba masinuta asta a ta,daca ai pune si niste jante pe masura ar fi ap perfecta din punctul meu de vedere...a si inca ceva toba aia finala asa o lasi?
|
toba finala nu mai este cea din poza acum am finala remus.............o sa fac niste poze..
|
3 Attachment(s)
citeva poze..........
|
un filmulet ceva cu masina ? :D se poate ?
|
1 Attachment(s)
sper sa nu se supere nimeni eu cu maistru bmw florin suntem prieteni buni ( nu ne inprumutam masini ,bani ,femei si nu avem treaba din punct de vedere sexual ) si cred ca ne permitem anumite glume
despre pisica lui nu se poate spune decat IMPECABILA din toate punctele de vedere + trage tare pt un motor mic si amarat dar intepat PS :reclama a fost facuta de cassa dao (dai un suc de 45 % ) securistilor care sunteti nu mai sterge ti posturi ca nu e frumos...... va dam bile negre |
un filmulet...........................
https://www.youtube.com/watch?v=QeBZpaKyG2c |
Quote:
Cred k e gluma faza q GPL-UL.... |
Quote:
|
in curind vor urma citeva modificari!
|
3 Attachment(s)
citeva poze...........
|
e bine . . . daca la 260 cu 6000 RPM iti consuma 9% ! Cred ca la ralanti iti pune benzina inapoi in rezervor :))
|
:lol::lol::lol::lol:e caterinca rau poza cu 260`u...ce i`ai dat frate sa "manance"?
|
Quote:
|
Lapte boss ca de aia e pisica! Foarte frumoasa pisica ta! Bafta cu ea in continuare!
__________________________ BMW E36 Coupe:https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/103919-e36-gr-83-bmw.html |
care 260 ma ce 260 unde 260 unde ati vazut mai oameni vreau sa ma amuz si eu ......
|
Quote:
|
Quote:
|
am mai scos mai masina dar eu nu am cum sa te vad ...tu mergi prea repede pentru mine ...260
|
Quote:
dar ce glumitze avem in program... si asa nu te vede lumea cu secolele...si cand te vede esti cu cine stie ce troaca de masina. a dat caldura...vino pe aici...poate ne arata si noua florin cum e la 260....ca nici a mea nu ia d'astea. |
Quote:
2 eu nu sunt inebunit dupa viteza asa ca voi eu respect legea 50 hai maxim 60 de 260 nici in vise p.s astept provocari non stop |
provocari la ce?
provocari de la cine? pe mine m-am exclus...ca nu am cu ce... pai si ce faci cu ce ai sub capota? respectam legea? frumos...sa iti fie rusine florine...infractorule! |
ce treaba are capota cu provocarea ? mai mihai de cate ori m am dat eu fund? ce i drept ... nu i stramb NICIODATA
|
2 Attachment(s)
niste poze.................
|
hai mai florine ca moare mai scoate si tu un as din mana mai arata si tu cate ceva stiu ca te ai apucat de motor il faci turbo dar pune poze ca sunt curios
|
nu il fac turbo si nu modific nimic la el..................doar gpl.........atit :D
|
4 Attachment(s)
poze noi..........:D
|
Frumoasa "pisicutza" ;), suspensie sport nu primeste :D?
Bafta in continuare si sa ai grija de ea si ea de tine! |
salut , arata bine masina rosie , o prinde bine culoarea. Chiar vrei sa ii pui gpl ? :) succes in continuare..
|
6 Attachment(s)
citeva poze noi..........:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:49. |
- Copyright 2026 4Tuning