Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   NU SE POATE ASA CEVA !!! (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/96790-poate.html)

GolfuletzS 08-11-08 10:41

NU SE POATE ASA CEVA !!!

HAI: oameni buni!!!!! incredibil ce a putu sa se intample la billa(dr taberei) in seara asta.daca auziti ceva ,indicii,pareri,discutii despre ce s-a intamplat,rog sa-l contactati pe florica.va aduc la cunostinta faptul ca ca eu(haiu) mcmate,bohu mic,si mari nsl,am fost atacati, batuti cu bate de un grup de indivizi (40-50 la numar)mi-au distrus masina,mi-au spart geamurile masinii- lui mari i-au spart capul,pe mcmate il dor coastele,iar bohu mic are nasul vanat si niste vanatai.incredibil!!!!!!!!!!!nu am avut nimic cu nimeni,nu ne-am luat de nimeni,pur si simplu stateam la billa(dr taberei) in parcare si vorbeam,mai ramaseseram doar noi 4,cum un grup de 45-50 de insi sa vina si sa bata 4 oameni???? degeaba fara nici un motiv

daca auziti cumva de asa ceva lasati aici mesaj
sau un telefon ceva ... ca sa afla cine erau aia

da`ti mesaju asta la toti
pe yahoo pe mail pe tot

morpheusmaster 08-11-08 11:20

Re: NU SE POATE ASA CEVA !!!

nici nu stiu ce sa spun...am fost aseara dar am plecat cu george in jur de ora 12...deci toata treaba a inceput dupa...imi e greu sa cred ca asta sa intamplat...cu riscul de a va supara pe min ma bucur ca ati scapat vii (45-50 de oameni din prostie pot omora 4 oameni si fara sa vina cu intentia asta)...dar mas bucura de 1000x mai tare sa aflu ca e o farsa pusa de voi la cale desi nu cred....is :-| nici nu stiu ce sa mai spun...
INSANATOSIRE GRABNICA VOUA!!! Tabla si geamurile se fac ele la loc, voi sa fiti bine

CINE SI DE CE NE VREA RAUL???

Brutus_vali 08-11-08 11:50

E groaznic ce s-a intamplat, chiar daca nu am mai venit de mult la intalniri, aseara am vrut sa vin dar a trebuit sa plec cu treaba in alta parte. Doamne ajuta sa-i gasim pe aia, pentru ca nu e drept chiar si din punct de vedere al smecheriei, 40 - 50 de insi cu bate sa sari la 4 oameni, mi se pare de o lasitate si o prostie iesita din comun. Imi pare rau baieti si insanatosire grabnica

Bogdan2fsc 08-11-08 12:03

mai mult ca sigur erau suporteri.. din cate stiu io la billa in dr taberii isi dau interval suporterii sa se bata..

GolfuletzS 08-11-08 12:04

Quote:

Originally Posted by Bogdan2fsc (Post 1850847)
mai mult ca sigur erau suporteri.. din cate stiu io la billa in dr taberii isi dau interval suporterii sa se bata..

detaliaza

vladdaman 08-11-08 12:06

ba esti nebun cum dracu? si eu am fost aseara dar tot asa se pare ca am plecat in timp util sa nu patesc nimic...la ce ora s-a intamplat? unde era politia aia omniprezenta aseara cand era nevoie de ei?

Bogdan2fsc 08-11-08 12:08

Quote:

Originally Posted by GolfuletzS (Post 1850848)
detaliaza

nu am ce sa detaliez ..

shantzu 08-11-08 12:09

Quote:

Originally Posted by GolfuletzS (Post 1850848)
detaliaza

eu zic ca ii recunoasteau daca erau suporteri... fulare , tricouri cu echipa favorita etc

stefan_88 08-11-08 12:10

da cei de la billa nu au camere de filmat in parcare ?... poate recunoasteti pe cineva din grupul ala

leonard 08-11-08 12:12

nu exista camere de vederi la bila?...nu a recunoscut nimeni pe nici un agresor? la politie ati reclamat?
imi pare nespus de rau ce s-a intamplat....si incerc in zadar sa-mi dau seama ce au putut sa aiba cu voi...
cand va loveau spuneau ceva...?de ex motivul sau io stiu..orice...?

GolfuletzS 08-11-08 12:20

sunt camere de luat vederi in bila
s`au dus si la politie da ca deobicei ii cam doare in cur

leonard 08-11-08 12:23

ce interes ar avea?
@golfuletz : daca au surprins si imaginile cu agresorii...faceti voi tot posibilul..sa faceti rost de imagini...apoi la politie cu ele iar adca pe aia chiar ii doare in ghiot...mergeti la un ziar o televiziune ceva. cam asha se procedeaza...

zapp_ecko 08-11-08 12:29

Intrebare: de ce nu am fost cu totii anuntati cand sa intamplat asta si veneam acolo, ca doar daia avem aceeasi bulina pe spate? Ne strangem doar la intalniri si la chestii dastea stam linistiti acasa...

The_Jackal 08-11-08 12:30

si ideea asta cu sustinatorii unui partid.........ca a dat si la stiri ca sau batut ca berbecii nuj pe unde akum 2 zile parca.........sa nu fi fost o totala confuzie..........akuma nuj ce sa mai zic.......de cand am aflat ma tot gandesc cum naiba sa putut intampla asa ceva !!!

Yoghy_bwc 08-11-08 12:35

imi pare rau sa aud toate astea... mai ales ca eu aseara am luat clubul din care fac parte si am plecat la joaca... daca aflu vre-un indiciu, ceva, va anunt!

dolb 08-11-08 12:38

va zic eu ca a fost o confuzie si vreun partid ( cel mai probabil PNL ) sa va fi facut felul.. confundandu-va ! nu e exclus! chiar alaltaseara s-a mai intamplat asa!

luati filmarile si duceti-va la televiziune! cu siguranta Florica stie pe cineva de la PROTV sau ANTENA !

ar_66_rau 08-11-08 12:50

imi pare rau pt voi :(...insanatosire grabnica...

laguna1 08-11-08 12:52

nu este de iertat si admis sa se intample asa ceva ! insanatosire grabnica celor atacati ! pana la urma o sa iasa la iveala ceav , o sa aflam adevarul pt care sa apelat la un asa gest de lasitate , sa dai navala peste 4-5 oameni ! foik suntem alaturi de voi si daca aflam ceva luam legatura cu voi ! eu am aflat dimineatza cand ma sunat .... de la voi sa ma intrebe daca am auzit ceva ! fara suparare de ce nu sau dat telefoane aseara sa se adune lumea si sa caute agresori ! aducetiva aminte un caz mai recent cand in jur de 1 noaptea toata lumea suna in stanga si-n dreapta ca se furase bmw-ul ala ! ? !

Mario_Dub 08-11-08 13:25

mai mult ca sigur ca "Politia Romana" va da din umeri ca de fiecare data daca se face plangere si vor incepe cu intrebari de genul ce cautati la ora aia acolo, aa voi sunteti aia cu masinile si tot asa, tipic gandire romaneasca de politist. ar trebui facut ceva ca politia sa nu lase cazul sa moara in fasa cum se intampla de obicei.

stefan_88 08-11-08 13:57

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1850915)
va zic eu ca a fost o confuzie si vreun partid ( cel mai probabil PNL ) sa va fi facut felul.. confundandu-va ! nu e exclus! chiar alaltaseara s-a mai intamplat asa!

luati filmarile si duceti-va la televiziune! cu siguranta Florica stie pe cineva de la PROTV sau ANTENA !

ai dreptate aici ....dar nush daca vor primi imaginile de la cei de la billa :(

kidu2006 08-11-08 14:23

Cam dubioasa treaba asta ... asa dintr-o data si fara motiv?Erau pe jos?Fetze recunoscute ceva?Poate reusim sa punem mana pe casetele cu filmarile de la parcare si avem o sansa;)Anuntati-ne daca faceti ceva progrese;)

GolfuletzS 08-11-08 14:33

e posibil ca indivizi sa fi fost din galeria lu dinamo sau rapid

asa ca daca cunoasteti pe cinva.. intrebati cine a fost ieri seara in dr taberei la billa

pyranha_1984 08-11-08 14:54

Chiar nu imi dau seama dc nu sa apelat la telefoane draq ...... cel mai bine era asa ..... si parerea mea ca erau d la rapid pt ca sunt si in zona acolo si nu ar venii altii sa faca agitatie .... Acum vedem ce so rezolva ..... daca se aude ceva ..... dati d veste si automat merem peste ei!!!

Danutz Bratosin 08-11-08 14:55

cam putin probabil...vedeau masinile acolo...stikerele cu NSL de pe masini...nu cred ca v-au confundat cu suporteri...probabil erau de la dinamo sau rapid si bateau cam tot ce le ieseau in cale...:|

mariusKNS 08-11-08 15:42

este incredibil dar va asigur ca este adevarat chiar acum am vb cu cu HAI SI RRM si am vazut mashina lui haiu care este vandalizata geam spart aripi indoite plafon shi usa urme de adidasi si de bate pe mashina ,trebuie neaparat sa se afle cine au fost agresorii pentru ca nu traim in jungla totushi,sunt sigur ca se poate afla iar faptashii trebuiesc pedepsiti foarte aspru dupa o anumita lege ,depinde care........eu ma bucur ca am plecat la timp aseara va doresc insanatoshire grabnica shi nu neaparat razbunare.....

iMAGiNE 08-11-08 15:51

KNS-ule ai foarte mare dreptate, insa dupa cum vezi si tu, chiar traim in jungla... E foarte trist cand auzi ca vin 40 de oameni "inarmati" sa bata 4 "amarati" care stau de vorba si nu le-au gresit cu nimic... insa vezi si tu cum sta treaba, traim cam in jungla. (Jungla de asfalt). Hai insanatosire grabnica!

Bogdan2fsc 08-11-08 15:55

Quote:

Originally Posted by GolfuletzS (Post 1851130)
e posibil ca indivizi sa fi fost din galeria lu dinamo sau rapid

asa ca daca cunoasteti pe cinva.. intrebati cine a fost ieri seara in dr taberei la billa

o sa ma interesez si iti dau pm daca aflu ceva

26WRC 08-11-08 16:43

in momente de genul asta iti vine sa'ti bagi p*la in ea viata:no::no:...suntem alaturi de voi, capul sus baieti, viata merge inainte!

69WRX 08-11-08 17:01

si ii lasati asa ? eu zic ca daca aflati care din galeriile la vreo echipa au fost (daca au fost).nsl e mare asa ca va puteti strange si voi dublu la numar..si sa ii bateti la fel de bine...sau mai bine..

kidu2006 08-11-08 17:06

Quote:

Originally Posted by pyranha_1984 (Post 1851171)
Chiar nu imi dau seama dc nu sa apelat la telefoane draq ...... cel mai bine era asa ..... si parerea mea ca erau d la rapid pt ca sunt si in zona acolo si nu ar venii altii sa faca agitatie .... Acum vedem ce so rezolva ..... daca se aude ceva ..... dati d veste si automat merem peste ei!!!

Stai linistit varule cu "merem peste ei" nu stii ce vorbesti cred;)Aseara a fost vreun meci cumva?ca sa pus problema de suporteri..BILLA unde va strangeti voi este in Drumul Taberei ok?ce sa caute rapidisti si dinamovisti in zona "GHENCEA" daca nu au jucat cu Steaua??!!
Eu zic ca cei care stati in ghence dr taberei si aveti ceva cunostinte,sa va informati despre "bataia de la billa de vineri seara",in felul asta e posibil sa se "sparga" careva despre incident!
Si oricum,chiar daca aflati ceva,tot nu o sa rezolvati nimic,cum ati spus si voi,au fost 40-50 inshi,daca ii aflati nu or sa mai fie 50,poate dublu;)
Si in cazul in care ii aflati pe aia 2-3 care au dat cu bata in masina,sunteti constienti ca nu or sa recunoasca in veci,nici macar in fata autoritatilor;)
Si cazul 3,chiar daca ii aflati si mergeti peste ei,nu o sa aveti liniste in veci cu ei;)Ganditi-va ca va plimbati prin oras cu masinile...nu mai are rost sa mai dau exemple!
Mie personal imi pare rau pt ce vi sa intamplat,atat voua cat si masinilor voastre!Asa ceva nu se face;)
In fine,aveti grija de voi oricum si data viitoare umblati si voi in "haita":???:.oricum,nu stii ce-ti rezerva viitorul si unii locuitori ai Bucurestiului asta de tot ***u :-j

morpheusmaster 08-11-08 17:51

Problema se stie de acum...totusi eu clar sunt de parere ca nu a fost nici o comfuzie ;)...nu vii asa si dai in 4 oameni la intamplare dintro parcare...nu vii asa si Vandalizezi FIX acele masini ale clubului (ca nu cred ca erau doar masinile lor in parcare)...treaba a fost oarecum premeditata spun eu...(ca nu se strang 50 oameni asa cat dai din palme...) iar pe viitor eu as propune sa ne strangem TOTI...si cand e vorba sa plecam plecam TOTI...cand am aflat nu am privit problema "pfai frate bine ca am plecat"...mam gandit doar ca in urma au mai ramas doar acei 4-5 din 40-50 cat am fost toata seara...si ei cu ce sunt mai prejos??... treaba mai mult ca sigur a fost urmarita...si au sarit cand au mai ramas putini ;)...ca altfel nu aveau ce face...si acuma zic si eu ca si cei de mai sus...DC NU ATI DAT UN TELEFON??? Atunci la cald se rezolva problema cel mai bine...din cei 50 tot mai ramaneau undeva la un colt de strada 3-4 sa vb...si aia prinsi si luati pe sus sigur incepeau sa ciripeasca...acum mai greu...dar tot o sa se afle...din 50 tot se gasesc cativa sa se laude ;)...

kidu2006 08-11-08 18:03

Ai spus ca a fost premeditata!Ok spune-mi si mie ce putea de exemplu HAI sa faca?il injura pe vreunu in trafic?il supara pe vreun idiot in cartier?La batut pe vreunu prea tare la o linie?Avea bani de dat?
Sa fim seriosi!Daca era premeditata va luau pe toti odata,sau in cel mai bun caz va faceau un mic filaj si va luau pe toti in parte!
Nu cred ca 1-2 5-6 dintre voi ati suparat asa de tare pe cineva incat sa ii rupa in bataie pe cei 4-5 care au ramas;)
Informati-va daca au fost meciuri aseara in zona;)Sau cel mai bine luati legatura cu tembelul:lol: de Blondu VSP de la voi,cu pisica cabrio,el mai este la curent cu starea meciurilor,poate va ajuta si da 2-3 telefoane si afla ceva de bataia aia;)
In fond e de la voi din club

69WRX 08-11-08 18:17

da la vren club "rival" v-ati gandit ?

morpheusmaster 08-11-08 18:20

Kidule nu ai inteles ce am vrut sa spun...premeditata adica nu sau gasit aia 50 atunci pe loc "hai ne luam de astia din parcarea asta" ;) asta am vrut sa spun...e de mai de mult pusa la cale treaba cred...nuj...

GolfuletzS 08-11-08 18:30

Quote:

Originally Posted by 69WRX (Post 1851556)
da la vren club "rival" v-ati gandit ?

da cred ca un club rival a fost

te`ai gandit cand ai postat asta ?!

vladdaman 08-11-08 18:52

eu nush de ce am impresia ca e cineva care vrea sa scape de noi de acolo...sunt multe variante, ar putea sa fie chiar de acolo din blocurile de langa care sunt "deranjate" de noi ca ne strangem sau...cine stie poate ca politia i-o fi prins pe astia ca faceau scandal si le-a zis va dam drumu daca ii speriati pe aia de acolo sa nu mai vina acolo...ca totusi noi facem probleme politiei, ca la cate plangeri s-au facut si nu s-a rezolvat nimic...
oricum ma bucur ca nu am fost aseara acolo ca s-ar fi lasat cu victme sigur daca ajungeam la masina...

GolfuletzS 08-11-08 19:02

nu va mai ganditi ca bine ca nu am fost acolo ... ca e posibil maine sa fi ... si nu neaprat acolo ci in alta parte daca intelegi ce vreau sa zic

mi se pare absolut imposibil sa fie aia din blocuri de acolo sau cluburi rivale sau pe mama si pe tata

vladdaman 08-11-08 19:07

nu stiu de ce ti se pare asa de imposibil sa fie lume din zona...ca totusi nu veneau din balta alba sau din mai stiu eu ce alte locuri indepartate in brigada fix in parcarea de la billa sa faca scandal stiind ca o sa gaseasca intalnirea nsl, cluburi rivale nu prea cred...totusi nu avem dusmani asa de mari, singura posibilitate mai ciudata ar fi ca astia sa fi fost niste oameni normali care mergeau pe strada s-au strans in brigada fara sa se cunoasca si au zis hai sa vandalizam masinile din nsl si sa ii omoram pe fraieri, cand zic ca imi pare bine ca nu am fost acolo las tot eroismul meu deoparte si ma gandesc la faptul ca eram cu iubita mea si la faptul ca aveam de ce sa ma folosesc din masina ca sa imi iau niste ani grei;)

morpheusmaster 08-11-08 19:55

Poate nu sunteti de acord cu mine...dar propun un fel de actiune caritabila...si acum nu ma refer doar la NSL Bucuresti, ma refer la toti NSListii...si ideea e urmatoarea: Putea fi masina ta, puteai fi tu acolo...gandestete cat ai muncit la masina si cat ai investit in ea...cum ti sar parea ca peste noapte sa fie praf??? Nu din cauza ta...ci din cauza unor idioti care tiau vandalizato si teau batut mar si nu puteai face nimic...DECI...propun sa strangem niste bani, fiecare sa dea cat poate...1 leu, 10 lei...100 lei (desi nu cred) fiecare cat poate ca sa facem masinile avariate la fel cum erau...suntem frati si nu ne uneste doar o bulina pe luneta...sper sa fiti de acord cu mine si sa incepem actiunea cat mai repede posibil. Florica/Bix daca sunteti de acord preluati voi

morpheusmaster 08-11-08 19:59

Si acum inca un lucru...50 oameni dupa ora 11 cand nu mai e metrou, nu mai e RATB cum ii deplasezi???...baietii ori is de prin zona (drumu taberei/militari...o banda de cartier ceva...)...ori erau cu masinile cumva parcate...

All times are GMT +2. The time now is 10:50.

- Copyright 2026 4Tuning