Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Lastun by Excess-Tuning (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/96663-lastun-by-excess-tuning.html)

costy_micro 07-11-08 07:36

Lastun by Excess-Tuning

salutare...am facut o gresheala postand thread-ul cu lastunul la masini europene si nu aici....voi posta aici modificarile care vor urma...:twisted::twisted:

https://forum.4tuning.ro/400-europene/87961-lastun-tuning.html am pus acest link pt a vedea modificarile anterioare

:peace::peace::peace::peace:

costy_micro 07-11-08 07:46

Re: lastun by excess-tuning

4 Attachment(s)
cateva poze cu el in stagiu de acuma...:D:D

Tim 08-11-08 11:38

..sper ca nu ai sa o lasi in stagiu asta si ai sa fii mai atent la detalii nu ?

Ciao ! Tim

ROAD EMPIRE 09-11-08 06:30

Interesant!

costy_micro 09-11-08 12:40

Tim normal ca nu v-a ramane asha...masina se afla inca in lucru...am ceva probleme la motor...inainte de toate motorul...dupa voi lucra la partea de exterior si interior..;););)

costy_micro 09-11-08 18:12

stie cineva unde gasesc nishte amortizoare fatza de renault 5 la un pretz mai mic????l:rolleyes2:rolleyes2

adi.schumi_tm 09-11-08 18:18

Foarte faine jantele

Speed4U 12-11-08 17:41

Quote:

Originally Posted by costy_micro (Post 1853468)
stie cineva unde gasesc nishte amortizoare fatza de renault 5 la un pretz mai mic????l:rolleyes2:rolleyes2

pe undeva pe la dezmembrari:!::rolleyes2

dog99 12-11-08 19:05

ehe,de cand nu am mai vazut lastun,sper sa iasa frumos,bafta

costy_micro 12-11-08 19:17

am cautat dar au un pretz de mai bine itzi iei noi...:rolleyes2:rolleyes2

:pistoles:ms ms dog99:pistoles:

costy_micro 17-11-08 22:07

2 Attachment(s)
poze cu scaunele

VDAN 17-11-08 23:00

asta chiar ca e unicat in Romania,scaune sport pe lastun :P bv man,au intrat fara modificari?

costy_micro 17-11-08 23:09

scaunele au trebuit modificate putzin la sistemul de prindere...dar nu a fost mult de munca...:D:D

Speed4U 18-11-08 13:46

cat au costat de unde le ai/?

costy_micro 18-11-08 19:20

le am de la cineva am dat 4 mil pe amandoua:D

Bamby 18-11-08 19:44

foarte tare...chiar vorbeam cu un prieten si ma gandeam ca nu am mai vazut de mult un lastun...tine-o tot asa...bafta

costy_micro 18-11-08 22:42

ms ms:D:D

costy_micro 19-11-08 13:22

3 Attachment(s)
ce parere avetzi de acest eleron??:D:D

mikkai 19-11-08 16:30

oribil.Si fata e groaznica.Unele masini pur si simplu nu se modifica.Ai auzit de treaba asta?

costy_micro 19-11-08 19:26

sorry ca itzi spun dar cred ca ai mici probleme la directie...:))))dar dupa cum am si pus intrebarea...asta e parerea ta:evil::evil:...astept si alte pareri:peace::peace:

Speed4U 19-11-08 19:29

eu zic daca il modifici putin in parti o sa dea bine,bafta!

clif 19-11-08 19:34

gogu nu asculta la toti ca sunt si oameni cu rele intenti pe aici fal asa cum vrei tu sa te reprezinte dar in acelasi timp si cu gust nu sorcova bafta la tunareala

costy_micro 19-11-08 19:51

itzi multzumesc clif pt incurajare:peace::peace:

Speed4U eleronul acum cateva ore l-am luat de la cineva...l-am pus de forma in poze sa vad cam cum ar arata:D:D...
cred ca saptamana asta am sa imi fac timp sa il si montez asha cum vreau eu la aceeasi linie cu masina
:pistoles::pistoles:

Speed4U 19-11-08 19:52

de la ce masina e?

costy_micro 19-11-08 19:59

cred ca de pe un opel ceva...nu stiu ce sa itzi spun..:mrgreen::mrgreen:

Speed4U 19-11-08 20:02

opel corsa?? cati bani ai dat pe el???

costy_micro 19-11-08 20:08

nici un ban...il avea cineva prin garaj si nu avea ce face cu el:dance::dance:

Dannyromdan 19-11-08 23:20

Foarte mijto masina ... succes in continuare !!! :D

costy_micro 20-11-08 11:04

multzumesc pt incurajari Dannyromdan:peace::peace:

mikkai 20-11-08 13:04

n-am vrut sa te jignesc Costy.Dar ia spune-mi tu mie la ce iti foloseste tie eleronu ala?LA NIMIC.La 22 de cp orice ai pune pe ea e in plus.

costy_micro 20-11-08 13:31

mikkai mai tzii minte ce ai scris cand tzi-ai postat masina pe acest forum???...daca nu uite citeste si vezi ce ai zis:
"De inceput vreau sa zic ca nu am facut topic ca sa cer pareri de tuning sau sa ma dau mare cu rabla mea.Ideea e, ca multi inculti care nu stiu denumirea acestei masini sa invete si ei cate ceva sa nu mai vorbeasca ca sa se afle in treaba.De cand am masina am avut parte numai de "meseriasi" care s-au strans sa isi dea cu parerea despre tot ce tine de ea" eu tzin sa cred ca si tu esti o astfel de persoana;)

vezi cum nici tie nu iti place sa ti se spuna ceva de rau ;) asa nici mie nu imi place...;)...parerea mea e ca ar trebui sa stergi ce ai scris...

bolidu' 20-11-08 15:49

bravo!pare sa iasa ceva frumos dintr-un Lastun,masina pe care nu am halit-o niciodata!:D
motoru ai de gand sa-l schimbi sa il lasi pe al lui???

costy_micro 20-11-08 17:22

am un motor pe care il fac turbo:twisted::twisted:...am vb cu cineva sa imi faca din nou ambielaj,biele,pistoane sa reziste la turatii mari:D:D.... sper sa il scot undeva la 60cp...e de ajuns pt o masina usurata la 420kg:pistoles::pistoles:

robert_zed2112 20-11-08 17:25

daca ai 80 de cai pe masina asta o sa fie racheta:))

costy_micro 20-11-08 17:59

nu stiu ce sa spun:mrgreen:...:peace:sa speram:peace:

ro.maniak 20-11-08 19:20

de ce nu incerci dn start cu un motor mai mare care sa il supra alimentezi ? decat jumatate de motor de oltcit ? Sunt motoare de oltcit care au fost duse cu turbo in 100 de cai, la tine ar insemna jumatate. Crezi ca cu 50 de cai o sa rupi gura targului ? Cam greu si prea mare bataie de cap. Asa incepi direct cu un motor mai mare din care scoti mai usor cai. Pastrezi motoru original doar daca o vrei si de masina de zi cu zi, si sa nu ai probleme cu militia, dar oricum o sa ai. Alegerea iti apartine :) Nu stiu ce motor sar potrivi ca nu am studiat pana acum un lastun, cel de otlcit intreg nu cred ca incape pentru ca este dublu ca latime fiind boxer. Cu cel de dacie nu stiu daca se merita sa te complici. Ceva de golf eventual, ca din cate stiu pe trabant au fost puse, si lastunul se aseamana oarecum cu trabantul, din cate stiu se potrivesc si ceva piese gen cutie planetare. Bafta cu proiectu si nu te lua dupa toti kinderii nfs-isti, daca toti ar gandi ca ei nu ar mai realiza nimeni nimic. Eleronul ala il poti scurta de la jumatate si lipi la loc cu fibra de sticla ;) Nici nu o sa se vada ca sa umblat la el. Vopseaua o dai dupa ce termini motorul ? Eu asa te sfatuiesc ca dupaia o strici cand lucrezi la motor, eu am mai patit.

costy_micro 20-11-08 20:11

:peace:ro.maniak multumesc in primul rand pentru incurajari:peace:....iti dau foarte mare dreptate in ceea ce spui...si eu m-am gandit la asta..dar inainte de toate imi voi face un motor sa fie bun bun.....dupa care ii bag un pic de roll bar si dupa aia pot sa ma gandesc in liniste la un motor care poate sa intre pe el....ca daca nu ii bag roll bar ii pleaca fatza:chillpill:chillpill

:pistoles::pistoles::pistoles:

costy_micro 20-11-08 20:22

stie cineva unde pot gasi un carburator de turbo ieftin????8)8)

costy_micro 20-11-08 21:55

3 Attachment(s)
parca ii sta ceva mai bine acuma:D:D

WOLFI3 20-11-08 22:59

Domnule Costy!! Multumesc frumos pt. ca ai facut threadu acesta...inca la inceput am aruncat o privire...dar nu am dat prea mare atentie!!!! Acuma ca m-am uitat inca odata...vad ca treaba pe care o faci o faci cu sufleu....sa nu te deranjeze niciodata urarile de rau....genu...masina intunabila...masina urata.....n-are rost sa bagi bani....ffa-o daca vrei...si daca vrei fa-o klumea!!!

Nu pot sa-ti zic cate amintiri placute mi-ai facut cu threadu tau!! Bunicul meu avea un lastun rosu......batranu era pescar renumit pe la noi aici in oradea...ma lua cu el si dormeam nopti intregi in "gigangtul" acesta....poate si uitam daca nu-ti prezentai masina!!!

Mersi inca odata....si vreau sa te mai vad in actiune!!! Seara placuta;)

All times are GMT +2. The time now is 00:29.

- Copyright 2026 4Tuning