![]() |
The Fast And The Furious 3!!!!!!!!!!!!!
Tot ce am aflat pana acum e ca o sa fie gata in 2005 , ca e vorba de Dominic(Vin Diesel) , in Mexic... ceva de genul asta.. atat stiu , oricum de abia astept sa vad ce SF mai fac..
|
astept ceva poze spion...
|
..si eu am auzit k o sa apara fast & furious 3 :D..abia astept !!!
|
Cica o sa fie cu masini europene, cu bmw, mercedes si opel... Parca si Seat...
:lol: :lol: :lol: :lol: |
moama misto daca o sa fie si masini europene abia astept
|
sper totusi sa-l faca mai realist, ca daca e la fel ce celelalte 2, tot la comedii SF il cataloghez
|
masini europene, buun, macar avem ce vedea mai interesant, nu numai japoneze.
as vrea si eu sa fie mai realist, adica dupa ce da cu masina in poarta si se sparge bara, in urmatoarea faza bara nu are nimic, pai sa o lase sparta si sa arata ca se duce sa o schimbe :evil: :evil: asta ma oftica cel mai mult. |
e... lasa ca iti trece.... o sa fie frumos filmul
|
is curios ce o sa iasa in asta... normal ca va avea succes, pt ca shi celelalte doo au avut... faza cu mashinile europene... nush ce sa zic... nu prea ced... maiales daca actziunea se desfashoara in mexic...
ce sa zic... deabea ashtept sa-l vad... :D |
si eu ... ptr news intrati pe www.imdb.com ..
aflati acolo |
Quote:
|
Bah, eu am zis la caterina ca o sa fie masini europene...
Normal ca nu vor fi !!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Tot alde Honda, Mitsubishi sau Nissan vor fi protagonistele... :wink: |
Am auzit eu de la o \"sursa\" , ca cica o sa apara in film solenza si papuc 4x4 cu 2 tuburi de nos unul in spate si celalalt in remorca.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Si eu am auzit acelasi lucru... Si cica Dacia 1100 a lui Mpa o sa lucreze un Skyline... :twisted:
|
io nu stiam de .. faza cu dacia .. am auzit de un trabant cu nos pe el .. care la 300 de km pe ora isi ia zboru cartonu de pe el .. cica e super belea .. hai k o dam in tampenii :D
|
mai apare sau nu ?
|
Deci seria The Fast and The Furious este una dintre cele mai bine gandite. In prima parte (The Fast and The Furious) arata cum se intalnesc actorii principali (politistu si Vin Diesel), in 2Fast 2Furious arata cum continua viata politistului din prima parte, iar in ultima parte care va aparea anu asta arata cum continua viata lui Vin Diesel care a plecat in Mexic dar de unde pleaca in Japonia sa-si ajute un amic.
Este super bine gandita seria, adica totul se leaga, parca ar fi un serial, sare de la o situatie la alta iar apoi revine la situatia initiala. De-abia astept sa apara. |
supa`! Astept sa-l vad... mai exact cand apare? vara/toamna/iarna
|
loool masini europene...poate vedem si un LOGAN =)) :))
sincer nu cred ca va fi un asa de mare succes pe plan modial deaorece in orice serie de filme ce mai reusit este primul (ex T1 , Home Alone I si multe altele)dar in schimb va prinde bine in lumea pasionatzilor de masini ...P.S. chiar nu cred ca va juca Diesel..in 2 Fast 2 Furious a refuzat rolul din cauza ca nu a fost de acord cu oferta (banii) ..si sincer cred ca a jucat mai bine asta...parca Paul Walker in cheama...pun pariu ca am gresit numele...dar am incercat :D |
E corect numele :D. Totusi, desi imi plac primele 2 parti, as prefera sa apara si marci europene premium, ca BMW/Mercedes/Porsche etc, ca m-am saturat de masini japoneze/coreene.etc :D.
|
Re:
Quote:
|
num mah s-a saturat de supra, skyline, civic, rx7, s2000, eclipse, etc.
|
tare sunt curios cum s-o numi? 3fast, 3furious? :lol:
|
sau MoreFast MoreFurious :))
|
pai tre' sa fiti constienti ca os a apara si un 4fast4furios... dupa cate zice luca...si sincer sunt de acord..cu el a zis cineva de pe aici(sau mai multi)ca nu e ashea realist....asta e mha e film..daca ar da toate detaliile ar dura mult mai mult,plus ca la fiecare faza mai apare ceva,o cursa ceva deci va dati seama ,adaosurile astea inseamna mult,timp..... si multi bani ptr ei...
oricum mashinile sunt super tari...chiar ashtept cu sufletul la gura 3fast3furios sau cum s-o chema.... can hardly wait si s afiu sincer chiar ash ramane uimit daca ar fi o dacie pe acolo..(cu motor de dacie) si sa vad cam in cat o duc ei...cu toto ce se paote face....maxim 200? :lol: :lol: :lol: |
o dacie cu motor de dacie nu ar resista...dar cu un motor de aceiasi cilindree de renaul s-arduce in 400cp.... 8)
|
deci primele doua partzi sunt filmele mele favorite ... sa speram ca nu ma dezamageste partea a 3 - a.
|
Re:
Quote:
aici el mai mult ca sigur vrea sa zica ca s`a saturat de ele in cele 2 filme, ncidecum in viata reala P.S.: nu intelelg de ce ati sarit cu gura pe el Toto - BOD si madfish ....... btw e nou omu .... ce impresie isi face si el despre noi :?: :| ........ nu mai fiti asa rai P.S.: The Fast & The Furious 3 .... poate :) |
sau poate \"ager si enervat 3\"
|
1 Attachment(s)
De obicei un sequel exaspereaza un cinefil rafinat. Iar un al doilea sequel il trimite in camasa de forta. Restul spectatorilor ridica din umeri si se duc sa le vada, atata timp cat trailer-ul e bun. Iar pentru a treia revenire pe ecrane a curselor auto urbane rapide si furioase regizorul Justin Lin ne face deja o promisiune. “Va fi ca un western de Sergio Leone, contemporan. N-am de gand sa fac doar un alt film cu masini, asa cum n-am de gand sa castig un Oscar. Si n-o sa apara nici un actor din primele doua filme.”
Filmul se va centra pe un pusti de 17 ani pasionat de cursele de viteza care face o boroboata si poate scapa de inchisoare doar daca pleaca din SUA. Astfel ajunge la Tokyo, si aici face cunostinta cu fenomenul “drift racing” – cursele in care traseul inseamna mai mult un slalom cu intoarceri alternative de 180°. “Masinile au transmisie pe spate, nu mai e vorba de viteza, ci de felul cum se ia curba. De la distanta ce impresioneaza e eleganta miscarilor. Vizual va fi ceva spectaculos” ne asigura Lin. articol preluat de pe www.cinemagia.ro |
dupa cum vedeti :D n-am mancat *** cand v-am zis ca apare ;)
doar ca dureaza ;) |
deja m-am apucat sa fac pop-corn :lol: :lol: :lol:
|
madfish cred ca pana atunci se ard :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Plot Summary for
The Fast and the Furious 3 (2007) \"The Fast and the Furious 3\" follows the story of Shaun Boswell, who has always been an outsider. A loner at school, his only connection to the indifferent world around him is through illegal street racing -- which has made him particularly unpopular with the local authorities. To avoid jail time, Shaun is sent out of the country to live with his uncle in the military, in a cramped apartment in a low-rent section of Tokyo. In the land that gave birth to the majority of modified racers on the road, the simple street race has been replaced by the ultimate pedal-to-the-metal, gravity-defying automotive challenge ... drift racing, a deadly combination of brutal speed on heart stopping courses of hairpin turns and switchbacks. For his first unsuccessful foray in drift racing, Shaun unknowingly takes on D.K., the \"Drift King,\" with ties to the Yakuza, the Japanese crime machine. The only way he can pay off the debt of his loss is to venture into the deadly realm of the Tokyo underworld, where the stakes are life and death. Preluat de pe www.imdb.com |
abia astept sa vad filmu'
|
Parerea mea cat vor aduce masini tunarite misto in filme de genu si actiunea filmului calumea si nu o dau in SF cu masinile vor fi intodeauna tari genu de filme :wink:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
deci eu care credeam ca o sa ma apuc de facut popcorn cum zicea madfish...
e lasa ca mai ashteptam... speram sa fie mai bun ca precedentele daca se poate asta 8) |
sper ca masinile sa le aleaga cat mai tarziu..sa vedem sic eva noutati nu numai consacrate in domeniu...ceva de 2006 vara...
|
plm ... pana la urma cand apare ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:58. |
- Copyright 2026 4Tuning