![]() |
E30 - B - XX - PRD 3.0i
6 Attachment(s)
Dupa foarte multi km si peripeti facute cu tractiune fata, am decis in cele din urma sa invat sa controlez si o masina cu tractiune spate : BMW E30 ursulet . Cu aceasta ocazie am demarat si primul meu proiect de refacere totala dupa cum imi doresc eu a unei masini ( am avut si masini mai vechi , si masini mai noi dar in nici una nu am pus suflet asa cum voi pune in asta ). In mare etapele reconstructiei sunt urmatoarele :
1. dezmembrare totala pana va ramane doar scheletul masinii 2. refacere integrala tinichigerie(de la 0 ) + ranforsare caroserie + vopsitorie 3. montare interior doar : bordul , roll cage , 2 scaune sport sparco si cam atat cred 4. montare motor+cutie de pe un z3 ( 3.0i 24valve + cutie zf , piese cumparate de la iustin ) 5. sistem frana EBC sport si suspensie fata/spate kw 6. pe parcurs va mai tin la curent. Atasez si cateva poze cu masina in stadiul actual |
Re: E30 B - XX - PRD 3.0i
Bafta multa ca ai nevoie!!
:)) |
bafta cu proiectul si sa il stapanesti sanatos in drift sau cerculete :) cum iti place mai mult
|
Succes! :)
|
mult succes cu masina!tine o evidenta a investitiei,ca ma intereseaza si pe mine!
|
super tare bft cu proiectu si asteptam noutatile
|
salut si bine ai venit in lumea ursilor unde banii rezervati pt masina nu au valoare si nici numar, c pot sa-ti zic, unde se pune suflet sigur vor fi si rezultate marete multa bafta cu proiectu' multa rabdare si sa te vedem si sa te auzim pe strazi ;)
|
Imi plac mult cei care iau o masina de la 0 si refac in totalitate :D Nu numai ca baga bani multi in ea dar si mult suflet bv tie :D si sa ne tii la curent cu masina
|
e cumva la dani in fata acolo? o sa urmaresc cu interes proiectul pe forum si poate si live ca mai trec prin fata pe la el... multa multa bafta :)
|
El PRD multa bafta si multa rabdare sti tu vorba aia cu shoricareala :lol::lol::lol::lol:
|
un proiect care merita toata atentia. cred ca o sa traga f bine cu motorul de 3.0 pe o caroserie de urs usurata.
bafta multa iti urez! |
Multumesc mult pentru incurajari...sper sa iasa ce mi-am propus si mai mult decat atat sa pot sa si fac ceva cu ea ( nu sunt adeptul cailor multi degeaba si al masinilor facute doar pentru expo ) . Masina a stat pe la dani pe la garaj un timp...a mai dezmembrat de pe ea motorul si alte anexe. Acum este intr-un service si incepe operatiunea . La final voi trage linie si va voi spune cat a costa proiectul ( din calculele mele undeva la 8-10 mii euro )
|
Quote:
|
succes cu proiectu...daca nu ii dai de cap l electronica suna-ma
|
Ce pot spune....se apropie venirea circului.:-) BAFTA MULTA! O sa vezi ca o sa iasa grava rau....sunt ferm convins, nu de alta dar esti diferit fata de altii si atunci cand vrei ceva reusesti.
|
Totul va fi un circ si o soricareala ! :lol::lol:
|
Membru Fanatik....succes frate cu ursu...fal grav:-W
|
PRD-ule mai pune si tu poze sa mai vedem si noi din cand in cand ce mai e cu proiectul
|
Momentan nimic nou....dar teoretic in 30-40 zile masinuta trebuie sa fie gata , azi incepe lucrarea si va tin la curent . NU MAI AM RABDARE....
|
Quote:
|
gata = ready to use .....
|
CLANU` SOPRANO MA PRIMIT SI PE MINE LA VOI IN SATRA AL CAPONE MA NUMESC adica numele de scena si sincer as vrea si eu sa ma distrez cu voi..de fapt mai putin cu voi,mai mult cu FANELE voastre :))) bafta cu masina si sper sa iasa ceva frumos ca prea hotarat esti!
|
Welcome to wondercirc ... si merci pentru incurajari
Si daca tot ai dat join, nu faci si tu un pret mai bunicel la spoilerul ala de fata :) |
daca nu ma bag aiurea si eu ar trebui sa fiu ala cu spoilerul...s`au vandut ambele bari!salut si spor la treaba
|
spor la treaba ca ai nevoie...ai ceva de munca la ea...bafta
|
ceva poze ?mai da-ne si noua cateva detalii , ce ai mai facut , ce ai mai stricat?
|
In 30-40 de zile ii faci si tinichigeria , si ranforsarea, si montarea motorului , si partea electrica , daor tu si numai tu ??:O Esti supermen ??:D Un autograf ar fi bun ...
|
Quote:
|
Re: E30 - B - XX - PRD 3.0i
Pai tocmai ca nu stiu nika ... da nu stiam ca se face asa repede..
|
Quote:
|
Oricum respect pentru tot proiectul !!!
|
masina se afla acum la un atelier ff bun de tinichigerie unde lucrarea este executata profesional(sablat,tratata chimic etc),iar dupa ce termina cu articulatia si vopsitoria,va intra la noi (LAF team) sa-i punem motorul si ce mai tine de mecanica.deci va fi gata repede.
|
4 Attachment(s)
Mari poze nu prea am avut cu ce sa va pun pentru ca masina a fost dezechipata complet interior-exterior pana la tabla. Toata masina a fost data cu feruginol si au fost scoase toate portiunile ruginite. Am facut azi cateva poze...momentan am cam terminat cu tinichigeria "inferioara " , acum incepe echiparea mecanica pentru a putea sa o punem pe roti si pentru a incepe tinighigeria de la praguri in sus .
Ultimele achizitii ar fi urmatoarele : 1. Scaune sandtler racing xxl + centuri (noi) 2. Set complet bucsi fata+spate powerflex(noi) 3. Frana de mana hidraulica sandtler (noua) 4. Punte spate discuri (sh) 5. Suspensie reglabila sport kw ( noua ) 6. bara stabilizatoare 24mm fata si 18mm spate powerflex (noi ) Mai am nevoie de discuri + placute + racordurile de cauciuc (noi) pentru sistemul de franare , de un cardan de pisica diesel (sh) si de o pompa de servo frana de golf 2 , nu incape cea de urs ( sh )... |
Quote:
|
cat te-a costat suspensia ? :D
|
suspensia costa 1100 euro
|
2 Attachment(s)
Quote: