![]() |
15-16 NOV - BRAILA - CURSA DE INDEMANARE SI CURSA DE ACCELERARE
1 Attachment(s)
UPDATE
FILME COMPLETE DE DUMINICA - UN FILM PENTRU FIECARE GRUPA https://forum.4tuning.ro/showthread.p...11#post1872011 ------------------------ Un PIC de adrenalina, Un PIC de distractie, Un PIC mai bine, In parcarea de la PIC Florin IONASCU, organizator si vicepresedinte al Motor Sport Club Braila, "o comite" a 2 oara in cursul aceluiasi an Brailenii iubesc sportul auto, motoarele turate, mirosul de cauciucuri si pentru ei, in data de 15,16.11.2008 vom organiza un festin auto. - 15.11 parcarea PIC (incepand cu ora 12), proba de indemanare, minicircuit viteza, drift si burn-out - 16.11 sos Baldovinesti (locatia cunoscuta) etapa accelerare 402 m (incepand cu ora 11) Quote:
|
Re: 15-16 NOV - BRAILA - CURSA DE INDEMANARE SI CURSA DE ACCELERARE
Asteptam detalii despre inscrieri. La cat mai multe organizari de genu asta!
|
Quote:
|
Quote:
|
Grupele sunt cele folosite de Legal Racing.
|
felicitari pentru organizare! se pare ca la braila se poate dar in alte parti mai rar.....
sper ca si timpul sa fie frumos si sa nu ninga sau sa ploua. asteptam detalii. |
1 Attachment(s)
Quote:
atasez proba de indemanare e o indemanare mai putin obisnuita, adica indemanare in viteza unii au "talpa", altii au "mana", acum incercam sa le verificam pe ambele astept intrebari pentru clarificare nelamuriri in curand dimensiunile parcarii |
1 Attachment(s)
Quote:
atasez proba de minicircuit de viteza pe linia dreapta cea mai lunga sunt 110m si se pot dezvolta viteze frumusele, daca te tin franele la cap de linie :-P |
Super tare faza cu indemanare,daca ar fi fost si in panta cu atat mai atractiv din punctul meu de vedere!
Sper sa fie vreme frumoasa,cel putin pt "linii" ca acolo o sa fie numar mare;)Astept cu nerabdare:twisted: |
Quote:
LegalRacing ca de obicei are sa fie acolo sa sprijine organizarea evenimentului. |
very nice :joy:
|
Quote:
evenimentul este organizat de clubul local Motor Sport Club, in colaborare cu Legal Racing Bucuresti sambata 15.11.2008 ora 9.01 start in raliul tehnico-aplicativ (competitie locala) din parcarea hypermarketului PIC (raliul NU ESTE DE VITEZA, se desfasoara pe strazille municipiului, cu respectarea normelor rutiere, singura deosebire dintre masinile de competitie si celelalte aflate in trafic, fiind ca primele vor purta numere ce concurs pe portiere, si vor avea un copilot) durata acestui raliu este de 3 ore ora 12.00 sosire din raliu in parcarea de la PIC si inceperea probelor speciale ora 13.00 start in probele de indemanare, semidrift, semicircuit de viteza, burn-out ora 18.00 inchiderea primei zile competitionale inscrierile pentru prima zi, vor incepe in parcare PIC de la ora 11 se acorda cupe si diplome: pentru locul 1 la fiecare grupa indemanare (tractiune fata, spate, 4x4) loc 1,2,3 viteza, cel mai spectaculos dirfter, si alte surprize din partea sponsorului PIC duminica 16.11.2008 ora 10.30 inceperea inscrierilor pentru etapa de accelerare 402m (competitia se va desfasura pe sos Baldovinesti, de la peco Soroli, catre sos de centura - pentru prietenii brailei, locatia este cunoscuta :-)) ora 12.30 SISTAREA INSCRIERILOR ora 13.00 ora preconizata de incepere a competitie ora 17.30 ora preconizata de inchidere se vor face curse pe clase si LA LIBER inscrierile pentru "liniute", se vor face la locul faptei, incepand cu ora 10.30 grupele de participare sunt cele de la Legal Racing se acorda cupe si diplome pentru locul 1 la fiecare grupa |
1 Attachment(s)
aprobare Primaria Braila
va astept... |
Ok,dar TAXA cat este?Vad ca nu a indraznit nimeni sa intrebe ... Deci ..?Si apropo,se fac preinscrieri pe net?sau totul la fata locului?
|
La fata locului iar despre taxa nu o sa fie f mare, acum se stabileste si nu cred ca e f important. Daca ar fi fost o taxa exorbitanta era primul lucru care se anunta.
|
Ne vedem acolo, in calitate de fotograf evident:D
|
La cursa de accelerare cum se desemneaza castigatorul, pe timp sau prin eliminare ? In cazul in care clasarea este dupa timpi, ma intereseaza cum se face cronometrarea.
|
E de vis abia astept :D ;)
|
dar grupele tot eliminatori sunt ??????
|
https://www.youtube.com/watch?v=oW6Ucfdytac :D e o supernova
;)) |
...vremea sa fie frumoasa,ca noi venim!!!!!!
|
A1 75cp
A 76cp-100cp B 101cp-130cp C 131cp-165cp D 166cp-200cp E 201cp-250cp F 251cp-300cp G 301cp-350cp H 351cp-420cp J 421cp si peste acestea sunt grupele pentru accelerare la care se adauga coeficiantii de tractiune. |
ce e pe timpi:O stiu ca la braila e eliminatoriu nu pe timpi....oricum nu ma intereseaza si asa si asa tot vin....
|
pot participa la proba de indemanare ? tin sa precizez ca ar fi primul concurs ... si am permis de doar 7 luni ....
as vrea sa stiu ce imi trebuie ... casca ... rollbar ..? |
probabil doar casca dar nici aia cred ca nu e 100% necesara
|
centura de siguranta si sa fi singur in masina
|
Quote:
iar centura de siguranta e OBLIGATORIE in rest... indemanare |
Quote:
la fata locului am pus programul si inceperea inscrierilor, pentru ambele zile cu mentiunea expresa ca in prima zi inscrierile pot fi si in timpul probelor de indemanare, iar la liniuta la 12.30 s-a sistat inscrierea (fara suparari) ca sa putem face secretariatul corespunzator o sa apara regulamentul particular unde sper sa va fac o bucurie cu taxa de inscriere (asa cum stiti ca imi e obiceiul... fac surprize) |
Quote:
Nu vreau sa te dezamagesc,insa nu este permis asa ceva,din cate stiu eu. Si eu am vrut sa particip la cursele de la Tulcea,insa la fel nu am 1 an de permis,deci nu m-am putut inscrie,era precizat si in regulament. Acuma nu stiu ce sa zic. Sper ca voi fi si eu la Braila pe 16 noiembrie. Bafta la toti ! |
In principiu daca ai dreptul de a circula pe drumurile publice ai si la noi.
Deci nu prea se tine cont de anul vechime. |
2 Attachment(s)
afisul evenimentului si dimensiunile parcarii
|
A.C.S ANONYMOUS MOTORSPORT isi anunta prezenta la acest eveniment....
|
VAGABOND CREW prezenti si ei la acest eveniment...
|
4SS si ei prezenti....
|
Se poate inscrie si o masina fara acte?
|
Quote:
FANATIK MOTORSPORT BUCURESTI prezenti - care cum poate Floris .. pai,asteptam totusi sa vedem cat de mare va fi bucuria ta pentru noi cu taxa!Sper ca nu v-om afla la fata locului lucrul asta! Speram totusi sa fie vreme buna |
La cursele pe 402 m este sistem eliminatoriu?Ca nu s-a raspuns din partea vreunui organizator si nu ma iau dupa gura altora,fara suparare.Cum se aseaza masinile la start?Tragere la sorti sau "la ochi"?Prin aceasta intrebare ma refer la masinile din grupa X cum se aseaza..
Multumesc pentru raspuns si multe felicitari pentru al doilea eveniment organizat la Braila intr-un timp asa de scurt! |
CoCaine uite lista cu grupele de participare, la start masinile sunt asezate in functie de Cai Putere si tractiune. La 402m da e sistem eliminatoriu conform REGULILOR DE LEGAL RACING!
A1 75cp A 76cp-100cp B 101cp-130cp C 131cp-165cp D 166cp-200cp E 201cp-250cp F 251cp-300cp G 301cp-350cp H 351cp-420cp J 421cp si peste acestea sunt grupele pentru accelerare la care se adauga coeficiantii de tractiune. |
Quote:
|
Intrebare. Daca am alt motor decat ce este trecut in talon, cum se procedeaza?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:12. |
- Copyright 2026 4Tuning