Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Propunere pt Membrii Fondatori! (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/9619-propunere-pt-membrii-fondatori.html)

Vialy 08-11-05 23:54

Propunere pt Membrii Fondatori!

Propun numai pt membrii fondatori de la cluburile din Craiova un acord.
Prin care cer ca acestia sa aibe intrarea libera atat ca spectator cat si ca participant la orice cursa organizata in Craiova!
Ar fi bine si o intelegere pt membrii cluburilor din craiova care participa la curse , sa aibe o reducere! - fatza de altii care nu fac parte din nici un club.
Maxim 7 membrii de la fiecare club!
Ce ziceti ar fi buna ideea .
Fiecare club sa faca o lista cu membri fondatori !
Haideti fiecare cu cate o idee constructiva sa vedem daca reusim ceva bun!
Sper ca de la fiecare club sa vb cate cineva sa-si spuna parerea

Fiindca suntem la primul pas cu aceasta cursa pe 4 decembrie , noi propunem sa incepem de pe 4, sa si aplicam

Al3xius 09-11-05 00:04

Re: Propunere pt Membrii Fondatori!

Quote:

Originally Posted by \"Vialy\"
Ar fi bine si o intelegere pt membrii cluburilor din craiova care participa la curse , sa aibe o reducere! - fatza de altii care nu fac parte din nici un club.

Stii ce faci prin chestia asta...obligi pasionatii sa se inscrie la cate un club doar pt. a avea parte de niste reduceri..si nu vad beneficiul ! Exact asa e si cu faza cu 100 de mii inscrierea pt. membrii cluburilor, dar nu am vrut sa zic nimic, practic cei care sunt intr-un club au un avantaj...si acum o sa inceapa sa sune telefoanele : vreau si eu sa ma inscriu ! Dar se pierde esentialul...de ce vrea sa se inscrie ? pt. reduceri sau pt. ca vrea sa ajute clubul ? :roll:

Parerea mea...nu am dat cu paru` !

Vialy 09-11-05 00:08

Pai da ... dar tu iti cunosti oamenii si nu cred ca o sa ti in club oameni care sunt doar pt reduceri !
Eu zic sa ne orientam doar pe partea cu membrii fondatori pt un inceput!
Daca si cei care organizeaza curse in Craiova trebuie sa plateasca ... , nu mi se pare prea corect!

Al3xius 09-11-05 00:14

E cam cu dus intors toata treaba dar e bine de discutat.....sincer pe mine nu ma deranjeaza sa dau 50-100 de mii si sa vad ceva de calitate !

Asteptam sa vedem maine si parerile celorlalti :wink:

Al3xius 09-11-05 00:17

Oricum sunt multi oameni in Craiova care poate nu sunt membri fondatori sau poate ca nu sunt inscrisi la vreun club dar au un cuvant greu de spus in lumea curselor...si au avut dintotdeauna ! :roll:

Adryx 09-11-05 01:37

Quote:

Originally Posted by \"Al3xius\"
practic cei care sunt intr-un club au un avantaj...si acum o sa inceapa sa sune telefoanele : vreau si eu sa ma inscriu ! Dar se pierde esentialul...de ce vrea sa se inscrie ? pt. reduceri sau pt. ca vrea sa ajute clubul ?

Un exemplu: de ce sa ma complic sa-ti dau tie telefon pentru inscriere, sa astept sa fiu acceptat...si nici n-as avea cum sa mai intru in cei 7 membri care nu platesc taxa...cand pot foarte simplu sa adun inca 6 prieteni, facem repede un club si SIGUR suntem fondatori...nu? :) si sa vedeti cum o sa apara \"n\" cluburi asa...pt gratuitatea asta...

GAB35DJ 09-11-05 07:21

eu sunt mebru fondator...deci...ia sa nu mai imi luati bani!!! :D :D :D

Al3xius 09-11-05 09:05

Quote:

Originally Posted by \"Adryx\"
Quote:

Originally Posted by \"Al3xius\"
practic cei care sunt intr-un club au un avantaj...si acum o sa inceapa sa sune telefoanele : vreau si eu sa ma inscriu ! Dar se pierde esentialul...de ce vrea sa se inscrie ? pt. reduceri sau pt. ca vrea sa ajute clubul ?

Un exemplu: de ce sa ma complic sa-ti dau tie telefon pentru inscriere, sa astept sa fiu acceptat...si nici n-as avea cum sa mai intru in cei 7 membri care nu platesc taxa...cand pot foarte simplu sa adun inca 6 prieteni, facem repede un club si SIGUR suntem fondatori...nu? :) si sa vedeti cum o sa apara \"n\" cluburi asa...pt gratuitatea asta...

vorbeam ipotetic cu sunatul telefoanelor...cred ca varianta spusa de tine e de 10 ori mai concludenta ! Mi-a ajuns mie ceva pe la urechi de un nou club ...da` nu zic nimik momentan :lol: :lol: :lol:

DJ77VLD 09-11-05 09:19

Ba va rog sa inchideti topicul asta pt a nu are nici o relevanta.Vialy... de platit plateste toata lumea iar cei cunoscuti nu o sa plateasca niciodata ... ar fi de cacat faza sa li se ceara bani! Macar asa din respect....
Opinii pro si contra ... astept!

MaF|OtU 09-11-05 09:31

asta da topic :lol: :lol:

DanielSRE 09-11-05 09:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"DJ77VLD\"
... de platit plateste toata lumea

Corect.....toata lumea trebuie sa plateasca indiferent cine e (nu conteaza asta),este un eveniment la care se percepe o taxa de intrare shi mi se pare corect k toata lumea sa plateasca,nu sa faca cum a vazut toata lumea cum unii incercau sa intre pe aeroport pe camp pe acolo prin iarba......nu e frumos,trebuie respect fata de organizatori... :wink:

DJ77VLD 09-11-05 09:36

Daniele tu de cate ori ai platit domne? :D Ca eu nu imi aduc aminte sa fi platit vreodata! Zau... cel putin cand am fost impreuna nu am platit! Dar de acum incolo sa inteleg ca vrei sa fi un bun contribuabil si sa platesti.Te conformezi?

DanielSRE 09-11-05 09:52

Re:

Quote:

:D Ca eu nu imi aduc aminte sa fi platit vreodata! Zau... cel putin cand am fost impreuna nu am platit!

Asa este,atunici cand am intrat cu tine, nu am platit,dar cand nu ai fost u atent mam intors shi am platit taxa de intrare k spectator,
(ete ca ti`o spusei shi pe asta),banii iam dat chiar lu` Razvan Nitro (de la ghoost),el poate sa confirme asta,poti sa il intrebi daca vrei,chiar te rog.....
:peace:

Ciumegu 09-11-05 10:05

Eu cred ca e aberatzie chestia asta cu 7 negri membri fondatori. Tu nu stii ca aproape la fiecare cursa intra cel putin 10 membri de la fiecare club pe gratis :D :D :D .
Si inca un lucru nu va mai uitatzi in gura lu VLDu si SREu ca astia nu au platit niciodata si nici nu vor plati ca au cunostintze de cultura generala :peace:

DJ77VLD 09-11-05 10:14

iote si pe asta! Tu cine mai esti ma? Nu mai minti lumea ca te crede... Aaaaa stiu de ce postezi minciuni... esti \"Adminrator Legal RACING\" :D

Alex NOS 09-11-05 10:23

Nu cred ca e o idee buna sa se fac diferente...Ne adunam la curse din pasiune din dorinta de a concura...Nu stam sa ne gindim ca ala plateste x si celalalt care e in club are redducere...Nu asta e esentialul...Ca oricum bani se duc pe pregatirea masinii pe benzina scumpa si alte ..pe linga asta taxa aceea e un nimic...Asa ca eu zic ca nu prea isi are rostul...
Oricum cinstit ar fi ca toata lumea sa fie egala...Bine sa nu plateasca cei din clubul organizator..Parerea mea..

Vialy 09-11-05 10:58

ok, am inteles sunt pareri mai mult contra!
Am incercat sa fac ceva ... no problem toata lumea sa plateasca!

O sa ajunga Craiova cu cele mai multe Cluburi Auto :lol: :lol: :lol:.

DJ77VLD 09-11-05 11:20

Re:

Quote:

ok, am inteles sunt pareri mai mult contra!
Am incercat sa fac ceva ... no problem toata lumea sa plateasca!

O sa ajunga Craiova cu cele mai multe Cluburi Auto :lol: :lol: :lol:.

AJUNGEA in conditiile in care bagai tu cate 7 membrii fondatori gratis.... aia se stiu ei care merita sa intre gratis si intra si asa... daca aveti voi buca si ii respectati! noi ceilalati ... sa platim in continuare! :roll:

Vialy 09-11-05 15:01

Dap dar eu incercam, sa existe un respect reciproc ! intre toate cluburile!

Toto - BOD 09-11-05 15:22

E cam exagerat asta cu membrii fondatori... nu te supara pe mine vialy! dar asa e!
In ceea ce priveste reducerea de 50% care o dam cluburilor din craiova eu zic ca e buna! Cand vine unu` sa se inscre intr-un club intreaba intai de beneficii si apoi de metodele prin care poate sa ajute clubul (asta daca vrea sa ajute ca nu toti sunt binvoitori :wink: )... In momentul in care intra in club e normal sa aiba niste reduceri pe la diverse (cel putin asa vad eu lucrurile) ca d-aia intra in club, nu?.

Vialy 09-11-05 17:23

Nu ma supar mane , incercam doar sa propun ceva intre cluburile auto din Craiova! .......

DJ77VLD 09-11-05 17:26

....TOPIC IS CLOSED!

Vialy 09-11-05 17:29

Re:

Quote:

....TOPIC IS CLOSED!

Crezi ca si-au spus toti parerea?

GAB35DJ 09-11-05 17:32

il mai las 2 zile...pana se decide sa nu mai plateasca manddea(adica je)si dupa il ucid pe topic!!!

DJ77VLD 09-11-05 17:55

Re:

Quote:

Quote:

....TOPIC IS CLOSED!

Crezi ca si-au spus toti parerea?

Da... cred ca e o discutie aiurea... nu crezi ?

dj16xxs 09-11-05 17:55

eu n-am platit la nici o cursa organizata in craiova si nici nu cred ca ma sa platesc vreodata dar.....la intrare in nebunia aia de acolo cine draq mai sta sa-l identifice pe x de clubul y si pe y de clubul x! asa ca,sa nu se mai perceapa domne' taxa de intrare deloc sa nu mai fim asa de bulversati!!!....parerea mea :drunk: ....mi se pare o aberatie asta cu plaltitu' ideea e buna dar nu e cazul acum....sa aibe toata lumea legitimatii,sa se mai faca evenimente,sa se mai stranga bani si apoi vorbim de gratiutati...feel me!
p.s. gabule in 2 zile ucide-l

DJ77VLD 09-11-05 18:50

:)) Kill `im!!! Pitic data viitoare ma bagi si pe mine moca? sa nu mai platesc si eu ?? :lol: :lol: :lol: :lol:

Vialy 09-11-05 23:21

Atat , am vrut sa ascult si parerea lui Piticu!
Gabu'le gata ... tu nu platesti taxa nici de intrare si nici de participare! --- Asa ca omorati topicul asta ! :lol:

Al3xius 10-11-05 01:17

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ultra LOL ! :lol: :lol: :lol: :lol:

trg 10-11-05 01:43

baiat cuminte :lol:

DJ77VLD 10-11-05 10:00

domne si-a spus si piticu parerea... ce nu intelegi?ALEXIUSE>>>Ucide-l pe topic! :))
TOPIC IS CLOSED!

All times are GMT +2. The time now is 00:04.

- Copyright 2026 4Tuning