Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   accident logan vs bmw (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/9612-accident-logan-vs-bmw.html)

steaua23 08-11-05 22:13

accident logan vs bmw

am ramas socat cand la stirile protv de la 23:00 am vazut accidentul de pe E85 ... un bmwe36 a intrat frontal intr-un logan ... sau invers, inca nu se stie exact.
cert este ca ambii soferi au decedat, iar pasagerii (cate 2 in fiecare masina) sunt la spital.
din ce am vazut masinile nu aveau airbaguri ...
daca are cineva poze, sau cunoaste mai multe detalii ... rog sa posteze

SpeedeR 08-11-05 22:34

RIP :(
oricum...schimba si u titlul topicului ,astfel incat sa fie mai reprezentativ pt ideea lui ;)

steaua23 08-11-05 22:41

rip ... rip nu era un tip de pe forum ??? :shock:

SpeedeR 08-11-05 22:50

Doamne fereste sa fie vreodata vorba de careva dintre noi...
Rip inseamna rest in peace ma :D

orlando 08-11-05 22:50

RIP = rest in peace :wink: sau
INHR...
adica regrete ptr cei care au murit nu este nici o legatura cu vreun user de pe forum! :cry:
in orice caz urat accident a fost de au murit :cry: :cry: :cry: :cry:
Dumnezeu sa ii odihneasca si sa ii linishteasca pe restu sa fie atentzi direct proportzionla cu viteza :wink:

steaua23 08-11-05 23:03

pai stiu ce inseamna rip ... dar pe moment am facut o legatura proasta :oops:

aR99bMw 08-11-05 23:50

RIP :cry:

detalii?

needBrain 09-11-05 00:03

daca nici bmw-u nu avea airbag-uri.........era din \"73 sau din '75?

aR99bMw 09-11-05 00:15

e36 e din 91-98

SpeedeR 09-11-05 00:22

dar , din pacate, cateodata, airbagurile sunt inutile...

needBrain 09-11-05 00:32

si uneori nu se deschid

EvLSant0S 09-11-05 02:35

mi-e greu sa cred .. ca un airbag ar fi salvat viata vreunuia dintre soferi ..

Psycho 09-11-05 09:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"orlando\"
RIP = rest in peace :wink: sau
INHR...
adica regrete ptr cei care au murit nu este nici o legatura cu vreun user de pe forum! :cry:
in orice caz urat accident a fost de au murit :cry: :cry: :cry: :cry:
Dumnezeu sa ii odihneasca si sa ii linishteasca pe restu sa fie atentzi direct proportzionla cu viteza :wink:

lasa`ama sa te corectez ...

RIP means => Rest In PIeces :)

TheMagicPenguin 14-11-05 22:35

Quote:

RIP means => Rest In PIeces
sincer oamenii aia au murit... chiar nu isi avea rostul gluma ta... :(

orlando 14-11-05 22:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TheMagicPenguin\"
Quote:

lasa frate ca oricum a avut cineva vina in toata kestia asta...daca ar fi uni stapani pe volan pe cat apasa pe acceleratzie in bucureshti ar fi numai pilotzi de GT3 :wink:
si daca nu mai facem glume,nu mai radem,cum sa ne traim viatza sa ii plangem pe totzi :?:

needBrain 15-11-05 00:29

bv orlando,imi place cum judeci
asa este.sa stiti ca majoritatea accidentelor au loc din cauza erorilor de sofat.........asa ca...........poate putina ironie ii va trezi pe unii la realitate

Psycho 15-11-05 09:29

shtii care e ideeaa .. aciidentele se intampla in mare masura din cauza shoferilor da .. rar din cauza problemelor tehnice ale mashinilor .. deci .. ori eshti jmecher si dai in parapet k mine .. ori eshti jmecher si te faci pilaf .. vezi accidentu cu bmw`ul ala seria 7 ori nu t duce capu` .. vezi accidentul cu clio ala intre 2 tramvaie .. ce sa zic .. nu e frumos .. dar daca nu am fii toti \" un pic mai jmecheri \" decat ceilaltzi si nu ne`am crede invingibili si cei ami buni shoferi ... poate nu s`a intampla

needBrain 15-11-05 15:12

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
shtii care e ideeaa .. aciidentele se intampla in mare masura din cauza shoferilor da .. rar din cauza problemelor tehnice ale mashinilor .. deci .. ori eshti jmecher si dai in parapet k mine .. ori eshti jmecher si te faci pilaf .. vezi accidentu cu bmw`ul ala seria 7 ori nu t duce capu` .. vezi accidentul cu clio ala intre 2 tramvaie .. ce sa zic .. nu e frumos .. dar daca nu am fii toti \" un pic mai jmecheri \" decat ceilaltzi si nu ne`am crede invingibili si cei ami buni shoferi ... poate nu s`a intampla

corect
la volan.mai lejer cu basinile ca.......nu e spre binele celui/celor din masina

TheMagicPenguin 16-11-05 02:21

Quote:

lasa frate ca oricum a avut cineva vina in toata kestia asta...
mda... asa e... dar cei care nu au avut vina?? unul a avut vina, nu stiu care dintre ei... dar a mai murit inca unul... ala c vina a avut? k s-a aflat acolo poate :cry: sunt de acord cu voi k sunt f multi soferi inconstienti dar cei care mor nevinovati nu merita ironiile alea... la asta m-am referit... sper ca macar acum sa intelegeti la c ma refer :?

needBrain 16-11-05 02:28

acum am inteles
da,si u ai dreptate

aleks 24-11-05 14:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"orlando\"
Quote:

Originally Posted by \"TheMagicPenguin\"
Quote:

lasa frate ca oricum a avut cineva vina in toata kestia asta...daca ar fi uni stapani pe volan pe cat apasa pe acceleratzie in bucureshti ar fi numai pilotzi de GT3

cel putin unul din soferi nu era vinovat... si nu merita nici unul asta, indiferent cat calca sau nu pedala...

p3rv3r5ul 28-12-05 10:30

Re: accident logan vs bmw

Quote:

Originally Posted by \"steaua23\"
din ce am vazut masinile nu aveau airbaguri ...

loganul(chiar si cel mai ieftin) are air bag

BMWfan 28-12-05 16:16

se stie ca peste o anumita limita nimic nu te mai protejeaza nici macar cusca( de curse

All times are GMT +2. The time now is 05:02.

- Copyright 2026 4Tuning