![]() |
BMW M5 E34- piese
VAND PIESE BMW M5 E34,INTERIOR PIELE,MASINA ESTE FULL,IEFTIN.
|
NU E NIMENI INTERESAT?
|
ce ai din el? Motor are pe el :lol: ?
|
ce ai din el? Motor are pe el :lol: ?
|
TOTUL FARA MOTOR SI CUTIE AM PE EL.
|
ma intereseaza pe mine semnalele fata, laterale si spate. la ce pret le dai?
|
AM CELE DE PE FATA CA PE LATERAL NU ARE SI PE SPATE SUNT STOPURILE CU TOTUL
|
Re: BMW M5 E34
da mi te rog mai multe detalii despre interior(ce culoare,daca e recaro,daca au regl el,etc),zi mi daca triplele de spate au semnalul alb,si eventual daca are eleron.poate reusesti sa pui si niste poze :wink:
|
2 Attachment(s)
SAL
|
NU MAI ZICE-TI NIMIC?
|
cat vrei pe scaune+bancheta?
pe pm plz... |
zi mi un pret la interior(scaune,banketa,fete usi,bord....),sau daca te in tereseaza skimb cu alt interor ,tot din piele,numai ca e gri,si nu e recaro.si mai zi mi un pret si la spoileru de spate.merci pt poze!!!
|
M5
SPOILERUL DE SPATE 400 RON,INTERIORUL COMPLET:SCAUNE FATA INCALZITE,RECARO CU COTIERE,BANCHETA CU SPATAR CU COTIERA,FETELE DE USI,CONSOLA CENTRALA CARE ESTE DE ASEMENEA DIN PIELE,BORDUL,PE TOATE VREAU 1000 DE EURO.
|
:?: :boxing:
|
.......
sal...cu cat o dai ...asa cum e...cu totu` !! e inmatriculata Ro ??
|
.......
sal...cu cat o dai ...asa cum e cu totu` !! e inmatriculata Ro ??
|
NU E FRATE INMATRICULATA CA DACA AR FI FOST O VINDEAM INTREAGA (TU MI-AI TRIMIS MAIL SA MA INTREBI ACELASI LUCRU?)ESTE VORBA DE UN M5 E34 DIN 1991 FULL.
|
:P
da eu tziam dat mail :D ...pacat...k o cumparam cu totu`:((..ms oricum !! mai vb
|
NU E INMATRICULATA,DISCUTAM SI VEDEM.
|
OBC ai la ea? On-Board Computer... chestia aia cu multe butoane care e linga casetofon... Ce fel de OBC ai? 3 sau 4? La ce pret il dai?
Astept raspuns |
ARE FRATE DAR NU STIU DACA E 2 SAU 3(0723.77.67.67).
|
E OBC 4 FRATE!
|
:chainsaw:
|
:bat:
|
:boxing:
|
|
up!!!!
|
SE FAC REDUCERI DE SARBATORI!!!!!
|
up!!!
|
|
:?:
|
????????????????????????
|
:?:
|
REDUCERI IMPORTANTE ACUM CA E VIJELIA ASTA!!!!!!!!!!
|
preturi mici pt cei care cumpara mai multe piese!!!!!!!!!!!!
|
frate, ajuta-ma si pe mine cu ceva. am mare nevoie de 2-3 butuci de iala de BMW, pt pisica, cu cheie. ai asa ceva ??? orice butuci de masina dar sa aiba cheie si sa mearga la pisica, ca cheia nu merge la mine decat pe contact. usile sunt pe centralizata.
|
am butucii dar nu vrei sa-ti dau si contactul sa ai o singura cheie?????ai nr meu si vb........
|
|
up!!!!!!!!!
|
vad ca la PM nu raspunzi, poate o faci aici, ia zi, ce facem cu amortizoarele alea de mi le-ai vandut? a?
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:33. |
- Copyright 2026 4Tuning