Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse necatalogate (https://forum.4tuning.ro/46-curse-necatalogate.html)
-   -   17.04.04-TM-REZULTATELE DE LA TIMISOARA (https://forum.4tuning.ro/46-curse-necatalogate/960-17-04-04-tm-rezultatele-timisoara.html)

Gratzian 19-04-04 11:48

17.04.04-TM-REZULTATELE DE LA TIMISOARA

aveti aici rezultatetele de la timisoara, pana la primirea altor date

https://www.4tuning.ro/new/view_photo...misoara&id=ahu

bogdan 19-04-04 11:51

ok dar restul???

viviesp 19-04-04 12:51

deci lista asta este doar pentru cei 12 ?!

Anonymous 19-04-04 13:29

restul in curand

aR99bMw 19-04-04 14:42

eu vad ca am luat locul 2 la grupa D ....dar nu am mai fost la the sound ca nu am stiut unde...am pierdut ceva premiu ? :D

bmw 325 8)

cata77 20-04-04 09:08

Rezultate

Nu mai stiti nimic de rezultate ?

Popescu Victor 20-04-04 11:29

Ok, sper ca o sa apara o lista si cu masinile posesorilor pentru ca nu stiu cati (in afara de ei insisi) se cunosc dupa nume...

sebi{ 20-04-04 12:02

Re: Rezultate

vreau sa stiu si eu in ce zona a clasamentului ma aflu,anu asta daca se poate ca_mi fierbe benzina-n vine!

GSi 20-04-04 19:45

Daca ar aparea si masinile si timpii in lista ar fi chiar interesant :D

EvLSant0S 20-04-04 19:50

o sa apara mai , ganditi-va si voi ca ia ceva timp sa scrii toate alea... sa uploadezi 110 mb de poze... filme etc. asteptati

HondaCBR 21-04-04 11:30

pai pozele trebuia sa le punteti dupa rezultate
ce va ia asa de mult sa bagati rezultatele in Excel si le sorteaza automat dupa timp ??!

daca vreti vi le fac eu, imi trimite-ti foile cu rezultatele pe fax si va dau fisierul htm

akimoto 21-04-04 14:02

poate ne satisface si noua curiozitatea vreun admin cu suflet bun...si ne spune cand se vor afisa toate rezultatele

Anonymous 21-04-04 14:14

am incercat sa obtinem rezultatele si oficialii Legal Racing au promis ca Joi- Vineri

HondaCBR 21-04-04 15:42

bah, dar sa ne trimita pe fax foile sau voua, ce naiba le trebuie o saptamana sa masluiasca rezultatele :raving:

se accepta orice greseala de organizare, dar in nici un caz sa nu se stie rezultatele, ca doar a fost cursa nu demonstratie :evil:

aR99bMw 21-04-04 17:49

akimoto, tu ai luat locul 1 la grupa C si D?
:)
io am luat locul 2 la D..cu bmw ala 325(pisicutza)

akimoto 21-04-04 18:57

nu mey, pe spatele meu scrie locu 2...ma urmareste cifra asta fir-ar
ala cu speedsteru a luat locu 1 si la C si la D
io am prelude

aR99bMw 21-04-04 21:52

pai ce loc ai luat atunci ?..2 la grupa C ?

akimoto 22-04-04 10:27

dap

akimoto 22-04-04 17:39

hadeti odata cu rezultatele alea....urcativa-n cap la cei de la legal racing
ce draq, o saptamana dureaza ?

aR99bMw 22-04-04 18:28

io cred ca au pierdut rezultatele... :lol: :lol: :lol:

Jeff 22-04-04 18:37

Shpagile s-or fi dat deja, matrashirea nu dureaza atata... Ce se intampla? :? :? :? Apropo, colegii din bransa de la Szeged (Ungaria) au echipamente de comanda a lampilor de start si a cititoarelor de timpi computerizate - or fi ei cu mult mai bogati ca noi ???

HondaCBR 22-04-04 19:28

dureaza mult, probabil nu le iasa rezultatele cum vor... :inyourfac

Gabi 22-04-04 19:39

Quote:

Originally Posted by \"Jeff\"
Shpagile s-or fi dat deja, matrashirea nu dureaza atata... Ce se intampla? :? :? :?

Sa dai tu shpaga ca sa ajungi pe locu' 1 !
Quote:

Originally Posted by \"HondaCBR\"
dureaza mult, probabil nu le iasa rezultatele cum vor... :inyourfac

Presupuneri aiurea. Poate ar trebui sa va lamureasca cineva odata pentru totdeauna.

Jeff 22-04-04 19:53

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Presupuneri aiurea. Poate ar trebui sa va lamureasca cineva odata pentru totdeauna.

Gabi, asteptam cu nerabdare sa ne lamuresti: cat poate dura transpunerea de pe foaie in format electronic a unei liste de 200 de concurenti cu (sa zicem) 4 capete de tabel: nume, masina, nr.concurs si timp realizat - sa dureze o ora?... doua?... o saptamana poate??? :shock: :shock: :shock:

gion 22-04-04 19:55

De ce sunt unii atat de varza,eu nu intzeleg!!!Si plini de rautate!!!
........ Niste varzari!!!...O dau in SF-uri ku spagi si alte alea.Kred k se pliktisesk tare rau pe akolo si n-au ce face.ATA ETE..orice padure e plina de uskaturi!!!
:peace:

Jeff 22-04-04 19:59

Gion, nu din rautate ci din nerabdare. Daca si tu concurai, poate erai curios ce timp ai facut si pe unde te clasezi - dupa aproape o saptamana :(

gion 22-04-04 20:05

Quote:

Gion, nu din rautate ci din nerabdare. Daca si tu concurai, poate erai curios ce timp ai facut si pe unde te clasezi - dupa aproape o saptamana :(

Nerabdare nerabdare.....dar nu kred k este kazu sa incepetzi ku presupuneri total aiurea.NO?..Si pe langa asta ce interes ar avea 4tuning sa faka manevre?Si lumea mai are si munka,pe deasupra...nu stau toata ziua dejaba si se uita la voi kum va pierdetzi rabdarea.
:peace:
NITZIKA RABDARE k or sa apara!!!!

akimoto 22-04-04 20:56

tie e usor sa vorbesti....rabdare, rabdare....pe noi ne arde sa vedem timpii, sa-i comparam, sa facem planuri, calcule, presupuneri...
pe cine anume ai vazut tu ca a acuzat 4tuning ?

Gratzian 22-04-04 21:35

oameni buni...
va rugam sa NU FACETI NICI O CONFUZIE intre organizatorii curselor, oricare ar fi, legal racing, nsl, sau altii. si 4TUNING

acest site este total independent de oricare dintre organizatori, si daca sunt problemele pe care le sesizati, sunt problemele lor, nu ale noastre

la interventia si contactul si rugamintea continua a noastra, am primit promisiunea ca MAINE, 23 APRILIE, vom primi rezultatele detaliate ale cursei.

daca nu le vom primi, va promit ca va voi spune explicit motivul..

asa ca indiferent de atitudinea lor, de greselile lor, nu ne acuzati pe noi
sau acuzati-ne, dar ne acuzati degeaba :) :lol:

Gabi 23-04-04 08:32

Quote:

Gabi, asteptam cu nerabdare sa ne lamuresti: cat poate dura transpunerea de pe foaie in format electronic a unei liste de 200 de concurenti cu (sa zicem) 4 capete de tabel: nume, masina, nr.concurs si timp realizat - sa dureze o ora?... doua?... o saptamana poate???

Prietene, cum spunea si Gratzian in mesajul anterior, 4tuning.ro nu are nici un fel de legatura oficiala cu C.S. Legal Racing sau A.S. No Speed Limit. 4tuning.ro nu a fost altceva decat promotor al acestor curse si si-a luat angajamentul de-a publica poze/filme/rezultate dupa fiecare etapa.

Vina (pentru intarzierea afisarii rezultatelor) nu le apartine. Nu ei fac listele si, chiar daca ar face-o, gandeste-te ca ei mai si lucreaza si acea ora sau doua, pentru ei poate fi pretioasa. Dupa X ore de munca, poate au nevoie de relaxare sau somn, nu de stat o ora, doua sa faca listele si apoi sa le publice pe site. Fiti intelegatori si nu mai acuzati 4tuning.ro pentru toate inconvenientele.

PS: inteleg ca sunteti nerabdatori, da' asta nu inseamna ca tre' sa faceti presupuneri/afirmatii cum ca
Quote:

Originally Posted by \"HondaCRB\"
dureaza mult, probabil nu le iasa rezultatele cum vor

sau
Quote:

Shpagile s-or fi dat deja, matrashirea nu dureaza atata

Numai bine!

Jeff 23-04-04 10:22

Cum spunea si Gratzian, a nu se confunda echipa 4tuning cu organizatorii evenimentului. Nu am acuzat 4tuning de nimic. Informatia sau nu este prelucrata (din vina cui se simte...) sau nu a ajuns in posesia 4tuning. Vin din nou cu remarca referiroare la dotari: organizatorii din Ungaria au echipament computerizat care afiseaza instantaneu, imediat dupa terminarea fiecarei alergari, timpii, viteza de la finish si clasamentul momentan al fiecarui concurent pe tabele mari de afisare la linia de start. Stiu ca nu exista posibilitati, vreau doar sa sper ca vor fi :) Si scuze daca am jignit pe cineva pe nedrept, de restu' mi se falfaie 8)

Anonymous 23-04-04 12:41

Rezultatele LR

GA. A

NR. NUME LOCUL
22 SAVU ALIN I
10 PIRVANESCU DANIEL II
18 BARNA ALIN III

GR B

47 PAUL FLORINEL I
80 BRADEANU VLAD II
85 VOIN CRISTIAN III
astea sunt rezultatele primite de la LR.
GR C

104 NICULESCU MARIUS I
6 KISS CRISTIAN II
15 CONSTANTINESCU ADRIAN III

GR D

104 NICULESCU MARIUS I
82 MOTIU CALIN II
69 VALI B.U.G. III

bogdan 23-04-04 12:56

Adi pe aste le stiam dar despre restul astia mai putin rapizi?

mihaiu 23-04-04 13:09

astea se stiau de sambata noaptea. eu vrea sa stiu ce timp am avut: swift rosu , numere de cluj, nr de concurs 065.

Gratzian 23-04-04 15:41

rezultate oficiale ale cursei de la timisoara

rezultate oficiale ale cursei de la timisoara:

in mod oficial, NU se ofera de catre legal racing timpii si alte rezultate decat cele publicate mai sus.

este o decizie care pare generala, si poate dupa cursa de la mare sa se revina asupra deciziei... bineinteles, in cadrul altor curse, poate o sa stea altfel lucrurile

asta e, sorry...
v-am promis ca astazi va spun cum stau lucrurile exact
v-am spus

cata77 23-04-04 17:19

Rezultate

Asta chiar mi se pare o tampenie, si pune la indoiala corectitudinea cursei.
Pana acum nu am auzit de nici un concurs, si nu ma refer aici numai la legal racing, la care sa nu se afiseze rezultatele. Daca sunt confidentiale, desi nu inteleg de ce ar fi, atunci cei de la legal racing ar trebui sa sune pe fiecare participant si sa-i comunice personal rezultatul.
Sincer, nu vreau sa pun la indoiala corectitudinea si integritatea organizatorilor, dar stim cu totii ca au fost destule chestii penale din punct de vedere al organizarii, iar neafisarea rezultatelor este picatura care umple paharul.

Jeff 23-04-04 18:05

Hm... :(

akimoto 23-04-04 18:40

PENIBIL......e descurajant....in cazu asta, eu nu voi mai participa niciodata la astfel de curse
howgh

HondaCBR 23-04-04 20:05

de ce nu se publica rezultatele ?? , ptr. ca nu a castigat nici unul din bucuresti ?? :shock:
si cu ceilalti 180 de concurenti ce se intampla ?, au venit degaba din bucuresti, cluj, arad si alte orase ? :raving: :shock: :yikes:
in august ii vom lasa pe cei de la legal racing sa participe singuri la cursa ! :anger:
chiar si pentru primele 3 locuri, vrem sa stim ce timp au scos ??!!! :anger: :anger: :anger: :anger: :anger: :boxing:

GSi 23-04-04 20:42

Cea mai jalnica organizare de care am auzit... pai mai bine ne organizam la colt de strada, ca astia nu fac mare lucru ... imi pare rau sa spun asta, dar acum chiar nu mai au scuze. Am inteles, la TM au fost multi oameni si au fost greu de stapanit si s-a stricat tot, trecem peste asta, insa sa nu dai rezultatele complete, cu timpii si masinile participantilor e dovada de rea vointa. Acum nu mai e vorba de chestii ca \"e greu, toata lumea ne pune bete in roate' etc...

All times are GMT +2. The time now is 04:42.

- Copyright 2026 4Tuning