![]() |
[ext] Dacia Logan Speedline
4 Attachment(s)
Inca nu avem foarte multe poze cu ea dar promit sa revin cu detalii (interior , ICE , etc) .
|
Pune si tu mai multe poze, cel putin cu interiorul.
|
discul ala fals montat peste tamburul spate ma omoara. made in romania. ce nu potzi schimba- acopera cu un plastic! :x
ce are mashina in plus fatza de una stock? in afara de jante, neoane shi autocolante? |
pune si tu poze de unde putem intelege si vedea si noi niste detalii.
|
Re:
Quote:
|
prelungiri si praguri...care se regasesc si pe alte loganuri...
e reusit dar nu are un tuning ext cu care sa iasa foarte tare in evidenta |
neoanele alea fac totul... :)
|
Cum la criticat ne pricepem cel mai bine ia sa va arat ce stiu, ca am si multe rau .....:
--->La masini noi prelungiri noi,nu iar celebrele prelungiri de nova --->Discul se vede de la o posta cae fals asa ca n-are ce cauta acolo --->Crek ii statea mai bine cu aparatorile originale sau chiar si fara --->crek e showcar de ti-ai scris nr de tel pe ea,nu ??? Sau e pt doritoare de test drive ??? :P :P :P Hai sa o si laud putin: --->plus mare pt neoane, ia ochii de la partile proaste noaptea, si iti gasesti si cheile dak iti pica sub masina :wink: --->\"Coditza\" de pe portbagaj nu imi dau seama cat e de bine realizata dar crek da bine --->Jantele merg, erau mai bune mai mari dar dak u vreiconfort sunt bune si astea --->Desenul e interesant,si cam atat |
prelungirea de spoiler din fata... mai bine fara ! pica cam aiurea...
un + pentru roti si pentru neoane |
e un inceput bun...mie unu mi se pare ca iese din \"turma\" :wink: Keep up the good work!
P.S. are culoarea schimbata sau era spalata ? :oops: |
la ce monstri de logan sunt pe starada , asta e reusit.
am votat merge, si nu din snobism, ci pt k am vazut si loganuri mai frumos facute prin zona... |
Si mie imi place mashina cu toate ca baietii au dreptate am vazut si loganuri mai marfa. Totusi neoanele imi plac la dementza.
|
eu cred ca neoanele dau bine bine DOAR pe o masina joasa, ceea ce nu e cazul aici
|
Re:
Quote:
Cu respekt !!! |
cam cum vezi tu un jeep cu neoane? :wink:
kiar daca nu se vad, sa zicem ca le pui in praguri... |
Imi place masina (daca avea garda la sol mai mic arata super bine )
|
masina e dragutza noaptea si atat cred eu jentile sunt tari dar ziua cred ca nu iese in evidenta cu aproape nimik :bunch: :chillpill :peace:
|
eu in afara de neoane nu am vazut nimic interesant
|
Re:
Quote:
|
slabut...se invarte unu albastru prin pitesti de ii da 10 clase...
sa inteleg ca pe spate are discuri ventilate??? :lol: sau un kitch de capac pt tambur :oops: ca nota e mai frumos ca un logan standard cu 1,5 puncte |
Re: DACIA LOGAN SPEEDLINE
mie personal nu imi place !!! singuru + care il acord acestei mashini sunt neoanele!!
|
2 Attachment(s)
Iata si ceva nouati.
|
astea da noutati!:shock: frumos...chiar nu mai e loc de intors:-)
|
2 Attachment(s)
Si poze facute ziua (din pacate cu telefonul).
|
Prea smecher...merge mah si loganu pana la urma...asta e chiar reusit...au aparut angel eyes? cat costa?
|
:shock: :arrow: lol
Sincer e un pas de la berlinele tunate din targ cu actzipilduri. Loganu asta speed line imi place ca are jante mici, ca e inalta ca un van, ca are discuri de frana pe spate:???: , praguri fara nici o treaba cu aerodinamica dar care au prize de aer :rolleyes2, etc etc. Am vazut si loganuri facute frumusel dar asta...., parerea mea e ca ar mai lipsi oglinzi gromate cu spray . Apropo rivigneta aia e smechera tare de tot |
1). SPEEDLINE e un club auto(un grup de prieteni,toti cu aceeasi pasiune)
2).ar trebui sa o vezi si live,sa vezi ca sunt muulte lucruri care dau bine pe masina asta 3)ce jante mici????nu stiu de ce zici asta....cat de mici sunt? de 13,14...cat???? eu zic ca te inseli,au aceeasi dimensiune ca cele originale(sper :D ),si nu arata rau....te sfatuiec sa vii la prisma de 4tuning day si sa`ti faci totusi o parere mai buna... |
Quote:
|
dac pui si un kit belea ai nota 10...
|
am prieteni care asociaza cuvantu logan cu tractor,io nu sunt de parerea asta
imi place ce a iesit din loganu asta bafta si la mai multe |
A reprezentat onorabil clubul Speedline la standul Vieta.
|
Neoanele sunt marfa in rest nu pot zice nimik:sad:
|
Super faina masina
dar daca ii pune si un kit bestial (unicat in romania) Restul nu comentez (NO COMENT) |
Pai, dupa cum vad eu nu prea il poti numi tuning. Ai pus doar neoane, jante niste culori pe ea si geamuri fumurii.
In rest, e ca noua. |
Tudy ... te poti uita mai atent ?
|
neoanele sunt bestiale .. da in rest masina mi se pare cam stock ...
e reusita |
pragurile,prelungirile fata-spate sunt cam pe toate loganurile...In rest e ok masina, de apreciat neoanele. :D
|
ce marca sunt neoanele?
|
neoanele fac tot meciu'....in rest eu zic ca se putea mai bine
|
nu ne zice nimeni ce marca sunt neoanele? :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:52. |
- Copyright 2026 4Tuning