![]() |
Cum conduc/parcheaza brasovenii !?
1 Attachment(s)
Am deshis acest thread pentru a se pune poze cu soferii care parcheaza "regulamntar"! Eu m-am saturat de cate ori am urcat bordura de 10 cm pentru ca unii destepti blocheaza calea de acces!
Daca aveti poze cu astfel de masini parcate in Brasov postati aici! :evil: p.s. Este vorba de masina visinie, cea alba nu incurca cu absolut nimic! :) |
Re: Parcari "de nota 10"...
n-ai ce-i ceri...are lamaia in parbriz...cred ca si asa fost crispat/a pana a urcat masina pe bordura;)
|
De azi-noapte e acolo! Acum tot acolo e...si datorita ei am ramas si cu gunoiul la bloc...ca nu a avut pe unde sa intre masina de gunoi! Super...
|
6 Attachment(s)
inca cateva mai vechi...:D la prima stalpu era parcat prost
|
2 Attachment(s)
3 roti! :twisted:
|
Quote:
|
Cum conduc brasoveni!!!
3 Attachment(s)
Nu parcati unde este semnul de parcare/oprire interzisa ca uitati ce se poate intampla! Amenda este in jur de 400 RON!
p.s. Poze facute pe Toamnei! |
Cum conduc brasovenii!!!
Puteti posta aici pareri , poze , intamplari si cam tot ce tine de traficul si de soferii pe care ii intalniti in Brasov cat si ce parere aveti despre locurile de parcare, despre cum se parcheaza si despre intamplarile din parcare.
|
Re: Cum conduc brasovenii !?
2 Attachment(s)
si coada era pana la blue viking...;))
|
penala faza :))
|
Cum naiba sa parchezi asa? :???: El o fi calculat ca pe acolo incape o masina...dar la autobuz sigur nu s-a gandit! :D
|
asta e nesimtire pe fata.putea sa mearga putin mai in fata sa caute loc , sau sa o traga mai aproape de perete si dreapta nu cu curu in strada.+ ca nu are cine stie ce balena de masina, ci doar un k*t de 2.5m.n-ai cu cine...
|
@razvan....stiu ca o sa te uimesc dar era o femeie...=))
|
Da...era 60% de asteptat sa fie femeie! :(
|
1 Attachment(s)
Ori nu trec masinile, ori nu trec pietonii! Alegeti voi ... :D
|
Quote:
Desi a parcat pe trecerea de pietoni a lasat totusi loc pietonilor sa treaca. Aici era de vina autobuzul, ca desi nu avea statie pe aceea strada el se incapatana sa urmeze traseul de zi cu zi (cata nesimtire) :lol: EU iubesc brasovul. |
Re: Cum conduc/parcheaza brasovenii !?
1 Attachment(s)
mentalitatea romanului de a parca cat mai aproape de scara lui :arrow:
|
ala din mijloc de acolo e cumva un BMW?:D
|
tu esti ? :lol::lol:
|
nu...el meu e visiniu.da mi se pare a fi un E30 si ma gandeam sa stiu care dintre ei e.eu cand parchez ma orientez sa nu incurc si sa las loc
|
Daca stiti proprietarul/conducatorul masinii cu nr. de inmatriculare BV 95 ACS (Dacia Berlina alba), sa ii spuneti din partea mea ca nu gandeste nici cat o gaina! Multumesc! :)
Din cauza lui mi-am gasit Loganul sters pe parte dreapta de catre un pieton suparat care nu mai avea pe unde sa treaca pe trotuar din cauza inteligentului cu masina alba care a parcat fix langa mine, in acest mod ocupand tot trotuarul! :evil: |
Quote:
semant: pietonul suparat:D Glumes evident si poate iese cu putin polish razvane :-) |
Dupa parerea mea taximetristii sunt cei mai distrusi soferi din trafic.
Inteleg ca sunt obositi....dar oricum sa se duca acasa...:bat: |
Re: Cum conduc brasoveni!!!
Quote:
|
De fapt este pe strada Bobalna! :) Acolo in deal la AN & AG! :)
|
Quote:
|
Bobalna 2A mai exact ;)
|
1 Attachment(s)
Alta poza din seria: "Pe unde trec pietonii?" Si...cum se ia gunoiul! :lol:
|
cobor astazi sa-mi curat masina, cand apare in parcare un taximetrist (cu anvelope de vara cred, ca astia de obicei nici nu stiu ce e anvelopa de iarna) cu piciorul pe acceleratie in primul viraj. reuseste sa o redreseze dar piciorul nu il ridica si la al 2-lea viraj sare peste o bordura apoi o parcheaza. cand coboara ii spune lui altu: "ai vazut bah ce mare e bordura aia" si rade. apoi iara: "ia uite bah ca am facut si pana" . apropo evitati jepilor ca vre-o 2-3 ore a curs intr-una apa dintr-un hidrant....romania fratilor....
|
1 Attachment(s)
ca sa fiu on topic in totalitate :lol:
|
o parcare "ca la carte" ....;)))
|
Quote:
urat ..... am vazut o duba foarte mare de culoare rosie care a reusit sa parcheze pe un singur loc , si altii cu masini de astea tunate nu si mai incap in pene urat... :D |
Quote:
|
Bine macar ca a parcat pe 2 locuri....mai naspa era daca parca pt cei cu handicap...:lol:
pt cel cu golful alb..stai cumva pe cosmos...sau in zona aia?? |
e comfidential :lol:
|
Da,,si-a luat grade, asa malac e ca nu mai incape pe un loc de parcare :D:D
|
Azi dimineata pe la 8,30, intrand in depasirea unui camion pe sub podul de la Fartec, era sa intru in plin intr-o proasta cu WV Golf BV-21-ADA, care era oprita pe banda a doua si vorbea la telefon.Imi pare rau ca nu am avut cu ce sa-i fac poze.
Asemenea fenomene nu au ce cauta pe drumurile publice . |
In astfel de cazuri, se coboara din masina, se scoata bata de sub scaun si se sanctioneaza oglidna din partea stanga ... :D
Eu, vineri dimineata pe podul de la gemenii, aveam in fata un fiat, eu aveam 70 si el cam la fel. Si dintr-o data ma trezesc ca incep sa ma apropii de el enorm de repede si de periculos. Pun frana , era sa intru in el...a franat ca bou in mijlocul podului ca a observat ca nu avea centura si in plus...nu ii mergeau nici stopurile, de aia nu am observat ca a franat. |
mda.sa vedeti cadou sexy de mos micolae.06.12.2008 plec de aksa din harman si ajung la iesirea din harman spre brasov ma uit in oglinda si vad o masina cam la vreo 50m in spate.aveam vreo 20 la ora.scot din viteza si pun usor frana pt a da prioritate la astia care veneau pe prima banda pe "autostrada".nu apuc sa ma uit mai mult de 3-4 secunde la aia care veneau ca ma trezesc cu o busitura in spate si k ma arunca un cretin jumate pe autostrada.deci feriti-va de mosi la volan k de dreq.k se uita dupa ozn-uri in loc sa fie atenti la trafic.rezultatu bara spate si fusta spate infundate + multe excursii prin brasov pe la asigurari si service-uri + bataie de cap si nervi gratis
|
ce s-a intamplat astazi prin judetul bv ca eram pe la 3 jumate la petromul din triaj si am vazut vreo 6 smurduri , o salvare, descarcerarea si pompierii trecind :| nu prea mai aveam chef de condus :|
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:17. |
- Copyright 2026 4Tuning