![]() |
Primele fotografii oficiale cu Nissan 370Z
3 Attachment(s)
Constructorul japonez Nissan a publicat astazi primele fotografii oficiale cu noul 370Z, model ce va debuta oficial luna viitoare la Salonul Auto de la Los Angeles. Cum era de asteptat, Nissan nu a oferit nici un fel de informatii despre succesorul lui 350Z, insa se stie ca acesta va fi propulsat de un motor V6 de 3.7 litri si va beneficia de o cutie manuala cu 6 trepte sau una automata cu 7 trepte.
|
Re: Primele fotografii oficiale cu Nissan 370Z
mi se pare mie sau linia generala a masinii nu mai e asa de echilbrata si frumoasa?
|
Arata foarte bine, si se stie ca va avea motorul de pe Infiniti G37 coupe 330 de cai, Cayman ar trebuii sa se teama.
|
sincer e cam uratzica masina, 350z arata mai bine
|
Naspa rau! :( In fata mai e ce mai e, dar in rest, parca niciun element nu se potriveste cu un altul. Nu imi place. Nu e Porsche sa se termine asa linia masinii in spate. Sau manerele de la usi... Lasa de dorit. Parca ar fi luate de la o duba care are usa dinaia laterala.
|
asta e modelul pentru fete?
|
De frumoasa nu-i urata ... da prea bate a porsche
|
tot mai frumoasa e 350z..asta e cam aiurea :|
|
nush daca e mai bine sau mai rau....dar nu e la fel de satisfacatoarea ca precedenta
|
astept sa apare mai multe poze deocamdata e urata rau si mi se pare ca are spate de crosfire
|
E mult mai dragutza 350...
|
Interiorul imi place mult...
|
cam tziganie cu forma farurilor si a stopurilor :(
|
Quote:
|
E ok dar nu extraordinar. Interiorul e misto.
|
nu arata rau :)
|
nu arata rau da nici tare bine ma asteptam la mult mai mult ptr viitorul Z parca e Z4coupe doar tot Z in nume
|
Quote:
|
interiorul superb dar ext mai frumos 350
|
<script type="text/javascript" src="https://www.4tuning.ro/flv_player4/swfobject2.js"></script><div id="149">film</div><script type="text/javascript">swfobject.embedSWF("https://www.4tuning.ro/flv_player4/flvplayer.swf","149","470","370","9.0.115", "https://www.4tuning.ro/flv_player4/expressInstall.swf" , {fullscreen:"true",file:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/370z.flv",image:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/370z.jpg"} , {allowfullscreen:"true"}, { });</script>
|
Fata e frumoasa si parca totusi pastreaza liniile lui 350 Z,dar spatele ala e aiurea de tot...pacat
|
nu se compara cu 350Z, i-au stricat spatele care era piesa de rezistenta, si pt 24 cp in plus au trebuit sa mareasca cilindreea:|
|
frumoasa dar nu prea exceptionala ..... mult mai bine arata 350z
e frumos interiorul!! |
Nu este chiar asa de "agresiva", dar ramane frumoasa. Cat despre calitatea interiorului, e belea.:-)
|
urata... si-a bagat francezu' coada
|
poate ca e modelu pt fete ..totusi :)
|
nu se stie ce vrea sa fie masina asta parca seamana cu una coreeana
|
interiorul este frumos,spatele in schimb mi se pare aiurea:???:
|
Raman fan 350z:D
|
e un Skyline mini-me!!!!!:D
|
Quote:
|
Frumusica ....
Orikum mult sub 350Z |
eu zic ca arata bine...e ceva nou......(toate au fost ceva exagerat la vremea lor...peste cativa ani nu o sa vi se mai para ciudate liniile de la stopuri si faruri)
|
ceasurile sunt foarte reusite..Si frana de mana e pusa strategic:D:D..se stie pt ce:D
|
Frumusica....seamana mult cu 350z..
|
spatele cam lasa de dorit...
|
mie imi place ... nu mi`ar fi rusine cu una sincer :lol: linia masinii mi se pare ok. interiorul mie mi se pare genial cu cesuletele alea acolo sus.
|
destul de frumoasa,dar pentru mine tot 350z ramane favorita!
|
E interesant ,dar e putin cam exagerat.....in sensul ca masina nu mai are un "Flow" Japonez ci unul cam European si cam poate fi asemanat cu altceva....din fata arata destul de bine mai ales cu "petardele":lol::lol::lol:(in sensul bun) de faruri...dar spatele e destul de NASPA...in rest totul e OK.....iar interiorul e SUPERB chiar imi place.....dar cred ca cel mai mai misto dintre toate au esti amplasarea ceasurilor si a franei de mana:twisted::twisted::twisted:.
|
pt fanii 350z, cautati poze cu batranele z-uri si o sa vedeti de ce "arata ca un Z4 sau ca un crossfire". asta ii directia pe care a luat-o nissan in design, impacati-va cu ea. si-asa o sa fiti in limba dupa primul care o "tuneaza" (in cazul de fata Nismo....daca gasesc stirea aia odata)...
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:51. |
- Copyright 2026 4Tuning