![]() |
Cel mai bun brand constructor de motoare
daca tot se duc lupte aprige p`aici ca x e varza si m e bun atunci hai sa despicam firul in 4 si pe tema asta, ca pan` la urma motorul e inima fiecarei masini.
- toyota - subaru - bmw - vag (vw-audi grup) - mercedes - volvo - fiat - chevrolet - psa de preferat motoarele pe benzina pentru ca sunt mai de mult timp in ochii, si "mainile" noastre pt majoritatea turismelor si nu numai |
Re: Cel mai bun brand constructor de motoare
nici nu stiu de ce ai deschis asta, se stie ca bemeu rullz si ca toti o sa vina sa abereze aici, o sa iasa o cacealma..
|
cum de nu ai bagat si audi!? :))
se stie ca cele mai bune motoare/fiabile...sunt facute de bmw si mercedes, care vor dainuii intotdeauna pe primele locuri.asta este adevarul, pana si copii de la 15-16 ani stiu chestia asta! |
Pai tinand cont de titlurile "International Engine of the Year" cred ca BMW nu prea are concurent. In plus in ciuda faptului ca sunt cam cele mai puternice la clasa din care fac parte au si printre cele mai mici consumuri. Adica 2.0 d de 177 de hp are un consum mai mic decat 2.0 TDI - 140 hp de exemplu (puse pe aceasi clasa de masini). La benzina povestea este cam la fel.
|
Cele mai bune motoare, conform statisticilor, sunt facute de BMW.
|
motoarele de bmw sunt vazute pe plan international ca fiind cele mai bune.
Eu as introduce in acest clasament si motoarele celor de la Saab... |
Quote:
si eu tot bmw votez ca constructor de motoare |
Quote:
si bmw face cele mai bune motoare da nu cele mai tari . Nu stiu ce se intampla cu mercedesu in ultima vreme . |
dacia unde-i?:D (cam aiurea topicul)
|
Quote:
|
Quote:
atunci dc postati daca e aiurea topic-ul,merg pe mercedes,eu spun ca sunt cele mai durabile motoare |
Quote:
sa faca cineva un pool! |
Quote:
|
BMW, Mercedes (totusi k putere bmw e peste mertz, dar ambele sunt fiabile, elastice, etc) si sa nu neglijam subaru, sau toyota!
|
Quote:
|
1 BMW datorita premiilor castigate si notorietatii
2 Toyota datorita fiabilitatii recunoscute 3 Mercedes pt motoarele de camioane/autocare in special 4 Alfa Romeo din ratiuni subiective 5 Rolls Royce pentru motoare de avioane 6 Hyundai pentru motoare de vapoare :D |
toyota..iar apoi f aproape de ea.. mercedes!
bmw as pune pe ultimul loc! mult mai bune chevy si fiat decat bmw ! sincer |
BMW & Mercedes, parere personala, dar depinde de criteriile de clasificare - cu siguranta sunt mai multe brand-uri, care trebuie luate in seama.
|
Cam lipseste Honda cu cel mai rafinat si premiat diesel si cel mai performant motor aspirat cp/cmc.
Din ce este aici cred ca BMW iese castigator cu motoare performante, fiabile si cam cele mai putine ratari. Daca tinem cont ca Mercedes detine si AMG si el este un concurent puternic. Toyota, motoare normale, fiabile, nimic iesit din comun daca nu punem Supra la socoteala. etc.. |
Quote:
|
daca tot s-a facut aceasta aberatie de topic, de ce nu sunt toate brand-urile???
|
Quote:
|
btw, puteti vota mai multe optiuni
|
pai haideti sa votam toate, ca nu cred ca s-ar lipsi cineva de o masina :lol:
|
Votez Mercedes-Benz pentru chestiuni personale.
Numai bine. |
asa mai vroia unu dacia, maine se gaseste daihatsu, tata nano ca na... e ieftina si etc.votati bine, nu iarasi bine :) eu cand am facut threadul nu am vrut sa`l umplu de marci si nici sa fie prea saracacios. atat ma dus pe mine dovleacul in acel moment sa includ, si sincer doar pe alea le`am avzut brandrui care meritau incluse, in thread din anumite criterii care nu merita enumerate sa nu ajungem la polemici. am bagat ce am crezut ca e mai comun, si mai cerut pe piatza si nu marci de ieri de azi.
|
dupa cum remarca cineva mai sus, ati sarit tocmai cel mai mare producator de motoare cu combustie interna din lume... Si cu siguranta, unul din cei mai apreciati :)
|
bmw... oare de ce?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
vacaroz si ionut_cluj, va rog eu frumos, dispute bazate pe argumente, voi cum va intalniti cum faceti ca doi pitbulli :)
usor, ca nu are rost... |
sorri, un narav greu de scapat. dar asa ne iubim noi2 :) sunt sigur ca am putea sa inpartim aceeasi patura fara probleme :))
|
Quote:
|
Quote:
|
nu vrei sa intelegi ca bmw sunt foarte proaste nu ?
|
VAG, PSA si BMW fac legea in dominiul calitatii... Dar, FIAT Group e mult mai pasionat :-P
|
Quote:
|
bmw first dupa un mertz cu amg si parca toyo dupa :X ma rog .. parerea mea :lol:
|
credeti ca se compara fiat cu bmw ..mercedes si celelalte? nu e de mirare ca nu il voteaza nimeni
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:26. |
- Copyright 2026 4Tuning