![]() |
Fanatik Constanta
acest theard este creat in stare de ebrietate pt toti membri din constanta
|
Re: FanatiK Constanta
Bun asa asteptam mai multe detalii si poze bine inteles Multa bafta :D:D:D:D:D
|
Omule ce sa iti zic...succes mult!!!Vezi ca inca te mai am aici membru...sa nu te umfli in pene prea tare ...
:))) :))) |
bafta in continuare si sa auzim de bine Naiman!
|
Succes Naiman !!! :D
|
ms mult
momentan suntem 3 masini: eu, marian- bmw 525 care e in service si dacia 1310 din navodari alba care e super tare masinutza si sper sa mai fie dar mai incolo sa clarific treaba cu parasolarele si altele |
Parasolare si alte materiale iti trimitem noi, nu-i problema...
Insa vrem sa vedem poze... :) |
daca nu ai poze nu pupi parasolare heheheheheh =)))
|
mi-o pupi?!
|
nush daca stii vb "ti sa facut de sange in nas" :P
de parasolare am vb altceva cu horia si poze veti avea diseara |
Ai uitat pozele :)
|
Quote:
|
ete maine aveti pozele oki?
promit |
sa nu uiti :???: ca te fac :P
|
9 Attachment(s)
Ne cerem scuze pentru calitatea pozelor...enjoy! :P
|
da da da asa mai discutam si noi :D
apropo naiman camera ta cred ca are ceva ca m-a scos cam urat :D bine v-am gasit :) |
6 Attachment(s)
cateva poze cu masina mea stock si o poza cum sper ca va arata peste ceva timp (bad boy look,grila schimbata,bara fata spate modificate,praguri,suspensie sport,jante vopsite gri carbon).
|
Asa mai baieti, bine ati venit in FMS, va rog dati join la user group, User Cp, Group Memberships, join group !
|
Quote:
Tari masinile, bafta cu modificarile... si va asteptam la Braila, poate ne vedem acolo! ;) P.S. Doamne, cum arata Octavia cu bad boy... s-a terminat :shock: |
Quote:
|
Quote:
in seara asta vor mai veni o serie de poze :D |
Quote:
|
cu dacia de la navodari, mai incolo ma vad cu ggg sa mergem vii si u?
|
Quote:
|
Quote:
Mda, multumesc! |
4 Attachment(s)
si inca cateva poze REA-ua si cu proprietaru care e mandru de ea si anume Laur zis Lau'
|
si browser sper sa fii multumit ca mam tinut de promisiune :P
|
frate chiar imi place dacia asta :shock: naiman mai vreau poze :twisted::twisted:
|
da mah sambata ne vom intalni toti si vom face poze la toate masinile
|
Naiman, felicitari pentru tot, tot inainte si sa nu te schimbi niciodata, esti un super baiat.
|
flipper ms de complimente, si imi pare rau de poze, cade netu cam des si nu merge :((
|
6 Attachment(s)
scuze de intarziere, loganul deabia la luat si vom lucra la el iar baiatul vrea sal faca
|
:)
Bravo, Naiman! Vad ca a crescut nr masinilor la filiala Ct. Tine-o tot asa!!! Cat despre piesele de Logan, suspensie nu am decat stock (din aia care-ti coboara garda), stopuri nu sunt, in schimb am faruri Dectane pe crom, daca e interesat baiatul... iar Borbeturile alea sh despre care iti povesteam sunt la 500e. Ne auzim la un tel zilele astea! Numai bine! :) |
ms mult, am gasit niste jenti dar problema e ak suspensia care vrea sa o coboare ceva si sa fie tare sa nu atinga
|
Ola ! :) baietu cu loganu albastru aici :D. Pana acu, sistem audio si schimbat leduri bord + cateva din consola centrala si folie:D. Urmeaza jante, apoi suspensii si intre timp daca fac rost d bani in plus ... stopuri cu led, faruri cu angel + pleoape ( fundal negru) evacuarea si vopsirea catorva elemente negre in culoarea mashinii:twisted:. Mai tarziu, remapare + ce se mai poate la motor ptr catziva cai in plus ( masina e 1.5 dci, chiar a`si cere sfaturi despre ce se poate face) si body kit + eleron
|
Quote:
|
1.5 70 cp sau 85?
|
e din 2006 si are 65 cp, 48 kw asha stiu eu
|
Frate cand am lucrat la Dacia aveam logan de drive test de 1.5 70 cp cu cip, nu stiu cati cai i-a dat cipul dar iti spun sigur ca la cuplu e diferenta mare, trage intr-un mare stil masina
|
100000 de cai! ca sa fie acolo in caz de intreba cineva!
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:14. |
- Copyright 2026 4Tuning