![]() |
Elemente modificate TICO
Se vand urmatoarele componente :
- capota modificata bad boy look+incuietori racing neagra DOAR LA SCHIMB + diferentza 150 ron - jante 14" 6J 4x114.3 MAM W2 Black polished 1200 ron + 2fulda 185/50/R14 cadou la jante - bara fatza modificata, cu plasa si numar pozitionat central DOAR LA SCHIMB - Moca - suspensie sport ce consta in Arcuri FK sport taiate - 30mm si Telescoape pe gaz intarite - 150 euro negociabil - Volan sport rosu + butuc + claxon 150 ron/total - turometru carbon look + plasma cu shiftlight reglabil 100RON - stopuri aftermarket (alt model decat stock) 50 ron - 4 jante tabla vopsite negru mat + rosu cu 4 Hancock aproape noi DOAR LA SCHIMB Imi cer scuze daca nu corespunde threadul, dar avand in vedere ca este topic daewoo, am dedus ca e cel mai bun loc de a posta piese daewoo Detalii la [email protected] sau 0745 80 92 39 Toate cele bune ! |
Re: Elemente modificate TICO
nimeni interesat ?
|
parte din produse fie s-au dat, fie sunt "pe cale de disparitie" nimeni nimic ?
|
mar interesa pe mine volanul daca mai exista
regards |
telescoapele cat vrei pe ele si ce durata de viata imi garantezi la ele ? m-ar intreresa si turometrul numai ca alternatorul meu e standard nu are fire separate de turometru! ms mult !
:) |
Quote:
pe telescoape + arcuri cer 150 euro separat : arcurile 350 ron, telescoapele 300 ron, Durata de viata in functie de cum stii sa eviti gropile, sincer nu vad ce se poate intampla rau cu ele. Minim 3 ani eu zic ca nu vei avea probleme. Va salut |
pai deaia te intreb ca eu mi-am luat de la un reprezentant Daewoo in vara si nu le-am montat in service autorizat deci nu mai am garantie la ele si cika sunt originale ...da sincer tico meu e barca acuma la ce urat fac :D nu imi trebuie arcurile ci doar telescoapele pt ca sunt atat de distruse ca imi afecteaza directia.Cea mai naspa faza am patit-o ca a iesit fuzeta din pivotul de jos si am virat cu o roata la stanga si una la dreapta ! Deaia te intreb :P ms mult !
|
poti sa-mi trimiti o poza cu volanul sau sa intrii pe mess (sandui_90)
si m-ar interesa daca ai poze si cu stopurile regards |
In urma unei mari probleme de sanatate nu am onorat anumite "comenzi" fapt pentru care imi cer scuze. Urmeaza sa le iau pe rand, si raman de vanzare urmatoarele componente de vanzare/donatii :
- jantele pe 14" (+2 anvelope cadou) la pretul de 1000 RON toate - Arcuri sport FK + telescoape gaz : 500 RON toate 8 piesele - stopurile aftermarket + stopuri originale (lacuite cu negru) - fete usi imbracate in imitatie piele rosie + negru/alb la schimb cu unele originale |
Turometru carbon look + plasma cu shiftlight reglabil 100RON, mai exista?:)
Si daca da, o poza te rog! :) Multumesc! ;) |
mar interesa pe mine spoileru o poza ?? id de mes frantuzu_2007 sau pe mail ..:) [email protected]
|
3 Attachment(s)
Quote:
ps: pentru jante se liciteaza intens, daca mai sunt doritori sa se anunte cat mai rapid, iau in considerare toate ofertele. Pretul actual e 1000ron (+2 anvelope cadou) sanatate |
4 Attachment(s)
starea actuala a jantelor :shock: la pretul asta, cu 2 anvelope incluse, nu cred sa mai fie jante pt japoneze, mai ales in astfel de conditie. repet : sunt NEATINSE :!::!:
|
Jantele au un nou posesor de astazi incepand. Raman de vanzare cele enumerate mai sus si anume :
- suspensie sport - turometrul - cele 2 modele de stopuri - fetele de usi - bara rigidizare (sub capota) latest : sistem audio 400w RMS (detalii despre componente le dau pe pm, la fel si pretul ) |
Man, sunt aLeXxX, am vb aseara pe messenger. Da, mai este valabil tico-ul acela. Da-mi un tel la 0726203012. Vorbim.
|
raman valabile :
suspensia sport prefer sa o vand COMPLETA, daca nu : arcurile 300 ron, telescoapele 500 ron strut bar custom pentru tico bara fata nu mai e valabila, s-a .... lovit singura ! |
Salut!
strut bar custom pentru tico mai ai? Si la ce pret? Sincer, eu am avut fisurat lonjeronul (sau cum ii zice si a inceput sa se deformeze oala de pe dreapta. Ma gandesc ca ar face bine la asta. Mersi! |
Quote:
Ce piese mai sunt valabile si la ce preturi? Astept raspuns! :-) |
Salut
Ti-am trimis mesaj privat Numa bine |
Salut.Turometru mai exista?Mersi mult.
|
Nu mai este nimic de actualitate, se poate inchide topicul. Multumesc !
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:56. |
- Copyright 2026 4Tuning