![]() |
Lamborghini Gallardo LP560-4 pentru politia italiana
20 Attachment(s)
Politia italiana a primit din partea celor de la Lamborghini un Gallardo LP560-4. Acesta inlocuieste vechiul Gallardo, model folosit de politia italiana din 2004, si beneficiaza de un motor V10 de 560 cai putere iar viteza maxima pe care o poate atinge este de 327 km/h. Lamborghini Gallardo LP560-4 Polizia poate fi pilotat de doar 30 de ofiteri (dintre care 3 sunt femei) si este dotat cu tot felul de echipamente: sistem video, echipament de inregistrare, sistem de comunicare radio, girofar, lada frigorifica medicala pentru transportarea in siguranta a organelor si chiar un defibrilator.
<script type="text/javascript" src="https://www.4tuning.ro/flv_player4/swfobject2.js"></script><div id="143">film</div><script type="text/javascript">swfobject.embedSWF("https://www.4tuning.ro/flv_player4/flvplayer.swf","143","470","370","9.0.115", "https://www.4tuning.ro/flv_player4/expressInstall.swf" , {fullscreen:"true",file:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/Lamborghini_Gallardo_Polizia(3).flv",image:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/Lamborghini_Gallardo_Polizia(3).jpg"} , {allowfullscreen:"true"}, { });</script> |
Re: Lamborghini Gallardo LP560-4 pentru politia italiana
Oare cat costa dotarile de pe el, mai mult sau mai putin decat cele de pe noile logan-uri ale politiei romane.:lol:
|
Quote:
ON TOPIC: :shock::shock: ce interior, ce de dotari si cat de frumos sunt incadrate :love: daca m-ar lasa sa lucrez p asa ceva sau "macar" p brabusu ala de acu cateva luni acu as da la academie :D:D |
Quote:
|
deci imi imaginez.. cineva intrun M3 ceva.. ii da tare, simte k nimeni nu il poate prinde, si vede in retrovizoare asa ceva :)))) buna ideea, totusi cred k VW luat de politia noastra e mai scump :oops:
|
upsss nasol am avut ocazia sa-l vad pe celalt si itradevar frumos ....
off mai frumosa e ca au daruit ... la noi se cumpara cu 70000 euro un logan .. ca deh doar nu se fac la noi in tara ... |
No comment!
-italieni -> Gallardo; -romani -> Logan |
as vrea sa stiu si eu cat costa cu tot cu dotari si de bea astep sa apara la scara 1/18,prima varianta o am,sper sa ajung in italia so vad si eu,sau o aduce cineva in bucuresti la salon,ar fi fain
|
foarte frumos gestul celor de la Lamborghini :-).
|
|
si noi ne-am dotat cu logane care consuma de rup...arata ca dracu...acceleratie...din parti...si viteza....inexistenta..marfa..:| astia au numai alfa si lambo...noi...logane de 70.000€ si inca niste masinute marfa da...ca sa isi plimbe curu niste gabori de la tara sau sa le avem si noi de expozitie cand mai vine cate un presedinte ceva..:| marfa...tara de ***..
la ei politia e respectata...la noi...li se rupe le toti de politie. Macar ei sunt civilizati.. |
BAH LA CAT AU DAT IDIOTII NOSTRI PE LOGANURI MAI DEGRABA LUAU LAMBO-URI:)):)):)):lol:
|
La noi nu prea au loc in ea:chew:
|
Quote:
|
pai hai sa vindem 2 loganuri dastea de politie si luam lambo ala din 2004 :D ... si asa sunt prea multe masini de politie la noi :))
frumos gestul pe care l-au facut ... |
2 sau 20? :))
|
cat de mijtoooo:X:X:X
|
foarte tare...daca ar avea si romanasii nostri niste d-astea ar fi mai mare dragul sa te opreasca :lol:
|
Mda.... pe ce strazi? Ar fi fain Lamborghini - Politia Rurala ....
|
foarte tare lamboul
|
Toti gresiti in legatura cu lambo politie la noi in RRomania : 1 sar fura in 60 de secunde.2 lar conduce numai garcea. 3 La ce gropi avem in tara asta , o sal vedem mai mult in service :)) Deci alegerea pt o masina de politie super rapida pt RRomania este un Porsche Cayenne,Mercedes AMG sau Brabus SUV.
|
Quote:
Iar masina e trasnet si oricum cred ca rar folosita la viteza pt care e construita. |
daca loganul nostru e 70k, asta ar tre sa fie 700k
|
super tare...daca ajung in italia...dau talpa...numai de dragu' sa ma opreasca un bolid ca asta:P
|
de acord cu maryo... marketing
|
ce inseamna ....
ce numi fac si mie astia de la lamborghini un cadou :D |
...bah nene Logan- Lamborghini,tot cu "L" incepe,deci tot aia e...=)))...la noi nu mai stiu baietii de unde sa fure mai ales acum cu recesiunea asta si s-au gandit ei sa "cumpere" loganuri de 70 k euro si sa bage cate 30-40k in buzunar la fiecare logan,si pentru ca sunt multi cei implicati care trebuie sa faca burta mare dupa afacerea asta au hotarat sa cumpere si multe sa le ajunga la imparteala...oricum nu s-ar potrivi un lamborghini al politiei in peisajul tarii noastre,dar s-ar putea gasi niste solutii mult mai bune (de exemplu niste suv-uri modificate: tiguan,kuga,antara,cr-v,x-trail sau niste sedanuri gen :a4,mondeo,passat ,mazda 6(sau chiar 3 sedan) ,civic sedan,etc)
|
Ce tre` sa fac sa devin carabinier (intre aia 30 care il piloteaza :lol:)??? :D
Oricum e reclama ... dar e o reclama frumoasa ,o idee super ... asta este prestigiul unui constructor ca Lamborghini -Off: I love Murcielago LP640 :oops::oops::oops: |
bine ca politia romana n-are bani de asa ceva:peace:
|
foarte frumos dar la noi asa ceva nu rezista datorita gropilor.suntem prea ''buni'' ,chiar fruntasi .cinste lor ca au drumuri adevarate nu ca la noi drumuri carpite(asfalteaza si dupaia se trezesc astia de la gaze ca trebuie sa sparga strada sau aia de la apa)
|
cred ca se duc de placere acum la servici ...cu masina asta :D
|
wow... lasar frate pt macaronari, au cu ce!!!
|
Eu nu prea inteleg dc ar mai avea lamborghini nevoie de reclama
|
Hai....acuma care mai indrazneste sa depaseasca limita de viteza ???:lol::lol::lol:
|
EU....nu ti-am zis ca de drag depasesc limita, daca ma prinde o masina ca asta:D
|
bai frate... cei mai prosti din kurtea skolii kare ne fk noua zile fripte p strazi si nu stiu sa dirijeze o cirkulatie au gallardo???? nu pot s kred... si la faza ku in lok d logane mai bine luau lambo frate s au spalat l bani la masinile aduse katre politie de nu aveti idee adik o masina d politie logan a kostat in acte 45.000 desi mai mult de 15.000 nu facea iar un seria 3 a kostat 170 000 bataie de jok p bani nostrii ai kontribuabilor
|
incredibil poate dupa ce se termina si la noi autostrada... o sa apara ceva de genu...vreun logan tunat :)) de 200 000 euro asa la vreo 200 cp ;))
|
Quote:
mie mi se pae niste bani aruncati la gunoi sa bagi bani in masinile de politie mai ales in romania ....in celelalte state de acord au autostrazi strazile sunt bine intretinute viteze mari e altceva da la noi mergi cu 150 dupaia trebuie imediat sa pui frana ca mori..... eu daca as fi in locul la aia care le cumpara loganuri la militieni astia prosti leash lua dacii 1300 e de ajuns pt uni dintre ei... |
Quote:
https://forum.4tuning.ro/41-4tuning-ro-noutati-sugestii-reclamatii/55109-esential-scrie-corect-limba-romana.html |
asta da masina de politie
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:51. |
- Copyright 2026 4Tuning