![]() |
NSL PN - Fall Winter
Dupa cum unii stiu....si scrie si la noi pe forum....o sa vrem sa facem o intalnire mai mare la PN gen aia de pe 25 din vara.
Vreau cateva idei, sfaturi, etc...plus: vine cineva de la Bucuresti de la noi? |
Re: NSL PN - Fall Winter
facem un concurs d drift ?:)
|
daca aveti voi idei unde...facem....numa ca eu nu gasesc locatie pt asa ceva :rolleyes2
|
in poligon :)...numa sa avem zapada ;).....
|
o idee super ;) :D sper sa iasa mult mai tare :D:D:D
|
ori in parcarea stadionului ....:)...k iarna trecuta :)
|
pai iti dai seama .. daca se aduna cati au fost atunci nu mai e loc de nimica... poligonul ar fi o idee buna dar nu stiu cati si`ar baga masina pe drumul ala:(
|
pai ...alta solutie ..nu gasesc :(...... oricum pana in iarna ...mai sunt vreo cateva luni :)
|
luni ma duc la primarie sa incep demersurile pt aprobari si etc....data cea mai probabila va fi la sfarsitul lunii noiembrie....insa nu stiu exact ziua
contez pe toata lumea? mai putin kamikaze.....sau ma rog unii de acolo....ca si asa cu sau fara ei.....cu faze gen 300euro pt passat sa intre in parcare (cum a fost in vara)...e tot una |
poate iau si eu permisul pana atunci :D:D:D ar fi o idee si cu stadionul... sa fie toate masinile intr`o parte unde e magazinul sportiv si unde e mai larg sa fie spatiu pt drift :D eu zic ca va iesi ceva tare;;):D
|
Quote:
|
Quote:
mai ai nevoie si de niste experienta si dupaia |
o sa venim si de la buc. ca nu ne dor cauciucurile
|
pai va asteptam ....o sa va dea cartman mai multe detalii :)
|
sa ne anunti si pe noi Cart...
|
apropo de partie de drifting, in azuga e o super locatie pe care am driftuit si anul trecut, foarte misto, putina politie in oras. Perfect place!
|
e cam greu pt noi sa ajungem la azuga ;).....
plus ..ca intalnirea asta ...vrem sa o facem in Piatra Neamt .... :) |
am inteles, scz stef ca mam bagat, oricum spor la treaba si fara incidente, asfalt uscat!
|
nui nici o problema :)... :) ...dar e cam greu sa organizam noi NSL piatra neamt ...ceva la azuga :(...si e mult mai simplu sa facem ceva in oras la noi ...altfel ne descurcam pe aici ;)... :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:50. |
- Copyright 2026 4Tuning