![]() |
Delta Racing Crew
Delta Racing Crew
Sub acest nume va rula activitatea noului club auto din tulcea. Numele clubului este specific zonei pe care o reprezentam. Se urmareste promovarea clubului si a membrilor acestuia, prin implicarea fiecarui membru in acest domeniu, axat cel putin pe o activitate competitionala: drag,drift,sound,styling. ...urmeaza prezentari membrii/masini... |
Re: Delta Racing Crew
5 Attachment(s)
Deci sa incepem sa ne prezentam membrii ...
Tudor Enache , posesor al unei Toyota Celica motor VVTi 1.8 16 valve 143 CP deocamdata singura modificare consta in inlocuirea suspensiilor originale cu unele sport ( KONI ) si coborarea garzii la sol cu 30 mm . Mai jos niste poze cu masina : |
Bafta cu noul club sa ne vedem cu bine la legale.... te astept la start t-e-n :)))
|
4 Attachment(s)
Dacia Logan 1.6 16v...
|
Quote:
|
Quote:
succes cu noul club sa avetzi parte de cat mai multe evenimente placute si cat mai multzi pasionati in club :) numai bine ps: daca avetzi nevoie de ajutorul meu stiti unde ma gasiti :) |
Quote:
|
OOOO...Bun asha!Succes in activitate.!!!!Felicitari Valy...Care sunt conditiile pentru a adera?
|
Quote:
|
Quote:
Multumim pentru felicitari!! :D |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Daca este cineva interesat sa adere la clubul nostru va asteptam cu drag!Suntem la inceput si incercam sa facem ceva in oraselul nostru.Stim ca va fi greu dar asta este suntem pregatiti sa trecem peste toate!deci va aseptam pt orice informatie vb cu sej sau cu mine.oricine este binevenit nu facem discriminari,nu ne intereseaza sa ai '300' cp,doar sa vrei cu adeverat sa faci parte dintr-o familie de pasionati de tuning si de ce implica acesta!
|
Felicitari si bafta maxima cu noul club SEJ!!!!!
Street Alliance va saluta!!!! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
unde va faceti intalnirile ,eu si un tovaras am fi interesati de acest club ,masini : Dacia Logan 1,4mpi si Dacia 1310 ,amandoua in curs de modificare ,mult succes cu clubul in continuare si sa auzim numai de bine despre el
|
Quote:
Ti-am trimis un pm |
Bine ai venit Jipy,de baieti ca tine are nevoie clubul!Ai facut foarte multe pt noi si iti multumim foarte mult deci fii bine venit si ceea ce vrei sa faci la masina ma rog din tot sufletul sa gasesi si sa o faci,ar rupe tot.iar pt baietii ceilalti va asteptam cu bratele deschise!!!!!!!!!8)
|
Aceasta este sigla oficiala a clubului nostru,asa va arata pe parbrizul din fata!Acesta se va pune pe orice masina a membrilor indiferent de culoarea masinii lor.
|
Mai aveti un loc si pt mine? Peugeot 307 1.6 hdi. 110 cp
|
Quote:
|
DA adevarat veteranii vor avea tot timpul loc la noi in club!
|
multa bafta baieti!
|
Quote:
|
MERSI FORTE MULT OMULE!!!!!!!!!!!!!
|
3 Attachment(s)
hey....sal al....cf lome.....hai ca pun si io cateva poze cu "calutzul meu" meu ;) ador masina asta ma simt ca in nfs....are 150 de hp,motor de 2.o i...hay va pup...madalin tl....
|
Arata bine masina, chiar imi place eclipse-ul...
|
Bine ai venit Madalin ! Sa stapanesti sanatos masinutza ta frumoasa
|
DA mados bine ai venit si hai sa facem treaba!
|
ms...numai ca e cam batranioara ...dar nui nika se tzine bn pt anii ei ....tre sa o mai aranjez putin....deabea astept sa o las sa zburde :D
|
Ms ms ....tuturor.....poi facem incet incet.....sal la toata lomea ....nu mai suport inca 2 luni fara permis :((
|
Quote:
|
Mersi, mersi, imi pare bine sa stiu ca am prieteni care nu ma uita. Sper sa fie binie si sa ne apucam de treaba. Multa bafta.
|
Diseara PE LA 8 30 SA NE INTALNIM IN PARCARE LA METALU SA STAM PUTIN DE VORBA!
|
primiti si aspirantii la club ?!?
|
Quote:
|
Quote:
Majoritatea pun accent pe ce ai facut la masina asta dovedind pasiunea celui care adera... apoi ce ai planificat si unde vrei sa ajungi cu modificarile. |
ma refeream sa venim diseara sa va faceti o parere ,si apoi sa vorbim mai multe ,pentru ca pe langa masina cred ca o sa conteze si caracterul omului ,nu numai masina pe care o conduce
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:08. |
- Copyright 2026 4Tuning