![]() |
Vand Spinnere
2 Attachment(s)
Vand spinnere Beveled 18\" (pt. lexus si vw golf 4) - 3200$ ; si spinnere Ninja 18\" (pt. Bmw) - 4000$. Sunt absolut noi. Tel. 0724.443.863 ; yahoo mesenger: melcu_melcut. Le puteti vedea si pe site-ul www.freewebs.com/super_digitale
|
ceva pentru un jeep honda pillot ai?si cam la ce pret?
|
pai zi-mi ce marime vrei...exact si iti zic dak am si la ce pret...dar imi trebuie date exacte...
|
cat mai mari 18' , 19' merge si 20'
|
Re: Vand Spinnere
Quote:
|
deci pe 18\" - 2990E - 3400E
19\" - 3400E - 3600E 20\" - 3500E - 3900E astea sunt preturile aproximative...sunt facute in America (spinweel)... |
up
|
pe 13'nu ai ?la ce pret???
|
nu am :)
|
up
|
up
|
Quote:
|
up
|
up
|
No Offence ... dar o sa mai faci 20 de posturi cu \" UP\" ...
La banii astia nimeni nu se baga ... si nu cred ca vreun \" barosan\" cu S' Classe sta pe net sa caute spinnere ... se duce la magazin sau isi trimite \" adeptzii\" ... so ... think about it ... |
eu le am si vreau sa le vand...si o sa fac la up-uri pana le dau...si stai linstit k si un barosan a cumparat spinnere de la mine d p 4tuning...
up |
up
|
pe 15 ceva mai special ai la ce pret??? si niste poze!!
|
pe 15\" nu am...sorry.
up |
up
|
Re:
Quote:
vezi ca sunt niste capace pe 13` .. misto . .in vitan .. daca tot vrei spinnere .. tu nu iti dai seama ca ai strica masina aia ? ce naiba ma ? (up) :) |
sincer ce dracului il bagati in seama nu vedeti ca toti care posteaza aici au sub 18 ani? :twisted: :twisted: :twisted: solicit ca postul sa fie sters deoarece nu cred ca e adevarat parerea mea
|
up
|
up
|
Chiar nu inteleg chestia asta cu UP ! O faci asa ca sa apari cap de lista sau ti-ai facut un hobby din asta ? Tu esti constient de preturile tale ? Eu am spinneri mult mai ieftini si evident este un lux chiar si pentru noi => nu se vand asa de repede ! Daca le-ai cumparat sa le vinzi mai departe clar ai facut o investitie gresita ! Axeaza-te pe viitor spre niste vintile mai bine ! :D
|
kiar nu va inteleg io p astia kre va tot bagati in zeama asa aiurea...vezi-ti frate d treaba ta si lasa-ma p mine sa fac cate up-uri vreau...nu ai tu bani sa-mi cumperi spinnerele...da' stai tu linistit k sunt o gramada kre vor si au bani...numai k nu au vazut ink postul :P
up |
up
|
poate am si io noroc la anu' :))
up |
| All times are GMT +2. The time now is 03:05. |
- Copyright 2026 4Tuning