Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   FILME - MOVIES - MASINI - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc. (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc.html)
-   -   Cadillac CTS-V (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc/94980-cadillac-cts.html)

boy_wonder 22-10-08 18:40

Cadillac CTS-V

In filmuletul de mai jos puteti vedea cateva dintre caracteristicile modelului Cadillac CTS-V. Un moment important in viata acestuia a fost cu siguranta data de 9 mai 2008, atunci cand modelul american a reusit sa parcurga un lap la Nurburgring in 7:59.32 minute, timp ce face din CTS-V cel mai rapid sedan de serie.

<script type="text/javascript" src="https://www.4tuning.ro/flv_player4/swfobject2.js"></script><div id="137">film</div><script type="text/javascript">swfobject.embedSWF("https://www.4tuning.ro/flv_player4/flvplayer.swf","137","470","370","9.0.115", "https://www.4tuning.ro/flv_player4/expressInstall.swf" , {fullscreen:"true",file:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/cts_v.flv",image:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/cts_v.jpg"} , {allowfullscreen:"true"}, { });</script>

molady11 22-10-08 19:23

Re: Cadillac CTS-V

cred k brabusurile sunt cele mai rapide

YGD-sef 22-10-08 19:39

E tare masina .......dar cred ca noul M3 e mai rapid !!!BMW M POWER rules!!!

the_one_and _only 22-10-08 20:32

Quote:

Originally Posted by YGD-sef (Post 1820803)
E tare masina .......dar cred ca noul M3 e mai rapid !!!BMW M POWER rules!!!

Amice u nu ai inteles ink ca e cel mai rapid sedan de serie, asta inseamna mai rapid decat m5/m3 , e/c amg audi rs6 sau ce mai vrei u, a si sa nu uitam ca in America costa in jur de 60k-70k de dollari, asta inseamna ca in europa va costa cam aceasi suma, dar in euro 8) how's that for good value 4 ur money :-)

florin_cro 22-10-08 21:02

este foarte tare ... si un desing diferit, aparte.....vreau si eu una.

RUDY20140TDI 22-10-08 21:51

Eu nu cred ca e mai tare decat noul Audi RS6 care are 580 cp.
Oricum RS6-le nu a fost testat pe Ring.
Sau decat CLS Brabus Rocket care are 730 cp ?

silviu_gsi 22-10-08 22:23

frumos ,cumva au ieshit si americanii din anonimat cu un super sedan

NONE 23-10-08 01:22

super masina ! :)
dar de ce oare am vazut Logan cand m-am uitat la spatele ei ?
seamana cu spatele unui Logan...cred eu...

steffan 23-10-08 10:44

aici vad k nu se intelege k pe un circuit NU conteaza sa ai un trilion ce cai, ci tinuta de drum. Daca ai un sistem bun de franare, niste gume, suspensie esti mai rapid.

razzwan 23-10-08 10:50

frumoasa :D

SV25MBN 23-10-08 13:37

E cel mai rapid sedan de serie PE CIRCUIT ! Nu cel mai rapid sedan si atat. Asa ca nici afirmatia din primul post nu e corecta, dar nici comparatiile voastre cu RS`urile, AMG`urile, cu Bullit, etc.

adidelavalcea_crazy 23-10-08 16:05

frumoasa masina.cred ca face un bmw m3 ,m5 .la ce face cadillac-ul pretul mi se pare ok,dar nu acelasi lucru pot spune si despre un m3;m5;m6.sunt frumoase intradevar, dar dai mai mult pe marca si punct.

YGD-sef 23-10-08 20:09

"AMICE" u nu ai inteles bine ...in primul rand Cadiilacul daca nu stiai e o conserva pe 4 roti construita cu o calitate mai slaba decat a unui Logan si care are un motor de tractor facut in America si intesat cu 10 mii de turbine cat casa care orikum nu au randament pe circuit orice mi-ai spune u!!!!intelegi???si in al 2-lea rand pun pariu k un BMW M3 o face orikand pe un circuit de viteza pt k un Cadillac daca ia o curba la 40 km/h se rastoarna!!!!:D

SV25MBN 23-10-08 20:15

A da, se vede, de asta a obtinut timpi mai buni ca majoritatea masinilor sport PE CIRCUIT, pt ca circuitul NU ARE CURBE. Intelegem toti acum..

Marius_mym89 23-10-08 20:27

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 1822908)
A da, se vede, de asta a obtinut timpi mai buni ca majoritatea masinilor sport PE CIRCUIT, pt ca circuitul NU ARE CURBE. Intelegem toti acum..

:lol::lol: esti tare man....:lol: i-ai atins unde ii doare :lol::lol:

Marius_mym89 23-10-08 20:28

Quote:

Originally Posted by RUDY20140TDI (Post 1821075)

asa zic si yo....;)

the_one_and _only 24-10-08 00:09

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 1822908)

Asa e , Nurburgring nu are curbe deloc, nu mai e circuit, a devenit oval de Nascar si mie nu mi-a spus nimeni, vai ce trist :lol:

YGD-sef 24-10-08 10:29

"AMICE" u nu ai inteles bine ...in primul rand Cadillacul daca nu stiai e o conserva pe 4 roti construita cu o calitate mai slaba decat a unui Logan si care are un motor de tractor facut in America si intesat cu 10 mii de turbine cat casa care orikum nu au randament pe circuit orice mi-ai spune u!!!!intelegi???si in al 2-lea rand pun pariu k un BMW M3 o face orikand pe un circuit de viteza pt k un Cadillac daca ia o curba la 40 km/h se rastoarna!!!!

Marius_mym89 24-10-08 11:13

Quote:

Originally Posted by YGD-sef (Post 1823924)
"AMICE" u nu ai inteles bine ...in primul rand Cadiilacul daca nu stiai e o conserva pe 4 roti construita cu o calitate mai slaba decat a unui Logan si care are un motor de tractor facut in America si intesat cu 10 mii de turbine cat casa care orikum nu au randament pe circuit orice mi-ai spune u!!!!intelegi???si in al 2-lea rand pun pariu k un BMW M3 o face orikand pe un circuit de viteza pt k un Cadillac daca ia o curba la 40 km/h se rastoarna!!!!

aici era vorba de SEDAN... specifica M3 SEDAN sa stie lumea...iar in al 2-lea rand sunt si alte masini mai rapide decat M3 sedan....Brabus Rocket e doar un mic exemplu ;)....ca sa nu mai existe dubii in privinta timpului cel mai bine ar fi sa gasim un filmuletz edificator...

boy_wonder 24-10-08 11:21

Quote:

Originally Posted by YGD-sef (Post 1823924)
"AMICE" u nu ai inteles bine ...in primul rand Cadillacul daca nu stiai e o conserva pe 4 roti construita cu o calitate mai slaba decat a unui Logan si care are un motor de tractor facut in America si intesat cu 10 mii de turbine cat casa care orikum nu au randament pe circuit orice mi-ai spune u!!!!intelegi???si in al 2-lea rand pun pariu k un BMW M3 o face orikand pe un circuit de viteza pt k un Cadillac daca ia o curba la 40 km/h se rastoarna!!!!

"AMICE" cand nu mai ai argumente te repeti?
1. masina asta e mai ieftina cu vreo 20.000 $ decat M5. asa ca la banii astia ofera mult mai mult decat concurenta
2. calitate mai slaba decat a unui Logan? are cumva Loganu' piele pe bord, pe usi, pe scaune si nu stiu eu? din ce am vazut in poze, pielea domina la interior la CTS-V.. insa tu poate ai vazut vreunul in realitate si vb. in cunostinta de cauza.
3. motor de tractor? sincer chiar nu m-am uitat niciodata sa vad ce specificatii are un tractor pt. ca nu m-a interesat.. insa poate tu cunosti mai bine.
4. nu mai pune pariu pe M3 ca s-ar putea sa pierzi.. in plus, CTS-V a fost facut pentru a concura cu M5.. sau ma rog, poate si aici tu stii mai bine decat cei de la Cadillac.
5. la 40 km/h se rastoarna? chiar m-ai facut sa zambesc. sincer nu cred ca ai auzit de Magnetic Ride Control, insa ar trebui sa fie buna de ceva suspensia asta atat timp cat se regaseste si pe Ferrari 599 GTB nu?

allexutzzu 24-10-08 18:55

Quote:

Originally Posted by RUDY20140TDI (Post 1821075)

RS6 rullz....sedan stock fara adversar!!!

miha38 25-10-08 09:14

prea frumos..

Drag_Event_Addict 25-10-08 18:29

mie unu nu mi-au placut nici-o data cadilacurile astea noi in special cts-u asta...si nu krd k este cel mai rapid sedan....sa faca un filmulet onbord la lap si apoi sa faca cu altcva un rs6 sau un m3 si mai vedem....teoria masinilor produse de americanosi merge km aja "masini mari...multa putere....motoare mari consum pe masura....si in rest mai nimic......au putin desighn dar dk cauti si te documentezi o s vezi k cele mai frumoase masini facute de ei nu sunt "facute de ei".......:-??

All times are GMT +2. The time now is 03:53.

- Copyright 2026 4Tuning