![]() |
Ce masina credeti ca este?
1 Attachment(s)
droopy si coobra art sa se abtzina ca ei stiu....prima poza.....urmeaza si poze ajutatoare,duapa cateva opinii...
|
ce va place si ce nu la masina?asta daca va place,sau nu ceva la ea :wink:
|
Incepe cu triplu TZ si se termina in Q :)
|
Ma io zic ca e Vectra am dreptate?? :roll:
|
ma.....
eu zic sa mai incercatzi... mai multe pareri.... si urmeaza alte poze |
Hm..... ford scorpio ?? :roll:
|
mai incercazti......vreau si alte pareri.....dupa care urmeaza o noua poza,ajutatoare :wink: .skama nu spun nici da si nici nu la raspunsurile tale....astept si alte opinii 8)
|
pe dracu' e dacia 1310 a lu tata. scapase vecinu de la 6 vopsea pe ea, daia arata e vopsita asa... :) (as vrea eu)
Shi io zic ca-i Ford. Dar nu stu de care.... |
inca un raspuns......nu se stie daca este corect sau nu ,inca....alte opinii..... :roll:
|
cei care vatzi dat deja cu parerea,vreau sa stiu de la voi ce credetzi despre masina,ce va place la ea si ce nu......
|
mah. la prima vedere pare ok. mie nu imi place culoarea... dar in rest e frumoasa...
vrem mai multe poze modificat [naspha modelul jentilor...] |
rabdare.....mai astept cateva raspunsuri si urmeaza o poza ajutatoare.... :wink: .maine la pranz pun inca o poza..... :lol:
|
Eu cred ca e volvo.Asa mi se pare.Sper sa am dreptate.Mai asteptam poze :D
|
un nou raspuns....ce sa fie oare? :roll: mai asteptam raspunsuri.urmeaza poze maine.....va place totusi masina?ce nu va place la ea?
|
da spuneti mah si daca va place masina...
vezi Taz, eu am spus. eu, eu. sa mi se dea un 10 :) :) |
trage spre Honda Accord din '02 dar nu bag mana in foc...
|
e si asta o parere.....poate buna,poate nu.....sa mai auzim.....sa oferim si un premiu poate asa va stimulez mai mult?cine ghiceste la sfarsit il fac o plimbare cu ''bestia'' :lol:
|
Masina aia am tot folosito la design dar nu prea stiu ce e :oops:
Tind sa cred ca e un opel Astra sau un Mitsubishi Evo ... :roll: |
1 Attachment(s)
inca un raspuns.......poate ar trebui sa mai pun o poza.....sa vedem daca va ajuta....
|
Re:
Quote:
|
va rog privitzi cu atentzie fiecare detaliu si nu va mai grabitzi sa datzi raspunsul......nu ajuta prea mult poza,dar daca o pun pe urmatoarea facuta din spatele masinii,multzi isi vor da seama.....uitatziva atentzi la detalii la ambele poze....e imposibil ca un impatimit al masinilor sa nu isi dea seama.....atentzie doar!
|
in prima poza se poate vedea cu usurintza forma spatelui masinii......
atentzie..... |
ooooh
c'mon e vectra b toata ziua si e vectra b dupa 1999 spatele e clar ...daca nu are capota striata si oglinzile alea originale nu va uitati la restul detaliilor?? ce naiba o masina nu are doar oglinzi mai are si caroserie si o forma pe ea.....eu sunt ferm convins ca e vectra b
|
dupa fata trage spre honda, dupa spate cu opel... draq stie eu unul renunt! :lol:
|
GATA TAZ ESTI DATOR CU O PLIMBARE RENAULT SAFRANE 100% :D
|
Si referitor la aspect nu-mi place imbinarea capota faruri ,jentile si in rest pare ok :wink:
|
hai mah ne zici odata ce e sau nu ?? dar eu sunt sigur 95% ca e Renault Safrane 8)
|
si cei 5%?fac o abatere de la regula si itzi spun.....NU e renault safrane....mai incercatzi....
|
vretzi si ultima poza? ce draq ma unul nu a nimerit raspunsul corect?
|
ultima poza......dupa care vreau comentarii legate de felul in care a fost modificata masina....
|
1 Attachment(s)
uitasem sa pun poza :lol: :lol: :lol:
|
Io zic ca e Safrane !!!!!!!!!!!! Sunt curios ce zici tu ptr. ca am dovezi :wink:
|
E un Safrane Biturbo din cate vad :D
|
Re:
Quote:
|
http://www.acetuning.net/presentation.php :wink: :twisted:
|
Renault Laguna :?
|
Re:
Quote:
|
E renault ... CT99WUW .. ce prosti suntem noi ca nu vazuram ca e vectra a? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
tng......te fac o tura cu bestia.....tu ai ghicit!!! :peace: asa este,e un renault laguna.imi spunetzi acum cum vi se pare masina.parerea mea e ca e supersi singurul motiv ptr care afirm asta este ca e fff greu satzi dai seama ce fel de masina e si in plus fatza de asta mi se pare si bine lucrata.jentzile mi se par superbe.....parerile voastre?
|
mie mie se pare cam trompeta amalgamul de stiluri
iar jantele sunt prea mari arata ca un tractor |
| All times are GMT +2. The time now is 18:37. |
- Copyright 2026 4Tuning