![]() |
Membrii noi
Aici vor fi anuntati totzi membrii noi ai clubului
Prin acest topic vreau sa il felicit pe Cosmin / Seat Ibiza Bun venit in grupu vesel :twisted: :twisted: :twisted: |
Te rog nu l uita si pe ADI/Espero ...
Felicitari lui Adi pt. prestatia de la Legal Racing si pt. intrarea in club !! |
multumesc baieti sper sa avem parte de o prietenie cat mai placuta intre noi toti
|
Avem 2 membrii noi in club
Mihai / Audi A3 Kapia Renault Megane Ash dori sa le urez BUN VENIT LA NEBUNI :twisted: :twisted: Succes shi cat mai multa distractie alaturi de noi |
Bine ati venit baieti... :wink:
|
o_0
ms ms , dupa ce mah intorc de la munte.. sa mai continuam cu facutul \"filmelor\" , sa speram ca ninge :D
|
BUN VENIT IN EVOLUTION CREW TAU.....CAT MAI MULTE NEBUNII ALATURI DE NOI
SANATATE |
Bun venit TAUR ! :twisted:
|
:D:D:D:D
|
multumesc baieti pt primirea calda, sper sa avem cat mai multe momente placute impreuna si cat mai multe cupe.... si medalii......
|
Shi inele ...si ghiuluri ....si coroane ..........PE SISTEM !! :lol: :lol: :lol:
|
Bun venit fanete aka Stefan in familia Evo CAT MAI MULTE NEBUNII ALATURI DE NOI he he he :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
ho ho...
ma doare capu acum de asera ca am dormit doar 4 ore si ceva, dar a meritat :) |
BINE AI VENIT !
BINE TE AM GASIT ! BINE SA NE VEDEM ! BINE SA NE GASIM ! and so on... :wink: |
2 Attachment(s)
iote :arrow:
|
1 Attachment(s)
radule , tu ai pus poza cu mine eu pun poza cu tine :twisted:
(scuze ca sunt offtopic) |
Salut ..in sf. m am inreg si eu ... :wink:
Ne auzim ! |
Salutare! Sunt noul membru al filialei Constanta . Radu Costianu ( [email protected]) . Am 22 ani.Momentan , k masina personala, un Tico ( SUPER MASINA!!! ) care din pacate are lonjeroanele rupte si al carei motor sta sa cada, dar, in viitor- vara - astept sa mi iau , cu putin noroc o Honda civic CRX sa intru si eu in randul oamenilor normali(completi). Imi plac multe activitati - DRIVING! Mers pe jos p munte cu cortul in spate, biking, alpinism etc + activitati sedentare: biliard,baute,vorbite... . Sper sa va cunosc si sa am o \"evolutie\" crescatoare in compania voastra! Bine v-am gasit!
|
so ..dupa cum se vede constanta \"EVOlueaza\" un nou membru ni s-a alaturat ..in scurt timp EVO CTA v-a completa lista noilor membri cu cateva titluri noi. Sper sa il primiti cu caldura pe noul nostru membru Radu, si sa se bucure alaturi de noi.
Bine ai venit Radule in familia noastra ! |
BUN VENIT RADULE in clubul NEBUNILOR.. Prin aceasta cale ii urez BUN VENIT shi lu ANDREI (Culmea ca pe mine ma cheama RADU ANDREI :lol: :lol: :lol: ) din Bucuresti ... LA CAT mai multe nebunii alaturi de noi
VA MULTUMESC :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
multam frumos si ... sa ne auzim si sa ne intelegem mult timp de acum inainte :P
|
bun venit baieti, sper sa fie totul ok si sa ne distram cat mai mult impreuna!
ps. steaua23 pe ce bec ai calcat de ai cu minus inaintea posturilor? :lol: :lol: |
sunt eu mai special asa :)) ...
habar n-am de unde au aparut asa ... :P erau cu -900 si ceva odata :)) |
WWWEEEEELLLLCOOOMMM ANDREI SI RADU!!!
Quote:
|
PS. radu si andrei , mergeti si voi la meniul de sus la \"Usergroups\" si inscrietiva in club, selectati EvolutionCrew ;)
|
Bine v am gasit baieti !
Ce sa va zic mai simplu decat ...SA Va/Ne Mearga bine ! |
Re: Membrii noi
Bun Venit Vlad............ La Cat Mai Multe Nebunii Alaturi De Noi :d
|
dap ... bine ai venit :D ... si sa ai grija de masinuta ca e frumoas :)
|
Bine Ai Venit Vlad ! ...sa Avem Parte Cu Totii De Tot Ce E Mai Bun Pt Noi !
|
Va multumesc mult pt primirea in club si sper sa avem cat mai multe momente placute impreuna
|
hi
welcome all , scz de intarziere :)) deh .. n-am mai stat pe forum de mult :( :P
|
Se intelege...."Cine stie cunoaste" ;)
|
Bun venit Razvane !!!!!!!!!!!!! La cat mai multe nebunii alaturi de noi
|
hm...poze cu loganul(spoiler fatza pilot,spoiler spate AM Project) din club avetzi ?:)
|
Bine ai venit SwatCat :D la cat mai multe nebunii alaturi de noi :)
@blowwind ce zici tata acolo? :D |
Intradevar Bine ati venit !
Iar cu Loganul , o sa l vezi pe fluturasi nostri ....dar arata cu totul altfel acum.... E Ciurpriza ...:D |
da ma, nu arata nimic , sa ne surprinzi ;) eu unul abia astept sa il vad, poate il vad miercuri la intalnire:)
|
Marti nu miercuri ...si da , o sa l vezi :D
|
hehehehehe...
|
Bun Venit Traian In Evolution Crew.... La Cat Mai Multe Nebunii Alaturi De Noi :d
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:08. |
- Copyright 2026 4Tuning