Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   comentarii la concurs logan (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9461-comentarii-concurs-logan.html)

Gratzian 03-11-05 23:15

comentarii la concurs logan

am procedat in felul urmator:
pe langa cele 11, m-am uitat la restul si am ales pe cea care imi placea din ele cel mai mult din cele eliminate...
deci pun 12 in discutie, si le comentez....
asta de fapt este un test pentru mine, sa imi spuneti daca si cum si unde gresesc.
discutiile si poll-ul nu ma vor influenta... eu voi alege masinile care imi plc pur si simplu mai mult, pe criterilul sentimentului de real, combinat cu gusturile mele... spuneti daca trebuie sa judec altfel, e corect sa ma supun, caci nu am explicat de la inceput criterii de analiza...

DAR de atunci pana acum, am mai invatat si eu cate ceva... :)

Gratzian 03-11-05 23:36

1 Attachment(s)
una din cele care mi-au placut cel mai mult, cu siguranta de top 5 pt mine
nu inteleg de nici o culoare cum ai reusit sa nenorocesti rotile alea, in schimb.
cea din fata parca da sa cada in interior, iar cea de spate e.... aiurea.. nu ma pricep sa spun, dar... e nenaturala si ea, parca asta e cuvantul, nu?

capota fata cred ca nu e suficient de convingatoare textura

dar restul este chiar frumos, si indraznet si reusit. bara fata daca dadeai mai mult accent pe detaliu la plasa sau ce se vede acolo... era super, este si asa....
oglinzile par bine integrate, stickerele par lipite ieri...
ce sa zic... numai de bine...
DAR rotile... oooooooooo rooootile ... tre sa mergi la o vulcanizare, ceva...

Gratzian 03-11-05 23:50

1 Attachment(s)
una, iarasi din masinile originale.... nu ca as fi eu un expert in domeniu :wink:
nu stiu ce faceti cu rotile voi, cred ca tre sa dau un tel la cativa importatori de jante sa va dau material original...
mie roata din fata mi se pare prea mare fata de perspectiva naturala... asa ai vrut?
usa nu pare sa se dechida natural, iar cand faci selectii nu ai prea mare grija, dupa cum se vede la aripa din spate, conturul care vine imprejurul rotii, asta e un exemplu
geamuri prea negre, nu stiu de unde moda asta, la voi, ca nu se poate circula asa, si reduce din sentimentul de naturalete...
sau cumva nu vreti sa se vada ca nu are piele???? :lol:
frumos alese si integrate piesele, culoare tare haioasa, felicitari, pastreaza unitatea de linie a masinii practic toate elementele, detalii grozave, cum e balamaua... imi placea teribil si asta daca nu o faceai lambo, sincer, asta e parere subiectiva, nu de critica...
treceam peste roti, nu de alta dar s nu treaca ele peste mine... :)

Gratzian 04-11-05 01:21

1 Attachment(s)
masina ta e ca o tipa frumoasa, care, din dorinta de a fi mai frumoasa, baga la greu pe ea farduri, bijuterii, orice are in trusou

stii care e efectul?
ca nu mai vezi cum arata gagica de fapt

rotile sunt ok, fata de multe alte masini, dar iti fura ochiul culorile, ca si cum iti sar in ochi fardurile si ,,,,

lambo e una din cele mai reusite
si mie mi-a placur bara spate ca nu se mai ascunde dupa roata ca la altele, ci pica natural...
eleronul ala, era bine sa ai bani si de jumatatea care nu se vede prin luneta...
si daca e sa mergem in aceeasi linie... se simte nevoia de neoane sun sanii tipei, atunci era o lucrare unitara

asteptam de curiozitate masina, daca privim pe dedesupt, este foarte frumos lucrata

Gratzian 04-11-05 01:50

1 Attachment(s)
foarte curata...
la prima vedera pare masina..
dar sigur nu merge, ca se roade cauciucul de bara spate si prag
dar tu esti nu numai un tip simpatic (pt ceilalti: ne cunoastem) ci si destept
ai pus-o pe stand-uri, deci nu merge, deci nu face pana, nu? :wink:

ai facut SINGURUL un adaos de atmosfera, fara sa schimbi cadrul general..
eu nu il vedeam schimbat, dar daca nu am mentionat, ce sa fac?
aaaaaaaaaaa
si esti nefumator, ca ai taiat chistoacele... :lol:

ok... bara din fata nu se iubeste cu aripa fata, ar fi bine sa le faci cunostinta, poate iese o poveste de dragoste...
si sparco pe scaune, pare lipit pe geamuri...
dar reflexiile alea albastre din parbriz... ce sunt?

alo... nu te dezumfla la critici.... este una din masinile care mi-au placut
frumoasa, frumoasa, sincer
si ++++ pt imaginatie si creativitate...
cesuri de turbo, stuff? :shock:
baga si niste oglinzi pe masura.. sau nu ai avut nevoie ca e pe stand, si nu merge sa nu faca pana pe spate ? :wink:

Gratzian 04-11-05 02:07

1 Attachment(s)
asta e masina pt care m-am intors la cele eliminate
stiti de ce?
va zic sincer
chiar daca per ansamblu nu mi-a placut mie ca persoana.... ca si cum as vedea asta pe strada, masina...
ESTE una din masinile care mi-a dat un sentiment de realism puternic de masina reala si folosita
bara aia de fata, pe cuvantu meu ca pare a ei, o sa il intreb si pe directorul de marketing da la dacia-pitesti care a fost de fata la evenimentul foto daca nu a vazut bara aia pe un logan
pare de acolo, si folosita...

nu mi-au placut geamurile, am mai spus deja la altele... negru nu e secure pt circulatie.... :lol:
capota nu e clar din ce material este
spoileru fata chiar daca usor necentrat, pare de acolo, si... cine stie,,, o fi fost lovita, nu?

si sa revenim la roti:
frumoase rori, nu prea bine incadrate
masina am eliminat-o intr-un mom cand studiasem atatea cazuri si obosisem sa ma supar pe bara spate ca vine aiurea peste cauciuc
oricum, daca tai rotile, si o las pe butuci, e o masina, cum am spus
putin folosita, dar reala, felicitari

Gratzian 04-11-05 02:45

1 Attachment(s)
nu pot intelge de nici o culoare...
daca faci asa o lucrare de ce fortezi?
din prea multa incredere?
pai...
stii ce nu e ok?
ca te-a mancat sa faci spectacol, cand era vb sa faci masina
chiar daca in rest e perfect... acolo unde se duce privirea... incepand de la bara fata, bot, capota, parbriz- stalp... se vede artificialul... mai sus deja e perfect, si mai departe restul, e ca o poza de incadrata....
sa nu te superi daca smnalez 1 data la tien o chestie des intalnita:
geamurile laterale de la sofer au folie, dar celelalte sunt transparente pt copilot? e o regula in wrc?
si am observat asta cand vroiam sa laud ca nu ai innegrit aiurea geamuri ca altii...
hmm
de ce sa strici asa o lucrare frumoasa? ca a ta?
vrei sa te cert? sa ne batem?
uite si tu ce carbon aproape reusit
rotile puse aproape perfect
bara fata gata sa se rupa la primul hop... totul frumos...
daca era masina mea, ma suparam
oricum, baietii aia sunt mult mai bine pusi decat gagicile goale ale altora, fara discutie.

Gratzian 04-11-05 02:56

1 Attachment(s)
cu masina asta trebuie sa fiu carcotas
mi-a placut mult, si m-am enervt sa ii caut greseli
altele decat zgarcenia, ca nu a luat decat juma de eleron, si niste praguri care nu imi plac
desi... acu dac ma uit mai atent.... se incadreaza...
probabil vroiam sa ma uimeasca la fel ca botul... dar nu mai spun, sa nu va prindeti cat sunt de pretentios... :lol:

semicercurile alea mici de la baza barei din fata incep sub admisia stanga si se termina sub numar... ai pierdut sirul? ca ai dat de 4tuning?

hmmm
ce sa mai zic?
e misto
e clar una din cela mai misto, si nu uitati ca eu nu ma pricep, da?

Gratzian 04-11-05 03:13

1 Attachment(s)
probabil, sau sigur si nu e o gluma ca ti-a castigat dreptu sa vii cu masina sa faci poze cu iulia
asa bine integrata, ca scapa vederii ca rotile sunt vag spalacite... doar vag..
si un mare plus:
roata fata vireaza, nu cade, ca la atatea altele... nu vrei sa ii inveti? daca iti aranjez sedinta aia foto??? :lol:

daca tot te uiti sus, la iulia, nu vezi ca jos de tot, la prag si spoiler fata si spate ... e cam.. ziceti voi termenii...

si probabil ca tipu care a pictat gagica aia disperata de se tine de masina, a umplut cu chit crapatura dintre usa fata si spate, si e blocata pe veci
cav daca o deschizi, sigur faci o ruptura si ne pui sa alegem: femeia de la buric in sus? sau in jos?

ce ma mai deranjeaza e negrul ala din bot, intre faruri, unde e grila... dar o fi o gaura neagra generata de tocuri?

misto masina, putine defecte... cand facem poze?

Gratzian 04-11-05 03:23

1 Attachment(s)
asta a mers pt ca :
pare f unitara l prima vedere, si pt ca sa demonetizam jantele alea f misto
si pt ca e gagica aia pozata sub u soare tropical

o masina tare legata, mi-ar place sa o vad cu alte jante

aripa si cauciucu din fata dreapta au facut mici bube de oftica ca gagica e pe stnga, si soarele bate numai pe ea

un ansmblu reusit, dar ... da-o naibii de femeie...
si jantele ti le cumpar, ok?
misto lucrarea, misto gagica, dar prefer sa le vizitez pe rand
si jantele le cumpar separat...
merge?

Gratzian 04-11-05 03:25

1 Attachment(s)
asta da curaj
ce zice merlin???
va spun eu:
ce concurs, ce reguli, ce tuning?
aaaaaaaaaaa
e virtual?
pai daca e virtual, este orice , oricum
felicitari
merlin are curajul sa nu lucreze pt premiu, ci pt placerea imaginatiei
nu crede, nu vrea, nu se asteapta si nu o sa castige poate decat pe linie de animatie, extrem, sf, imaginatie...
dar este evident ca nu il intereseaza
el face ce ii place
si mie imi place ce face
si exagereaza de dragul artei... totul e mare, si izbitor...

nu o sa castige, dar o sa ii dau un premiu special de originalitate
asta dupa ce m-am prins ca ploaia nu e acida si nu face gauri in poza, ci e apa curata si face o coroana de impact, evidentiata de merlin

bravo. l-ai batut pe santos... asta era un premiu secret, de imaginatie extrema...
vezi ca santos e rau... si nu e vina mea, sa nu te duci prin piata victoriei...

Gratzian 04-11-05 03:47

1 Attachment(s)
masina lui tng
tre sa flu de unde e omu asta sa ii trimit niste baieti sa il stranga de gat

roti chiar daca identice, incadrate perfect
cea mai buna bara spate fata de roata din toate lucrarile
masina cuminte, dar bine lucrata dupa cum ma pricep
mici de tot imperfectiuni de selactie cum sa ved la aripa fata, dar nu sunt carcotas

fruumoasa si legata masina... m-as sui in ea
dar nu o sa ia premiu... si de ce zic ca te strang de gat, ca strici masina inutil
fii atent:

spoiler fata:
are suprafata de admisie... incepe in stanga ... vedeti unde...
si se termina in dreapta.... cum te uiti la lucrare...
departe rau
tng
cum ai putut sa faci asa mare greseala?
lasa ca pun eu mana pe tine

Gratzian 04-11-05 03:57

1 Attachment(s)
am ajuns si la cel caruia ii spuneti voi dadi
fara discutie este una din cele mai bune masini
este enervant cand iti place masina si nu iti place vinilul?

coborare perfecta, roti misto incadrate, detalii... orice vreti
deschizi portiera si te sui si gata
dar iar te lovesti de colantul ala...

putin prea luminos intercoolerul ala, intradevar, dar asta ca sa ma chinui sa dau cu parerea, ca poate va pacalesc ca ma pricep

orice as zice eu, sunt prosti aia de au logan si nu o fac asa, nu?

Gratzian 04-11-05 04:01

cam asta e tot ce am putut azi
sa nu ma injurati, bine?
am incercat sa invat in 4 zile ce faceti voi de mult
si nu stiu fotoshop decat dupa icon
ajutatima sa pot sa va ajut sa mergem mai departe
oricum, eu am ramas masca de ce se face aici, pe 4tuning
si o sa aveti sprijnul meu
maine incerc sa aleg 5 masini din astea 12
nu stiu cum naiba o sa fac asta
o sa scot la imprimanta si o sa arunc cu sageti pe perete?
daca gresesc...
poate o sa fac mai bine data viitoare
ok?

BMW-M-Power 04-11-05 08:09

k man multumim pt comentarii. am ramas masca. forte bune ramarcile!

c i k y 04-11-05 09:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gratzian\"
asta a mers pt ca :
pare f unitara l prima vedere, si pt ca sa demonetizam jantele alea f misto
si pt ca e gagica aia pozata sub u soare tropical

o masina tare legata, mi-ar place sa o vad cu alte jante

aripa si cauciucu din fata dreapta au facut mici bube de oftica ca gagica e pe stnga, si soarele bate numai pe ea

un ansmblu reusit, dar ... da-o naibii de femeie...
si jantele ti le cumpar, ok?
misto lucrarea, misto gagica, dar prefer sa le vizitez pe rand
si jantele le cumpar separat...
merge?

iti apreciez spiritul de observatie si iti multumesc ca ai fost indulgend...

HoricutzWSR 04-11-05 10:45

Re:

Quote:

asta e masina pt care m-am intors la cele eliminate
stiti de ce?
va zic sincer
chiar daca per ansamblu nu mi-a placut mie ca persoana.... ca si cum as vedea asta pe strada, masina...
ESTE una din masinile care mi-a dat un sentiment de realism puternic de masina reala si folosita
bara aia de fata, pe cuvantu meu ca pare a ei, o sa il intreb si pe directorul de marketing da la dacia-pitesti care a fost de fata la evenimentul foto daca nu a vazut bara aia pe un logan
pare de acolo, si folosita...

nu mi-au placut geamurile, am mai spus deja la altele... negru nu e secure pt circulatie.... :lol:
capota nu e clar din ce material este
spoileru fata chiar daca usor necentrat, pare de acolo, si... cine stie,,, o fi fost lovita, nu?

si sa revenim la roti:
frumoase rori, nu prea bine incadrate
masina am eliminat-o intr-un mom cand studiasem atatea cazuri si obosisem sa ma supar pe bara spate ca vine aiurea peste cauciuc
oricum, daca tai rotile, si o las pe butuci, e o masina, cum am spus
putin folosita, dar reala, felicitari

mersi man....pt k mi`ai lasat`o in concurs...u rule...spoileru :P e de pe un ford focus de la alt tuning show din frantza(daca vrei iti trimit poza pe pm) mersi again :D

EvLSant0S 04-11-05 13:19

1 Attachment(s)
Quote:

masina ta e ca o tipa frumoasa, care, din dorinta de a fi mai frumoasa, baga la greu pe ea farduri, bijuterii, orice are in trusou

stii care e efectul?
ca nu mai vezi cum arata gagica de fapt

rotile sunt ok, fata de multe alte masini, dar iti fura ochiul culorile, ca si cum iti sar in ochi fardurile si ,,,,

lambo e una din cele mai reusite
si mie mi-a placur bara spate ca nu se mai ascunde dupa roata ca la altele, ci pica natural...
eleronul ala, era bine sa ai bani si de jumatatea care nu se vede prin luneta...
si daca e sa mergem in aceeasi linie... se simte nevoia de neoane sun sanii tipei, atunci era o lucrare unitara

asteptam de curiozitate masina, daca privim pe dedesupt, este foarte frumos lucrata

masina mea ...e ca o tipa .. o tipa isi schimba \"jantele\" etc \"farduri\" etc.
ok ..asta e tuningul ... pe masina n-am pus prea multe \"farduri\" ... am pus jante , spoiler fatza , spate , praguri ,eleron , geamuri fumurii , si labo doors, angel eyes, caucioace bine conturate zic eu , neoane,si airbrush ...
deci ..fond de ten ..ruj . si ..puii mei :) sa ma ajute o fata ..ca nush cu ce se mananca astea , cam cu esti tu cu VT`u :D ..deci ..am pus pemasina ... chestii pe care le folosesc TOATE fetele .. nimic neobisnuit ..
in schimb ...
AM PUS : o fata ... am mai pus un al doilea Logan .. din care se vede doar spatele ..
am modificat loganul din spate .. / si ... AM SCHIMBAT DECORUL .. am reconstruit poza ... : / eh de abia astea .. sunt ...chestii care fura ochiul, de aici ai putea spune ca nu mai vezi \"cum arata gagica de fapt\" .. sunt de acord cu tine ..inteleg unde batzi , m-ai intrebat \"stii care e efectul? \"si iti raspund .. .. NU ASTA VREA TUNINGUL ? modificarea unei masini .. atat de grav ... incat .. privitorul..sa-si puna urmatoarea intrebare ? \" Ce masina e asta frate? \" si cand ajunge sa-si dea seama ca e logan ... sa leshine ? ...
* rotile.. am vrut sa le fac ..exact ..pe modelul .. de afara .. la modul ca ..atata timp cat am stat in Spania ..am vazut multe chestii pe care aici nu le vazusem pana atunci (ma refer strict la tuning) si m-am inspirat de acolo ... tu ai revistele .... pe care le-am luat de acolo ...iti recomand sa te uiti bine prin ele ..si o sa observi .. de unde ..mi-a venit inspiratia .. deci .. jentile vopsite in... culorile masini .. sunt destul de des folosite in strainatate, totodata rotile infundate in masina ... cu ajutorul suspensiei eletrice/electronice :/ sry:Dnu ma descurc prea bine la astea .. (chiar a fost un golf negru 4 la SIAB care avea asa ceva ! deci super tare ! )asta e povestea rotilor. . daca te uiti bine .. :)au si model ...etc ,tot la capitolul roti ..intra si caucioacele nu?m-am tot uitat prin poze si am vazut cat d cat cauciuc .. la ..xaero.. in schimb , bmw m power .. a preferat sa dea pur si simplu cu negru .. peste caucioace , golftuning la fel,hori cutz tuning la fel ,kick ass la fel, kolegu la fel, madskilz , maskt la fel,merlin..neonul bate in cauciuc si .. nexam urma de \"profil\" cauciuc , tng la fel,nici macar xxdadixx n-a refacut caucioacele ..in fine .. sunt si ele f importante la o masina , nu ?
mai departe
*lambo doors ..nu inteleg de ce ceilalti nu au refacut interiorul , cei ce s-au riscat la lambo doors ... e relativ usor .. mie mi-a luat 2 ore sa refac interiorul cu ridicat usa etc ,mersi de complimente ..

*bara spate .. nu-mi plac barile care pica dupa roata si deci am facut-o cum am facut-o .. mersi din nou

*eleronul.... eh .. aici vine partea nasoala, mi-am luat mare tzeapa :) am crezut ca .. folia .. va acoperii ... si voi mai fii nevoit sa refac eleronul , nu ca ar fi fost greu ... naiba am recontruit interiorul masinii .. nu era greu sa fac un eleron , dar .. ridicand usa ..si luand usa dp .. una dintre primele variante in care folia era mai dechisa ..a iesit ce-a iesit.. deci .. da ..aici eo mare buba ..: / sry :) se mai intampla .. nu poti sa fii atent la toate modificarile pe care le faci ..
*n-am inteles faza cu neoane :)masina are neoane ...:)
mersi ptr comentarii .. m-au facut sa simt ca ... au meritat zilele \"pierdute\" ptr ...creearea..masinutzei ..
in final as vrea sa pun o poza cu masina .. care cantareste 600 de kb ...
cea folosita de tine are 60 de kb ..sau ceva de genu..automat se pierde MULTA calitate ..as fi prea fericitul sant0s daca de acum , ai folosi-o pe cea care ti-o dau acum ... cand mai \"judeci\" .. :D
mersi mult !

EvLSant0S 04-11-05 13:26

1 Attachment(s)
part 2

mersi ptr comentarii .. m-au facut sa simt ca ... au meritat zilele \"pierdute\" ptr ...creearea..masinutzei ..
in final as vrea sa pun o poza cu masina .. care cantareste 600 de kb ...
cea folosita de tine are 60 de kb ..sau ceva de genu..automat se pierde MULTA calitate ..as fi prea fericitul sant0s daca de acum , ai folosi-o pe cea care ti-o dau acum ... cand mai \"judeci\" .. :D
mersi mult !

GolfuletzS 04-11-05 13:42

GrATIAN E CEL MAI BUN ;) :D

melsi pt clitici :D

bara fata nu ii place sa iubeasca :(

reflexile alea sunt \" ceasurile de bord \" ca la BMW :D

pei pentru ce oglinzi ... :D masian e de prezentare :D

Yackone 04-11-05 15:27

bravo celor care au ramas in finala...si celelate nu le comentezi??ar fi inereseanta sa vad niste pareri despre masina mea...
bafta in continuare

EvLSant0S 04-11-05 15:32

34 de comentarii =)) ai de munca nu gluma =))

kickass 04-11-05 17:44

Re:

Quote:

nu pot intelge de nici o culoare...
daca faci asa o lucrare de ce fortezi?
din prea multa incredere?
pai...
stii ce nu e ok?
ca te-a mancat sa faci spectacol, cand era vb sa faci masina
chiar daca in rest e perfect... acolo unde se duce privirea... incepand de la bara fata, bot, capota, parbriz- stalp... se vede artificialul... mai sus deja e perfect, si mai departe restul, e ca o poza de incadrata....
sa nu te superi daca smnalez 1 data la tien o chestie des intalnita:
geamurile laterale de la sofer au folie, dar celelalte sunt transparente pt copilot? e o regula in wrc?
si am observat asta cand vroiam sa laud ca nu ai innegrit aiurea geamuri ca altii...
hmm

de ce sa strici asa o lucrare frumoasa? ca a ta?
vrei sa te cert? sa ne batem?
uite si tu ce carbon aproape reusit
rotile puse aproape perfect
bara fata gata sa se rupa la primul hop... totul frumos...
daca era masina mea, ma suparam
oricum, baietii aia sunt mult mai bine pusi decat gagicile goale ale altora, fara discutie.

nu prea inteleg comentariul tau.. ce am fortat? ce artificial? in fine.. :?
iar daca te uiti mai atent o sa vezi ca este \"folie\" si pe geamurile din dreapta (e normal sa se vada din interior :arrow: exterior) :wink:

c i k y 05-11-05 00:50

hai cu rezultatele alea Gratzian ca fierbem aici cu totii :nervious: :nervious:

Gratzian 05-11-05 01:13

in seara asta, pun comentarii si la celelalte masini, bine?
si dupa asta, termin poll-ul sa vedem ce spune si publicul, apoi facem top 5, si abia apoi castigatorul...
pai la atata munca din partea voastra nu ar fi pacat sa se termine asa rapid?? fara tensiune, explicatii, comentarii, public?

fac 2-3 zile un global cu cele 12 sa le vada toata lumea, nu e bine?

c i k y 05-11-05 01:14

Re:

Quote:

in seara asta, pun comentarii si la celelalte masini, bine?
si dupa asta, termin poll-ul sa vedem ce spune si publicul, apoi facem top 5, si abia apoi castigatorul...
pai la atata munca din partea voastra nu ar fi pacat sa se termine asa rapid?? fara tensiune, explicatii, comentarii, public?

fac 2-3 zile un global cu cele 12 sa le vada toata lumea, nu e bine?

e perfect!multa bafta in continuare

Gratzian 05-11-05 01:56

continui comentariile pentru toata lumea.
subliniez inca o data ca nu sunt specialist, si apelez inca o data la indulgenta, si daca gresesc, nu mai radeti de mine, ca data viitoare trag la sorti un user de pe forum sa dea rezultatele... :lol:

la rezultatele de top5 o sa ma consult cu 3 oameni:
unul stilist, artisc, foarte bun cunoscator de tuning auto
un specialist in fotoshop
un designer auto

dupa aceea, din top 5, o sa aleg posibil eu masina, pe baza sfaturilor celor 3... deci, nu las totul la intamplare, ok?
cei care ma ajuta, nu au participat , nu sunt dintre voi, deci o sa fie corect

Gratzian 05-11-05 02:06

1 Attachment(s)
o lucrare reusita si destul de curata.
probabil ca daca ai ramas fara bani de praguri, doreai un pemiu ca sa o duci la vulcanizare pt indreptat roata din spate.
oglinzile probabil ca ti-au fost furate si ai pus ce ai avut la indemana, nu? :wink:
mai sunt problemutze la pleoape, capota, dar mici, si trec cu vederea in ansamblu, caci partea buna este ca fara sa te uiti dupa amanunte, masina convinge la prima vedere, are un grad rezonabil de ridicat de realism.

chiar daca e mai simpluta, ramane o masina frumoasa, si daca poti face unele lucruri bune, de ce nu le faci si pe restul???
sigur poti scoate mai bune lucrarile, stept sa o faci

Gratzian 05-11-05 02:15

1 Attachment(s)
tu cu siguranta esti certat cu vositorul, neaparat sa va impacati.
greseli destul de multicele, nu le enumar, ca se stiu...
ai pus cam putine pe masina la prima privire... sper sa nu gresesc:
bara fata, eleron, priza de sus....

nu stiu de cand lucrezi tu... daca de putin timp, e un inceput bun
mai lucreaza la selectii, geamurile alea spala-le, si ai grija la roata spate, ca da sa vireze... :)

Gratzian 05-11-05 02:23

1 Attachment(s)
crede-ma ca abia acum am observat ca bara fata pare cumva lasata spre sofer... ca la un lowrider... mi se pare?
ca asa, cu iulia in prim plan, te tenteaza sa nu mai fii atent la amanunte... asta a fost intentia? :lol:

ai greseala mare la bara spate care se intimizeaza periculoc cu cauciucul, nu stiu ce fac acolo, dar sa fii atent sa nu se intrepatrunda fara prezervativ, bine? :lol:
masina e prea sus, fata de jante, imense pt ea...

dar sa iti spun principala problema:
pe mine nu m-a convins coloristica, asta a facut sa sara in ochi ca nu e reala, celelalte amanunte nici nu mai conteaza.
scoate de pe comp pozele cu iulia, fa niste cursuri de zugraveala, ca o sa avem de lucru, in continuare...

Gratzian 05-11-05 02:32

1 Attachment(s)
masina e finuta, linia curge frumos, si este subliniata de scoaterea manerelor.
este pacat ca nu esti femeie, ca alea au un feeling mai bun la asortarea culorilor
nu merge negru cu verdele ala, \"di loc\"
ce sa mai zic de alb si gri pe langa... poate in alte ombinatii ci ceva de raliu, sa sparga ochiul.... :lol:

daca renuntai si la oglinda o data cu manerele, era un castig.
linia curge frumos.
mai refa roata fata, scoate sau refa oglinda, da-i o vopsea, si o scoatem la vanzare... :)

Gratzian 05-11-05 02:37

1 Attachment(s)
clar ai nevoie de niste fonduri, sa nu mai faci alta data kitul de caroserie din hartie, ca se sifoneaza...
si mai ai nevoie si de niste timp, sa mai studiezi un pic
lucrarea ta are meritul ca ai pierdut timp sa o faci, si cu siguranta in acest timp ai invatat ceva.
deci, premiul tau este experienta, vezi sa il folosesti inteligent :wink:

Gratzian 05-11-05 02:43

1 Attachment(s)
cu siguranta ca scotand sigla de dacia, punand stelute pe jante si vopsind cu spray-ul geamul, pe cel din stanga, ca s-a teminat tubul, este un pas inainte in tuningul auto.

este sigur asta, caci altfel cei din targ, la vitan, ar da faliment.
daca continui asa, incurajam micul comert de la taraba.

dar scopul nostru nu e asta.
lasa paintul, si pierde ceva timp sa inveti, apoi te asteptam sa ne arati ce ai invatat, si poate ii bagam in faliment pe aia din vitan, ce zici?

Gratzian 05-11-05 02:46

1 Attachment(s)
jantele alea sunt frumusele, si sper ca i-ai pus si motor tare sub capota, ca sta e masina buna de mers la furat, si sa nu te vada nimeni, nu?

sa nu o duci la expozitii, pana nu o tunezi...
cred ca e greseala mea ca nu am spus ca nu facem concurs de camuflaj... :wink:

asteptam sa lucrezi o masina, sau sa ne pui doar jantele data viitoare... :wink:

Gratzian 05-11-05 02:50

1 Attachment(s)
nu ai lucrat rau, destul ca sa vedem ca te pricepi cat de cat, daca esti mai atent la selectii, vopsea, si elemente de tuning.
si iti dau un pont:
in general, geamurile din spate innegrite sunt suficiente cand esti cu o gagica pe bancheta din spate, daca masina e antifonata si nu atrag tipetele ei pe cineva sa se uite prin fata, ce zici?

Gratzian 05-11-05 02:54

1 Attachment(s)
sigur cand pleaca masina o sa mature chistocul cu bara din fata.... asta era ideea?
nu e lucrata rau, dar rezultatul nu convinge..
carbonul parca e vinilin, roata fata era avarie mare, vezi sa nu pleci cu masina, chederele sunt varza...
mai ai mult de lucru
incearca sa faci ceva mai simplu si mai curat

Gratzian 05-11-05 02:58

1 Attachment(s)
ai reusit un grad ridicat de realism, putea fi o masina buna daca o aduceai cu grija si nu pocneai inainte de concurs bara fata:
cred ca nu ai dat prioritate de dreapta, nu?
mai ai carnet? :lol:
ai pierdut si eleronul se pare in accident...
si... tie asa iti place? sus? mai coboara, ca s-au mai reparat strazile in ultimul timp....

Gratzian 05-11-05 03:02

1 Attachment(s)
ai vazut ce scrie?
Logan iti schimba viata
asa ca schimbai-o si tu... in bine
bara fata mare, roata fata nu poate vira, nici cea spate... :)

munceste, ca sa inveti, si sa te gandesti daca tu ai cumpara loganul ala...
sau macar eleronul?

intra la antrenamente, ok?

Gratzian 05-11-05 03:09

1 Attachment(s)
usa aia e pericol mare...
dar poate nu cade, desi nu are nici un sistem, ca o sa o sprijine scaunele alea, care cred ca ajung deja pe jos pana termin eu de scris postul
din stalpul din fata nu a ramas nimic, cand ai decupat usa, nu stiu cum se tine parbrizul.
per ansamblu, poate fi considerata o masina frumoasa, da culoarea, lipsa de umbre, si micile strambaciuni o duc in nenatural.

probabil ca multi ar alege fata, nu? :wink:

roata spate ovala, si pragul ala da-l cu smirghel.
daca nu te uiti la amanunte, sare in ochi, de altfel e frumusica pt un privitor superficial.

data viitoare lasa usa la locul ei, si arata ce stii

Gratzian 05-11-05 03:33

1 Attachment(s)
o masina indrazneata, de lupta probabil.. cine vrea sa o primeasca in spate?
desi cred ca te ia pe sus, ca e coborat spoilerul ala mult sub restul masinii, ca o lopata.
culoarea nu cred ca place in general, nu numai mie, si daca vrei sa mergi cu ea, tre sa cobori geamurile si sa scoti capul sa vezi ceva, nu?

da si rotile jos, in rest este ok

All times are GMT +2. The time now is 15:08.

- Copyright 2026 4Tuning