![]() |
Sema 2005 Poze >>>
5 Attachment(s)
ceva exxxtrem de rar ...cred ca stiti ce jenti sunt acestea ? :twisted:
|
1 Attachment(s)
partea a II a
urmeaza si filmele ... |
bling bilg :shock:
|
iata si pozele trimise de corespondenta noastra din SUA, Oana de la Lexani
https://www.4tuning.ro/gal/thumbnails.php?album=391 ii multumim pe aceasta cale nu uitati sa va clatiti ochii la www.lexani.com si www.asanti.com putem obtine reduceri pt doritori :wink: |
Oana a pozat numai bunatati acolo :wink:
cei de la lexani au avut un enzo negru cu lexani cu un singur prezon nice :evil: |
Wow...ce masini.Cred ca fiecare janta de la Rolls-ul ala costa cat intreaga masina :shock: !
|
Re:
Quote:
|
acuma ma duc sa-mi iau....cat e biletu de avion? :lol:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
si eu ma ''gendeam'' :P la fel ....chiar au diamante :evil:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Looool... Daca stau sa ma \"gendesc\" :lol: sunt si diamante care fac si cat 7 phantom-uri... :lol: |
Re:
Quote:
|
Ramane de vazut :twisted:
|
pe langa cele puse, in curand mai vine un rand cu cateva...
|
Re: SEMA 2005 POZE >>>
mda mai aveti de vazut
daca ati aruncat o privire pe sema tuning show care il am acasa e kk in schimb am toate numerele de pe maxi tuning franta cadeti la capitolul jante sunt prezentate cele mai rare tipuri de jante cautati ceva despre maxituning si o sa vedeti |
am un coleg care imi zice intro zi ca el ar prefera sa se duca la SIAB decat la SEMA :))))
|
te cred ar costa mai ieftin
sa mearga la bucuresti decat la paris |
@-) Bling Bling
|
Quote:
|
Re: Sema 2005 Poze >>>
am vzt acum ceva timp pe discovery o emisiune de la ceva show de tuning (posibil sema ,nu mai tin minte) unde erau niste jenti cu diamante la pretu' de 1.000.000 $$$ si iti dadeau ca "bonus" un bentley continental gt :lol:
|
Quote:
cumperi un set d jante si primesti un bentley. pacat k-s 1 mil $:D |
Buuun!
Sa inteleg ca iti dadeau si niste jante foarte misto pentru Bentley-ul care presupun ca venea cu jante stock d-alea de tabla (in 3 prezoane) :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 19:15. |
- Copyright 2026 4Tuning