Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Durex vs Love PLUS vs Altele (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/94016-durex-vs-love-vs-altele.html)

Sindrom 13-10-08 11:08

Durex vs Love PLUS vs Altele

Ce preferati? De ce?

Daca nu sunt dintre cele specificate mai sus, sa dati si numele.

AAAAK 13-10-08 13:50

Re: Durex vs Love PLUS vs Altele

Na topic :)) ;cel mai preferabil este fara

22VIN 13-10-08 15:19

durex clasic. cu love plus am avut experiente neplacute:)) nu, nu s-a rupt din fericire

22VIN 13-10-08 15:20

Quote:

Originally Posted by AAAAK (Post 1806304)

sa te risti tu:)) eu nu vreau sa mi se desurubeze si sa pice sau sa ma trezesc cu puradel:))

DTH 14-10-08 01:21

Durex Arrouser RULLZ :X sau un nou tip care l-am incercat cu prietenul meu si nu a dat "dauna-totala" a fost Entran Safe care l-am gasit intr-un peco =))

Mustang 14-10-08 08:56

Durex Extra Safe ... cel mai bun din punctul meu de vedere. Oricum difera de la membru, la membru. :)
Love+ face poc rapid si mi se pare ca stranguleaza "omuletul".
Fara? Just foreplay. :)

bmwm5 14-10-08 16:48

poate ai bataturi ... :D

dagosh88 14-10-08 19:09

Nu stiai decat 2 marci de prezervativ si de aia nu ai pus mai multe in poll? :lol:

Daca e sa folosesc aleg Durex PleasureMax, dar si alea se rup prea des. Am patit-o naspa cu ele. Dar daca altceva mai bun nu e, sau cel putin eu nu ma risc la altceva:-P

Mustang 14-10-08 19:55

Quote:

Originally Posted by bmwm5 (Post 1808474)
poate ai bataturi ... :D

Nemernicule!:lol::lol::lol:

susp3ctu 14-10-08 20:05

Billy Boy,stau perfect pe drula si n`au moarte

Psycho 14-10-08 21:08

aaaa sincer .. e rusinos dar pana acum nu prea am folosit ca am avut o iubita stabila si o faceam fara .. dar cred ca la fel ca si la telefoane sau etc voi alege the best cand se va intampla .. meaning durex

Eugen_TL 15-10-08 17:11

Nu prea am ma ifolosit mult timp ... era safe fara, avea ea grija cu ale ei pastilute zilnice.. viata asa..din pacate nu toate folosesc, iar doctorul nu da decat daca are el chef in functie de varsta ! Dar cand e cazul DUREX EXTRA SAFE ...

Sindrom 15-10-08 21:53

Quote:

Originally Posted by dagosh88 (Post 1808704)
Nu stiai decat 2 marci de prezervativ si de aia nu ai pus mai multe in poll? :lol:

Daca e sa folosesc aleg Durex PleasureMax, dar si alea se rup prea des. Am patit-o naspa cu ele. Dar daca altceva mai bun nu e, sau cel putin eu nu ma risc la altceva:-P

exact nu stiam decat 2 marci. Le-am pus pe cele care cred eu ca predomina la noi. Cel putin io in benzinarii, supermarket-uri, sunt pline de love plus si durex, restul intra la altele.

bmwm5 16-10-08 12:40

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 1807640)
1.AM avut curand experientza cu Durex ca si asta se rupe X(X(X(! gen...e bun in special Arrouserul e favorabil;
2.Love+ se rupe repede ...si e naspa;
3. PREFERABIL si cel mai mult e FARA ! :)) cu riscuri mari da e mult mai bine :X:X:X
4. Un nou model care l`am incercat a fost ...ENtran SAFE care l`am luat dintr`un Peco de la munte...ca deh...am uitat acasa "marfa" =)) si am vazut ca sunt si la noi in Buc mai nou :D :> HF ! Boyz & GirlZ :X

MDB,la 17 ani esti superfemeie,frate :D

Ingerasul99 16-10-08 18:43

am folosit deocamdata doar love+ , cel mai mult fara!

bmwm5 16-10-08 23:27

sfatul meu,nu de expert ci de om cu o anumita varsta:folositi-l cat mai des,nu aveti de unde sa stiti cu ce boli va puteti intalni,unele pe care partenerii poate nici nu stiu ca le au.nu va bazati pe incredere,mergeti la doctor inainte de a renunta la prezervativ,va fi mai bine pentru voi.hai va pup :)

Alexutzzz 17-10-08 04:00

Durex:elite,ultrathin,tingle.

DTH 18-10-08 04:33

Quote:

Originally Posted by bmwm5 (Post 1811791)
MDB,la 17 ani esti superfemeie,frate :D

okok cum zici tu :);)

eMH 18-10-08 10:12

Eu mai nou am o obsesie cu Love + cu aroma de struguri...mi s-a pus pata pe ele :D
Pana acum foloseam Durex,da' nu mai stiu exact de care,ca m-am dat de o vreme buna pe Love+

Million Dolar Baby,nu cred ca a zis-o cu rautate,nu te mai ataca si tu asa... ;)

Ingerasul99 18-10-08 11:50

cand o avea MillionDollarBaby 17 ani mi-oi taia eu capu(pieptului)!

Psycho 18-10-08 20:05

Quote:

Originally Posted by bmwm5 (Post 1812889)
sfatul meu,nu de expert ci de om cu o anumita varsta:folositi-l cat mai des,nu aveti de unde sa stiti cu ce boli va puteti intalni,unele pe care partenerii poate nici nu stiu ca le au.nu va bazati pe incredere,mergeti la doctor inainte de a renunta la prezervativ,va fi mai bine pentru voi.hai va pup :)

aici pot sa spun cu rusine ca am furat-o eu .. am avut incredere in o tipa cu care mi-am inselat iubita .. si m-am pricopsit cu un tricomonas de toata frumusetea .. este o boala usoara dar ... deh ... asa ca indiferent daca ea are prieten stabil su nu .. folositi prezervativul va jucati cu viata voastra ... cazul meu e unul fericit ca am luat o boala f usoara .. dar eu nu mi-am dat seama pentru ca noi ca barbati suntem purtatori iar boala se manifesta la ele .. la fete ...

DTH 18-10-08 20:17

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 1814286)
cand o avea MillionDollarBaby 17 ani mi-oi taia eu capu(pieptului)!

Ar trebuii sa incepi s-o tai :D am 17 ani jumate ...27.mai.1991 :) 91 iti zice ceva ? :) Daca nu ma crezi intreaba pe cineva cunoscut ...de pe forum ...ca ma cunosc destui si shtiu ca am 17 ani :) :P

Psycho 18-10-08 20:21

pssssssttt gata cu cearta .... rezolvati dragostea impacarile .. contrele pe mess sau fata in fata ;)

Ingerasul99 19-10-08 11:54

MillionDollarBaby: dar care e buba
MillionDollarBaby: ?
Dead Angel 99: ca ma pui sa o tai
Dead Angel 99:
MillionDollarBaby: hai ca nu t pun

deci am scapat :D:X

DTH 19-10-08 11:56

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 1815515)
MillionDollarBaby: dar care e buba
MillionDollarBaby: ?
Dead Angel 99: ca ma pui sa o tai
Dead Angel 99:
MillionDollarBaby: hai ca nu t pun

deci am scapat :D:X

:)):)):P vezziii ! aparentele insala :> 8)

mitza mtb 20-10-08 02:58

Quote:

Originally Posted by AAAAK (Post 1806304)

daca stii sa te tii:))))daca nu...te trezesti cu plodu in brate:))))

22VIN 20-10-08 16:55

de hepatita, sifilis, sida etc nu stie nimeni sa se tina:))

Ingerasul99 21-10-08 17:55

daca o faci fara trebuie sa sti si cu cine o faci!

eMH 21-10-08 18:29

erau niste versuri de la parazitii,care se refereau la prostituate "pana faci avere iei toate bolile cu << S >> posibile !!"

cam asta risca cei care o fac neprotejat...toate bolile cu "S" posibile,si inca cateva :D

22VIN 22-10-08 10:05

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 1818687)
daca o faci fara trebuie sa sti si cu cine o faci!

pai tu ce faci frate, le iei analize la toate inainte?:lol::lol:
poate sa-ti fie iubita si de 2 ani si sa nu-ti spuna

eMH 22-10-08 13:27

Un coleg mi-a spus azi la scoala (si chiar mi-a aratat) ca are o ciuperca pe "oul" stang.
Am inteles de la el ca a avut prezervativ,dar tot a avut contact direct cu anumite zone,si de aia. Mi-a zis ca s-a dus la medic,si i-a dat o crema,spera sa ii treaca mai repede :D

Sasha 22-10-08 13:53

:omfg: ce discutii se poarta pe forumul asta, te duci dracu' :|

Mustang 22-10-08 13:58

Nu zau? :lol:

Sasha 22-10-08 13:59

tu sa taaaaaci!!!!
ca esti fan :lol:

eMH 22-10-08 14:05

cam gata cu offtopicul,ca am ajuns de la marci de prezervative,la cat de cuminti sunt fetele din mangalia,la cat de plictisitor e thread-ul,la discutii despre boli venerice...si alte alea :D

Mustang 22-10-08 14:05

Logic. :lol:

Sasha 22-10-08 14:19

Dar, la ce fel de discutii va asteptati de la acest topic? Sa va invete cineva cum se foloseste prezervativul...?

eMH 22-10-08 14:20

pai initial a fost cu vot,fiecare spune ce balon foloseste,si eventual isi da cu parerea,ca e mai bun,mai fin,mai...cum e el acolo :D

Sasha 22-10-08 14:34

ma mir cum n-ati mai deschis topicuri cu jucarii sexuale... :omfg:

Sasha 22-10-08 14:49

asta si spuneam, ca aici e totul posibil. In fine, cine a inteles ce am vrut sa spun prin aceste postari e bine cine nu... iarasi bine.
gata cu off topicul, certati-va pe prezervative in continuare;)

All times are GMT +2. The time now is 00:47.

- Copyright 2026 4Tuning