![]() |
Durex vs Love PLUS vs Altele
Ce preferati? De ce?
Daca nu sunt dintre cele specificate mai sus, sa dati si numele. |
Re: Durex vs Love PLUS vs Altele
Na topic :)) ;cel mai preferabil este fara
|
durex clasic. cu love plus am avut experiente neplacute:)) nu, nu s-a rupt din fericire
|
Quote:
|
Durex Arrouser RULLZ :X sau un nou tip care l-am incercat cu prietenul meu si nu a dat "dauna-totala" a fost Entran Safe care l-am gasit intr-un peco =))
|
Durex Extra Safe ... cel mai bun din punctul meu de vedere. Oricum difera de la membru, la membru. :)
Love+ face poc rapid si mi se pare ca stranguleaza "omuletul". Fara? Just foreplay. :) |
poate ai bataturi ... :D
|
Nu stiai decat 2 marci de prezervativ si de aia nu ai pus mai multe in poll? :lol:
Daca e sa folosesc aleg Durex PleasureMax, dar si alea se rup prea des. Am patit-o naspa cu ele. Dar daca altceva mai bun nu e, sau cel putin eu nu ma risc la altceva:-P |
Quote:
|
Billy Boy,stau perfect pe drula si n`au moarte
|
aaaa sincer .. e rusinos dar pana acum nu prea am folosit ca am avut o iubita stabila si o faceam fara .. dar cred ca la fel ca si la telefoane sau etc voi alege the best cand se va intampla .. meaning durex
|
Nu prea am ma ifolosit mult timp ... era safe fara, avea ea grija cu ale ei pastilute zilnice.. viata asa..din pacate nu toate folosesc, iar doctorul nu da decat daca are el chef in functie de varsta ! Dar cand e cazul DUREX EXTRA SAFE ...
|
Quote:
exact nu stiam decat 2 marci. Le-am pus pe cele care cred eu ca predomina la noi. Cel putin io in benzinarii, supermarket-uri, sunt pline de love plus si durex, restul intra la altele. |
Quote:
|
am folosit deocamdata doar love+ , cel mai mult fara!
|
sfatul meu,nu de expert ci de om cu o anumita varsta:folositi-l cat mai des,nu aveti de unde sa stiti cu ce boli va puteti intalni,unele pe care partenerii poate nici nu stiu ca le au.nu va bazati pe incredere,mergeti la doctor inainte de a renunta la prezervativ,va fi mai bine pentru voi.hai va pup :)
|
Durex:elite,ultrathin,tingle.
|
Quote:
|
Eu mai nou am o obsesie cu Love + cu aroma de struguri...mi s-a pus pata pe ele :D
Pana acum foloseam Durex,da' nu mai stiu exact de care,ca m-am dat de o vreme buna pe Love+ Million Dolar Baby,nu cred ca a zis-o cu rautate,nu te mai ataca si tu asa... ;) |
cand o avea MillionDollarBaby 17 ani mi-oi taia eu capu(pieptului)!
|
Quote:
aici pot sa spun cu rusine ca am furat-o eu .. am avut incredere in o tipa cu care mi-am inselat iubita .. si m-am pricopsit cu un tricomonas de toata frumusetea .. este o boala usoara dar ... deh ... asa ca indiferent daca ea are prieten stabil su nu .. folositi prezervativul va jucati cu viata voastra ... cazul meu e unul fericit ca am luat o boala f usoara .. dar eu nu mi-am dat seama pentru ca noi ca barbati suntem purtatori iar boala se manifesta la ele .. la fete ... |
Quote:
|
pssssssttt gata cu cearta .... rezolvati dragostea impacarile .. contrele pe mess sau fata in fata ;)
|
MillionDollarBaby: dar care e buba
MillionDollarBaby: ? Dead Angel 99: ca ma pui sa o tai Dead Angel 99: MillionDollarBaby: hai ca nu t pun deci am scapat :D:X |
Quote:
:)):)):P vezziii ! aparentele insala :> 8) |
Quote:
|
de hepatita, sifilis, sida etc nu stie nimeni sa se tina:))
|
daca o faci fara trebuie sa sti si cu cine o faci!
|
erau niste versuri de la parazitii,care se refereau la prostituate "pana faci avere iei toate bolile cu << S >> posibile !!"
cam asta risca cei care o fac neprotejat...toate bolile cu "S" posibile,si inca cateva :D |
Quote:
poate sa-ti fie iubita si de 2 ani si sa nu-ti spuna |
Un coleg mi-a spus azi la scoala (si chiar mi-a aratat) ca are o ciuperca pe "oul" stang.
Am inteles de la el ca a avut prezervativ,dar tot a avut contact direct cu anumite zone,si de aia. Mi-a zis ca s-a dus la medic,si i-a dat o crema,spera sa ii treaca mai repede :D |
:omfg: ce discutii se poarta pe forumul asta, te duci dracu' :|
|
Nu zau? :lol:
|
tu sa taaaaaci!!!!
ca esti fan :lol: |
cam gata cu offtopicul,ca am ajuns de la marci de prezervative,la cat de cuminti sunt fetele din mangalia,la cat de plictisitor e thread-ul,la discutii despre boli venerice...si alte alea :D
|
Logic. :lol:
|
Dar, la ce fel de discutii va asteptati de la acest topic? Sa va invete cineva cum se foloseste prezervativul...?
|
pai initial a fost cu vot,fiecare spune ce balon foloseste,si eventual isi da cu parerea,ca e mai bun,mai fin,mai...cum e el acolo :D
|
ma mir cum n-ati mai deschis topicuri cu jucarii sexuale... :omfg:
|
asta si spuneam, ca aici e totul posibil. In fine, cine a inteles ce am vrut sa spun prin aceste postari e bine cine nu... iarasi bine.
gata cu off topicul, certati-va pe prezervative in continuare;) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:47. |
- Copyright 2026 4Tuning