![]() |
Poze eveniment Tulcea !!!
5 Attachment(s)
:)A fost super, si organizarea ok.
|
Re: Poze eveniment Tulcea !!!
1 Attachment(s)
filme.Maine filme mai multe, greu cu netul azi.
|
o masina speciala sunny, bravo!
|
Multumesc din suflet pentru aprecieri!!!!!!
Am demonstrat in sfarsit ca se poate si in provincie.....undeva din capatul tarii!!!!!! Felicitari si lui Dragos,Dani, Doru....si la toti cei ce au participat din zona Galati/Braila!!!!!!! |
Go sunny go!!!
F tare frate! Bravo. Felicitari tuturor participantilor. 10+ pentru organizare si locatie! Si sa nu uitam de localnici, de cat de civilizat s-au comportat, poate si datorita faptului ca nu a mai putut ajunge chiar oricine acolo... |
In privinta localnicilor este foarte adevarat!!!!!! dar exact cum ai spus si tu azy nu a putut ajunge oricine acolo si din cauza asta cred ca a fost si lumea mai civilizata!!!!!
|
3 Attachment(s)
na ca am facut si eu niste filmuletze cu prestatia lui Bgd :twisted:
|
eu as vrea pozele de la finish daca a facut cineva sau poate sa faca cineva rost ... bgd
|
Ceva poze sau filmulete de la finish are careva......?
|
20 Attachment(s)
aici am cateva ......unghi-ul e cam aiurea .....dar e ceva!!!!!!
@Dani ....scoate degetul din nas:P |
6 Attachment(s)
............
|
mai am poze ca sunt vreo 300 de toate.......dar nu am rabdare si timp sa le upload-ez pe toate!!!!!
|
foarte tari pozele
bun binoclul ala al tau :)) pai nu le pune pe alea 300 toate ci doar alea cu noi de pe aici :) ps - poze din cursa mea cu evo ai ? |
;)...poate gasiti cv si cu nova cu roti galbene:sad:
|
Am o mare rugaminte... poza sau film de la finish de la cursa: Renault Clio Williams - Sport vs. Peugeot 206 GTI . S-a terminat foarte strans si eram curios cum sta treaba. Multumesc mult.
|
1 Attachment(s)
cursa aia chiar ca sa terminat strans..........deci e foarte greu sa iti dai seama care a castigat!!!!!!
Din punctul meu de vedere eu spun ca a castigat Clio dar foarte stransa cursa!!!!!!! Ia sa vedem............... |
Cred ca am castigat eu... hahaha, eh glumesc.
Repet ce-am zis si dincolo: "Iti multumesc mult de tot pt. poza, chiar vroiam sa vad daca asa cum mi s-a parut mie a si fost. Cei de la finish au hotarat ca a castigat el. Pt. mine nu conteaza asta, ci conteaza mai mult ca m-am tinut f. bine cu Renault Clio Williams Sport care a venit pe platforma, care are sub o tona din fabrica si-acum pe undeva pe la 900 de kg, masina fiind usurata, plus vreo 170 de CP din cate zice proprietarul pe forum, dar eu nu cred. Felicitari pt. Nissan Sunny GTI-R, o masina deosebita si reusita care a facut senzatie acolo si nu in ultimul rand, felicitari pt. schimbatul vitezelor cu stanga.:D" |
Multumesc si eu mult pentru aprecieri...............m-am obisnuit sa schimb!!!!!
Si pana la urma daca esti ''pilot'' adevarat ( looooool) poti schimba cu orice mana......masina va ramane asa pentru ca este o japoneza pur sange si ar fi pacat sa o ''europenizez'' |
hehe, ia uite-ma si pe mine pe acolo :) ms bgd pentru poze
|
cu placere domle.....
|
clio cred
|
Clio e in plan apropiat, din motivul asta masina mea nu se mai vede... pare mai mica din cauza ca e in plan departat, ea din fabrica fiind mai lunga cu 15 cm decat Clio Williams. Nu mai conteaza cine a castigat, eu doar ma bucur ca am avut performanta asta pt. ca sincer credeam ca o sa-mi dea jumatate de pista, fiind mai usor decat mine, iar soferul sustinand intr-un post pe forum ca are in jur de 170 de CP, lucru pe care eu nu-l cred.
|
Quote:
clio cu 1.8 16v se numeste 16s are 135 cp la baza si 170 cp nu scoti din el decat modificat foarte agresiv si nu era cazul stai linistit ca daca stia soferul clioului cum sa plece si sa nu mai schimbe din tr1 in tr2 asa de repede ... nu mai era foto finish |
Eu nu am spus decat date pe care le-am gasit intr-un post de-al proprietarului Renault Clio, n-am scos nimic de la mine:
"Vreau sa merg si eu, daca gasesc un trailer pentru bolidul mic Distanta este cam mare de la Targu Secuiesc pana la Tulcea (>400 km), dar vreau neaparat sa incerc masinuta care tocmai am cumparat din Belgia: Renault Clio Williams, 1.8 . Are 170CP (dupa spusele vanzatorului , dar merge foarte viol. Am aparat de masurare accelerare 1/4 mile (401m), accelerare 0-100 km/h si masurarea cailor de putere neta, cu acela ma masurat accelerarea 401 m si se pare ca stam foate bine la capitolul aceasta." La cursa cu mine, soferul Clio-ului a plecat bine, a schimbat bine din treapta 1 in treapta 2, nu e prima data cand participa la curse... a participat cu 3 masini pana acum si intr-adevar la finish dupa ce l-am felicitat, mi-a zis ca nu se asptepta sa ma tin dupa el chiar asa. Oricum, trebuie sa recunosc ca nici masina mea nu e chiar stock si poate data viitoare voi avea alt rezultat. Imi cer scuze de offtopic, mi-am adus aminte ca thread-ul este pt. poze de la eveniment. |
o fi participat o fi schimbat bine dar nu cand trebuie ...
au fost mai multe persoane de fata cand am vorbit cu omu si incercam sa ai explic ca greseste ceva (chiar am avut masina cu motorul asta) se vedea de pe margine ca schimba prea repede treapta 2 o lasa sa scartiei un pic si imediat baga 2 si cadea muuulllt in ture in fine fapt consumat felicitari ambilor concurenti |
dar poze un film ceva cu mine nu are nimeni? adik cu nissan 350z ????
|
o locatie buna , pacat ca nu am putut ajunge :(
|
8 Attachment(s)
am si eu cateva inregistrari! cam suparat ca nu am participat si eu, dar drumul de intoarecere a fost cu multa adrenalina!!!! :) "prietenii stiu de ce !"
|
ce comentarii de 3 lei se auzeau pe fundal la toate filmele!!!!!!
Ce oameni , ce romani...........tarani sunt cei care fac astfel de comentarii!!!! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:46. |
- Copyright 2026 4Tuning