![]() |
Battle | FIAT: tng & andrey2003
3 Attachment(s)
Votul se va face dupa urmatoarele criterii:
- calitate - gradul de dificultate - look ( aici fiecare cu gusturile lui ) va rog sa va argumentatzi votul!!!! And the winner is... :lol: |
Da Andrey2003 pt k : - este mai clara
- are jantele mai potrivite - a incercat mai multe si i-au iesit (No front Bumper +Eleron) Nu Tng pt k : - a ascuns-o si nu inteleg de ce (ma refer la luminozitate) - capota ... :? - jantele la fel de ascunse k toata masina Acest vot se ia k atare sper k nu o luati personal .... good job boyz :wink: P.S. Poate credeti k nu sunt in masura sa va critic eu dar nu v-am criticat am argumentat :wink: |
tng , desii are cateva greseli ..
a tinut-o in stilul ala retro si etc. a facut-o bine .. jantele dau bine .. desaturate`u .. si tot asa iar tu andrey ai dus-o ... modern .. ceea ce .. ptr un fiat .. de genu .. nu prea mere ... |
A2003
mai dificil de realizat desi a iesit urat stalpul de la usi imi plac bumperele jantele eleronul e faina masinuta. pe tng l-a stricat roata spate mai mica si faptu ca nu prea a modificat nimic. |
ambele masini sunt bine realizate, nu prea sunt greseli evidente(parca la amandoi roata spate e masi mica, ma rog nu prea da bine) dar parca mai mul imi placea masina lui tng....m-am hotarat asa mai mult dupa cum ce ii place mai mul ochiului meu deoarece dupa parerea mea lucrarile sunt cam la egalitate....
|
Amandoua sunt ok
Votez cu tng pentruca a pastrat stilul retro |
tng ptr ca desi are unele greseli sunt trecute cu vederea, mai bine lasai capota aia simpla :roll:
andrey 2003 nu ptr ca in primul rand ,ce este linia aia de la prag din spate, plus oglinda , plus acolo la bara spate se vede neclar imi place mai mult cea a lui andrey dar calitatea isi spune cuvantul la tng :) PS: as vrea si eu sa particip la un Battle :shock: |
tng....fo`sure...e mai mijto din punct de vedere calitativ ...retro...jentzi old style...good thinkin`
andrey...toata \"lenjeria\" aia tuning nu da pre bine pe mashinutza asta :P ...plus k farurile arata k nishte spot`uri de apartament...nu trebuia sa umbli la ele. parerea mea... :D |
cam greu sa ma decid... dar am votat andrey... si am votat asa pentru ca la tng nu mi-a palcut ce a facut al sosea :) si... imaginea a iesit prea intunecata.... si andrei are mai multe greseli... 8)
|
TNG..
+ paint job + jante + clear + aripi + a pastrat'o mai retro... - roate spate pare prea mica fata de cea din fata andrey.. - oglinda - stalp - bandou usa (banda aia neagra) - eleron - pe masina asta nu merge spoilere/eleroane... da a kici :? votat TNG :wink: |
Re:
Quote:
|
tng-u frateee....per total imi place mia mult.akuma forghet about that hood...si era mai bine daca scoteai bara cum a facut andrey....si inca un lucru care e super la andrey..adik mi-a placut mie...faza cu geamul..rama usii...
|
prin urmare masinutza castigatoare este...mixajul dintre cele 2!
felicitari!chiar ar trebui sa se lucreze si in grupe pe aici..ar fi interesant...sa se puna baza proiectului in echipa |
multumesc celor care au votat si argumentat
ceilalti ? va rog :( |
andrey2003:
- locul de unde ai mutat semnalozatorul ala portocaliu nu are aceeasi culoare cu caroseria - farul stanga - spoiler fata - oglinda - angel eyes (nu ti-au iesit si in afara de asta nu prea sunt potriviti in acest caz) - bandou portiera - aerisire frane spate (puteai macar sa latesti aripa spate dc vroiai sa pui asa ceva) tng: + aripi latite + paint job + jante/pneuri + capota castigator: tng |
merg pe andrey pt ca a facut din clasic modern...imi plac jentile dar nu prea imi place spoilerul spate..
tng te-ai luat de carbonul meu de la vauxhall...u nu vezi ce urat ti-a iesit :P ?imi place ca ai lucrat mult mai ingrijit dar daca ii puneai niste jenti mai din secolul 21 era mai bine Felicitari amandurora :wink: |
Sa zicem ca s-a finalizat battle`u.
Puteti inchide topicul. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:37. |
- Copyright 2026 4Tuning