![]() |
in curand......
eu si cu ad1, neam gandit ca ar trebui ceva culoare p aceasta sectziune din 4tuning......sooo......pana p data d 10 noiembrie asteptam voturile legate d masina kre va participa la concurs... aceasta va fii colorata in photoshop! concursul va avea loc in perioada 10 noiembrie-1 decembrie!OBLIGATORIU....ornamentele d aerodinamica sa fie unicate...si body'ul la fel......
|
fi mai explicit te rog
cine cum va lucra? masina pt cine/ce ?! :? |
eu si cu ad1 vom participa....si voi...avetzi d ales intre masinile d alea d sus.....castigatoarea va fii cea kre va participa la concurs! :lol: :lol: capish?
|
Si ce se castiga la concurs?
|
experienta
|
am stabilit de comun acord cu g-unit(din cauza voturilor egale),ca masina la care tre' sa lucrame sa fie astra.
eu am terminat-o,insa il asteptam pe intarziat. |
ASTEAPTA ADI!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tziam zis k acum km am treaba cu fetele :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
ii astept si pe low si g-unit...
|
mishto adi
BV imi place la nebunie :peace: :peace: :peace: :drunk: :drunk: |
Este mai mult decat mistooo este superba si eu il astept pe G-unit
Respect Ad1 pt o lucrare superba :wink: |
PLECATZI MAI KIch'ul asta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: glumeam....respectemele adi.....in 3 zile vine si al meu..k abea ma apuc d el :D :D :D
|
Mai are rost sa mai postez si eu .... Felicitarile mele sincere Ad1 ...am rama spachless :shock: :yikes: ... nam ce zice..Superb SUPERB ....votul meu iti apartine :D :tenisclap
|
1 Attachment(s)
Si acum sami afisez si eu taradaica :lol: ..... cum am zis si mai sus .. nu prea mai are rost sa o postez ....nici nam avut timp sa stau sa ma chinui oleac...k azi tre sa plec la Iasi ...Inca odata Felicitarile mele Ad1 :D
|
felicitari...felicitari......foarte frumoase...mereu imi place sa ma las ashteptat... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a mea e gata maine.....sper sa am timp si d ps.....k duminik plec la pitesti..sooo.....sper sa avem timp....
|
ati facut tot felul masini ce nu faceti si un PEUGEOT 206 mica si frumoasa
la tuning iese bine 206 206 :!: :arrow: :arrow: doua sute sase |
Deabia am facut desenu asta ... nu prea imi place sa desenez masini noi .. imi place sa iau tot felu de harburi ... si sa le fac frumoase ... nu mi se pare prea mare incercarea de a tuna o masina noua :wink: ....Si g_unnit posteaza si u odata desenu ala :)
|
in curand......307`le
zic eu ....:twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:03. |
- Copyright 2026 4Tuning