Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   Kitana - fetitza atomica de pe forum (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/938-kitana-fetitza-atomica-forum.html)

ZoliaT 16-04-04 00:00

Kitana - fetitza atomica de pe forum

Kitana - fetitza atomica de pe forum :
Ce este ea de fapt ?

ZoliaT 16-04-04 00:24

De fapt pe aceasta cale o invitam sa se prezinte, sa ne puna poze cu ea, sa ne spuna care e de fapt dubiul nostru ? :wink:

n0namee 16-04-04 00:57

:x imi pare mie sau aveti o mica problema ... o singura fata impotriva tuturor ... :P ... eu raman la parerea ca va face. da poate vedem ceva poze ... nu de alta ... dar era pe aici si unul cu o Dacie de nus cate milioane cu motor de avion si roti de submarin...

B12ZMD 16-04-04 07:42

pot sa bifez toate 3 variantele deodata ??
:D:D:D:D:D

IS 18 BOG 16-04-04 08:14

baaa sunteti nebuni
dupa ce ca aveti cateva fete pe forum va mai si bateti joc de ele
lasati mai fata in pace !
mai ZoliaT esti culmea lasa fata in pace !

TNos 16-04-04 08:46

eu am votat o fata..ea mai aduce o mica aroma pe aici...daca e de bine sau de rau e parerea fiecaruia...sper sa nu ma insel ca e fata...e cam nastrusnica ea...dar la ce te poti astepta la noua generatie de 15-16 ani?
parca as fi un mos asa vb...

ZoliaT 16-04-04 09:05

Quote:

Originally Posted by \"IS 18 BOG\"
baaa sunteti nebuni
dupa ce ca aveti cateva fete pe forum va mai si bateti joc de ele
lasati mai fata in pace !
mai ZoliaT esti culmea lasa fata in pace !

eu cred ca tu ai o problema mai mare decat Kitana :lol:

era o curiozitate .. nu e de nici o culoare o batjocora.

are posibilitatea sa scrie aici si sa imi dea in cap daca o considera asa nu ?

si daca nu scrie o caut acum la Craiova si tot o gasesc sa o controlez in pantaloni :oops:

TNos 16-04-04 09:14

ZoliaT crede-ma pe cuvant ca e fata...am surse sigure si mi-a mai si soptit o \"pasarica\" chstia asta... :P

IS 18 BOG 16-04-04 09:48

Quote:

Originally Posted by \"TNos\"
ZoliaT crede-ma pe cuvant ca e fata...am surse sigure si mi-a mai si soptit o \"pasarica\" chstia asta... :P

ok e fata cum zici tu dar macare e BUNA !? cred ca stii la ce ma refer ARATA BINE ?

P.S. ZoliaT multzam' pentru dedicatie peimele cuvinte mi-au fost scrise mie coool ! Peace man Peace !

TNos 16-04-04 11:09

mai nea..are 16 ani!!!e o copila!!!ce naiba?mie imi plac femeile nu fetitele....dar fiecare cu ale lui!!!

P.S. sunt glume deci nu aruncati cu pietre...dar oricum e mica...e copila

IS 18 BOG 16-04-04 11:14

era gluma stai calm ! of of nu stie nimeni de gluma pe aici mai ? defapt TNos ?!

TNos 16-04-04 11:22

stiu de gluma si eu glumeam dar asta e se intelege mai greu aici pe net cand nu esti fata in fata..dar suntem baieti si fete inteligente cu totii asa ca ne intelegem noi cumva :lol:

IS 18 BOG 16-04-04 12:26

vezi ca stii ;)

alex_maxx 16-04-04 13:01

...yo zic k e fata...Ce nu ati vazut fete mai nebune k baietii???...Kitana e o fetitza ATOMICA !!:peace: :twisted:

Gabi 16-04-04 13:13

O sa va lamuresc eu.

O stiu pe Teo (Kitana) de vreo 3 ani si in acesti trei ani mi-a scos fire albe de par in cap :D
Poate fi caracterizata si ca o \"copila atomica\", da' eu zic ca e mai mult o copila rasfatata, care a avut tot timpu' ce-a vrut si crede ca tot ce e in lumea asta, ii apartine. Nu e nevoie de caracterizari, ci de pedepse. Eu n-am reusit s-o calmez fiind langa ea. Poate aceste \"pedepse\" (banarea userului pe forum pe o perioada nelimitata de timp) o vor calma.

Hai sa incerca, da?

ZoliaT 16-04-04 13:20

nuuuuuuuuuuuuuu
sa nu aud de ban
nu se face asa ceva
toti au dreptul la replica

asa ca asteptam acest drept

IS 18 BOG 16-04-04 14:11

lolz
daca ii dati ban pariez ca nu mai revine pe forum !

Gratzian 16-04-04 14:40

eu personal nu cred ca este fata... ezit numai datorita cuvantului lui gabi...
de ce nu cred?
pentru ca eu nu am vazut pana acum fata asa vulgara pe de o parte si atat de rudimentara pe alta parte...
asta nu e scuzabil nici prin varsta, nici prin... nimic

IS 18 BOG 16-04-04 14:49

poate asha sunt fetele la Craiova frate ?
si moldovencele is rele de gura da nu vulgare !?

sonnya 16-04-04 16:55

bueyyyyyyyy ZoliaT ce faci te legi de sora`mea? hmm nu`mi prea place
ce`i cu topiku asta ? mai bine recunoaste ca te`a facut o fata si gata .. sau tu esti inca demodat si crezi ca baietzii sunt mai buni ca fetele ? :twisted:
trezeste`te.. si ai grija sa nu te lovesti... vin vremuri grele :)))

sonnya 16-04-04 16:57

Quote:

Originally Posted by \"IS 18 BOG\"
poate asha sunt fetele la Craiova frate ?
si moldovencele is rele de gura da nu vulgare !?

mm vulgare?? noi?? .. parerea ta :twisted: :twisted: :twisted:

Kitana 16-04-04 17:02

waw mah sa stitzi ca nu la asteptam la asta :) e chiar marfa shi nu o consider ca pe o ofensa ...sau ca pe o batjocura cum a spus tnos :)) ma rog suntetzi dulci totzi da faza cu votu` la travestitzii pui mei e ... cam aiure ma rog... Gabi sorry ca stiu ca ai albit datorita mie asta sunt eu cum a spus gabi o fata care am avut cam tot ce mi`am dorit sji mi s`a campus totu` la picioare ee... rasfatzu familiei fiind sji mezina familiei... akum vreau sa imi cer scuze pt ieshirile mele cam foarte vulgare ... nu o sa mai am astfel de ieshiri ii promit asta voua sji mai ales lu` gabi care a fost alaturi de mine cand am avut cel mai mult nevoie de un preiten de un frate .... el a fost in materie de sfaturi frate ,mama , tata tot e un tip super CARUIA II MULTZUMESC DIN SUFLET SJI IL IUBESC MULT cred ca am dat in diverse ... ma rog... gratzian tzin sa itzi spun ca daka te deranjez cu ceva sau te supar cu ceva ... nu mai citi baby mesajele mele ca nu te obliga nimeni nici sa citeshti nici sa ma suportzi ok te }{ pupik cu ocazia asta asa ... pt \"complimente \" esti marpha tipule ... haha imi place ca va datzi pareri sper ca adevarate ... despre mine imi place sa vad ca gandeshte lumea despre mine ... cum par in ochii lor etc. imi place ca ma consideratzi (unii) aroma forumului :) va pupik pe totzi suntetzi dulci sji mai astept pareri :)) aa... apropo ZoliaT e marpha topiku` te pupik dulce sji pe tine!!!

EvLSant0S 16-04-04 17:08

:) :) Kitana , e cu pupicurile.... cum e catalin cu plimbarile... , :P , mai kitana , hai naibi la tm sa dai cateva starturi.... si ne dam acolo parerea LIVE :P , ce zici?

Al3xius 16-04-04 17:17

hehehe :) eu am propus aia cu fetita atomica si se pare ca s-a intamplat(thx Zoliat :P )

Asa...nu e mah nici transexual nici baiat ... e doar o \"fetitza atomica\" :) ...cu toate k n-am vazut-o dekt odata live ... e super de treaba(cu toate k ea km dilie - in sensul bun al cuvantului :P ) si in plus nu arata nici rau(poate da dreaq sa intelegetzi k ma dau la ea sau ceva ... k va :boxing: :P ) ...deci ia sa facetzi bine sa bagatzi sticla de benzina-n portbagaj si sa venitzi la craiova sa va fac cunojtintza cu ea :P

P.S. Kitana asa mah ... pune-i pe jar k poate se strang toti si vin la o liniutza la Craiova :twisted: :twisted:

BigMac 16-04-04 17:37

Wild child... da' creste ea mare, si poate o sa-si dea seama ca nu-i sta bine stilul 'de cartier'. :eyebrow:

Kitana 16-04-04 17:41

mdeah alexius tu dicolo imi faci tu cunoshtintza cu ei sji parca vad ca daka ma intalnesc cu tine pe strada nici nu ma mai cunoshti :) :P:P:P:P:P

Kitana 16-04-04 17:46

bigmac poate ai dreptate :) sji cred ca ai cred ca sigur

Gabi 17-04-04 15:58

Quote:

Originally Posted by \"Gratzian\"
eu personal nu cred ca este fata... ezit numai datorita cuvantului lui gabi...
de ce nu cred?
pentru ca eu nu am vazut pana acum fata asa vulgara pe de o parte si atat de rudimentara pe alta parte...
asta nu e scuzabil nici prin varsta, nici prin... nimic

...daca nu e fata, eu ma rad pe burta si pe piept :D

Kitana 17-04-04 16:23

haha gabi itzi dai podaba aia de par jos aku` mi`as dori sa fiu baiat sa`l vad pe gabi fara par pe burta sji pe piept ahahhahah a draq sunt :))

Kitana 17-04-04 16:25

mah voi stitzi ce vreau io sa stiu ... care`s aia 4 de m`au votat la \" un baiat cu o minte bolnava\" sper sa avetzi tupeu macar sa`mi spunetzi:)

ESPinoza 17-04-04 16:27

eu am votat transexual

B12ZMD 17-04-04 16:33

:D:D:D ( marpha topicu )... kitana .. eu nu am votat nimic ... cred ca esti o tipa de treaba ... totusi nu te gandi ca avem ceva cu tine dar stilul asta de cartier, mie, (cel putin) nu-mi spune nimic ... :hug: :wink:

Al3xius 17-04-04 16:36

Quote:

Originally Posted by \"Kitana\"
mdeah alexius tu dicolo imi faci tu cunoshtintza cu ei sji parca vad ca daka ma intalnesc cu tine pe strada nici nu ma mai cunoshti :) :P:P:P:P:P

loooooool sigur te cunosc mah :) ... si dak nu te cunosc(sau ma fac k nu te cunosc ) sigur incepi sa urlii la mine sau sa ma injuri k nu te bag in zeama :P :P :P :P

Gabi 17-04-04 16:49

Quote:

Originally Posted by \"Kitana\"
haha gabi itzi dai podaba aia de par jos aku` mi`as dori sa fiu baiat sa`l vad pe gabi fara par pe burta sji pe piept

...slabe sanse

Kitana 17-04-04 17:24

aham:(:(:(:(:(:(:( va multzumesc la totzi pt topik... sji ca atzi fost sji suntetzi super baietzi... dar cred ca e cazu` sa inchidetzi acest topik sa uitatzi de teodora (kitana) sa uitatzi ca am trecut pe aici ... poate o sa credetzi ca sunt copilari... ei bine nu sunt... din moment ce am plecat nu mai ma intorc... :(:(:(:(:(:(:(:(:( va pupik dulceeeeee cat pot eu de dulce pe totzi... gabi... NU UITA NICIODATA CE`AI FACUT papa !!!

Kitana 17-04-04 17:27

apropo cine mai vrea sa vb cu mine (daka mai vrea careva ) ma gasitzi pe mirc am nikul : K|TaNa-- sau daka vretzi putetzi sa trimitetzi mail la : [email protected] o sa va raspund la mailuri sau pe mirc cu placere :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Hondarul 17-04-04 19:31

Cred ca te-a durut degetul... :arrow:

Kitana 17-04-04 22:33

nu hondare nu m`au durut degetele da m`au durut sentimentele care le`am avut la scrierea mesajului sji faptele care au fost care m`au determinat sa`l scriu... ee asta`i viatza dai din cur sji faci ca ratza :))

Gabi 18-04-04 17:06

O dureau sentimentele, pentru ca rasfatarea ei a depasit limitele, pentru ca omu-i spune sa stea potolita si ea persevereaza in prostie...

Kitana 18-04-04 18:16

mdeah gabi gata gasisji explicatzia mdeah

All times are GMT +2. The time now is 13:08.

- Copyright 2026 4Tuning