![]() |
Blocant E46
Salutare tuturor.
Am o intrebare pt cunoscatorii in domeniul BMW ... de curand am achizitionat si eu un BMW E46 323 coupe (motor 2.500 170 hp) si vreau sa i pun blocant pt ca, cred ca nu are ... se poate loa de pe un E36? .. sau daca nu ajutati-ma si pe mine cu niste sfaturi ... si inca o intrebare ... motorul de pe E36 cel de 192 hp se nimereste pe caroseria de E46? ... sau cel de M3 pisik? Multumesc anticipat |
Re: Blocant E46
Quote:
ideea e asa:blocant nu are si de pe e36 nu merge.daca o sa cauti blocant de e46 pe net,sa te tii bine,o sa vezi niste preturi "misto". motorul de pe pisica...merge pe e46...dar...nu prea vad rostul.... au pus astia si motor de pisica m3 turbo pe e90.nu e asta o problema. |
din cate am auzit si eu....un autoblocant pentru e 46 sa gaseste doar de m3...si costa de la 700 d euro cel mai ieftin...sau ceva de genu
|
Quote:
|
nu se gasesc si aftermarket?...de la quaife (parca asa se scrie). de preturi nu stiu daca sunt mai mari ca cel de m3...dar merita sa te interesezi.
|
Quote:
|
Pai si, miezul nu se potriveste in carcasa de diferential 3.64?(parca atat are e46le nu?)
|
stiu ca are cineva in romania improvizatie pe un E46 ... diferential blocant de E36 si cica ar merge . Dar e o improvizatie pana la urma, deci nu e safe .:-)
|
iti dai seama ca nu as face o improvizatie pe masina mea de zi cu zi...cu siguranta va aparea...este imposibil sa nu faca vreo firma...aftermarket autoblocant si pentru e46...am o intrebare pentru unii care stiu p aici. .eu ce raport am..daca 1 duce 50 si a 2 duce 90 ?
|
Quote:
nu stiu ce rapoarte are cutia de e46,asa ca nu te pot ajuta nici cu raportul diff-ului. |
Quote:
|
raportul difera de la motor la motor
|
motor d 1.8...m43 b 2...a1-50 a 2-90....ce raport am..sunt doar curios :-?
|
pai uite de la 318 la 320 nu difera.... si eu cu m52, am tot a1a 50 si a2a 90...
a5a @6500 = 220km/h |
inseamna ca ai raport mai mai mare de 3.64 cum ai zis tu... acum depinde si de cutie
|
Quote:
2.ai raportul d 3.25 la diferential doar k ai alta cutie cu rapoarte mai scurte(asa s au pus p e46),dak u vrei bloknt pt a te invarti mai bn nu iei,sfatul meu e sa il tii p asta pt k fatza d diferentzialele generatiilor mai vechi asta e k sa zic asa mai blocant:are raport 40/100 iar cel de e36 30/100 iar cel d m3e46 70/100.gandeshte te k se pot sparge si astea aproape la fel d ushor k si cele normale si nu prea are rost sa arunci cu 22 d mil p geam doar pt cateva minute d adrenalina,insa dak iti permiti:P.dak vrei un diferential autoblocant nou d m3 da mi un pvm si te pot ajuta:P |
blocant la e46 gasesti DOAR AFTERMARKET m3 e46 are alte punti cu totul decat masina ta ,d-aia te-ai si lovit de diferenta mare de et fata spate la roti.daca iei diff de m3 ,iti trebuie si puntea ,sunt alte prinderi. altfel ai KAAZ QUAIFE si o gramada de firme aftermarket ,chiar si pe la noi ti le poate aduce cineva,cauta pe bazar am vazut eu un anunt aduceau si pt e30 quaife(culmea...) ..preturile, foarte misto.fara 800 1000 nici sa nu te uiti.
LE dami pm si te mai ajut cu ce mai stiu si eu .m-am mai lovit de problema asta cu blocant la e46 si alte modificari sa fie cat mai urs |
| All times are GMT +2. The time now is 22:00. |
- Copyright 2026 4Tuning