![]() |
Magazine si ateliere TUNING
Haidetzi sa facem o insiruire a tuturor atelierelor si magazinelor de tuning din Cluj!!!
Nume , locatzie , segment de piatza , pretzuri , calitate ... etc Eventual si ceva oferte concrete sau promotzii din partea lor!!! Reclama mascata! :lol: |
|
super idee!!!
|
va pot aduce:
ELEMENTE OPTICE: -faruri/stopuri/semnalizari pentru vw, audi, opel, bmw, peugeot, etc... SUSPENSII SPORT: -amortizoare sport (sachs, in curand bilstein) -arcuri heavy duty (lesforjes) JANTE: -MAK -Rial doar astea din pacate... PIESE AUTO NOI (pentru orice inafara de masini romanesti) 0741 398804 |
ADUC
Filtre de aer sport Simota Racing...la comanda:preturi intre 1.8 si 2.5 jante noi aproape orice dimensiuni..pe stoc accesorii comanda catalog |
Re:
Quote:
|
vreau si eu pe cineva atestat sa-mi monteze un BOV si-un intake system pe un subaru wrx sti!!!
Sugestii?? |
mah paul, tu ai VIRUSHI pe pagina aiaaaa!!!!!
|
bau
Aduc orice element de tuning optic sau mecanic, noi sau second hand, sub pretul pietei.0745-675141
|
sa nu-i uitam si pe astia de langa oser ... :lol:
S.C. Sioux S.R.L. Tuning Str. Plevnei nr. 137 tel: 534990 elemente din fibra de sticla: spoilere, praguri, aerisiri, eleroane ... etc |
Re: bau
Quote:
Pentru cei interesati, cromez orice piesa metalica. |
vreeaaaaaaaauu :!: :!: :!:
capacu de culbutori :wink: |
tekno :!:
s-or inventat sticle clare pentru farurile mele :?: |
Re:
Quote:
zander, pe spate ai oricum bari de torsiune, pe fata nu am pe GS Germany ce aduci eu... o sa ma uit pe Bilstein |
Re:
Quote:
|
Re: bau
Quote:
|
de gustav tuning s`o zis?
|
nu s-o zis .. scrie adresa si cu ce se ocupa .... telefon ... bla bla
|
nici nu am auzit...fa-l cunoscut
|
ma, detalii prea multa n-am ii undeva pe bolintineanu la nr 5
si scrie gustav tuning www.gustavtuning.ro sau asa ceva am vazut anunt mare intr-un ziar acuma cateva luni...si am retinut pentru ca n-avea firma...n0-aveanr de tel nimica si eu cum stau pe andrei muresanu...ii la cateva case de mine la fel si spideru tre sa vad exact unde am vazutde gustav tuning. pe site-ul ala (daca ala=i ) parca este si nr de telefon. |
Noroc cu siteu' .. :lol:
DECI: SC Dr Gustav International SRL Telefon: 0745 315 509 - 0727 57 60 56 Str. D Bolintineanu nr 2 apt 3 Cluj Napoca - Cluj - Cod: 400062 E-mail: [email protected] www.gustavtuning.ro din cate am vazut pe site cam au tot ce trebe pt tuning ... nush in realitate ce si cum!!! |
DR gustav :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
o fi doctor in materie .... acuma ce te legi de numele firmei!? fiecare isi pune cum vrea ca doar e democratie! :twisted:
|
dupa cum spuneam,taicamio sta mai jos de el, da niciodata n-am vazut o masinba tunata de ei, sau...ceva facut de ei, sincer!!!
|
2 Attachment(s)
Dxx Blue Line
str. Iasilor 27 400146 Cluj-Napoca, Romania tel / fax: +4 0264 484738 mobil: +4 0744 783547 [email protected] www.skodatuning.ro Firma aduce piese nu doar pentru Skoda, ci si pentru orice alte marci de masini. Gasiti elemente tuning de exterior, interior, jante aliaj, blocuri optice, audio (banuiesc ca ati auzit muzica din Skoda Octavia Albastra), si cam de toate. Preturile zic eu ca sunt bune si sunt seriosi. Eu am achizitionat de la ei stopurile. Eu ii recomand. |
nu vad nici un post despre Spider Tuning...de ce...credeam ca e o firma importanta...gresesc?
|
Str Brasov nr. 6, 400066 Cluj
www.spidertuning.go.ro tel/fax : 440713 mobil : 0722277200 Manager : Horia Avram |
poate ca da..poate ca nu :lol: :lol:
|
SC Bilcavprod cluj
http://www.bilcav.ro/ Str Lapusului nr. 15 0264 432054 Pentru cei cu adevarat \"pasionati\" care vor sa scoata cam tot ce poate oferi un motor sau pentru cei care vor sa reinvie motoarele iubirilor lor. Voiam sa tin firma doar pentru mine, but it's good to share. |
astia se ocupau de cuzineti ... tata o lucrat la ei 8)
|
..... nu uitati topicu asta!!!! :cry: mai bagatzi ... ca mai este!!! :wink:
|
SpyBlue.....sonorizarea din Octavia albastra nu e facuta tocmai de ei. :wink: Au apelat la ajutoare externe. :P
|
import filtre sport simota....diferite modele preturi intre 1.5 si 2.5....
|
de need 4 Tuning s-a spus?
ma rog ii pe dorobantilor, aparut de vreo 3-4 zile peste drum de mol, in geam se vad jenti, tobe etc, inca n-am fost nu pot da mai multe detalii da maine ma duc ca-s curios !!! |
nu s-o zis!!! e bine de stiut! :wink:
|
treceam pe acolo vineri si am vazut, dar nam intrat, pt ca era inchis
|
poi vineri cre ca s-o deschis, ca eu de fiecare data in mol alimentez...si sambata abea , sambata dimineata abea am bagat de seama ca mi-o lucit ceva in ochi ...si erau defapt jentile :D din geam, dimineata ma duc sa vad ce si cum, abea astept sa intreb ceva ce sa nu aiba sau sa nu poata aduce sa-i fac de cacao :d :lol: :lol: :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
Am trecut eu pe acolo!!! E o firma din baia mare, sambata au deschis si era doar un baiat azi acolo, au tot felu de cataloage, dar is un pic ametiti ... inca nu s-or obisnuit cu locu!!!
Dureaza cam 3 saptamani pana aduc ceva, iar pe stoc din cate am observat aveau ceva faruri, stopuri de golf 4 + altele, ceva genti si vreo 2 tobe; a si sa nu uit ceva beculetze, neoane!!! Sa le uram succes! :wink: :arrow: |
ca sa vin cu critica...is prosti, ca vad ca au folosit-o pe brooke burke din need for speed underground ca si imagine, daca vede EA games asa ii fute de in 10 ani nu vinde atat ca sa plateasca amenda :lol:
|
si eu am fost acuma dupa ce am venit de la spital :d
deci: tel: 0788-21.62.06 e-mail: [email protected] [email protected] Calea Dorobantilor nr 53 Parter(vis-a-vis mol) cluj napoca o maciuca de schimbator...cea mai eftina ma costa 49 euro+tva + inca o taxa de 2,xxx% ei nu fac montare... dar fac...da la 50 euro+tva pe ora de lucru nimim o ora de lucru :lol: :lol: au ceva jenti mari de tot 18'-19' aveau faruri, eu n-am vazut de g4...doar unu sus si ceva stopuri in principiu pot aduce tot pe comanda...da dureaza cel putin 10 zile, si avans de 50% cam atat, ce sa mai zic? :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 14:47. |
- Copyright 2026 4Tuning