![]() |
Un nou loc pentru cursele legale
Dragi impatimiti ai vitezei, pot inchiria, la 150km de Bucuresti, o pista pentru avioane, lunga de 2 km, lata de 50 m, care este scoasa din uz, deci avioanele nu mai aterizeaza sau decoleaza pe ea. Ca idee generala, vreau sa fac week-enduri dedicate curselor de viteza pe 400m si 1000 m. Ce spuneti, va intereseaza? Si daca da, care este participarea pe care pot conta?
|
Cu ce te putem ajuta ?
|
Asa cum a spus si Lucian, cu ce te putem ajuta???
O sa vezi ca sunt f multi oameni care ar fii dispusi sa iti ofere ajutorul!!! |
Deocamdata, nu vreau nici un fel de ajutor, este totul in faza de concept. Problema mea, e participarea. Daca ma bag, si inchiriez locul, vin oamenii? Sau raman cu banii dati?
|
Eu zic ca vor fi doritori, depinde si de taxa pe care o vei hotari tu, in cit timp vrei sa-ti amortizezi investitia :wink: (+300km dus intors), asta pt. Bucuresteni.In ce zona ar fi acest loc?Drumul de acces cum este? Sint destule masini foarte joase.
|
150 de km in ce directie...spre Constanta ??? :D
|
nu stiu de ce am o vaga banuiala ca e spre craiova.
|
Vin sa lamuresc: Locul e cam la 50 Km de Rosiorii de Vede, drumul de acces e o.k. mai putin ultimii 2-3 km care nu sunt in cea mai buna conditie, dar oricum e drum asfaltat, nu drum de tara.Taxa de intrare ma gandesc sa fie 100 lei noi/ weekend, cat te tine masina.O alta problema ar fi cazarea daca vreti sa stati tot weekendul, dar o rezolvam prin agroturism la un pret modic, de 20-30 lei, in functie de bafta fiecaruia.
|
si pt spectatori cam cat o sa fie?
|
Spectatorii au acces gratis, pentru ca pista nu e imprejmuita.Daca ceea ce va propun, are viitor atunci voi face si niste modificari, si spectatorii vor plati.
|
Eu zic ca lumea o sa vina!!!
Daca si la cursa de sambata erau dispusi sa vina oameni Craiova si chiar mai departe!!! |
La vara sau cand e vreme buna se poate dormi si in cort, te trezesti bei cafeaua te-ai urcat in masina si ai si inceput sa te dai.
Ar fi perfect sa se poata inchiria pista aia un weekend, sambata curse, noaptea foc de tabara, povesti despre toate acele masini care ne-au luat mintile, apoi fuga in cort antrenament cu iubita iar duminica iar curse pana seara apoi acasa. Eu cred ca ar veni multa lume. :wink: |
Suna bine...ar fi super !
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Si eu cred ca mai degraba asta e un vis frumos decat o realitate...dar dc ar exista....jur ca as fii prezent :)
|
Re:
Quote:
|
eu estimez peste 40 masini / weekend in perioada sezonului, adica mai-iunie, pana in octombrie...
poti sa imi dai un pm daca te intereseaza sa iti dau un ajutor la un mic studiu de fezabilitate |
Ma intereseaza un studiul de fezabilitate, deoarece am facut si eu unul :D .Rentabilitate ar fi daca masinile prezente in cursul weekendului ar fi peste 50, iar pe 1 zi ar fi prezente cam 70.M-ar interesa deasemenea, daca trebuie sa-mi fac firma sa pot organiza un asemenea eveniment, si ce alte implicatii auxiliare ar implica: paza, om care sa dea startul, etc...De asemenea, as aprecia orice sfat venit de la persoanele care au mai organizat un astfel de eveniment (daca s-a mai organizat in Romania un Race Wars, prietenii stiu de ce).Cred ca se subintelege ca evenimentul nu e exclusiv pentru masini, ci pentru toti impatimitii vitezei, inclusiv motociclistii.Va multumesc.
|
Cred ca cel mai in masura sa-ti raspunda la intrebari este Sebastian.
|
Salut. Ma intereseaza un studiul de fezabilitate, deoarece am facut si eu unul :D .Rentabilitate ar fi daca masinile prezente in cursul weekendului ar fi peste 50, iar pe 1 zi ar fi prezente cam 70.M-ar interesa deasemenea, daca trebuie sa-mi fac firma sa pot organiza un asemenea eveniment, si ce alte implicatii auxiliare ar implica: paza, om care sa dea startul, etc...De asemenea as aprecia orice sfat venit de la cei care au mai organizat un asemenea eveniment (daca a mai existat un Race Wars organizat in Romania). Bafta.
|
In cazul in care tot ce sa spus ...iese la iveala macar in proportie de 50%...poti sa contezi pe o mare parte din baietii clubului nostru.
|
Re: Un nou loc pentru cursele legale
Quote:
Stiu despre ce e vorba, URZICENI, dar nu chiar buna. Am vazut :cry: |
Nu e vorba de pista de la Urziceni, ci de alta pista care e intr-o conditie mult mai buna.Problema mare e ca se intereseaza si altii de ea, oameni potenti finaciar, firme mari, cu care eu nu pot concura, fara sprijin.Din aceasta cauza intreb. Pe cati oameni (masini) pot conta?
|
Si inca ceva. Am mai spus ca aceasta pista se afla pe undeva langa Rosiorii de Vede, deci in partea vestica Bucurestiului, nu estica, spre mare.Bafta, astept propuneri, initiative.
|
daca nu ma insel ...
de cand e forumu` asta ... la asta se viseaza .. la o pista ... so .. nu vad de ce-ti faci griji de genul asta |
Re: Un nou loc pentru cursele legale
Quote:
|
Mare lucru ar fii sa se puna in practica ideea asta si sa devina functionala.
|
Nu doresc sa fac concurenta nimanui, sunt mai mult decat bucuros sa colaborez cu oricine, sa primesc sfaturi de la cei mai experimentati.Pe Sebastian doar l-am lamurit, pentru ca el a citit doar primul anunt, nu si lamuririle mele ulterioare.Bafta
|
Nu doresc sa fac concurenta nimanui, sunt mai mult decat bucuros sa colaborez cu oricine, sa primesc sfaturi de la cei mai experimentati.Pe Sebastian doar l-am lamurit, pentru ca el a citit doar primul anunt, nu si lamuririle mele ulterioare.Bafta
|
Din cate am citit se pare ca inchirierea pistei costa destul de mult sau e ceva mai complicat decat pare, ca altfel era luata de multe de acele companii potente din punct de vedere financiar.
Deci in principiu tu cam ce vrei sa sti? daca bagi niste bani in inchirierea pistei sa sti daca ii scoti? adica daca vine lumea. La vara iti spun sigur ca vor venii destule masini iar daca arunci un ochi si pe la petrecerile de motociclisti si mai furi si de acolo niste idei o sa vina si motociclisti destui, si ar fi mai tare decat Race Wars. Dar pt asa ceva ai nevoie de resurse mari, de oameni multi, si de un plan de lucru. Ar putea iesi ceva super dar trebuie sa te gandesti daca poti face asta, ca nu e asa de simplu precum pare. Succes si noi oricum vom fi acolo. P.S. ai putea sa faci reclama si pe forumurile de motociclism ca si ei sunt la fel de nebuni dupa liniute ca si cei de aici. In principiu ai multe posibilitati, trebuie doar sa sti cum sa le jonglezi. :wink: |
Re:
Quote:
|
SUPER TARE IDEEA! imi place...
cam atat am avut de spus. ne vedem pe pista |
pentru un astfel de weekend ma inscriu shi eu...si mai sunt doritori...si crede-ma... locuiesc destul de departe de capitala... nu vad de ce nu ar merge asa ceva...sper sa reusesti sa duci treaba pana la capat...bafta
|
Multumesc pentru incurajari.Astept si sfaturi.Poate cluburile prezente imi pot da sugestii....Bafta tuturor
|
Super tare ideea :twisted: . Eu zic sa nu iti faci probleme si sa o pui in practica, deoarece cu siguranta vor veniiiiiiiiiii masini. :lol:
BAFTA! |
| All times are GMT +2. The time now is 17:17. |
- Copyright 2026 4Tuning