![]() |
E36 - 325i vanos !
6 Attachment(s)
so ...asta e jucaria mea de vreo 2 saptamani, dupa cum zice si titlul un 325i vanos stock la motor ce e drept doar exterior si interior e ceva lucrata ..oricum va mai suferi modificari/imbunatatiri, pana una alta astea sunt pozele !
|
Re: my e36 325i vanos !
Ce bine arata masina sa o stapanesti sanatos;).....ma bucur sa fiu primu care posteaza
|
s`o stapanesti sanatos in cerc sau de`a latu ;;) cum e mai frumos :))
|
Frumoasa, ce bani ai dat pe ea ?
|
@negoitacata & @MetrCobra - multumesc ptr aprecieri si eu sunt mandru de ea !
@turb0 - ai PM |
bun, s o folosesti cu placere
|
Frumoasa rau de tot masina....sa o rupi sanatos:))...pardon...so stapanesti sanatos... la multi cai;)
|
Faina masina... in ce an e fabricata?
|
O masina extraordinara :D
|
Re: E36 - 325i vanos !
mc mitza si Alex de aprecieri masina va mai beneficia de multe modificari mai ales la intern !
@Relu - an 94 |
e faina tare mashina frate...ai grija de ea si ea sa aibe grija de tine.....la toate adaugat un kit M la ext si punct.....jantele sa nu le dai ca-s faine tare...
|
completarea kit-ului de M o sa vina si el ..bara spate este de M cu buza de la FK ...doar bara fata si glinzi de M trebuie sa mai iau !
|
Quote:
masina e f misto,adica ingrijita asa,si o culoare rara.:D |
frumusica foc asta mica! s-o stapanesti sanatos!
|
10 Attachment(s)
noua sesiune de poze facute acum 1 ora, enjoy
|
5 Attachment(s)
o sa mai urmeze si altele:)
|
:shock: la cine a ajuns wbg-u?!
|
la cop-u...in cta. nu stiu daca il sti.
|
Salutare tuturor! Intradevar WBG-ul este al meu si sunt tare mandru ca am pus mana pe un asa exemplar de masina.Pentru mine este un vis devenit realitate si sunt sigur ca pe mana mea masina va fi impecabila din toate punctele de vedere , prietenii stiu de ce :D
|
:lol: salut, eu sunt Catalin si sunt dependent de pisici :lol:
...ce dreq cauta masina mea pe topic'ul asta ? :P PS. ia sa deschid si eu unul |
opa cine e pe thread-ul meu ...cele mai frumoase pisici din CTA ! numai voi sunteti de vina de mi-am luat pisica (nu ca nu`mi place de mor ) :))
|
8 Attachment(s)
un nou set de photo ..din pacate altele n-o sa fac pana nu`mi schimb oglinda pe partea stanga ....a avut o octavia tour grija sa mi-o sparga :( enjoy !
P.S daca are careva doar oglinda pe stanga doar sticla ( sa fie incalzita si heliomata) si capacul din plastic cel care inveleste oglinda le cumpar ! |
o intrebare daca nu te superi:-P
Jantele sunt BBS`uri ? frumoasa rau masinuta :love: |
Quote:
|
cand am vazut pozele imediat mi`am adus aminte de WBG chiar ma gandeam unde e:Psa ai grija de el
ontopic:interior ca al tau mai rar gasesti:Psi culoarea la fel mai speciala:Pbafta si sa grija acu`iarna ca totusi e un 325 :P |
@DannyKid - jantele sunt ASA licentiate de BBS fata 215/45/17 si spate 235/40/17
@Patrulei - WBG-ul este al vecinului meu de bloc de fapt si ffff buni prieteni cat despre pisicuta mea ..multumesc de aprecieri ....pe timp de iarna mai am o masina cu tractiune fata ! |
Salutare bimmer fans :D
B 32 WBG va devenii in cca. o saptamana CT 22 COP !!! "No-X-Cape" - M-ul urmeaza sa-l polishez zilele astea si va fi gata de poze in acelasi timp cu montarea oglinzii tale :P |
frumos wbg-u l-am vazut la legale la tulcea....ai grija de el, fa-l in asa fel incat sa ramana cat mai original....scuze de off topic
|
superba masina ai:D.....sa ai grija si tu de ea ca e bijuteriee....bafta in continuare
|
2 Attachment(s)
Actele la control:))
|
:)))) probabil este si o poveste in legatura cu pozele astea 2 , nu ? :D
|
trimite si mie un PM cat te-a costat masina te rog . ms
|
Frumoasa rau masina sa o stapanesti sanatos si fara incidente:lol:
|
Quote:
- nu domne...nu vezi ca facem poze? stau ei...se mai uita putin. -bn..da sa nu va prind ca faceti ceva pe aici. si pleaca.... dupa 2 min se intorc... - propietarii masinilor , vrem sa vedem si noi actele:) eu cred ca le-au placut masinile si de-aia s-au intors:) |
@cataaa ....da a fost o faza amuzanta ..ti-a raspuns leonard ce s-antamplat in acea seara
@Nas! multumesc mult de aprecieri/ la fel si tie iti doresc ! |
intradevar frumoasa pisica.....ia zi cand ne vedem toti cu pisicutele in ct.....ai pm cu id ul meu....bafta multa
|
10 Attachment(s)
dupa cateva ore de frig un control al politiei au iesit si pozele :) enjoy
|
ce partener de joaca are pisi a mea.....trebuie neaparat sa facem niste poze de grup....frumoase pozele....frumoasa pisi
|
Frumoasa felina, :shock:,:shock:, sa ai grija de ea,bft8)8)8)
|
suuperbaa...sa ai MAREE GRIJA DE EA...baftaa
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:11. |
- Copyright 2026 4Tuning