![]() |
Volkswagen Scirocco by ABT Sportsline
2 Attachment(s)
Cei de la ABT Sportsline au urmat exemplul compatriotilor de la Oettinger si au lansat un pachet de tuning pentru noul Scirocco. Tunerul german ofera pentru exteriorul masinii un nou spoiler fata, o noua grila, praguri laterale, spoiler spate cu difuzor, eleron si jante din aliaj cu dimensiuni cuprinse intre 18 si 20 inci. ABT Sportsline ofera si o crestere de putere pentru motorizarile modelului german: 1.4 TSI (de la 160 CP la 200 CP), 2.0 TSI (de la 200 CP la 240 CP) si 2.0 TDI (de la 140 CP la 170 CP). Tunerul german mai ofera si noi frane, evacuare cu 4 tevi si noi arcuri ce coboara garda la sol cu pana la 30 mm.
Importator oficial Romania: NVT Valcea http://www.nvt.ro/ Vali Ungureanu +40751144005 |
Re: Volkswagen Scirocco by ABT Sportsline
Superb!
|
Nu prea ma da pe spate.
|
Dupa ce l-am vazut pe cel de la Oettinger asta nu e foarte impresionant. Spatele arata un pic mia bine ca cel de la Oettinger. Per total e frumos insa nu ma da pe spate.
|
nici n-a aparut bine si gata:D:D:D superr:D:D
|
de la foarte naspa in jos :) ce`s chestiile alea de pe laterale ?:) branhii ?:D :sick: iar jantele alea sunt ca nuca in perete :) ...
|
e mult mai frumos cel de la Oettinger...si nu stiu cat sunt de verificate sursele dar asta arata a vtuning...:rolleyes2
|
cum a zic si D0ryN arata mai bn cel de la Oettinger ....
|
Quote:
|
e misto ,am o intrebare poate cineva sami arata primul poze cu
scirocoo ca eu nu -l gasesc scirocoo vechii vroam sa spun |
e foarte "trendy" masinuta asta! :lol:
|
Quote:
|
arata bine ,nu-mi place ca au lasat sigla vw pe capota,e inestetic
|
arata bine masina........nu te da pe spate da te face sa intorci capul dupa ea pe strada
|
nu seamana a tuning....parca e un pachet sport din fabrica.....don`t like it
|
nu conteaz peisajul....masina chiar asa arata. www.abtsportsline.de
oettinger e mult mai frumos . |
Frumusel dar nu e cine stie ce dar e frumusel.
|
nu e cine stie ce ..chiar ca nu te da pe spate! masina in sine arata bine si eu zic ca se preteaza la tunning da numa sa ai imaginatie! pe mine ma streseaza tevile alea de esapament! sunt ORIBIL asezate!
|
tare culoarea dar kitul cam slabut fata de Oettinger
|
4 Attachment(s)
Noi fotografii:
|
nu pot sa zic dcat ca s`au tampit nemtii :Dfoarte naspa kitu :P cu ocazia asta am vazut pentru prima oara verdele din oferta care mi se pare foarte urat in comparatie cu cel de pe IROC ...
|
6 Attachment(s)
Poze live de la Essen Motor Show
|
incomparabil mai "slab" ca al celor de la Rieger.....
|
nu-mi plac tobele suprapuse..si culoarea parca e stearsa.. nu stiu.. parca vroiam sa vad albastru ala de la inceput
|
dap e mai slab ca ala de la riger ("tobele alea sunt nasoale rau") :( dar destul de interesant,poate or sa mai scoata altu in viitoru aproapiat!
|
imi plac tobele, eu zic ca e reusita!
|
spatele+bara fata= my favorites:D
|
Criminala masina, si kit-ul de asemenea:D
|
tobele alea sunt urate rau asa suprapuse!
|
nu stiu ce vi se pare urat la masinuta asta ... este totul foarte la linie ... in schimb pot sa zic ca singuru lucru care mi se pare prea fortat sunt evacuarile una peste alta in rest e totul oke si culoarea e frumusica dar nu mi`as lua una asa :lol:
|
ABT e prima firma care face kit-uri stock. ce penali sunt, nu numai ca nu sporesc cu nimic aerodinamica masinii e chiar mai proasta decat stock, uitati-va numai la spoilerul, pardon prelungitorul spate care impiedica grav aerul sa iasa de sub masina fiind mai jos decat originalul, si in fata nu mai vorbim, au pus si aici niste fibra de sticla peste ala normal si iata ce a iesit, ceva ''superb'' cum zic unii :) mai lipsesc led-uri
|
parca vad aceeasi interpretare ce am vazut-o la Golf VI ABT, numai ca Scirocco fiind mai frumos a iesit mult mai bine, parerea mea. Vad ca gentile alea au devenit universale ... nu stiu ce personalizare se gandeste ABT ca ar fi asta... ca sunt si pe Q5 si pe Golf... imi plac mai mult vopsite pe black ca si aici. Nota: 8.5, not bad, totusi.
|
arata mai bine stock zic eu
|
Kitu de la Rieger e taticu lor...Abt e slabutz...(speram la ceva mai bun de la ei...mai ales pt Sciroco...care e una dintre cele mai in voga masini la momentul actual)
P.s. nu am nimic impotriva evacuarilor suprapuse...dar...chiar nu dau bine... |
si mai e si kit-ul de la Oettinger care iar e incredibil de frumos :love:
|
Superb!
|
super....mai, la masina asta pare sa-i stea bine in orice culoare :)
|
penal rau .. arata oribil kit-ul .. mai ales evacuarile... se incearca un nou trend parca asha mi se pare ... da arata oribil evacuarile asha! asteptam un nou kit ca asta ...bleahh
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:32. |
- Copyright 2026 4Tuning