![]() |
18-19 Octombrie 4TuningFestival!Merge cineva?:)
Pe 18 si 19 Octombrie la Romexpo Baneasa se vca desfasura un eveniment unic...campionat de drift,Sound SPL&SQL,Expo etc etc.Este dispus cineva cumva sa mearga sa participam la acest eveniment?
|
Re: 18-19 Octombrie 4TuningFestival!Merge cineva?:)
Quote:
te sustine'am eu... dar nu sunt in pitesti momentan... distractie placuta ;) |
De mers, eu o sa merg dar ca sa particip nu am cu ce...
Asta e poate la anu... |
Salut! De venit am sa vin eu dar din pacate o sa particip doar in tribune ca spectator .... sper s o aranjez si eu cat mai repede.....momentan masina este stoc.
|
Salut! Atunci o sa-mi faceti galerie din tribune :))) .Particip si la expo si la concurs de sound SPL si Bass Street :twisted: cu al meu gandac verde :D
|
bafta multa.sa vii cu cupa
|
Cu siguranta ....multa bafta sper sa castigi!!!
|
Ma bucur ca e si cineva din Pitesti care participa!
Sa ai multa bafta!! |
Salut!Va multumesc frumos...sper sa vin si eu cu ceva...sa fac Pitesti-ul mandru` in ale tuning-ului .Va multumesc ca sunteti alaturi de mine...Multa bafta la toata lumea!
|
duminica sunt si eu acolo ! :D
|
si eu tot duminica apar...:(
|
eu vin de sambata:-D ....multa bafta antonyo ....sti ca cincurentza va fi acerba ..... mult noroc ;)
|
Va salut cu respect! Am fost la 4Tuning Festival 2008..am apucat sa concurez doar la SPL..unde am luat locul 3.Organizatorii mi-au spus ca...daca stateam si Duminica..aveam un loc asigurat si la Tuning Car..adik la Expo.Dar din pacate oboseala ..si 3 nopti nedorimite..si-au spus cuvantu..si Sambata noapte am venit acasa.Asta e..mai este si 4 tuning day..unde acolo o sa ma duc pregatit din punct de vedere al oboseli. O sa pun in 2-3 zile poze cu masina,cupa si diploma.Multumesc ca ati fost alaturi de mine.Numai bine si sanatate la toata lumea!
|
Super tare.
Ma bucur pt tine si pt noi pitestenii! |
sustinere cu gandul a fost si de la mine! cu privirea am fost mereu la drift! :P
bvo pt loc.... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:04. |
- Copyright 2026 4Tuning