![]() |
vand inele mdf , orice dimensiune
3 Attachment(s)
vand inele mdf , orice dimensiune , sunt pe stoc pt difuzoare de 16,5 cm , 20 cm , si 25cm . la comanda insa fac pt orice dimensiuni .
|
Re: vand inele mdf , orice dimensiune
niste preturi?
ma interesau alea de 16,5 si daca poti unele de 13 |
1 Attachment(s)
salut , 40 - 50 ron perechea , si ti le fac ce dimensiuni vrei tu .
|
uuuuuupppp
|
salut..da-mi si mie un pm cu idu tau ..ca ma intereseaza niste inele
|
Salut , ma intereseaza niste inele mdf pt Opel Astra H GTC din 2008 pt boxele din fata ale masini , sunt de 16.5 e tot ce iti pot spune despre ele , rog detalii cu pret , si daca ai pe stoc sau le faci.. cam cat timp estimativ si pret.Merci mult , astept un raspuns.
|
salut am 12 bucati pt difuzoare de 16,5 cm . ca pret un 40-50 ron perechea , telefonu meu 0766816812 , daca vrei ma suni maine si stabilim cum ne intalnim sati aduc , noroc .
|
salut auzi sti cumva de unde pot face rost de inelu ala care vine peste difuzor si peste care se prinde grila???
regards |
nu prea am inteles , probabil tu zici de masca boxei care ie compusa din rama de plastic si sita din plasa metalica , de obicei cand cumperi un set de difuzoare alea iti vin in pachet cu difuzoarele .
|
nop mia cazut de la un subwoofer chestia aia peste care se sprijina sita si ma gandeam ca poate ai sau sti de unde sa iau
regards daca nu intelegi pun o poza ceva |
Salut, poti face adaptoare mdf de la 5"x7" la 16,5cm.. si cam cat m-ar costa?. Merci
|
Salut!Ma intereseaza si pe mine 2 inele din MDF sa faca din 20 in 16,5.Si daca se poate sa`mi lasi un pm cu pretu si id tau ca vreau sa te intreb si de un subwoofer si 2 tweetere.
|
1 Attachment(s)
patrulei ai pm .
|
vreau si eu 2 inele de 16.5 , te-am tot sunat , nu rasp de nici o culoare
|
imi cer scuze eu am fost cu casa in demolare-constructie timp de sase luni si nu am avut timp de tel. ms . pt intelegere .
acum am revenit si pot ajuta pe oricine cu inele mdf , incinte si mic mobilier la comanda. |
se pot face inele sa trec de la 13 la 16.5
|
sal, se pot face dar in functie de adancimea de montaj a dif-urilor .
|
Salut,
Ma intereseaza si pe mine unele pe 16.5. Da`mi te rog pe PM un pret si modalitate de livrare ca eu sunt din BV. Mersi |
Ai PM!
|
anunt valabil , sunt pe stoc inele de 13 , 16,5 , 20 , 25 cm . pret 40 ron perechea , mai multe mai heftin .
|
anunt valabil , sunt pe stoc inele toate dimensiunile .
|
te rog poti sa imi zici si mie ce grosime au inele de 16.5 ?
|
salut , am de 18 si 19 mm grosime , zi-mi ce tiar trebui?
|
nu stiu sigur de cat mi-ar trebui ... chestia e ca am nevoie de inele pt boxe la usile de pe spate, dar trebuie sa masor cu difuzorul ca sa stiu exact de cat imi trebuie ca dupa aia numai pot sa pun fata la usa
|
anaunt valabil.
|
inele in unghi faci??imi tre pt logan
|
pt vw bora m-ar interesa si pe mine pe fatza ..dimensiunile boxelor sunt 16.5 ...cat ma costa?
|
ma intereseaza si pe mine o pereche de inele sub unghi pentru logan daca poti sa faci
|
hannibal86 - daca esti baiatul care ne-am intalnit in agip , sper ca ti-ai montat inelele si totul a fost ok .
cozmin mtx - da fac si inele de logan taiate sub unhi dar sunt 40 ron perechea , in rest orice inele 30 ron . numai sa-mi zici ce vrei 13 cm sau de 16,5 cm . acum se pot face inele orice forma si dimensiuni inclinate , conice , ascutite . inele f. mici pt inalte in stalpi ... |
lasa un numar de telefon te rog, aici sau pm. mc
|
0766816812 - claudiu .
|
2 Attachment(s)
up cu inelele , doar 30 ron pereche .
|
salut inele patrate poti sa faci pentru sub kicker?
|
salut! vreau sa montez pe fata la supernova 2 boxe 16,5 , prindere in metal este pt 13; imi trebuie inele de 16,5 ? sau unele care sa faca trecerea 13-16,5 ? cat ma costa pt 2 boxe ?
ms |
distantiere de 16.5 cm pret pereche?
|
loki ai pm . justme doar 30 ron perechea , orice dimensiune , sunt pe stoc pt difuzoare de 10cm , 13cm , 16,5cm , 20cm , 25cm .
|
2 inele pentru partea din spate la un bmw e36 coupe ? momentan am 2 boxe de 10" Nokia cele din fabrica si as vrea sa ii pun un set de rockford fosgate pe 13" cu tot cu tweeter. Ma poti ajuta cumva ? din pacate nu sunt din Bucuresti.
|
Inele mdf orice dimensiune doar 30 ron/set
sunt pe stoc toate dimensiunile. up.
|
as dori si eu o pereche pe 16,5 in ce zona a bucurestiului stai?
|
2 inele de logan ai?
Trebuie taiate sub unghi sau merg si simple? Ms anticipat! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:29. |
- Copyright 2026 4Tuning