![]() |
29 oct Legal Racing ---- Poze si impresii
Cu aceasta ocazie as dorii sa le multumesc membrilor ADR care au participat:
John (206 RC), Alex (Astra), Dodo (Hyundai Tucson), Danny (Alfa 147), Felix ( Jeep Wrangler). Au facut cu toti un SHOW cu totul deosebit!!! Cei care au facut poze sau filme sariti cu ele aici!!! |
9 Attachment(s)
:arrow:
|
9 Attachment(s)
Sper sa va placa pozele!!! Nu sunt multe pt ca nu a mai rezistat bateria de la camera :(
|
4 Attachment(s)
A fost super tare, m-am simtit bine si am fost placut impresionat si de organizare si de participanti :) Tot asa, sa mai fie mai dese ceva ! :) Va salut pe toti care ne-am vazut acolo si ne-am tras eventual! Pe data viitoare...
Va dau niste poze |
good job after :D :))
si la mai mare :D |
Felicitari tuturor celor care ati participat.
Regret enorm ca nu am putut sa ajung si eu, dar masina mea nu este inca in stare sa mai faca fata la o cursa legala, si nici timpul nu mi-a permis sa fiu prezent macar in tribuna, ca spectator. Sper ca aceasta sa nu fie ultima cursa din acest an, si 80% sunt sigur ca la urmatoara voi fi si eu la start. |
Re:
Quote:
|
3 Attachment(s)
palceara a fost de partea mea :D
|
Felicitari celor care au participat, go go go ADR
|
Felicitari AfterDark Racing :) Evolution Crew va ureaza bafta si in continuare si sper ca urmatoarea etapa sa fie si mai nebuna....iar eu sa imi iau revansha fatza de Silviu :P Buahahah oricum suntentzi cu totzii baietzi de nota 11
|
10X!!!
Same 2 U!!! 8) :wink: |
Felicitari ADR Bucuresti si ma bucur ca nu pasiunea a avut cel mai greu cuvand de spus :wink:
|
imi pare rau k nu am apukt sa ma dau si cu audi tt ,sa ma kute dak il stiti
|
john are peugeot 206 RC imi poate spune cineva care il cunoaste
cat a dat pe el cum merge 0-100 ? viteza max? pls :D |
Inca cateva poze preluate de la 4tuning cu membri AfterDark Racing care au participat:
|
Inca cateva poze preluate de la 4tuning cu membri AfterDark Racing care au participat:
|
Re:
Quote:
|
Felicitari. 8)
|
shadow,zi si mie t rog,kre e cea mai tare masina d la voi,golful 1 sau 206rc?m-ar interesa sa n dam
|
Din Buc este RC-ul!!!
Dar mai avem alte masini destul de puternice prin alte colturi ale tari!!! |
Re:
Quote:
|
asta ar insemna sa bata evo 8 kre are stock suta in 6,1 sec
greu d crezut |
si evo 8 mai are si integrala deci un start mult mai bun...
eu m-am dat cu un 206 RC si diferenta a fost de maxim o masina pe aproximativ 400 m in favoarea RC-ului, iar pana la 100km/h am fost cam la egalitate, de asta nu cred timpul asa de bun pe 0-100. |
15000 nou :D
|
Re:
Quote:
|
15000€ e prea putin, poate CIP... nici asa... si 0-100 in 6 secunde, ma apuca rasul :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
Proprietarul a spus ca nu s-a cronometrat niciodata, iar cel care a spus putin mai sus ca ia 100km/h in 6 sec poate a glumit sau a exagerat. |
206 RC are 179 cp din fabrica si 7,4 s 0-100 km/h. Ca sa faca 0-100 sub 7 s trebuie umblat serios la motor...adica trebuie crescuta puterea motorului cu multi caluti ..dar si aia reali..asa ca ...scuze..dar nu cred ca 206 RC-ul face suta in 6 sec..am si eu Clio Sport 173 cp...iar ca sa fac cu el suta in 6 sec...trebuie bagat bani seriosi in el. Apropo: ce modificari are 206 RC...evident nu doar un simplu filtru sport+evacuare sport..ca de acolo max...10 cai..si aia multi. Deci: ce are schimbat RC-ul la motor??? :roll:
|
Re:
Quote:
|
O sa las proprietarul(John) sa faca un topic separat despre masina lui cu toate detaliile aferente!!!
Deocamdata topicul asta este despre altceva!!! |
Re:
Quote:
|
Pretul de pe siteul oficial este de 17000E DDU calculeaza si tu restul!!!
Ultimul post despre acest subiect!!! Restul sterg, puteti continua discutia cand apare Topicul despre masina!!! |
Felicitari tuturor membrilor afterdark care au fost shi au participat la curse...se pare ca nu suntem chiar asha de amortzitzi :lol:
Tinetzi'o tot asha :peace: |
Next time.....EVEN BIGGER!!!
:wink: |
au fost cei mai multi membri afterdark de pana acum la o legala, nu? daca veneau si radu si bogdan era ceva. oricum a fost frumos
|
Hehe! Bravo la toti care au participat! A fost super distractie si organizarea a fost ok! Sper sa se mai organizeze ceva in bucuresti cat mai curand, cat priveste masinile au fost multe masini tari mai ales PORSCHE care a fost uimitor! :shock: Imi pare de r5 eram chiar in spate cand sa intamplat, pe mine ma luat M5 prin dreapta si el a fost de vina sa bagat aiurea in dreapta la r5 si a lovit si bara de protectie de la spectatori norok k erau doar cativa jadarmi curajosi care au sarit sa scape si na fost nimeni ranit, greaseala a fost a m5! in rest super ok!
|
Are cineva filmuletu cu accidentu?
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|