![]() |
Old School Styling
26 Attachment(s)
Thread dedicat pozelor cu masini retro care va capteaza atentia .
Incep eu cu ceva europene :-) |
Re: Old School Styling
6 Attachment(s)
Frumoasa initiativa...si cum fiecare e cu damblaua lui :lol: pun si eu cateva poze.
|
13 Attachment(s)
Golf mk1 ,daca mai tineti minte invazia la noi a fost chiar dupa revolutie, ...bine...majoritatea 1.6 D :-)
|
mno demult n`am mai vazut asemenea masini frumoase.
m`au uns pe suflet. |
apropo de golf I,prin 91 avea profa mea de engleza unul rosu ... cand intra cu ea in curtea scolii toti ciutanii ne adunam pe langa masina sa le admiram ( aici intra si profa,arata super bine)
|
10 Attachment(s)
Opel Ascona A si B
|
7 Attachment(s)
Daca tot veni vorba de eleronu' piratului :-)... :arrow: E21
|
7 Attachment(s)
BMW 2002 :arrow:
|
foarte tari pozele si masinile, sunt fericit ca am si eu o "vechitura" frumoasa.
|
Nu putem face un topic pentru fiecare model clasic interesant, cu o scurta istorie, date si poze?... :)
~Nautilus |
6 Attachment(s)
Ford Anglia :-)
|
10 Attachment(s)
Bitter CD & Opel CD Frua
|
2 Attachment(s)
Frua a desenat Opelul CD si chiar arata bine ,dar aceeasi figura pe BMW a iesit cam aiurea :arrow:
|
10 Attachment(s)
O masina care mi-a oferit satisfactii timp de 4 ani :D , cand intram in ea parca ma deconecta de mediul inconjurator :D Mercedes W116 :arrow:
|
3 Attachment(s)
Mercedes 190 evo2
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Matra-Simca Bagheera si Murena
|
14 Attachment(s)
....................... :-):arrow:
|
Interesante Vw-urile dar Veyronul nu are nici o legatura cu ele si nu e nici oldschool.:???:
Oricum ai reusit-o cu pozele cu VW ca mie imi plac ;) |
veyron-ul cica e un derivat din broscuta, nu stiu in ce masura...poate forma asa mai bombata..:)
|
si cand te gandesti ca majoritatea doresc masiniii noi ... uite k exista si oameniiii kre iubesc frumosul si o masina de calitate
|
;) merci
|
10 Attachment(s)
Audiiiiiiiiiii
|
Opel MEGA MANTA cu punte dubla pe fata a unui rus din localitatea Essen.
Masina a fost folosita si în prima editie a filmului MANTA - MANTA, este unicat, singura care exista: |
34 Attachment(s)
Quote:
Uite aici cum cred eu ca se face treaba.... Daca tot vorbim de stil, trebuie sa amintim aici curente care au aparut odata cu dorinta unor proprietari de Broscuta de a schimba ceva la aspectul masinii lor. Cele mai cunoscute sunt: Cal Look - ori California Look; stil aparut in anii `60 cand tinerii proprietari de Broscuta, in special studenti, au incercat sa modifice putin aspectul standard prin aplicarea de elemente cromate, jante speciale, etc. E vorba de o accesorizare abundenta a masinii. German Look - nascut in Germania (clar!!), in anii 60 prin adaptarea de piese Porsche la Broscute. Adevaratul avant a avut loc in anii 70 cand se organizau curse monomarca cum ar fi VW Cup ori Copa Fusca. Acest curent, al carui adept sunt, inseamna transformarea cat mai discreta la exterior a masinii, lipsa in absolut a orcaror elemente inutile pe caroseria si la interior si cel mai inportant - prepararea suspensiei si motorului a.i. sa obtii performante ridicate. Aici se recomanda pisele de Porsche (care se potrivesc f. bine), ori imbunatatirea pieselor originale. Rat Look - stil relativ nou, unde se pune accent pe aspectul efectiv de "galeta de rugina" al masinii cu garda la sol lasata la maxim si cu partea de motor/suspensie/etc cat se poate de tunata. Drag - masini preparate pentru cei 402 m, stil dezvoltat mai ales in SUA, ca si Cal Look. Buggie - masini transformate pentru teren accidentat, in special desert, curent nascut in anii 60, tot in State. Stilurile carte au inceput sa apara mai intai la Broscute sunt acum preluate de multe alte masini, poti vedea chiar si un Peugeot 206 tunat in stilul German Look.... Mai sunt si alte curente de stil, unele derviate din cele de mai sus, dar nu pot fi tratate toate aici fara sa suparam pe cineva... Iata cateva poze cu stilul Cal Look: Stilul Rat Look, poze: Stilul Buggie, poze: ------------- kirin : Dihorul,am incercat sa fac ceva bun (merge la 5 posturi consecutive ) si a iesit fix ****. |
14 Attachment(s)
Aici un German Look adevarat, o referinta in materie....
|
Dupa parerea mea, este cel mai interesant thread de pe 4tuning! Felicitari!
|
10 Attachment(s)
URSS 8)
|
2 Attachment(s)
Din Viena, vara 2008 :)
|
12 Attachment(s)
Cateva din obsesiile mele.:D Ultima m-a cucerit din prima. De cand am vazut-o prima data m-a facut sa ma gandesc sa incep sa econmisesc, pentru a o putea lua acasa:twisted: Pacat ca proprietarul exagereaza cu pretul muuult prea mare!:sad:
|
spre ce suma bate pretul ?
|
6500 ... RON
|
Quote:
p.s : as lua-o si acuma fara regrete |
23 Attachment(s)
prima iubire adevarata , Fiat 131 abarth
|
44 Attachment(s)
actuala iubire Fiat 600 , Fiat 127 si Fiat 128
|
Mandru proprietar de masina "comunista" :D ... Lada 1500 ... 79` ... :D
https://forum.4tuning.ro/400-europene/102436-lada-1500-a.html |
38 Attachment(s)
sunt un mare fan old school... si imi plac mai ales vw.urile old school... in special broscutele...golfurile... :X
de broscute sunt indragostit de cand ma stiu... mai ales de stilul rat... imi plac acele mashini joase...si ruginite...dar cu partea mecanicii excelente :) :arrow: o poza cu stilul california ptr o broscuta.. Attachment 752488 am sa pun mai jos mai multe poze cu broscutze si cu alte mashini :x Attachment 757929 Attachment 757930 Attachment 757931 Attachment 757932 Attachment 757933 Attachment 757934 Attachment 757935 Attachment 757936 Attachment 757937 Attachment 757938 Attachment 757939 Attachment 757940 Attachment 757941 Attachment 757942 Attachment 757943 Attachment 757944 Attachment 757945 Attachment 757946 Attachment 757947 Attachment 757954 Attachment 757955 Attachment 757956 Attachment 757957 Attachment 757958 Attachment 757959 Attachment 757960 Attachment 757961 Attachment 757962 Attachment 757963 Attachment 757964 Attachment 757965 Attachment 757966 Attachment 757967 Attachment 757968 Attachment 757969 Attachment 757970 Attachment 757971 Attachment 757972 |
13 Attachment(s)
Lada :woowoo:
|
7 Attachment(s)
De Renault nu pomeneste nimeni?
Pun eu cateva :D |
| All times are GMT +2. The time now is 09:44. |
- Copyright 2026 4Tuning