![]() |
NOUA DACIA LOGAN COUPE
8 Attachment(s)
Deşi actualul Logan abia a primit un facelift, inginerii francezi deja lucrează la viitoarea generaţie, cu un design ce se află īn ultimele stadii de finisare.
Am zis inginerii francezi? Nu e chiar foarte exact, pentru că de noul Logan se vor ocupa şi cei romāni, din centrele de cercetare Renault de la noi din ţară. Succesul neaşteptat avut cu Dacia Logan, Dacia Sandero sau Logan MCV s-ar putea traduce īntr-o īntārziere a viitoarei generaţii, īnsă cum mulţi constructori au anunţat concurenţi puternici, am putea vedea un nou Logan īn maxim 3 ani. Avantajul de partea Renault va fi, că spre deosebire de concurenţi, acesta se va afla la a doua generaţie de modele low-cost, ceea ce se va traduce automat şi prin numeroase puncte forte. Īn ceea ce priveşte designul noului model, foarte puţine detalii se ştiu. Īnsă ca o sursă de inspiraţie ar putea fi folosit prototipul Dacia DC4 desenat de Arash Badeanlou īn timpul unui intership la Renault īn anul 2006. Dacă nu luăm īn considerare sigla veche sau unele linii foarte futuriste, nu ar arăta urāt pentru un viitor coupe Logan, nu? SURSA:PROMOTOR |
Re: NOUA DACIA LOGAN COUPE
Aduce a bmw x6....dar totusi...pe langa logan e evolutie mare.....!
|
sincer nu ma astept la cine stie ce. probabil pana va aparea varianta de strada (daca va aprea), va arata complet diforma.
|
Sa traiesc s-o vad si pe asta...
|
X6 lol...
|
nu prea imi vine mie sa cred ca o sa scoata dacia asemenea model...da' na totul e posibil
|
Masina asta pare sa fie din acelasi segment cu X6-ele. Multa apa va trece pe Dunare pana sa se intample asta....
|
X6 e mult mai mare, asta aduce a un fel de Qashqai coupe.
|
asa au vrut sa faca si logan suv si multe altele si nu au facut nimic pana la urma.....deci nu stiu ce motive as avea sa cred ca o sa intre in lista de serie aceasta masina :D
|
greu de crezut...dar ar fi un model frumos, sa speram ca il vor face ;)
|
Adevaru este ca la ce tehnologie are Dacia... coupe ii mai lipsea.
|
prea space age pt. pitesti....
|
...sincer ma indoiesc ca va iesi ajea ceva vreodata pe usile uzinei Dacia ...e un concept,cu influente nissan si renault pentru un anumit tip de public care nu are nici o legatura cu targetul de piata al Dacia
|
Oare incepe sa creasca si Dacia ?!Bine ar fii,oricum au crescut mult. Sa nu uitam unde au fost Skoda si unde au ajuns. :D Arata ca un 350z mai slab si inalt mie imi place,chiar daca nu ma dau in vant dupa concepte.
|
spate - X6, fata - vre-o japoneza infecta... oricum pana la finalizarea proiectului probabil va fi un sandero in 2 usi :lol:
|
Cand o sa iasa asa ceva, probabil o sa conduc un tanc.
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
e prea frumos ca sa fie adevarat .. nu prea cred .. de la concept pana la ... strada e drum lung |
o sa fi un qashqai la jumate de inaltime, patrat, cu mult plastic, capace care se rotesc si plafon panoramic din celofan.
sau un fel de dacia sport mai mare.... sa traiesc sa o vad si p`asta. |
cand o sa apara eu o sa fiu la 2m sub pamant...
|
Quote:
2. De la concept pana la strada se va redesena de 1000 de ori. Se va ajunge la un Logan (re)facelift in 3 usi. |
Chestia aia facuta pe calculator e o combinatie nereusita de qashqai si 350z.
|
abureli.. nu scot astia asa ceva ...
|
pozele astea se pare ca fac furori...cineva si-a dat taletul in 3dsmax ...si a reusit sa faca valuri...;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:51. |
- Copyright 2026 4Tuning