![]() |
io cred ca stiu da nu ma bag...e cineva...cineva
:lol: |
DACA CINEVA MAI STREGE TOPICUL AM SA POSTEZ ORI DE CATE ORI VA FI NEVOIE!......
P.S. sper nu a facut cineva din moderatorii de pe CRAIOVA ca altfel ne luam de urechi..... |
zii cine?
|
eu am sters topicul din 2 motive:
1. nu dadea informatii ci trimitea catre un alt site, lucru interzis total de politica 4t 2. pe subiect, sunt in discutii cu baietii, o sa o rezolvam asa cum trebuie |
pai eu zic sa stergi cu totul topicul asta Gratian! iar dupa ce mai vb sa ne faci direct la Curse oficiale reclama la cursa , iar noi o sa venim cu toate detaliile ! mai vb si te anunt eu cand suntem gata! si cu premiile si cu tot ! Sa putem da toate informatiile!
|
n-am inceput eu acest topic asa cum apare ci dj16xxs care si-a sters primul mesaj
|
Da stiu Trg , nu am zis nimic de tine , eu vb cu Gratian! :wink:
|
nici eu nu ma refeream la tine,am scris asa sa nu-mi sara vreunu' in cap dupa
|
nu mi-am sters topicul mi s-a stres,iar redirectionarea catre alte site-uri nu stiam ca e interzisa....drept uramare e o.k......dar reclama la acest eveniment tot trebuie facuta si o sa facem!
multumesc pentru intelegere domnule GRATIAN! |
la ce ora incepe ?
ce grupe vor fi ? cat este taxa de inscriere ? spectator ? daca ninge ? |
Programul va fi urmatorul:
10-12 prezentarea masinilor si premierea pentru cea mai populara masina (detalii in curand destre asta)l 12-15 curse de viteza 15-16 libere, SURPRIZA si drifturi; 16-... premierea castigatorilor de la liniute si drift. Prezentarea grupeor se va face in curand. Taxele de participare: 50.000 pentru spectatori peste 12 ani! Intrarea copiilor sub 12 ani este gratuita! Este interzisa intrarea copiilor sub 12 ani pe aeroport neinsotiti de parinti! -200.000 pentru masinile din Craiova care nu apartin de nici un club; -100.000 pentru masinile din Craiova care reprezinta unul din cluburile Craiovene (apartenenta unui club este confirmata de unul dintre membrii fondatori ai acelui club + prezenta stickerului clubului respectiv pe masina) -Din partea casei pentru masinile din afara Craiovei; Daca ninge? ... liniutele se vor transforma intr-o competitie pe zapada... au mai fost in Craiova tot pe aeroport astfel de competitii! Noi insa speram intr-o cursa de liniute! |
Toto ce faci ma? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: iar dai detalii!!! :)))
:D :D :D |
:?
|
Deabia astept uff nu trece mai repede timpu asta :D
|
Dar ia sa vedem... stie careva cand e?? :lol: :lol:
Cursa este pe 4 DECEMBRIE! Initial speram sa o facem pana in decembrie... se vorbea pe 20 nov! Dar au aparut niste probleme la aeroport si ca urmare se face pe 4 DECEMBRIE! Pana la sfarsitul saptamanii veti vedea afisele pe masinile membrilor insane si pe unde vom mai pune! Numai bine! |
Am si io o intrebare...Cum e cu cursele la liber?
Eu pot sa ma dau la liber daca nu concurez la grupe...Am probleme cu cutia si nu risc...Cel mult 1,2 curse m-as risca...As putea sa intru direct la libere? |
Re:
Quote:
Altfel genereaza conflicte. |
urmeaza sa apara si la sectiunea Curse Oficiale! Chiar in decursul acestei zilei va aparea!!
|
Re:
Quote:
|
Acest topic se poate continua la sectiunea Curse oficiale! Adica aici!
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=12748 Toata lumea este binevenita! |
sa speram ca vremea va tine cu noi!!! 8)
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:02. |
- Copyright 2026 4Tuning