![]() |
Loguri funny, barfe...si \"discutii fierbinti\"
aveti un log interesant?:) o barfa sau ceva cat mai funny .. scrieti aici ..
sau .. ce ziceti .. \"parerile voastre despre anumite persoane dupa acest forum\" .. merge si asta nu ? :twisted: intr`un cuvant.. orice discutie este bine venita .. :peace: |
un exemplu de log nice o declacartzie de dragoste pe net asa :))
* sonnya imi place sa te ating.... uuuuuu .. imi place sa te simt :))) <BruneTzeL> sonnya ?!?! <BruneTzeL> wake up!? <BruneTzeL> :> <BruneTzeL> ce vise umede ai <K|TaNa--> :))))))))) <BruneTzeL> trezeshtete ca uzi \"ashternutu\" <BruneTzeL> :> <K|TaNa--> l0000000000l <K|TaNa--> :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))) <sonnya> BruneTzeL iti dedic tie melodia baby <sonnya> :)))))) <BruneTzeL> da ce tare shi ce mult radetzi.. <BruneTzeL> care melodie? <BruneTzeL> nu mersi <BruneTzeL> vrei sami ud shi paturica mea? <BruneTzeL> noah thnx <BruneTzeL> try later <BruneTzeL> :> <sonnya> hahahha BruneTzeL <sonnya> :) <sonnya> esti belea <sonnya> :) <BruneTzeL> mda? vise umede pe net :)) hahaha :) |
loooooooool :lol: :lol: :lol: :lol:
|
looooooollllllllll Kitana .. ce faci ? ma dai de gol ?
io fac topiku si tot despre mine scrieti :)) nu`i corecttttttt :evil: |
...heheheh tre sa am grija cand vb cu sonnya si kitana pe mirc k poate ma trezesc la camera ascunsa :)
:peace: |
sa va arat un log super niceeeee unde am capiat de ras cu totzi de pe canal :) aia online
[sAd`cRy]> zi ce draq vrei de fapt <D|utza_19> lol <a^Xplode> o cursa <a^Xplode> >>> <a^Xplode> mica <[sAd`cRy]> o cursaaaaaaaa <[sAd`cRy]> ? <[sAd`cRy]> :)) <[sAd`cRy]> l0l <[sAd`cRy]> hai <a^Xplode> ai mas. <a^Xplode> ? <[sAd`cRy]> esti din buc? <[sAd`cRy]> da <[sAd`cRy]> esti din buc? <a^Xplode> da <[sAd`cRy]> hai <a^Xplode> u? <[sAd`cRy]> in fatza la dinamo <[sAd`cRy]> in 10 min <[sAd`cRy]> facem o liniutza <a^Xplode> :)))) <[sAd`cRy]> ca sji io am chef <a^Xplode> cu ce te dai <a^Xplode> ? <D|utza_19> vreau si eu <[sAd`cRy]> b-21-zri <[sAd`cRy]> renault laguna <[sAd`cRy]> :))) <[sAd`cRy]> hai <a^Xplode> zri ? <[sAd`cRy]> te tzine <[sAd`cRy]> ? <[sAd`cRy]> aham <a^Xplode> slabutz <[sAd`cRy]> hai mah <D|utza_19> suntetzi prea tari pt mine <[sAd`cRy]> daka te tzine <a^Xplode> sigur <[sAd`cRy]> da mai <[sAd`cRy]> in 10 min in fatza la dinamo <[sAd`cRy]> la stadion <[sAd`cRy]> akolo la bcr <a^Xplode> nu pot sa aj in 10 la dina,a <[sAd`cRy]> unde essti aku` <[sAd`cRy]> ? <a^Xplode> dr tab <[sAd`cRy]> ok <[sAd`cRy]> 30 min itzi ajung nu? <[sAd`cRy]> asta daka esti shofer bun <[sAd`cRy]> daka nu... <[sAd`cRy]> faci 1 ora <a^Xplode> scuza-ma putzin.... <[sAd`cRy]> hai mah <[sAd`cRy]> zi vi sau nu <[sAd`cRy]> te tzine sau nu? <a^Xplode> da sigur k ma tzine <[sAd`cRy]> sa`tzi dea o fata ceatza sa sari in sus <a^Xplode> da nu aca <[sAd`cRy]> :)))))))) <[sAd`cRy]> :)) <[sAd`cRy]> hai atunci <a^Xplode> :)))))))))))))) <[sAd`cRy]> deci itzi ajunge 30 min sa ajungi la dinamo? <D|utza_19> a^Xplode <a^Xplode> maine la shell la moghiorosh <a^Xplode> da <D|utza_19> ce masina ai? <a^Xplode> un golf <D|utza_19> k nu am fost atenta <a^Xplode> u? <[sAd`cRy]> :)) <[sAd`cRy]> D|utza_19 vine cu mine <[sAd`cRy]> da nu maine <[sAd`cRy]> asta searaaaaaaaaaaa <[sAd`cRy]> asta searaaaaaaaaaaa * fire_boll is away (ori mi-a cazut netu ori nu sunt la cp!!) * X sets mode: +l 30 <[sAd`cRy]> ca aku` am chef <D|utza_19> azi <[sAd`cRy]> e sji orashu` mai golutz asa <[sAd`cRy]> :) <D|utza_19> bineinteles k azi <[sAd`cRy]> alex_maxx <a^Xplode> ........... <[sAd`cRy]> ups <D|utza_19> azi cu masina ta <[sAd`cRy]> a^Xplode nu mai zici nimik <[sAd`cRy]> :)) <D|utza_19> azi cu masina ta <[sAd`cRy]> D|utza_19 k <[sAd`cRy]> :) <[sAd`cRy]> a^Xplode <a^Xplode> am zis <D|utza_19> ok <[sAd`cRy]> zi frate te tzine <[sAd`cRy]> vi sau nu? * Bodyquard has joined #4tuning <a^Xplode> maine la shll <a^Xplode> maine la shell <[sAd`cRy]> aku` <[sAd`cRy]> nu maine <a^Xplode> in seara asta nu se poate <[sAd`cRy]> ca aku` am chef <[sAd`cRy]> a^Xplode <[sAd`cRy]> ce frate tzi`e frika <a^Xplode> sAd cRy <[sAd`cRy]> ca`tzi dau fetele ceatza? <[sAd`cRy]> opa * G-Spott min-te-maaaaaaaa minnte-ma frumos <a^Xplode> ce mas detzi ? <[sAd`cRy]> raliistu` nostru are morcovu` in cur <[sAd`cRy]> frate da pe bani faci? <a^Xplode> :))) <[sAd`cRy]> :)))))) <a^Xplode> da u faci ? <fire_boll> da <[sAd`cRy]> da <[sAd`cRy]> pe oricat <[sAd`cRy]> :)) <[sAd`cRy]> 500 de euro <[sAd`cRy]> sau vrei mai mult <a^Xplode> ce mashini avetzi voi mah ? <[sAd`cRy]> e bine atat <[sAd`cRy]> ? <[sAd`cRy]> nu`tzi zisai <[sAd`cRy]> ? <[sAd`cRy]> renault laguna2 <[sAd`cRy]> hai mah <a^Xplode> :)))) <[sAd`cRy]> nu te tzine <[sAd`cRy]> hai sa te goleasca o fata la buzunar <[sAd`cRy]> sa`tzi faca o gaura de 500 de euroi <[sAd`cRy]> :) <a^Xplode> maine la shell <a^Xplode> dak <[sAd`cRy]> nu frate <a^Xplode> vreio <[sAd`cRy]> aku` daka vreo <[sAd`cRy]> cu banii in mana <[sAd`cRy]> saau pt un incepator ca tine o fac din placere <[sAd`cRy]> :) <[sAd`cRy]> sa`tzi dau ceatza <a^Xplode> vorve <a^Xplode> vorvb <D|utza_19> asa [sAd`cRy] <D|utza_19> il facem <[sAd`cRy]> :)))))))) <[sAd`cRy]> D|utza_19 nu il tzine soro <[sAd`cRy]> :)) <a^Xplode> sigur <[sAd`cRy]> D|utza_19 sti ce bine conduk nu? <[sAd`cRy]> il facem soro <fire_boll> na-i tupeu!! <[sAd`cRy]> ii luam cashcavalu` <[sAd`cRy]> sau s`o facem din placere <[sAd`cRy]> :))))))))) <fire_boll> te fac praf fetele astea!! <D|utza_19> da <[sAd`cRy]> :)))))))))) <[sAd`cRy]> :)))))))) <[sAd`cRy]> hahha <[sAd`cRy]> a^Xplode <a^Xplode> :)))) * G-Spott cata laguu a, <[sAd`cRy]> zi mai te tzine * G-Spott cata laguu am <fire_boll> n-ai tupeu!! <a^Xplode> sigur <a^Xplode> am destul <[sAd`cRy]> :)) <[sAd`cRy]> a^Xplode <fire_boll> arata-l <[sAd`cRy]> sa te vad <a^Xplode> crda <[sAd`cRy]> n`ai avea curaj sa vi aku` la dinamo <[sAd`cRy]> hai ca nu facem pe ganui * C-Weed has left #4tuning <a^Xplode> np <[sAd`cRy]> hai ca nu facem pe bani <[sAd`cRy]> facem pe placere <[sAd`cRy]> :) <fire_boll> pai si asa il faci mey!! <fire_boll> n-are sanse!! <a^Xplode> ashteaptra 10 min <fire_boll> loool <[sAd`cRy]> :)) <a^Xplode> sa iti spun sig. <[sAd`cRy]> a^Xplode <[sAd`cRy]> hai frate <[sAd`cRy]> vi sau nu? <fire_boll> ce faci incalzesti motorul?? <[sAd`cRy]> :))))))))) <[sAd`cRy]> l00000000l <fire_boll> cu ce masici? <fire_boll> [sAd`cRy] u cu ce masina? <a^Xplode> cred k atzi jukt prea mult NFS <fire_boll> haha haha haha <fire_boll> inseamna k nu ai vazut-o in realitate <[sAd`cRy]> :))))) <[sAd`cRy]> l0l <fire_boll> deci nu ai curaj * CARLSSON_ has quit IRC (Quit) <[sAd`cRy]> fire_boll laguna 2 <[sAd`cRy]> a^Xplode <a^Xplode> da-mi un nr de tel. <fire_boll> si el? <[sAd`cRy]> te tragi de cur frate? <[sAd`cRy]> 0742503796 <[sAd`cRy]> suna <[sAd`cRy]> :) <[sAd`cRy]> :)))) <fire_boll> e fierbinte!! <[sAd`cRy]> l0l <[sAd`cRy]> l0000000000000000kl * [sAd`cRy] is now known as K|TaNa-- <D|utza_19> asa soro <D|utza_19> K|TaNa-- <a^Xplode> bah eu zic sa va luatzi mashini bahi comeztatorilor shi mai vb oricum cu sAd'cRy ramane valabil <D|utza_19> auzi soro <D|utza_19> ramane valabil fire_boll> lool <K|TaNa--> a^Xplode <K|TaNa--> l0l <K|TaNa--> daka nu te tzine asta seara nu te tzine de loc <fire_boll> deci ramane valabil <fire_boll> :D:D:D <K|TaNa--> sa nu ma mai suni <a^Xplode> bon <a^Xplode> sant satul <K|TaNa--> :))))))))) <K|TaNa--> de ce esti satul frate <a^Xplode> a avetzi cumva DACIII <K|TaNa--> te invitai sji la o liniutza <a^Xplode> ? <K|TaNa--> :))) <K|TaNa--> l0l <D|utza_19> K|TaNa-- <D|utza_19> K|TaNa-- <K|TaNa--> ma jigneshti <D|utza_19> ne tragem noi <K|TaNa--> nu pricepi ca am laguna2 <D|utza_19> dar ma faci <K|TaNa--> ? * Gag|cutza has joined #4tuning <K|TaNa--> :)))) <a^Xplode> zmeilor <K|TaNa--> :))))) * G-Spott is away (Fetele Imi Bat La Gem .... Ma Doare-n P**a Am Termopan!!!!) <K|TaNa--> a^Xplode <K|TaNa--> nu mai discuta cu noi <K|TaNa--> nu te tzine <K|TaNa--> da part <K|TaNa--> ma facusji sa`mi fac iuluzii <K|TaNa--> ca am cu cinwe sa fac o liniutza <K|TaNa--> daa vad ca te tragi de cur <fire_boll> deci esti varza a^Xplode <fire_boll> n-ai sange in c*** <fire_boll> :)) <a^Xplode> hai venitzi voi la billa <a^Xplode> dr tab <a^Xplode> nu va tzine pm * browny has joined #4tuning <D|utza_19> :)))))))))))))) * Gag|cutza hi all <K|TaNa--> a^Xplode <K|TaNa--> ma faci sa vin pana akolo <K|TaNa--> sji sa nu fi <K|TaNa--> mah hai ma lashi <K|TaNa--> ca nu m`am nascut ieri <K|TaNa--> am sji io o varsta totusji <K|TaNa--> :) <a^Xplode> nici voi nu ven akolo <a^Xplode> pm <a^Xplode> ma lasatzi <K|TaNa--> mah <a^Xplode> da <K|TaNa--> io stau in bloc cu bcr <K|TaNa--> doar cobor jos <K|TaNa--> ce ma costa <K|TaNa--> ?a <K|TaNa--> ?A * browny has quit IRC (Quit) <K|TaNa--> ca cobor 3 trepte? <a^Xplode> ji9 eu la fel <a^Xplode> dar aici <K|TaNa--> :) <a^Xplode> dak te tzine vb maine <a^Xplode> la shell <a^Xplode> pm <a^Xplode> sa va arat <a^Xplode> pm eu nu ma laud <a^Xplode> pe mine ma cun lumea <a^Xplode> Golf I 77 e unicat <K|TaNa--> a^Xplode * alex_maxx has quit IRC (*.net *.split) <d0zzAWAY> cu jentzi momo? <K|TaNa--> ne vedem maine la shell <K|TaNa--> la ce ora? <a^Xplode> :))))))))) <a^Xplode> dupa amiaza <K|TaNa--> la cat/ <a^Xplode> k ? <K|TaNa--> ? <a^Xplode> 16 00 <K|TaNa--> e perfect <K|TaNa--> ce nr ai la mashina? <a^Xplode> vb la tel <K|TaNa--> da <K|TaNa--> ce nr ai la mashina parca vad ca ma suna asta ce draq ii zik haha nu`s normala :) <a^Xplode> nu itzi yrebuie nr <a^Xplode> o sa <a^Xplode> ocun <K|TaNa--> :) <K|TaNa--> l0l <K|TaNa--> vb la tel atunci <d0zzAWAY> mdap chiar e unicat mashina :) hahaha ce prost sa vezi ce tzeapa isi ia :) hahaha s`a intzlepat fraieru :)) sa vedem :)) haha cam atat :) haha nu`s normala |
continuarea o scriu maine ca aaku` plec :)) e mare logu` :)
|
...hahaha acum chiar k tre sa ma feresc :)
|
Bah, io stau in fata la Dinamo... Care este cu Golful ???
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
continuare la log
<[sAd`cRy]> hai mah <a^Xplode> :)))) <[sAd`cRy]> nu te tzine <[sAd`cRy]> hai sa te goleasca o fata la buzunar <[sAd`cRy]> sa`tzi faca o gaura de 500 de euroi <[sAd`cRy]> :) <a^Xplode> maine la shell <a^Xplode> dak <[sAd`cRy]> nu frate <a^Xplode> vreio <[sAd`cRy]> aku` daka vreo <[sAd`cRy]> cu banii in mana <[sAd`cRy]> saau pt un incepator ca tine o fac din placere <[sAd`cRy]> :) <[sAd`cRy]> sa`tzi dau ceatza <a^Xplode> vorve <a^Xplode> vorvb <D|utza_19> asa [sAd`cRy] <D|utza_19> il facem <[sAd`cRy]> :)))))))) <[sAd`cRy]> D|utza_19 nu il tzine soro <[sAd`cRy]> :)) <a^Xplode> sigur <[sAd`cRy]> D|utza_19 sti ce bine conduk nu? <[sAd`cRy]> il facem soro <fire_boll> na-i tupeu!! <[sAd`cRy]> ii luam cashcavalu` <[sAd`cRy]> sau s`o facem din placere <[sAd`cRy]> :))))))))) <fire_boll> te fac praf fetele astea!! <D|utza_19> da <[sAd`cRy]> :)))))))))) <[sAd`cRy]> :)))))))) <[sAd`cRy]> hahha <[sAd`cRy]> a^Xplode <a^Xplode> :)))) * G-Spott cata laguu a, <[sAd`cRy]> zi mai te tzine * G-Spott cata laguu am <fire_boll> n-ai tupeu!! <a^Xplode> sigur <a^Xplode> am destul <[sAd`cRy]> :)) <[sAd`cRy]> a^Xplode <fire_boll> arata-l <[sAd`cRy]> sa te vad <a^Xplode> crda <[sAd`cRy]> n`ai avea curaj sa vi aku` la dinamo <[sAd`cRy]> hai ca nu facem pe ganui * C-Weed has left #4tuning <a^Xplode> np <[sAd`cRy]> hai ca nu facem pe bani <[sAd`cRy]> facem pe placere <[sAd`cRy]> :) <fire_boll> pai si asa il faci mey!! <fire_boll> n-are sanse!! <a^Xplode> ashteaptra 10 min <fire_boll> loool <[sAd`cRy]> :)) <a^Xplode> sa iti spun sig. <[sAd`cRy]> a^Xplode <[sAd`cRy]> hai frate <[sAd`cRy]> vi sau nu? <fire_boll> ce faci incalzesti motorul?? <[sAd`cRy]> :))))))))) <[sAd`cRy]> l00000000l <fire_boll> cu ce masici? <fire_boll> [sAd`cRy] u cu ce masina? <a^Xplode> cred k atzi jukt prea mult NFS <fire_boll> haha haha haha <fire_boll> inseamna k nu ai vazut-o in realitate <[sAd`cRy]> :))))) <[sAd`cRy]> l0l <fire_boll> deci nu ai curaj * CARLSSON_ has quit IRC (Quit) <[sAd`cRy]> fire_boll laguna 2 <[sAd`cRy]> a^Xplode <a^Xplode> da-mi un nr de tel. <fire_boll> si el? <[sAd`cRy]> te tragi de cur frate? <[sAd`cRy]> 0742503796 <[sAd`cRy]> suna <[sAd`cRy]> :) <fire_boll> e fierbinte!! <[sAd`cRy]> l0l <[sAd`cRy]> l0000000000000000kl * [sAd`cRy] is now known as K|TaNa-- <D|utza_19> asa soro <D|utza_19> K|TaNa-- <a^Xplode> bah eu zic sa va luatzi mashini bahi comeztatorilor shi mai vb oricum cu sAd'cRy ramane valabil <D|utza_19> auzi soro <D|utza_19> ramane valabil <fire_boll> lool <K|TaNa--> a^Xplode <K|TaNa--> l0l <K|TaNa--> daka nu te tzine asta seara nu te tzine de loc <fire_boll> deci ramane valabil <fire_boll> :D:D:D <K|TaNa--> sa nu ma mai suni va urma .... |
a^Xplode> bon
<a^Xplode> sant satul <K|TaNa--> :))))))))) <K|TaNa--> de ce esti satul frate <a^Xplode> a avetzi cumva DACIII <K|TaNa--> te invitai sji la o liniutza <a^Xplode> ? <K|TaNa--> :))) <K|TaNa--> l0l <D|utza_19> K|TaNa-- <D|utza_19> K|TaNa-- <K|TaNa--> ma jigneshti <D|utza_19> ne tragem noi <K|TaNa--> nu pricepi ca am laguna2 <D|utza_19> dar ma faci <K|TaNa--> ? * Gag|cutza has joined #4tuning <K|TaNa--> :)))) <a^Xplode> zmeilor <K|TaNa--> :))))) <K|TaNa--> a^Xplode <K|TaNa--> nu mai discuta cu noi <K|TaNa--> nu te tzine <K|TaNa--> da part <K|TaNa--> ma facusji sa`mi fac iuluzii <K|TaNa--> ca am cu cinwe sa fac o liniutza <K|TaNa--> daa vad ca te tragi de cur <fire_boll> deci esti varza a^Xplode <fire_boll> n-ai sange in c*** <fire_boll> :)) <a^Xplode> hai venitzi voi la billa <a^Xplode> dr tab <a^Xplode> nu va tzine pm * browny has joined #4tuning <D|utza_19> :)))))))))))))) * Gag|cutza hi all <K|TaNa--> a^Xplode <K|TaNa--> ma faci sa vin pana akolo <K|TaNa--> sji sa nu fi <K|TaNa--> mah hai ma lashi <K|TaNa--> ca nu m`am nascut ieri <K|TaNa--> am sji io o varsta totusji <K|TaNa--> :) <a^Xplode> nici voi nu ven akolo <a^Xplode> pm <a^Xplode> ma lasatzi <K|TaNa--> mah <a^Xplode> da <K|TaNa--> io stau in bloc cu bcr <K|TaNa--> doar cobor jos <K|TaNa--> ce ma costa <K|TaNa--> ?a <K|TaNa--> ?A * browny has quit IRC (Quit) <K|TaNa--> ca cobor 3 trepte? <a^Xplode> ji9 eu la fel <a^Xplode> dar aici <K|TaNa--> :) <K|TaNa--> e *** <a^Xplode> dak te tzine vb maine <a^Xplode> la shell <a^Xplode> pm <a^Xplode> sa va arat <a^Xplode> pm eu nu ma laud <a^Xplode> pe mine ma cun lumea <a^Xplode> Golf I 77 e unicat <d0zzAWAY> a^Xplode ai un golf 1 alb? <a^Xplode> ce sa va mai spun shi de USN <a^Xplode> ? <a^Xplode> ? <d0zzAWAY> a^Xplode ai un golf 1 alb? <a^Xplode> da <K|TaNa--> a^Xplode * alex_maxx has quit IRC (*.net *.split) <d0zzAWAY> cu jentzi momo? <K|TaNa--> ne vedem maine la shell <K|TaNa--> la ce ora? <a^Xplode> :))))))))) <a^Xplode> dupa amiaza <K|TaNa--> la cat/ <a^Xplode> k ? <K|TaNa--> ? <a^Xplode> 16 00 <K|TaNa--> e perfect <K|TaNa--> ce nr ai la mashina? <a^Xplode> vb la tel <K|TaNa--> da <K|TaNa--> ce nr ai la mashina <a^Xplode> nu itzi yrebuie nr <a^Xplode> o sa <a^Xplode> ocun <K|TaNa--> :) <K|TaNa--> l0l <K|TaNa--> vb la tel atunci sji cam atat e logu hahaha nu`s normala |
Quote:
|
lol.. vad ca a prins topicu asta .. si vad ca cel mai bine merg lugurile :peace: e miere.. deja incepe sa`mi placa :)
si tu Kitana lasa ma baietii in pace.. te tzii de caterinca ? :) |
Cata caterinca au fetele astea in ele.... ce-o sa rad cand se vor intepa si ele :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
nu sunteti pe crea`k voastra! :lol:
|
sonnya si kitana:..yo nu mai vb cu voi pe mirc...:D decat salut si atat :)...cat despre fire_ball ala e un terminat de la mine de la bloc !!!:peace:
|
Quote:
zau :twisted: |
Quote:
|
mmmm ce ziceti de G-Sp0tt ? vruia sa ne traga pe sfoara .. cika are termopan.. da stiu ca ca nu are ..
hahhaha G-Sp0tt zambeste : :arrow: camera ascunsa :twisted: * G-Spott is away (Fetele Imi Bat La Gem .... Ma Doare-n P**a Am Termopan!!!!) <sonnya> * G-Spott is away (Fetele Imi Bat La Gem .... Ma Doare-n P**a Am Termopan!!!!) <sonnya> :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) <sonnya> hahahhahahahhaha <sonnya> Al3xius <sonnya> la ce etaj sta G-Sp0tt ? <sonnya> ? <Al3xius> sonnya la parter <Al3xius> :) <Al3xius> da nu are termopan da-l dreaq <Al3xius> :)))) <sonnya> hahahhahahahhahahahhahahahhahahah |
am participat si eu la camera ascunsa fara sa-mi dau seama :lol: :lol: :lol: oricum sonnya - mijto faza :twisted: :twisted:
|
Quote:
|
Mai mult sau mai putin amuzant, mai mult sau mai putin serios... nu stiu
<cecilia^^> gabi pe 9 mai vii? <gabi-> cecilia^^: la noi la raliu nu mai calc <cecilia^^> pai???? <cecilia^^> de ce? <gabi-> cecilia^^: ce sa vad ?! <cecilia^^> hmmm <cecilia^^> aici ai dreptate <cecilia^^> dar hai sa itzi dau un motiv <gabi-> shoot <cecilia^^> s-ar putea sa se dea grig cu golful <gabi-> cecilia^^: cu cea mai mare placere as veni, dar nu-mi mai schimb decizia <cecilia^^> aaaaaaaaa <cecilia^^> bine <cecilia^^> cu mine nu mai ai ce discuta <gabi-> lol <gabi-> cum vrei tu <cecilia^^> deci nici sa ii faci galerie lui grig nu vrei??? <cecilia^^> vrei sa te certzi cu mine da? <cecilia^^> bine!!!!!!! |
eu am fost martor
|
si acum log .. sa-l cititi pe tot sa vedeti si voi .... :lol: :lol:
dupa ce i-am dat o poza cu unu mare ... <XtothaZ> care esti ma ? <XtothaZ> ala micutz asa <Al3xius> :)) <Al3xius> da <XtothaZ> lol. <XtothaZ> pai ce mananci ma <Al3xius> friptura de kngur <Al3xius> da am mai slabit :(( <XtothaZ> ai mai zii u esti ala <Al3xius> da mah <XtothaZ> sau cine este? <XtothaZ> lol. <Al3xius> eu n-auzi <XtothaZ> pai si ce masina si ma <Al3xius> ce masina am? <Al3xius> bmw x5 :) <XtothaZ> lol <XtothaZ> pai si hai nu vii ca sa te vad ma si io <Al3xius> pai vin eu ditai muntele de om? <gabi|wrk> hahahahaha <Al3xius> nu am x5 nebunule am ursulet <gabi|wrk> Al3xius: pi**m-as pe shuncile tale :) <Al3xius> gabi|wrk knd dam ochii te las <XtothaZ> lol. <Al3xius> :) <gabi|wrk> :)) <Al3xius> XtothaZ hai mergem la un suc in dolce vita? <XtothaZ> pai si nu vii ma ca sa te vad si io ca tare curios sunt ca sa te vad <XtothaZ> merem <XtothaZ> dau tu <Al3xius> sa-l dau eu? <XtothaZ> ca io nu mai am nici un $ <Al3xius> il plateste ala de e mai mic <Al3xius> :) <gabi|wrk> lol <XtothaZ> m-am imbracat ma si nu mai am nimic <Al3xius> aha <Al3xius> gabi|wrk u vii ma in vita dulce? <XtothaZ> ce p**a mea ca se dusera 4 mil <XtothaZ> ce p**a mea ca se dusera 4 mil <Al3xius> hai ca da XtothaZ un cico <XtothaZ> da da <Al3xius> :P <Al3xius> trebuie sa ma duc pe la sala... <XtothaZ> ce pola mea ca se dusa 4 mil <XtothaZ> de unde po*a ,mea sa mai am <Al3xius> da ma am obs k te-ai imbrakt de 4 mil <Al3xius> :) <XtothaZ> pai da ma ce po*a mea nu vii sa vezi ce adidasi am ma <gabi|wrk> Al3xius: vin, da-mi dai masina ?!:) <XtothaZ> numai aia sunt 100 de $ <Al3xius> ba gabi|wrk ... nush k nu prea mai mere <Al3xius> am rupt-o la timisoara :( <gabi|wrk> Al3xius: o iau usor :) <Al3xius> :P <Al3xius> bene <Al3xius> XtothaZ hai ma vii? <gabi|wrk> lasa ba, ca am vazut eu ce-ai rupt :) <XtothaZ> hai ma Al3xius dai si u un cico <XtothaZ> hai ma Al3xius dai si u un cico <Al3xius> mda <Al3xius> da sa nu bei nectar k te ia mama dreaq <XtothaZ> zii ma <XtothaZ> dai? <Al3xius> da da nu nectar k e scump <`eve`> da si un brifko <`eve`> ;D <gabi|wrk> `eve`: mon amour :) <Al3xius> bah sa-ti iei adidasii aia de 100 de para sa-i vad si yo <XtothaZ> da ma da <Al3xius> in kt timp ajungi la dolce vita? <`eve`> ;;) <XtothaZ> pai si ce po*a mea nu vii ca sa ma iei si pe mine ca stau aci aproape linga byZAMA <XtothaZ> :) <Al3xius> e pe dreaq <Al3xius> eu sunt la matrix acum ma <Al3xius> vin iar pana acolo pt. u? <Al3xius> daca vii bine dak nu.... * shandra_ plec plec...c'ya later }{muah..pa paaaaaaaaaaa:) <XtothaZ> da ma da parca ai venii pe jos <Al3xius> iti mai spusai odata...nu vin yo ditai muntele de om sa te iau pe tine :) ...k ai 30 de kg si te sufla vantu pan` aci :PPP <gabi|wrk> bye Ancu <gabi|wrk> hahahahahahahaha <XtothaZ> :) <XtothaZ> nu prea cred <XtothaZ> am 100 <shandra_> papa Gabi {P <Al3xius> de puskrie... <shandra_> }{ <Al3xius> si eu 167...mai ai putin <XtothaZ> :) <XtothaZ> bine ma lasa ca mai vb noi si o sa merem <gabi|wrk> XtothaZ: tu ai 100 de kile ?! <gabi|wrk> MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARSH! <xtest> gabi|wrk ce lucrezi ba ? <XtothaZ> :)))))))))))))))))) <XtothaZ> pai da ma <XtothaZ> ud <Al3xius> si cu pietre in buzunar <gabi|wrk> XtothaZ: poate 25,4 kile ud + 1,01 kile pietrele :) <XtothaZ> si ci un sac de cartofi in spate <Al3xius> XtothaZ : ba zii vii sau nu vii la dolce vita? <XtothaZ> ):) <XtothaZ> :)))))))))))))))))) <XtothaZ> nu am $ ma <Al3xius> ce rade ca foca la copca <XtothaZ> nu am $ ma <Al3xius> pai esti orb?!?!?! <gabi|wrk> :)) <XtothaZ> da da <Al3xius> dau eu un suc da nu nectar ca e scump si tre sa bag benzina <Al3xius> ! <XtothaZ> sunt porno in buzunare <Al3xius> asta-i nebun rau... <gabi|wrk> lol <Al3xius> bah orbule...vii ca dau eu un suc da nu nectar ca nu mai am bani de benzina dupaia <XtothaZ> pai si cu ce po*a mea vrei ma sa vin daca nu am $ <Al3xius> pe jos <XtothaZ> nu vin ma pe jos <Al3xius> bv tie <XtothaZ> ai ma <XtothaZ> cu cine te duci ma la cico <XtothaZ> ? <gabi|wrk> cu ma-sa, ca nu-l lasa sa plece singur <gabi|wrk> cica e prea mic sa umble singur pe strada :))))) <Al3xius> lol <Al3xius> XtothaZ cu mama mah dak tu nu mergi <XtothaZ> pai cu ce po*a me sa vin ma <XtothaZ> si pina la dolce vita <XtothaZ> ce po*a mea sa mi se toceasca talpa la adidasi ma!!!!nu esti sanatos ca sasa cind merg cu ieie ....mi se rupe inima <Al3xius> :) <Al3xius> nush... <XtothaZ> daca e sa vii sa ma iei merem si atzi dau si o pi*da <Al3xius> pai? <XtothaZ> daca e sa vii sa ma iei merem si atzi dau si o pi*da <Al3xius> XtothaZ pai esti fata? <Al3xius> si nu te mai repeta k nu sunt orb <XtothaZ> nu ma nuy ti-o dau pe varamea <XtothaZ> nu ma nuy ti-o dau pe varamea <XtothaZ> da da <XtothaZ> asa e <XtothaZ> bine <Al3xius> pai vrei sa ma urc pe ea sa ramai fara? <XtothaZ> da ma da <gabi|wrk> hahahahahahahaha <XtothaZ> nu ma supar <XtothaZ> merem ma daca vi sa ma iei <Al3xius> nu vin ma din centru sa te iau din rovine ca sa vin iar inapoi <Al3xius> vino cu zama <XtothaZ> cit po*a mea faci de la matrix pina la bacriz <XtothaZ> nu e acasa <XtothaZ> ca daca era veneam, cu el <Al3xius> *** <XtothaZ> sa mor daca nu veneam <XtothaZ> ce po*a mea dar cu ce po*a mea sa vin <Al3xius> cu adidasii in plasa <Al3xius> te inkltzi in slapi si vii cu aia in plasa <Al3xius> si in fatza la dolce vita te inkltzi in ei <XtothaZ> lol <XtothaZ> pai ce po*a mea ca nu oi fii de la tara <XtothaZ> :) <XtothaZ> daca e sa vi sa ma iei ma asa ce po*a mea ........nu am io acu $ ca daca era dadeam io un cico ma <XtothaZ> dar nu imi e de asta <XtothaZ> nu am cu ce sa vin pina acolo <Al3xius> ia ma aia in plasa si vino cu ei <XtothaZ> lol <XtothaZ> ce ai ma nu mai esti sanatos <Al3xius> hai mah ce dreaq cin` te vede? <XtothaZ> atzi zisai ma ce po*a mea daca e sa vi sa ma iei asa ce po*a mea <XtothaZ> cat po*a mea o sa consumi <Al3xius> cin` te vede mah in slapi? <XtothaZ> nici un litru <Al3xius> si in plus e si kld afar` <Al3xius> NICI UN LITRU?! <Al3xius> pai e dopat mah.... <XtothaZ> da <Al3xius> si merg cu cisterna dupa mine <XtothaZ> ce p*la mea hai zii 1.3% <XtothaZ> :P) <Al3xius> ba gabi|wrk bulangii sunt astia pe-aci pe la craiova...serios <XtothaZ> mah mai mult de 2 nu are cum sa ia de la tine pina la mine <gabi|wrk> :) <Al3xius> XtothaZ si dus intors? <XtothaZ> ca nu o fii ferarii <Al3xius> dupaia ai vrea sa te duc si acasa k pe haimanale <Al3xius> ferrari poate <XtothaZ> da <XtothaZ> nu ma nu doar sa ma duci <XtothaZ> si atat ca dupaia trec pe la unchimeo si o sa iau $ de taxi <Al3xius> adik sa fuck 4 drumuri? <Al3xius> aa <gabi|wrk> ba <XtothaZ> dar ce p*la mea imi e lene ca sa vin cu 2-iu <gabi|wrk> XtothaZ: tu esti mare bou <Al3xius> pai treci ma cu taxi pe la el si ia bani si vino in vita dulce <XtothaZ> nu ma nu <Al3xius> gabi|wrk :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))) <XtothaZ> 2 <XtothaZ> ce ai ma <Al3xius> sht <XtothaZ> pai si daca nu e acasa <Al3xius> e pw*a <XtothaZ> ce p*la mea fac <gabi|wrk> pai la motoru' de-l are pe BMW, ii mananca 1 litru ba boule ? <Al3xius> pai si dak nu e aks vrei dupaia sa te duc eu <Al3xius> gabi|wrk pai ce sa stie prazarii ajtia de aci mah... in bucale o tin in garaj merg cu autobuzu k imi consuma mult <Al3xius> :(( <Al3xius> diseara vii la daewoo da? <Al3xius> gabi|wrk? <XtothaZ> nu ma nu tu doar sa vi sa ma ieo <XtothaZ> iei <Al3xius> XtothaZ lasa ma k imi trecu pofta si de suc si de tot... :( <Al3xius> suparasi ursu :(( <gabi|wrk> hahahahahahahaha <Al3xius> gabi|wrk diseara vii la liniutze ma? <gabi|wrk> nush <Al3xius> k maine de dimineatza eu plec la bucale... <Al3xius> si sa ma dau si yo cu raliistii astia ai vostri <XtothaZ> lol <XtothaZ> pai ce faci ma u cu masina aia a ta <Al3xius> XtothaZ pe tine nu te mai intreb k zici k rupi adidasii <XtothaZ> :) <XtothaZ> pai da ma <XtothaZ> :) <Al3xius> XtothaZ ...sa ma invart de 2 ori si sa plec aks <XtothaZ> venim ma la liniutze <XtothaZ> :) <XtothaZ> ca sa vad si io ceva <Al3xius> veniti? <Al3xius> adica tu cu garda? <XtothaZ> poate <XtothaZ> da <Al3xius> ba sa nu fii turnator k te omor k pe kine <XtothaZ> da <XtothaZ> pai ce po*a mea sa fac ma io cu aiai] <Al3xius> hmmm <Al3xius> superi ursu si nu e bine <XtothaZ> :) <XtothaZ> nu am ma ioo treaba cu garda <Al3xius> ...sper <XtothaZ> iei au treaba cu mine ...apoi discutia pe prv :) |
continuarea :
<Al3xius> XtothaZ : ba zii vii sau nu vii la dolce vita? <XtothaZ> ):) <XtothaZ> :)))))))))))))))))) <XtothaZ> nu am $ ma <Al3xius> ce rade ca foca la copca <XtothaZ> nu am $ ma <Al3xius> pai esti orb?!?!?! <gabi|wrk> :)) <XtothaZ> da da <Al3xius> dau eu un suc da nu nectar ca e scump si tre sa bag benzina <Al3xius> ! <XtothaZ> sunt porno in buzunare <Al3xius> asta-i nebun rau... <gabi|wrk> lol <Al3xius> bah orbule...vii ca dau eu un suc da nu nectar ca nu mai am bani de benzina dupaia <XtothaZ> pai si cu ce po*a mea vrei ma sa vin daca nu am $ <Al3xius> pe jos <XtothaZ> nu vin ma pe jos <Al3xius> bv tie <XtothaZ> ai ma <XtothaZ> cu cine te duci ma la cico <XtothaZ> ? <gabi|wrk> cu ma-sa, ca nu-l lasa sa plece singur <gabi|wrk> cica e prea mic sa umble singur pe strada :))))) <Al3xius> lol <Al3xius> XtothaZ cu mama mah dak tu nu mergi <XtothaZ> pai cu ce po*a me sa vin ma <XtothaZ> si pina la dolce vita <XtothaZ> ce po*a mea sa mi se toceasca talpa la adidasi ma!!!!nu esti sanatos ca sasa cind merg cu ieie ....mi se rupe inima <Al3xius> :) <Al3xius> nush... <XtothaZ> daca e sa vii sa ma iei merem si atzi dau si o pi*da <Al3xius> pai? <XtothaZ> daca e sa vii sa ma iei merem si atzi dau si o pi*da <Al3xius> XtothaZ pai esti fata? <Al3xius> si nu te mai repeta k nu sunt orb <XtothaZ> nu ma nuy ti-o dau pe varamea <XtothaZ> nu ma nuy ti-o dau pe varamea <XtothaZ> da da <XtothaZ> asa e <XtothaZ> bine <Al3xius> pai vrei sa ma urc pe ea sa ramai fara? <XtothaZ> da ma da <gabi|wrk> hahahahahahahaha <XtothaZ> nu ma supar <XtothaZ> merem ma daca vi sa ma iei <Al3xius> nu vin ma din centru sa te iau din rovine ca sa vin iar inapoi <Al3xius> vino cu zama <XtothaZ> cit po*a mea faci de la matrix pina la bacriz <XtothaZ> nu e acasa <XtothaZ> ca daca era veneam, cu el <Al3xius> *** <XtothaZ> sa mor daca nu veneam <XtothaZ> ce po*a mea dar cu ce po*a mea sa vin <Al3xius> cu adidasii in plasa <Al3xius> te inkltzi in slapi si vii cu aia in plasa <Al3xius> si in fatza la dolce vita te inkltzi in ei <XtothaZ> lol <XtothaZ> pai ce po*a mea ca nu oi fii de la tara <XtothaZ> :) <XtothaZ> daca e sa vi sa ma iei ma asa ce po*a mea ........nu am io acu $ ca daca era dadeam io un cico ma <XtothaZ> dar nu imi e de asta <XtothaZ> nu am cu ce sa vin pina acolo <Al3xius> ia ma aia in plasa si vino cu ei <XtothaZ> lol <XtothaZ> ce ai ma nu mai esti sanatos <Al3xius> hai mah ce dreaq cin` te vede? <XtothaZ> atzi zisai ma ce po*a mea daca e sa vi sa ma iei asa ce po*a mea <XtothaZ> cat po*a mea o sa consumi <Al3xius> cin` te vede mah in slapi? <XtothaZ> nici un litru <Al3xius> si in plus e si kld afar` <Al3xius> NICI UN LITRU?! <Al3xius> pai e dopat mah.... <XtothaZ> da <Al3xius> si merg cu cisterna dupa mine <XtothaZ> ce p*la mea hai zii 1.3% <XtothaZ> :P) <Al3xius> ba gabi|wrk bulangii sunt astia pe-aci pe la craiova...serios <XtothaZ> mah mai mult de 2 nu are cum sa ia de la tine pina la mine <gabi|wrk> :) <Al3xius> XtothaZ si dus intors? <XtothaZ> ca nu o fii ferarii <Al3xius> dupaia ai vrea sa te duc si acasa k pe haimanale <Al3xius> ferrari poate <XtothaZ> da <XtothaZ> nu ma nu doar sa ma duci <XtothaZ> si atat ca dupaia trec pe la unchimeo si o sa iau $ de taxi <Al3xius> adik sa fuck 4 drumuri? <Al3xius> aa <gabi|wrk> ba <XtothaZ> dar ce p*la mea imi e lene ca sa vin cu 2-iu <gabi|wrk> XtothaZ: tu esti mare bou <Al3xius> pai treci ma cu taxi pe la el si ia bani si vino in vita dulce <XtothaZ> nu ma nu <Al3xius> gabi|wrk :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))) <XtothaZ> 2 <XtothaZ> ce ai ma <Al3xius> sht <XtothaZ> pai si daca nu e acasa <Al3xius> e pw*a <XtothaZ> ce p*la mea fac <gabi|wrk> pai la motoru' de-l are pe BMW, ii mananca 1 litru ba boule ? <Al3xius> pai si dak nu e aks vrei dupaia sa te duc eu <Al3xius> gabi|wrk pai ce sa stie prazarii ajtia de aci mah... in bucale o tin in garaj merg cu autobuzu k imi consuma mult <Al3xius> :(( <Al3xius> diseara vii la daewoo da? <Al3xius> gabi|wrk? <XtothaZ> nu ma nu tu doar sa vi sa ma ieo <XtothaZ> iei <Al3xius> XtothaZ lasa ma k imi trecu pofta si de suc si de tot... :( <Al3xius> suparasi ursu :(( <gabi|wrk> hahahahahahahaha <Al3xius> gabi|wrk diseara vii la liniutze ma? <gabi|wrk> nush <Al3xius> k maine de dimineatza eu plec la bucale... <Al3xius> si sa ma dau si yo cu raliistii astia ai vostri <XtothaZ> lol <XtothaZ> pai ce faci ma u cu masina aia a ta <Al3xius> XtothaZ pe tine nu te mai intreb k zici k rupi adidasii <XtothaZ> :) <XtothaZ> pai da ma <XtothaZ> :) <Al3xius> XtothaZ ...sa ma invart de 2 ori si sa plec aks <XtothaZ> venim ma la liniutze <XtothaZ> :) <XtothaZ> ca sa vad si io ceva <Al3xius> veniti? <Al3xius> adica tu cu garda? <XtothaZ> poate <XtothaZ> da <Al3xius> ba sa nu fii turnator k te omor k pe kine <XtothaZ> da <XtothaZ> pai ce po*a mea sa fac ma io cu aiai] <Al3xius> hmmm <Al3xius> superi ursu si nu e bine <XtothaZ> :) <XtothaZ> nu am ma ioo treaba cu garda <Al3xius> ...sper <XtothaZ> iei au treaba cu mine ...apoi discutia pe prv :) |
<XtothaZ> nu ma nu
<Al3xius> gabi|wrk :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))) <XtothaZ> 2 <XtothaZ> ce ai ma <Al3xius> sht <XtothaZ> pai si daca nu e acasa <Al3xius> e pw*a <XtothaZ> ce p*la mea fac <gabi|wrk> pai la motoru' de-l are pe BMW, ii mananca 1 litru ba boule ? <Al3xius> pai si dak nu e aks vrei dupaia sa te duc eu <Al3xius> gabi|wrk pai ce sa stie prazarii ajtia de aci mah... in bucale o tin in garaj merg cu autobuzu k imi consuma mult <Al3xius> :(( <Al3xius> diseara vii la daewoo da? <Al3xius> gabi|wrk? <XtothaZ> nu ma nu tu doar sa vi sa ma ieo <XtothaZ> iei <Al3xius> XtothaZ lasa ma k imi trecu pofta si de suc si de tot... :( <Al3xius> suparasi ursu :(( <gabi|wrk> hahahahahahahaha <Al3xius> gabi|wrk diseara vii la liniutze ma? <gabi|wrk> nush <Al3xius> k maine de dimineatza eu plec la bucale... <Al3xius> si sa ma dau si yo cu raliistii astia ai vostri <XtothaZ> lol <XtothaZ> pai ce faci ma u cu masina aia a ta <Al3xius> XtothaZ pe tine nu te mai intreb k zici k rupi adidasii <XtothaZ> :) <XtothaZ> pai da ma <XtothaZ> :) <Al3xius> XtothaZ ...sa ma invart de 2 ori si sa plec aks <XtothaZ> venim ma la liniutze <XtothaZ> :) <XtothaZ> ca sa vad si io ceva <Al3xius> veniti? <Al3xius> adica tu cu garda? <XtothaZ> poate <XtothaZ> da <Al3xius> ba sa nu fii turnator k te omor k pe kine <XtothaZ> da <XtothaZ> pai ce po*a mea sa fac ma io cu aiai] <Al3xius> hmmm <Al3xius> superi ursu si nu e bine <XtothaZ> :) <XtothaZ> nu am ma ioo treaba cu garda <Al3xius> ...sper <XtothaZ> iei au treaba cu mine ...apoi discutia pe prv :) |
si discutia de pe prv :)
<XtothaZ> ai am unde sunt liniutele? <Al3xius> <Al3xius> <XtothaZ> ca sa stiu unde sa vin si io ca poate mere si zama <Al3xius> <Al3xius> la daewoo <Al3xius> <XtothaZ> oka <Al3xius> <XtothaZ> la ce ora ma <Al3xius> <XtothaZ> ? <Al3xius> <Al3xius> pe la 11 <Al3xius> <Al3xius> ajung eu <Al3xius> <XtothaZ> :) <XtothaZ> pai si ce te bagi si u <XtothaZ> ? <XtothaZ> cu ursuletzu <XtothaZ> ? <Al3xius> pai ce crezi ca vin sa ma uit k prazarii astia de aci de la voi ? <Al3xius> vin si ma dau cu cine vrea...asta dak imi ajunge benzina <XtothaZ> :)) <Al3xius> ca tre sa plec la bucale de dimineatza - alti bani :( <XtothaZ> pai da ma asta vream ca sa atzi zic io acu pt aia ai benzina dar ca sa vi sa ma iei si pe mine nu ai? <Al3xius> pai mah diseara fac show...asa dak te iau pe tine ce rezolv? poate imi pik spoileru colo in gropile alea.... <XtothaZ> lol. <XtothaZ> pai sunt la bacriz ma <XtothaZ> ce pola mea de gropi sunt ma <Al3xius> pai acolo aveti gropi ... am vazut yo <XtothaZ> lol <XtothaZ> nu e ma nici o groapa <XtothaZ> undee draqu ai vazut tu nustiu <Al3xius> sunt sunt le stiu eu <XtothaZ> da ma da erau ca lea teparat Bulucea ma <XtothaZ> :) <Al3xius> eu ultima oara knd am fost erau da-le dreaq <Al3xius> era sa ramana masina acolo :( <XtothaZ> ;p;/ <XtothaZ> lol <XtothaZ> nu mai sunt ma <XtothaZ> pe bune <XtothaZ> daca nu vi sa ma iei treaba ta <XtothaZ> asta e <XtothaZ> nu se poate nu se poate <XtothaZ> ce sa faci acu <XtothaZ> asta e <Al3xius> eu iti spusai mai bine pastrez benzina pt. diseara <Al3xius> iti spusai fac show <XtothaZ> da ma da <XtothaZ> bine <XtothaZ> lasa <Al3xius> vreau sa o descaltz de cauciucurile astea <Al3xius> acum ma vazusi in poza <XtothaZ> bah daca ai bmw ai si benzina pt el asa va laudatzi toti <XtothaZ> lasa <Al3xius> diseara vii la mine si te dau o tura cu el <Al3xius> pai de ... asta e <XtothaZ> pai ce sa fac deseara ma ....poate nu vin <XtothaZ> nu se stie <Al3xius> pierzi <XtothaZ> daca nu ma vad cu zama .....ce pola mea sa fac |
<XtothaZ> ca nu mai am $
<XtothaZ> cu ce pola mea vi <Al3xius> nu gasesti u pe nimeni? <XtothaZ> n <XtothaZ> n <XtothaZ> pe jus <XtothaZ> pina la daewoo <XtothaZ> ? <XtothaZ> pai ce pola mea jaiu nu mai intra cu cine polamea sa vb <Al3xius> pai ce are? <XtothaZ> ? <XtothaZ> cu mama <Al3xius> jaiu ?! <Al3xius> ce e aia? <XtothaZ> vrei sa ma urc pe ia si sa vin? <XtothaZ> ala ma de venea pe aii <Al3xius> e si asta o solutie <XtothaZ> de intra pe net <XtothaZ> ala cu Jay <Al3xius> aha l-am vazut de kteva ori <XtothaZ> dar daca ala nu mai intra <XtothaZ> nu mai am cu cine ca sa vb <XtothaZ> daca u te kaci pe tine <XtothaZ> asta e <Al3xius> poate tu te kci pe tine! hmmmmm!!! <XtothaZ> mori daca vii sa ma vezi <XtothaZ> ca sa ne cun si noi <Al3xius> pai eu pe tine? <XtothaZ> :L) <Al3xius> k tu zisasi k nu ma crezi k sunt aja mare! <XtothaZ> pai oi fii ma u asa mare dar daca nu ne cun si noi ,nu vrei ca sa ne vedem <XtothaZ> mori daca e sa vi pina la bacriz <XtothaZ> asta e <Al3xius> mi-e lene <Al3xius> si mai stau aci la net sa ma joc si eu nfs dinala <XtothaZ> da ma da <XtothaZ> tie lene ca sa vi sa apesi pe o pedala? <Al3xius> sa-mi potolesc pofta de viteza k la voi aci in craiova nu poti sa mergi otara mai rpd k te ia garda :( <XtothaZ> tie lene ca sa vi sa apesi pe o pedala? <XtothaZ> asta e <XtothaZ> ce sa faci <Al3xius> poate vin sa vedem <Al3xius> sa nu zici k sunt bulangiu <XtothaZ> daca nu vrei ca sa vii la mine <XtothaZ> pai zii vii sau nu <XtothaZ> hai mai zi vi sau nu <XtothaZ> ca sa stiu ce pola mea sa fac <XtothaZ> ? <Al3xius> diseara <XtothaZ> unde vi ma deseara? <XtothaZ> sa ma iei? <Al3xius> stai k am putina treaba <Al3xius> brb <XtothaZ> pai zii ma ca sa stiu daca te astept vi acuma ca sa ma iei? <Al3xius> AM PUTINA TREABA ASTEAPTA PUTIN SI VB DUPAIA! <XtothaZ> ok <XtothaZ> bah nu treci deseara sa ma iei si pe mine cind te duci la daewoo ca sasa e in drumu tau!!! <Al3xius> nu e in drumu meu <Al3xius> k stau la unu in lapus <Al3xius> si plec pe la electro <XtothaZ> ne intalnim la pod la electro atunci? <XtothaZ> zii si tu o ora <Al3xius> pai la 11 fara 5 sa fii la sucpi in fata <Al3xius> k ajungem in 5 min la daewoo <Al3xius> cel mult.. <XtothaZ> in fatza pe calea buc? <Al3xius> nu <Al3xius> colo pe strada aia cu asfalt bun <XtothaZ> aia cu linia de tramvai ma? <XtothaZ> ca sunt doua intrari in sucpi <Al3xius> nu aia <Al3xius> cealalta <XtothaZ> unde e magazinu` ala de mobila da? <XtothaZ> peste strada de el <XtothaZ> acolo da? <XtothaZ> zii ma <Al3xius> da <XtothaZ> ca nu mai pot sa stau mult... <XtothaZ> pai si cum ne cunoastem?> <Al3xius> pai tu ma cunosti pe mine din poza <Al3xius> o sa fiu langa masina <Al3xius> da dak la 11 fara 5 nu ejti acolo eu am zburat spre daewoo <XtothaZ> bine...in statia de autobuz da?> <Al3xius> da <XtothaZ> o sa fiu acolo <Al3xius> sper <XtothaZ> la 22; 30 sunt acolo <XtothaZ> da <XtothaZ> dar sa nu ma faci sa vin pina acolo si sa nu vi <Al3xius> ba tu esti nebun?! <XtothaZ> deci io la zece juma sunt acolo |
<XtothaZ> da
<XtothaZ> cum arata ma bmw?> <XtothaZ> ce culoare are? <Al3xius> negru , cu un eleron imens in spate, nr de bucurejti <Al3xius> tunarit <Al3xius> il recunojti u .. k nu aveti asa ceva in craiova <XtothaZ> :) <XtothaZ> bine ma bine <XtothaZ> deci ma astepti acolo in fata <Al3xius> da <XtothaZ> ok <XtothaZ> mai vii cu cineva? <Al3xius> mai stai pe net? <Al3xius> s-ar putea sa mai vina unu cu mine <XtothaZ> nu mai stau... <XtothaZ> stau langa tipu` de la server <Al3xius> kte min mai ai? <XtothaZ> e cu X-Lau <XtothaZ> si cand vrei sa vb cu mine ii zici lui <XtothaZ> ok?> <Al3xius> kte min mai ai? <Al3xius> kte min mai ai? <XtothaZ> sunt la server ma <Al3xius> aha <Al3xius> auzi <XtothaZ> la o sala <XtothaZ> aud <Al3xius> tie cum iti zic astia? <XtothaZ> sida <XtothaZ> de ce?????? <Al3xius> aha ... si mie-mi pare bine k ai luat TAPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <Al3xius> :)))))))) <XtothaZ> ce vesel esti ma :) <XtothaZ> ba deci ramane pe diseara da? <XtothaZ> sa nu ma faci sa vin degeaba <XtothaZ> la zece si juma` io sunt aciki <XtothaZ> *acolo <XtothaZ> :)) <Al3xius> BA NU AUZI K FU TAPA!?!!? ce sa mai zic... life is life :lol: :lol: :lol: :lol: |
XtothaZ .. camera ascunsa ... asta e.. ai luat`o :twisted:
iar tu Al3xius esti nebun sa moara steaua ... ma doare burta de ras.. apropo vii sa facem nijte liniutze? diseara la 21:00 in fatza la Dw :lol: |
aaaaaaaa si am uitat sa va zik... lalallalal
CINE E PE PRIMU LOK ? CINE E PE PRIMU` LOK? DINAMO EE... DINAMO EE :) :twisted: :twisted: :twisted: |
mdea uite cum face olteanca noastra sonnya pe un biet pushti sa ude cearceafu :) haha sonnya vs. GabiFXN
<sonnya> vezi k la vara ma ia gabi- cu el la raliuri ... ji`mi face lipeala cu tine <sonnya> ;))))))))))) <K|TaNa--> te am la mana sonnya <K|TaNa--> :) <sonnya> K|TaNa-- sttttt <sonnya> ;))))))))))))) <K|TaNa--> :) <Fl0r|N> :)))))) <Al3xius> si euuuuuu <Al3xius> :))) <GabiFXN> pshtttttttt <GabiFXN> :D <sonnya> Al3xius K|TaNa-- .. sunteti turnatori ma ? <sonnya> :))) <sonnya> GabiFXN lasa baby.. nu`i lua in seama <sonnya> :))) <K|TaNa--> :)))))))))) <GabiFXN> lol nu ii cred <GabiFXN> :D <Cherry> sonnya <K|TaNa--> l0000000l <Cherry> ai treaba? <Al3xius> sonnya dak dai un }}{{zmoah nu :)))) <Cherry> ai treaba? <Al3xius> :))))))) <K|TaNa--> waw <GabiFXN> da cu mine <GabiFXN> :D <K|TaNa--> azi e nunta lui GabiFXN cu sonnya <K|TaNa--> la cea meai demodernizata nunta <K|TaNa--> olteancaaaaaaaa seeeeeeeeeeeeeeee maritaaaaaaaa cu GabiFXN sal puna la CRATITZA <K|TaNa--> olteancaaaaaaaa seeeeeeeeeeeeeeee maritaaaaaaaa cu GabiFXN sal puna la CRATITZA <GabiFXN> :)))))))))))))))))))))))))) <sonnya> ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee <GabiFXN> :)))))))))))))))))))))))))) <GabiFXN> :)))))))))))))))))))))))))) aici el rade da daka ar sti el ca asa face dushmanca ... <sonnya> GabiFXN sa inveti sa gatesti ca sa ne luam <sonnya> :)))) <GabiFXN> da :P <sonnya> :>>>>>>>> <sonnya> aja :)))) <sonnya> ji io stau ji ma uit la meciuri <GabiFXN> :P <sonnya> :)))))))))))))))) <GabiFXN> looooooool <GabiFXN> shi bei bere :D <sonnya> da ce drag ii e tipului da nu prea stie ce il asteapta |
iubirea sonnyei pt cainele meu Lord :)) hahaha mor de ras amor de catzel :)
<sonnya> K|TaNa-- <sonnya> vezi k io plek pana la tine acasa <sonnya> sa`mi da keia <sonnya> sa`mi iau caietele ca le uitai la tine <sonnya> k tre sa plek acaza <K|TaNa--> te duci singura <K|TaNa--> ca sti unde e cheia <sonnya> K|TaNa-- aha :)) <sonnya> poate ma musca lord <sonnya> ca atata`ti trebuie <sonnya> ;)))) <K|TaNa--> intri pe propria`tzi raspundere <GabiFXN> sonnya ai grija sa nu te mushte de fund <GabiFXN> ;))) <K|TaNa--> :) <sonnya> ;loooooollllll <sonnya> ne ne <GabiFXN> :P <sonnya> ma inteeg io cu el pana la urma <sonnya> ;)) <GabiFXN> lol <sonnya> ca`i dinamovist <GabiFXN> negociati <GabiFXN> ;)) <sonnya> ne intelegem din priviri <GabiFXN> lloll <sonnya> e cat mine de inalt daca se ridika`n 2 labe... <sonnya> ne porivim <GabiFXN> :)))))))))))))))))))) <sonnya> :)))))))))))) <GabiFXN> loooool <GabiFXN> :> <sonnya> e atat de senzual cateodata <sonnya> ;)))))))))))))))) <GabiFXN> shi tandru <GabiFXN> te linge bine? <sonnya> mmmm ce placere <K|TaNa--> te`ai arde cu el <GabiFXN> :))))))))))))))) <sonnya> K|TaNa-- ne`am mai ars da nu stii tu <GabiFXN> eeeeeeeeeeeeeee <sonnya> mereu cand ma vede.. zice mrrrrrrrrr <sonnya> ma doreste <sonnya> :)))))))))))))) <GabiFXN> cica sa te }{ ? <GabiFXN> :D <GabiFXN> yack <sonnya> da da .... <GabiFXN> :))) <GabiFXN> lol <sonnya> mai ales cand imi baga coltii aia.. in picior.. <sonnya> ma excita <sonnya> ;))))))))))))))))))))))))))))) <GabiFXN> ;)) <sonnya> :>>>>>>>>>>> * K|TaNa-- brb <GabiFXN> shi te excita pana la sange pana la os :D * BooBoo|aw has quit IRC (Ping timeout) <sonnya> :)))))))))))))))))))))))) <sonnya> da <sonnya> exact!!!!! <sonnya> :))) <sonnya> ma simt fresh atunci cand sunt cu el <sonnya> :))))))))) * sonnya bye all ... * sonnya ma duk la Lord :)))))))))))) <sonnya> GabiFXN ureaza`mi bafta <sonnya> ;))) <GabiFXN> }{ pupacioaso <GabiFXN> :D <sonnya> }}}}}P{{{{{ <GabiFXN> }}}}P{{{{ <GabiFXN> ;))))))))))) <sonnya> :)))))) <sonnya> }P{ <GabiFXN> }P{ <GabiFXN> :) <GabiFXN> hai ca ma albeshti :D * sonnya has quit IRC (am intalnire de gradu 3 haha ) haha cum se iubesc astea doi aku` veni sonnya sa`mi spuna ca abia scapa de lord sa o tavaleasca sji alta nimik vruia sa`i dea o limbutza hahahahahaha :))))))))))))))))))))) |
<K|TaNa--> asa
<K|TaNa--> ca nu vrei sa spui daka ma iubeshti <K|TaNa--> sji orikum <K|TaNa--> :) <alex_maxx> oricum ce?? <alex_maxx> oricum nu te intereseaza nu ?? <K|TaNa--> ba da <K|TaNa--> ia zi <alex_maxx> :) <alex_maxx> ti-am spus <alex_maxx> stii tu mai bine <K|TaNa--> :) <K|TaNa--> io stiu ca ma iubeshti <K|TaNa--> asa e? <alex_maxx> pai vezi k stii .... <alex_maxx> :) <alex_maxx> atat mi-a fost <K|TaNa--> :)) <K|TaNa--> l0l doamne ce ma mai iubesc baietzi astea :) hahaha |
Copiii astia imi mananca zilele...
Bah sa nu va luati de Kitana ca va rup urechile !!! :lol: |
:(:(:(
...sunt o victima :(:(:(..nu se pune .....:(:(:( nu este dialogul adevarat ...a selectat din el ....:(:(:( stiam k aici o sa ajung :(:(
|
hahaha alex_maxx :) l0l esti o victima }{ pupa mama pe victima asta :) ai nu mai fi suparata ca multzi au trecut prin asta :) sji mai urmeaza pana la urma imi vine sji mie randu` ia sa vedetzi :) hahahhha
|
phoaaaaaaaaaaaaa
slab topic... caterinca fratzilor :P :P :P :shakefist :bored: baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai suntem pe un forum despre tuning/streetracing... nu mIRCari... kitana... no offense... da' e slab rau topicu' propun sa fie shters :roll: |
In urma unor reclamatii primite ulterior, am decis sa sterg informatiile compromitatoare...
:cry: :cry: :cry: |
| All times are GMT +2. The time now is 14:54. |
- Copyright 2026 4Tuning