![]() |
CT 03 YOJ dacia renascuta
31 Attachment(s)
Salut sunt ALEX si sper sa va placa batrana dacie pe care o am impreuna cu un tovaras si pe care speram sa o readucem la viata
|
Re: dacia renascuta
Vad ca sunt doua, care este a ta ?
|
Quote:
|
f frumoasa baba , da jos capacele alea de matiz !
|
Quote:
|
sau mai bine lasele acolo :) , nu stiu ce aveti voi cu capacele alea , parerea mea ca sunt cam singurele capace care arata bine pe dacie !
|
Quote:
|
arata mult mai bine fara decat cu orice capace . Din partea mea poate sa-si puna omu' si ,,spinnere" dar pozele fara capace vb de la sine !
|
Quote:
|
Frumoasa!Sa o stapanesti sanatos fara incidente ce urmeaza :-)?arate destul de bine simplu si de efect8)
ps: pune si tu un filmulet ceva cum se aude cu trompeta aia:-)? |
Quote:
incearca te rog sa scri fara prescurtari .. By Ja_Rule |
sal arata bine masina, baza conteaza cel mai mult ;)
|
frumoasa masina ,cati mai multi km fara probleme. imi place la masina asta ca are manere la usi si aerisitsitoarele la aripile spate ca la mama ei nu ca altele care zici ca-s ciopartite
|
Astupa-i gaurile alea din spate daca nu mai pui bara sau fa-i niste dopuri
|
te minunezi de ce vezi pe aici.. SUPER TARE!!!
Dovada ca dacia se incapataneaza, cu ultimele puteri, sa nu plece asa usor...sau macar daca pleaca, lumea sa ramana cu imagini ca a ta!!! Mie imi place masina ta! supertare! BRAVO! singura mentiune ar fi sa scoti cele 2 faruri ( alea mai dinspre interior) |
Chiar arata bine. Imi place. Ar mai fi mici retusuri dar e ok. :)
|
6 Attachment(s)
niste poze mai noi cu Yoj :rolleyes2
|
frumoase rau;)
|
frumoasa !...:D
dar zic sa ii pui flapsurile la loc si bara pe spate! |
frumoasa batranica, nu asculta la bolid lasa asa fara bara ca e mai smechera:D mie personal imi place fara:D
|
si eu zic ca si B08YGS mult mai tare fara ele :P
|
foarte frumoasa...am ramas :| cand am vazut ultimele poze. las-o fara bara pe spate, dar astupa-i gaurile de sub numar si dupa laterale ;) s-o stapanesti sanatos si s-o alergi cu grija ...
|
Quote:
|
arata foarte bine . ii mai trebuie o mana doua de chit !
|
Re: CT 03 IOJ dacia renascuta
Finut, si cu bun gust! asta e secretul!
imi place f mult, tot respectul din partea mea! :D |
Reusite poze !!!
Imi place cand vad posesori de dacii care inca le ingrijesc si le mai modifica putin si tot nu renunta la ele pt logan sau straine |
hai yoj`ule ramai ascuns????ceva nou ?
|
bv yoj! ! ! ! !
|
Felicitari. pentru Dacia 1310 exista un singur sfat...Keep it simple
|
Frumoasa masina,eu nu am nimic de bagat de vina ,doar un lucru poti sa iti spun.BRAVOOOOO:lol:
Chiar iti salvasem 2 foto din alta aparte inainte sa vad ca ai topic, si am fost incantat.Spor la munca si te ajut cu sfaturi daca ai nevoie;) |
6 Attachment(s)
niste poze recente:D
|
ai o masina frumoasa, am observat ca ai astupat gaurile de la bara de pe spate, frumos:P dar puteai sa astupi si incuietoarea si sa mai reglezi un pic capacul de la porbagaj ca sta un pic cam sus si parerea mea personala bara de pe fatza mergea mai bine neagra mai ales ca ai contrast intre crem si negrul de la geamuri si jante acum asta e parerea mea personala in rest imi place super mult masina bafta in continuare:)
|
hai cu ea pe strazi frateee
|
Nu imi place ornamentul de la portbagaj si cele doua de la praguri. Daca tot urmai modelul cu crom, puteai schimba si manerele usilor cu unele de acelasi fel. In rest n-am ce zice, e beton masina.
|
Quote:
|
felicitari o dacie cu adevarat frumoasa pastranduse liniile originale alea iei foarte frumoasa se vede ca esti un om cu tact care stie sa aprecieze frumusetea masinii felicitari si tineo tot asa
|
masina asta mai exista ????:shock: :lol::lol:
|
cica au dus o la remat sa si ia logan
|
refuz sa cred asa ceva nu pot sa cred asa ceva e imposibil
|
nu se poate...daca au facut asa ceva turbez....ma supar rau....:|