Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   VW Corrado x7 (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/92227-vw-corrado-x7.html)

mba 26-09-08 20:05

VW Corrado x7

11 Attachment(s)
in ordine alfabetica ...

1-2 - blue_macca
3 - darius
4 - driftdesign12
5-6 - mba
7-8 - naitzu
9 - pheerya
10-11 - RK 62

stiti deja.. votati ce va place....

TFK 26-09-08 20:35

Re: VW Corrado x7

vot naitzu :X:X:X

Clopotzel 26-09-08 20:50

sa`ncep: ... Imi place stilul pheeryei,designul domnului RK 62, linia lui blue_macca, ambitia lui Darius & drift design12, culorile lui mba .... Dar... Daaaar.... n`am ce sa fac :-)Naitzu e pe placul meu... mi-au luat ochii reflexiile alea. Good Job man :shock: 8)

radu.3 26-09-08 22:00

@ blue.macca: frumos...dar masinile tale mai toate sunt late si joase...e ok, merge la unele, dar la asta parca i-ai stricat forma...oricum, felicitari, imi place stilul :D

@ Darius & DriftDesign12: frumos, dovediti vointa de a invata ;)

@ mba: ti-am mai spus :-j

@ Naitzu: un desen foarte complex ;)

@ RK62: Great job, I don`t know what to say, it`s ok, but that`s a project, and the challenge was an old corrado...I think...anyhow, GREAT JOB ;)

@ Pheerya: FELICITARI, ai imbinat toate celelalte si ai facut un desen superb...si te votez in speranta ca o sa-l bati din nou pe mba. :)) glumesc...imi place foarte mult desenul, felicitari ;)

mba 26-09-08 22:39

merci raducu.. lasa ca mai vorbim noi pe messinger...

eu nush cu cine sa votez:)) ... mai vad eu ...

am pus 10 zile la poll ca am zis ca suntem multi ... si sa se fie mai mult timp:p.. daca vreti..si are cineva idee o masina tot asa popu.lara ...sa zica si ar fi bine sa incepem...sa ne adunam iar multi:))

RK62 26-09-08 23:33

1 Attachment(s)
I'm sorry because I didn't draw the old corrado. But the thing is, for me, it's not interesting to draw an old car, because I can reproduce a picture perfectly.
To prove it, I post a picture with drawings I made 4 years ago, without computer.
That's why I decided to make something different than you, in order to show another way to see cars.
So, I won't be mad if you decide to not vote for my work......:D
My point is to make you discover my job, by discussing about drawing technics, softwares, etc.....

DANger design 27-09-08 00:08

Hi RK62, I think exactly like you, in my thread I only have concepts, bcs my interest is not to draw stock, old cars, I passed this stage, my interest is more into the future. I like ur concept - the back looks better, like the taillights, and the rendering is very good
If I am right -the image you upload -those cars are with the pencil and the markers, like them alot...
1-2 BlueMacca- imi place ce-ai dsenat , ti-as sugera sa scoti sau sa muti de pe desen dunga aia, strica desenul
3 - Darius- f bine imi place cum desenezi continua in directia asta...
4-DriftDesign- keep practicing
5-mba- imi place ca ai integrat masina intr-un background, dar ar trebui sa invetzi niste perspectiva, macar de baza, si atentie la elipse
6- votul meu se duce la Naitzu- f bine randat- pronuntat, o problema as enunta-bara fata pica spre dreapta privitorului, nu e bine desenata in perspectiva
7-pheerya - f bine desenata- un sfat: umbra mai pronuntata ar da valoare mai mare desenului

L4uR 27-09-08 10:40

pheerya are votul meu:)....bravo ....frumoasa e si cea a lui naitzu dar are mici defecte...

blue macca 27-09-08 11:06

i vote for RK62. i like the work and obviously he has the most experience

vacaroz 27-09-08 15:16

blue makka i`mi place foarte mult. a reusit sa mentina liniile masinii, culorile se inpaca perfect, putin efect de la fumul ala. excelent. dar am votat RK62 pt un alt stil. doar atat. sincer acum i`mi parwe rau ca n`am votat blue

DriftDesign12 27-09-08 23:51

vot natziu....superb...restu destul de frumos:-)...mai putin al meu:oops:

mitza mtb 28-09-08 00:00

Vot pheerya:X....nice job..

radu.3 28-09-08 00:06

@ DriftDesign12: Cum poti zice vot Naitzu cand tu te-ai votat pe tine ? :lol:

DriftDesign12 28-09-08 02:18

ooops.....am gresit butonul...sorry...poate altcandva

radu.3 28-09-08 12:52

Lasa, si eu si altii am patit sa nu avem voturi, dar asta nu inseamna ca trebuie sa te votezi tu pe tine...infine, n-are rost :-j

mba 28-09-08 13:08

na lasa....si eu mam votat pe mine ..acu vreo 2 poll-uri.. se mai intampla...

dar nu a fost intentionat...

pheerya 28-09-08 20:10

naitzu...;)
un singur lucru as avea de comentat: am inteles ca vreti sa fie desenul mai frumos si adaugati peisaje...ok! totusi peisajele alea au rolul, intentionat sau ne, de a distrage atentia de la masina...
pana la urma noi ce facem aici? tuning sau peisagistica? nu o luati ca pe o critica, ci ca un subiect de dezbatere ;)

Darius DMS 28-09-08 21:18

eu nu stiu cu cine sa votez.....ma voi gandi...

@blue-macca:i like it....dar linia aia albastra strica tot desenul...pe cuvant....in rest imi place tuningul....good luck!
@driftdesign:frumos....te sfatuiesc sa treci si pe la tutoriale sa vezi si tehnici noi si mai progresezi....mult noroc;)
@mba:super....m ai dai pe spate,insa culoarea nu i se potriveste....iar spatele la faruri ai gresit....oricum,felicitari si asteptam mai multe desene....mult succes;)
@TAZZ:man,you are the best.....e bestiala masina.....foarte tare...mult noroc si bafta;)
@pheerya;cool...se vede caa esti fan corrado si ca ai pus suflet....spor la treaba in continuare;)
@RK:WOW....very awsome....i like it....for me,it s a facelift....but is very cool.............good luck ''Mr THE KING";)

Felicitari tuturor pentru desene si ....sper sa mai avem asemenea challenge uri.....cu multe persoane....mult noroc la toti ....

DriftDesign12 28-09-08 21:30

yeah...good point...da' ar fi mai bine sa nu ma bag ca inca nu-s chiar in domeniu :D
si ms darius....am incercat sa trec p-acolo de mai multe ori.....good luck in continuare.....si mi-a placut desenu tau...off...si ma oftic ca m-am votat pe mine din greseala :((:evil::cry:

Darius DMS 28-09-08 21:38

las ca vei progresa....asa am fost toti;)....good luck....am votat pentru rk...nu m am putut abtine sa nu l votez....imi place fffmult...

DriftDesign12 28-09-08 22:11

stiu...bestial....

Naitzu 28-09-08 22:16

blue_macca ..desi m'am luat eu cu dansul in furci..m'am convins de tractiunea RWD pe batrnul Corrado.. si al dracilor... ii sta bine rau cu nori de fum in spate..

All times are GMT +2. The time now is 13:44.

- Copyright 2026 4Tuning