![]() |
Haine originale OMP
9 Attachment(s)
1. Geaca OMP model TOP DRIVER , Tara Provenienta ITALIA , ele sunt numai rosii , nu am alte culori , sunt pt Toamna - Iarna ( sunt putin mai groase ) si vin pe gat ca orice alta geaca de racing.
Stoc : 4 x XL ; 5 x L ; 1 x M PRET : 1.300.000 lei sau 130 RON 2. 2. Bluza Baieti model TOP DRIVER , Tara Provenienta ITALIA , bune pt primavara si toamna Stoc : Culoare /Marime/ NR. pe Stoc : Albastru /S /1 Albastru /M /2 Albastru /L /3 Albastru /XL /1 Albastru /XXL /2 Gri Petrol /M /6 Gri Petrol /XXL /1 Alb /XXL /1 Gri /M /7 Gri /S /1 Pret : 450.000 lei sau 45 RON 3. Bluze Fete OMP TOP DRIVER , Tara Provenienta ITALIA , bune pt primavara si toamna Stoc : Culoare /Marime /NR. pe Stoc : Alb /M /2 Rosu /S /1 Rosu /M /1 Gri / S /4 Gri /M /6 Gri Petrol /S /1 Gri Petrol /M /2 Albastru /ASK /ASK Pret : 450.000 lei sau 45 RON |
Un nr de telefon....te rog trimite-l si pe pm
|
un nr de telefon si pentru mine...
|
Nr de telefon : 0723.697.255 sau id de mess : razvanbalas2002
|
Pana acuma s-au mai dat :
1 * Bluza Fete Rosu marimea S 1 * Bluza Fete Rasu Marimea M 1 * Bluza Baieti Albastra Inchis marimea M 1 * Bluza Baieti Albastra Inchis marimea L 1 * Bluza Baieti Gri marimea M 1 * Bluza Baieti Gri marimea L 1 * Geaca marimea XL 1 * Geaca marimea M 1 * Geaca marimea L 1 * Bluza baieti Albastru Deschis marimea M 1 * Bluza fete Rosie marimea S 1 * Bluza Baieti albastra marimea L 1 * Bluza Baieti gri marimea M si cam astea ar fi de scos de pe stoc momentan. mi-au mai venit si ceva tricouri dar foarte putine ... o sa pun si poze cu ele da maine :) cei care au luat de pe forum de la mine ii rog sa-si posteze si parerea despre produse :) o zi buna in continuare |
're..chiar acum cateva ore mi-a venit o geaca OMP..si arata super!!! omu' chiar e baetash si trimite ce promite...keep it ringing :lol:
|
geaca M mai ai?
cat e de groasa ? ;) |
sal man :) M nu mai am deloc , ultima bucata M a plecat tot aici pe forum la un tip pe nume alex :) sa o poarte sanatos .
Groase cat sa te tina la o iarna moderata :) vi , o vezi daca iti place o probezi si apoi faci cum a fost si cu tricoul ala cu VW :) Ai avut pb cu ala? calitatea s-a ridicat la standardele unui posesor de GTI :D? |
L la geaca ??
|
Am L da trebuie sa vii sa o vezi / probezi ... eu in principiu pot sa ma vad cu tine de dimineata .... mai multe daca vrei vb pe mess
|
Re:
Quote:
sa vb maine poa nvdm, treaba e k nush knd scap... dk scap inainte de 7 sau dupa 7 juma... tricoul e ok... nu am avut nici o problema cu el, deci e de calitate buna ;) |
man L e mai larguta si cred ca depui plangere la politie pt viol :D si m-ul la fel era ... asa sunt ele ca model :)
|
nu strica o proba :D
si dk nu e sa fie o geaca, poate e sa fie o bluza :D |
nu am cum dimineata, daca vrei pe 3-4 asa :) sau in orice caz dupa ora 2 ca sunt la fac :(
da vroiam sa vad un L ... totusi nu ar strica mai multe marimi:D ps: data trecuta ne-am intalnit la unirea ... poate reusesti ceva mai aproape :D |
@steaua23 miercuri sau joi ne putem vedea ... mai aporoape pe unde?
SpeedeR cum vrei.... sa-mi zici cand ai vrea ca sa stiu sa-mi fac timp sau sa-ti zic daca pot |
Eu am 1,85 si 70kg, crezi ca ma incape geaca L???
|
razak... cred k ne auzim maine k azi am niste treaba
bluze mai ai? |
O geaca L mai ai ?
|
Scuze pt raspunsurile astea intarziate ... am avut ceva probleme ( pt mine destul de mari )
acum pe stoc OMP mai am : Ticou OMP - TOP DRIVERS - culoare : ALB Marimea : L , XL Tricou OMP - OMP The Winning Choice - culoare : ALB Marimea : L , XL Tricou OMP - OMP Racing Equipment - culoare : ALB Marmiea : XL Tricou OMP - Audi ABT - culoare : BLACK Marimea : M , L Tricou OMP Fete - WarmUp - culoare : Rosu Marimea : S-M Tricou OMP Fete - 883 - culoare : Rosu Marimea : S-M Bluza OMP Fete seria - Top Drivers - culoare : Rosu Marimea : S Bluza OMP Fete seria - Top Drivers - culoare : GRI Marimea : S ; M Bluza OMP Fete seria - Top Drivers - culoare : Alb Marimea : M Bluza OMP Fete seria - Top Drivers - culoare : Albastru Indigo Marimea : M Bluza OMP Baieti - Rally - culoare : Gri Marimea : S ; 2*M Bluza OMP Baieti - Rally - culoare : Albastru Marimea : 2*L ; XXL Bluza OMP Baieti - Rally - culoare : Albastru Indigo Marimea : M Tricou OMP - Volkswagen - culoare : Black Marimea : XL ( dar e un M de fapt ... nush de ce scrie XL pe eticheta ) Pt geci o sa ma uit sa va spun sigur , L cred ca mai am dar acum nu pot baga mana in foc ... maine o sa postez sigur si numarul/marimea gecilor de pe stoc. Pt cei din provincie : A mai luat lumea de la mine ... trimit numai prin Fan Courier sau Cargus si mai va costa cam 15-20 lei in plus... voi alegeti :) |
salut ... la geaca, ce marime ai cea mai mare ca idee?
|
Cea mai mare ar fi XL dar mai tarziu iti pot spune daca mai am sau nu aceasta marime :)
|
Din cate am aflat eu se pare ca mai e un XL la un amic :) daca chiar te intereseaza spune-mi si ma duc sa vad daca mai e sau nu :)
|
S-a dat :
Tricou OMP - Audi ABT - culoare : BLACK Marimea : M Bluza OMP Baieti - Rally - culoare : Albastru Marimea : XXL Geci mai am 2 * Xl + 4 * L daca mai e cineva interesat. ---------------------------------------------------------------------------------------- edit : S-a mai dat o geaca XL si Bluza OMP Fete seria - Top Drivers - culoare : Rosu Marimea : S ---------------------------------------------------------------------------------------- edit : s-a dat : Ticou OMP - TOP DRIVERS - culoare : ALB Marimea : L |
Nimeni ? Nimic :D :D
|
:arrow:
|
anunt inca valabil :D
|
|
:?:
|
mai tarziu o sa pun si stocul actualizat :) nu mai vrea nimeni nimic ?:D
|
Stoc actual :
Ticou OMP - TOP DRIVERS - culoare : ALB Marimea : XL Tricou OMP - OMP The Winning Choice - culoare : ALB Marimea : L , XL Tricou OMP - OMP Racing Equipment - culoare : ALB Marmiea : XL Tricou OMP - Audi ABT - culoare : BLACK Marimea : L Tricou OMP Fete - WarmUp - culoare : Rosu Marimea : S-M Tricou OMP Fete - 883 - culoare : Rosu Marimea : S-M Bluza OMP Fete seria - Top Drivers - culoare : GRI Marimea : S ; M Bluza OMP Fete seria - Top Drivers - culoare : Alb Marimea : M Bluza OMP Fete seria - Top Drivers - culoare : Albastru Indigo Marimea : M Bluza OMP Baieti - Rally - culoare : Gri Marimea : S ; 2*M Bluza OMP Baieti - Rally - culoare : Albastru Marimea : 2*L Bluza OMP Baieti - Rally - culoare : Albastru Indigo Marimea : M Tricou OMP - Volkswagen - culoare : Black Marimea : XL ( dar e un M de fapt ... nush de ce scrie XL pe eticheta ) Geaca OMP : 3 * L ; 1 * XL |
Stoc Valabl ...
|
Se apropie craciunul ... lumea nu prea mai are bani ... cine cumpara 2 are reducere 10 Ron ( deci 2 la 70 lei ) :D
hai ca vreau sa le dau ... la 35 de lei nu luati ceva de calitatea asta ... sau 40 :D depinde de caz |
anunt inca valabil :D
|
mai sunt putine si chiar vreau sa scap de ele :D cine i-a mai multe mai negociem si la pret :)
|
anunt valabil ... stocu cred ca si el :D
|
|
:!:
|
Re: Haine originale OMP
mai e valabil anuntul??
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:47. |
- Copyright 2026 4Tuning