Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale moto (https://forum.4tuning.ro/571-discutii-generale-moto.html)
-   -   Concept de motocicleta Ferrari (https://forum.4tuning.ro/571-discutii-generale-moto/91903-concept-motocicleta-ferrari.html)

Bogdan_ozzy 24-09-08 13:52

Concept de motocicleta Ferrari

4 Attachment(s)
[IMG]http://www.*************/upload/gallery/big/1246.jpg[/IMG]

Amir Glinik, un inginer experimentat din Israel, pasionat de motociclete, a reusit sa gandeasca pana la cele mai mici detalii tehnice cum ar trebui sa arate o motocicleta Ferrari.

Urmand aceleasi linii de design ca ale super masinilor clasice Ferrari, conceptul incearca sa pastreze spiritul italian. Linii curate aerodinamice, detalii neobisnuite si unice cat si o simplitate generala sunt aspecte care definesc creatia lui Glinik.

Folosind un motor V4 "obtinut" din cel al masinii Ferrari Enzo, Glinik a dat viata unei motociclete incredibile, excentrica dar si eleganta in acelasi timp. Motorul V4 foloseste tehnologia drive-by-wire, plus ultimele dotari de ultima generatie care echipeaza si o masina Ferarri.

Website-ul sau este plin de imagini detaliate, atat ale motocicletei cat si ale motorului. Pentru ca setul sa fie complet, Glinik a conceput si o versiune galbena a acestei minuni tehnologice. Mai puteti gasi lucruri extrem de interesante realizate de Amir Glinik la sectiunea motociclete din Industrial & Art.

Sonny 24-09-08 14:11

Re: Concept de motocicleta Ferrari

Ce forme are :D

Dracushor 24-09-08 15:02

wow arata super... este prima motocicleta care imi place cum arata cu adevarat....
O motocicleta cu un design exceptional, nu doar are doar design sportiv dar si clasa

Marius_mym89 24-09-08 15:06

e frumoasa dar....ferrari inseMNA masini sportive nu motociclete si cine stie Doamne fereste SUV-uri :sad:

allexutzzu 24-09-08 15:13

ferrari fabrica acum si ozn-uri? :shock:

wOlf_ 24-09-08 15:22

naspaaaaaaaaaaaaaa

the_one_and _only 24-09-08 15:29

Nu arta rau,...dar nici bine

norbi_bidi 24-09-08 15:35

arata foarte rau! asta nu e motocicleta... e "heci"

vitezoman 24-09-08 15:49

e misto forma superba dar am o mica intrebare unde ghidonul????

Billy c25xe 24-09-08 15:57

Frumusica , dar cam nepractica :sad: , nu are si ea un gemulet dupa care sa te ascunzi la viteze mai mari , iei tot vantu-n casca. Cioc de papagal!! :lol:

nitrouxboy 24-09-08 16:23

e doar un concept,pana in momentul productiei de serie se vor schimba multe ...

strik3ru 24-09-08 16:32

nu prea seamana a motocicleta..... o bucata de fier si cam atat

shu.lee 24-09-08 16:42

cu tot respectu, e urata ca naiba

raptorx88x 24-09-08 17:20

am si eu motor si sincer ''chestia asta'' chiar e urata nu pun la indoiala tehnologia folosita ca totusi e ferrari dar ar fii mai bine sa ramana la capitolul masini si sa lase pe cei care stiu ce fac si ma refer la producatori de motoare ;) ar fii culmea sa vedem ducati ca produce un super car....ar fii ridicol totusi...

vitezoman 24-09-08 17:32

poate noi o uram dar ie sa intrebam un pusti de 12 ani sazica si el opinia sa

mnc.risty 24-09-08 17:35

rau nu arata...:-)...dar si eu zic ca mai bine merg pe super car in continuare...:D..

Marius_mym89 24-09-08 18:10

Quote:

Originally Posted by mnc.risty (Post 1773636)
rau nu arata...:-)...dar si eu zic ca mai bine merg pe super car in continuare...:D..

cineva e de acord cu mine :peace:;)

AlexXx-4ti 24-09-08 18:23

Conceptul nu aratä chiar asa räu,dar lipsesc sau nu le väd eu cäteva componente cel putin suspensia nu-mi este clarä .
Nu väd nimic räu in faptul cä pun la punct sau mai bine este in proiect si un motor acum cäteva zile era o bicicletä Ferrari pentru copii .
Cine are banii isi ea, cine nu mäcar se uitä si se gändesc pe ce aruncä altii banii8) in rest toate bune;)

shu.lee 24-09-08 18:31

motocicleta nu e facuta de ferrari ci de "Amir Glinik, un inginer experimentat din Israel, pasionat de motociclete", deci nu au rost afirmatiile gen:" ferrari ar trebui sa ramana la masini !" oricum e urata, furca e prea groasolana, si ciocul ala..., sa fim seriosi e hidoasa, nu stiu unde vad unii frumusetea

ADY28 24-09-08 18:53

nu conteaza de cine e facuta,dar nu o sa iasa de serie<daca o sa iasa> asa lata in carene;) ca nici macar nu poti sa stai pe ea

SaIBoT 24-09-08 21:14

Iteresant,motocicleta de la ferrari

synu 24-09-08 21:27

cam uratica ... cel mai bine raman la masini unde sunt mai mult ca sigur foarte buni ;)

catalin4u24 24-09-08 23:09

:yikes: OMG !!!
Toata lumea a inteles ca Ferrari a facut o motocicleta ?!

Aloo ? Nea Amir Glinik acesta s-a gandit sa vada cum ar arata in viziunea lui o motocicleta Ferrari ! Atata tot. Deci Ferrari nu va fabrica nici motoare si nici cratiti de teflon combinat cu fibra de carbon...

Str33tRaid3r 24-09-08 23:21

bine zici cataline!! ;)

cryssl 25-09-08 00:12

ce ma ..ferrari face de toate...biciclete la 500 de euro....motocicleteee...mai incolo vedem pe 4 tuning salam ferrari...:|

foss 25-09-08 00:18

Ce forme are si mai ales poarta emblema de la FERRARI wow bv lor mai lipseste sa scoata o duba si un jeep si au gama intreaba de autoturisme!!!Dar e super si motorul cred ca suna mai bine ca orice motor de motocicleta de pe piata'!!

vlad_ct 25-09-08 09:12

arata bine ... de la biciclete la motociclete ... maine poimaine o sa scoata astia si avioane ferrari,barci sau mai stiu eu ce alte prostii!

L4uR 25-09-08 09:12

e lunga......:)).......si urata:));.....daca ar fi motocicleta ar trebuii sa isi pastreze formele....poate o putem numi moto...dar continuarea?:-??....

83 kys 25-09-08 15:54

e frumos motorul de la ferrari,dar sincer ferrari ar trebui sa-si pastreze traditia lor si adica sa faca masini sport;)

adrian2008 25-09-08 17:47

nice..;) v sexy:D:D

SV25MBN 26-09-08 03:07

Imi place ca aproape nimeni nu citeste cu adevarat textul, toti se uita la poze si ajung la concluzia ca Ferrari va construi asa ceva, sau vin cu pareri, ca ar trebui sau nu sa construiasca motociclete sau fripteuze sau lifturi :) Cititi si textul mai baieti, nu va uitati doar la poze.

vitezoman 26-09-08 12:44

dar uni chiar citesc textul dar tot nu-l inteleg parerea
mea

fara suparare

gambit799 26-09-08 12:54

e interesanta, in rest nu stiu ce sa zic ca nu ma pricep la motociclete

nitrouxboy 26-09-08 15:49

mai sunt si care au citit si au si inteles textul.......

vitezoman 26-09-08 18:16

putinii dar exista

coty_tey 07-10-08 17:22

ce rosuuuuuuu

aleks 04-11-08 09:32

Amir Glinik e un fel de minitechnicus, face orice de la computere la poket-bikes, iar proiectul ăsta cred ca e o încununare a ideilor sale. Ainci insă se opresc părţile bune, pentru ca motocicleta lui nu-mi pare în niciun fel: nici sigură, nici frumoasă, nici uşor de condus...
Desigur, poate suntem subiectivi, însa trendul actual e contrar liniilor încercate de el, şi macar pentru asta nu văd vreodata să-i preia cineva ideile futuriste...

rzn_vl 10-11-08 12:22

Quote:

Originally Posted by vitezoman (Post 1773451)

nu`ti trebuie frate ghidon :evil: asta se conduce singura:)) ii spui unde sa te duca :D si....mai sti ca nu are si aripi sa zbori:)))) te dai draq acum cu technologia

Quote:

Originally Posted by vitezoman (Post 1773451)

m-am uitat eu atent:D si are ghidon dar e departit..adica e un fel de maneta in stanga si inca una la fel in dreapta..nush sa iti explic

andrew 46 29-01-09 14:36

wow!!
chiar nu ma asteptam la asa ceva.

All times are GMT +2. The time now is 05:26.

- Copyright 2026 4Tuning