![]() |
Mercedes-Benz S600 Pullman Guard
21 Attachment(s)
Divizia speciala de protectie de la Mercedes-Benz celebreaza 80 de ani de existenta prin introducerea limuzinei S600 Pullman Guard. Anuntat pentru prima oara acum un an si jumatate, S600 Pullman Guard are la baza modelul S600 si este propulsat de un motor V12 biturbo de 5.5 litri care dezvolta 517 cai putere si 830 Nm. Limuzina germana ofera un nivel de protectie B6/B7, adica rezista armelor si proiectilelor standard, fragmentelor de grenada de mana sau a altui tip de explozibil. S600 Pullman Guard mai beneficiaza si de cauciucuri run-flat, rezervor cu autoblocare si sistem de stingere al incendiilor. Pe langa S Guard, Mercedes-Benz mai ofera versiuni blindate si pentru G si E Class.
|
Re: Mercedes-Benz S600 Pullman Guard
interesante imagini...oare cand o ajunge si dacia la jumatate din nivelul nemtilor? :D :peace:
|
wooow....:shock: ce geam !!!.....si ....asta e S600 standard adica atat de lunga e din fabrica?? ce pretz o avea oare?
|
daca e limuzina blindata cum ai vrea sa fie ?:) si dacia atata timp cat e a francezilor va fi o masina praf...
|
pfff....crima!! cred ca o sa vedem in curand si pe la bucuresti una ...care sa-l plimbe pe dom` BASE :lol:
|
cea mai frumoasa masina de la mercedes!
|
Quote:
|
frumoasa ;;)
|
f eleganta masina:D:D
|
de care 3 iti iei , dalea de jucarie sau real?
|
frumoasa rau masina , nu ai ce sa ii reprosezi e limuzina perfecta .... !!!
|
asta e masina care a atins perfectiunea si ce limuzina inca
|
vreau si eu..vreo 2 bucati...se poate?:lol:
|
Se aude ca in maxim 2 luni v'a ajunge si la noi 1 maxim 2 masini,da nu se stie daca v'or fi puse la vanzare imediat. ..:)
|
Chiar ca te simti in sigurantza...si mai ai parte si de lux deplin
|
Quote:
|
superba:D, dar ma asteptam la un grad de protectie mai mare si mai multa putere, avand in vedere ca sigur are peste 3,5 t
de cand e pullman a lu' mercedes, stiam ca sunt privati.Dar oricum daca i-a cumparat merc e mai bine, mai muuuuuuuuuuult buget pt proiecte din astea:D P.S. oare mai exista acum nebuni care sa arunce banii pe maybach?:lol: |
exista grad de protectie mai mare ? din cate stiu b7 este limita
|
Quote:
|
Quote:
|
La cat s-a lucrat la masina asta puteau si ei sa integreze telefonul ala mai frumos, plus ca arata ca o caramida.
|
Cred ca deja au dat comanda seici din Orient :)
|
Quote:
Linconln-ul lui Bush este intradevar ceva mai rezistent (cu motive bine intemeiate) mai ales ca geamurile nu se pot deschide, insa mai are ceva pana sa ajunga la rezistenta unui tanc. dexter_20 : AMG nu cred ca va aparea, defapt nu stiu cine ar vrea sa atraga atentia cu o masina blindata. Sunt curios daca cei de la AMG au matrita sa faca praguri laterale atat de lungi :) xdadi : cred ca e simbolic, probabil vor sa pastreze forma clasica a telefonului rosu :) |
moama... tank sa mor eu...cata geamu are nene ... daca vede pozele nea' jiji sigur isi ia si el una :)
|
nea jiji nu e in stare sa conduca un maybach amarat de 6.2 metri... :lol: ar fi tare sa il vezi pe nea jiji in Pullman la volan si pe banel in spate :lol:
|
Quote:
|
la 3.5 t intra in categoria tirurilor!
masina lu bush nu are cum sa fie mai sigura ca un tanc, pt ca unele tancuri au otel de 60 mm, poate si mai mult. cele mai multe masini blindate se afla in columbia, pt ca sunt multi traficanti, oameni f bogati care vor sa fie safe cand pleaca din pct a pana la b, multi rapitori, talhari...multe motive pt a avea astfel de masini. PS: mi se pare ca b8 este ultimul grad pt masini blindate "de serie", desii toate se fac pe comanda, nu le au pe stock. cred ca daca omul comanda b10 si plateste pe masura cu un mot puternic gen 6.5 amg ori mai bine de brabus rocket, or sa se conformeze comenzii. |
ce comparati dacia cu mercedes sau alte MASINI?
|
masina suprema:D !!!
|
Geamul ala e mai gros decat peretii blocului meu :)
|
Quote:
|
cred k au dat-o in bara cu insertiile alea ,mie unu nu-mi plac deloc
|
Quote:
Quote:
pai ? francezii fac masini proaste ? :lol: eu stiam ca fac cateva masini destul de bune ! chiar foarte bune ... ;) |
uitati mah ce face mercedes apreciati ma marca asta ca e cea mai puternica din lume
|
elegant, extravagant, luxos, super tare
|
<script type="text/javascript" src="https://www.4tuning.ro/flv_player4/swfobject2.js"></script><div id="127">film</div><script type="text/javascript">swfobject.embedSWF("https://www.4tuning.ro/flv_player4/flvplayer.swf","127","470","370","9.0.115", "https://www.4tuning.ro/flv_player4/expressInstall.swf" , {fullscreen:"true",file:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/S600_Pullmann_Guard.flv",image:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/S600_Pullmann_Guard.jpg"} , {allowfullscreen:"true"}, { });</script>
|
Doamne ce mai masina...
Trebuie sa ai multi dusmani sa iti iei o asa masina... P.S. Nu mai comparati toate masinile de pe situ' asta cu Loganu' complexatilor Loganu' e o masina "Low-cost" si atat. |
Fenomenala masina!
Totusi parerea mea e ca la interior mai puteau sa schimbe ceva fata de normalul S-Klasse. Oricum este un vis Mercedes-ul asta! Numai bine. |
e de vis masina .....
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:51. |
- Copyright 2026 4Tuning