![]() |
Femeia ideala
cum arata in minte voastra FEMEIA IDEALA !!!
haideti sa vedem ce inseamna pt. voi FEMEIA IDEALA ! |
1 Attachment(s)
asta inseamna pt mine femeia ideala. :D :D
|
1 Attachment(s)
pentru mine blonda din imagine este ideala : :)
defapt pentru mine blondele din imagine sunt femeile ideale :) |
Quote:
|
:)
:lol: tare bravo ce tare sa mor cand am citit m-o apucat un ras :))))))))))))))))))) @pimp_lex da de cele doua blondine ale mele ce zici ???? |
pt mandea
1 Attachment(s)
when fantasy becomes reality...
|
3 Attachment(s)
:arrow:
|
baaaa perversilor am zis FEMEIA nu FEMEILE
|
si poate nu se gandea doar la poze .. poze vedem toti ? pentru voi femeile chiar inseamna doar poze ?
|
Mosule, femeia ideala inseamna vis, iar pozele reprezinta visele...
AMIN. :lol: :lol: :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
:arrow: :arrow:
|
3 Attachment(s)
pimp_lex esti multumit acuma :D :D
|
...o shit..mi-ai stricat toata saptamana .... a mai vazut poza asta pe aici pe forum pe undeva si mi sa facut rau ... :evil: :evil:
|
imi pare rau alexx_maxx nu am vrut.
ZoliaT : inca una de genul si nu te vad bine in fatza opiniei publice |
foarte multumit :lol: :lol:
dar cel mai mult imi place naturaletea serios, blondele spalacite , de 1.80 cu 10 kg de silicon in tzate nu ma impresioneaza cu nimic |
femeia ideala...........hmmm
fizic: bruneta, trasaturi frumoase (Catherine Zeta Jones - yummy :) ), pielea fina si bronzata, ochii verzi, nu foarte inalta (max 1.70), buze carnoase (da nu de maimuta) , nu prea mult machiaj (putin, subtil si cat mai natural), nu slaba, nu grasa, tocmai bine (stomac plat dar cu putina carnitza :) ), bucile lui J LO, sani - mari (dar nu exagerat de mari) ,cat mai tari, fermi si rotunzi cu sfarcuri mici, picoare si maini feminine , nu pline de muschi (halterofilele mi se par scarboase dea dreptu), epilata peste tot, numai intre picioruse sa fie un mic modelas deasupra ca-i frumos, inelus in buric, 2 tatuaje micutze, unu pe la mijloc intre buric si \"aia mica\" putin spre dreapta (un delfinas, fluturas, ceva asa ) si celalt pe spate, pe mijloc chair deasupra fundului personalitate/atributii: prietenoasa, deschisa sa incerce lucruri noi (mai ales la pat :) :) ), vesela ( cum se zice \"de viata\"), nu geniu dar nici proasta, toleranta, rabdatoare si intelegatoare, cand vine vorba de masini/curse/4tuning si timpul dedicat acestora :) :), bi-curioasa , sa stie sa gateasca cat de cat, sa n-o deranjeze sa faca curat si ce mai e de facut prin casa (si eu sa nu fac nimic), sa aiba multi bani si sa n-o deranjeze sa-i imparta cu mine, sa accepte ca , cateodata vreau sa ies prin oras cu baietzii,doar cu baietzii Pacat ca o astfel de femeie nu exista :( |
@ pimp_lex
asha tata asta vroiam sa aud o caracterizare calumea acum sa incep eu o bruneta de vre-o 1.70-1.75 (eu am 1.80) hmmm sa aiba sanii tari nesiliconati nici mari nici mici ,defapt chiar vreau sa fie mari da nu exagerat de mari .... fundul lui' Monica Barladeanu (mama ce buna e bucata asta ,e din IASI ca si mine ;)) hmmmpicioare mari da nu exagerat de mari ochii albastri ca apa marii, pielea foarte fina (normal epilata ABSOLUT PESTE TOT ma refer la zonele epilabile ).... sa fie slabutza da nu chiar rahitica (sa nu aiba sunci :)) sa aiba un tatuaj micutz in zona .... asha sa trecem mai departe .... sa fie oleak vorbareatza ca si mine ;) ... sa-i placa curatenia si sa fie ordonata .... sa fie deschisa la experiente noi adik ma refer la pozitzii noi experimentand kamasutra .... sa fie geloasa uneori si sa nu fie perversa sa aiba rabdare mai ales cu mine si FIE BUNA LA TOATE si sa imi faca cat mai multi copii .... si sa ma accepte asha cum sunt (nebun,dus cupluta feribotu,fara un picior fara un ou ... soryy aberam ultima parte nu-i buna :)) in fine eu sper in continuare ca voi gasi femeia ideala :) asha deci am trecut de partea sentimentala VOI CE ZICETI ?? |
Eu zic: daca gasiti vreunul din voi femeia ideala _asa cum o puteti descrie aici_ VA GARANTEZ k nu o sa va mai placa atat de mult de ea!!!
Eu cred k noi cautam un ideal de genul - o persoana de sex feminim (bine, majoritatea noastra :D ) care sa aiba \"acel ceva\" si pe \"vino-n-coa\". Si mai spun k acest ideal nu poate fi descris in cuvinte :wink: |
mai baieti eu va spun din propria experienta...femeia ideala este si cea care te va face sa suferi cel mi mult si nu vei avea parte de ea...eu am gasit-o si a fost foarte frumos pana intr-o zi cand am realizat ceea ce v-am spus si la randul meu am auzit-o de la prieteni...femeia ideala trebuie doar visata si atata tot..pt ca nu exista nimic mai rau ca ea...
|
Amin !!! Ai mare dreptate... :(
|
:? Femeia ideala ... ce ideal mah e ala ... dupa care alergi toata viata ... si cand o gasesti iti bagi p**a in ea? ma scuzati ca intreb! :D
na ... acum sa lasam gluma ... nu exista! Femeia e buna sa fie acolo ... sa stii ca ai pe cineva langa tine ... dar in nici un caz nu trebuie sa te bizui cumva pe ea! atunci cand ai mai mare nevoie ... atunci te va lasa! |
Si tNOS si n0name au dreptate. asa e 99% din cazuri :(.
ONtopic: femeia ideala ar trebui sa aiba 1.65-1.70, sani fermi si rotunzi asa ca doua nuci de cocos :), sa fie nu fie grasutza, dar nici schlioada, cam 45-48 Kg la .165 m inaltime, sa aiba fund frumos, bombat :) si cel mai important e sa aiba o fata dragutza care sa inspire inocentza, fericire, optimism si din cand in cand perversitate ;) In rest ce pot sa mai zic, decat: preferabil sa nu fie minora :D. PS: sa fie si destupata la minte.... :) PPS: cand o gasiti sa imi dati si mie nr ei de telefon :) |
Femeia ideala? In 101 % din cazuri, ea nu apare. Apare doar una potrivita.
Cum ar fi pentru mine femeia ideala? Muta,surda si oarba :D |
AOLEOOOO TNOS AI ZIS=O OMULE :( v-o zic din propria experientza ca asa e...
|
1 Attachment(s)
eu unu ..cred..ca am gasit femeia ideala..cel putin pt mine este. frumoasa..si inteligenta trebuie sa fie, ea are toate calitatile...femeia asta ma inebunit doar ea ma poate face fericit,foarte rau sa fi indragostit..si sa nu poti fi impreuna cu persoana iubita nu doresc la nimeni.. :cry: :cry: :cry:
|
... baieti... dar nu sunteti deloc pretentiosi... ce pot sa va spun... NOROC :lol:
pot sa imi descriu si eu barbatul fatal ? :lol: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
deocamdata nu se poate..sunt mai multe la mijloc..dar eu ma voi muta peste 2 luni in tara.. :lol: abia astept mam scarbit de germania asta .. :evil: :evil:
|
:wink: si masinocu ce faci??? e pai daca te muti in tara ... poate dai o tura si prin dracula pe la noi ... este acolo o chelnerita care aduce cu poza care ai pus-o!!! intre timp belim si noi ochi la masina.
|
poi vin cu masina in tara....vin cu o afacere in tara... 8) nu trebuie sa beliti ochi la masina..eu te-am vazut de multe ori..trebuie sa opresti sa stam de vorba..data viitoare...cand ma vezi fam semn..si vorbim... :)
|
femeia ideala... un vis pentru toti barbatii :cry: :cry: cum sa existe femeia ideala knd nici o persoana nu e perfecta?! :no: life sucks,nui asa?! :D
eu credeam k am gasit femeia care se apropia cel mai mult de ideal, fara micile defecte pe care toti le avem...dar, se pare k i was wrong :D :D :D life goes on!!! si una romaneasca: mai are balta peshte!!! :peace: |
toate ca toate ... da baietii sunt mai iubitori decat fetele ...
Femeia ideala? hmmm ... sa te placa sa o placi si sa nu va plictisiti niciodata unu de altu ... my parerea |
nu stiu care zicea ca nu exista femeia ideala...dar he was like totaly right...majoritatea femeilor care arata cat de cat bine sunt nishte tarfe...asha ca nu te potzi baza pe ele...shi restul automat nu se inscriu la categorie... :evil:
|
tu indemni lumea sa sara pe \"urate\" .. nu-i adevarat
conteaza si aspectul dar daca te gandesti ca vrei sa cauti o fata cu care sa iti petreci mai tot restul vietii trebuie sa te uiti la mai multe .. atunci nu o iei ptr ca arata bine ... tre sa cunosti persoana nu te pui cu oricine .... gandestete ca aceasta fata ideala cu balcoane si cu fund frumos trebuie sa iti creasca copii si mai tarziu nepotii .... daca pe fata asta o intereseaza doar silicoanele,parfumele, rujurile versace si armanii si alte accesorii fii tu sigur ca asta nu-i femeia ideala ... gandestete si la momentele de sacrificii in grup ..... sunt multe ... |
Re:
Quote:
|
... daca e sa o i-au asea ... cu fetele astea nu stu daca as gasi una ideala pe aici toa sunt numai si numai dupa bani ... mereu le aud \"uite=l pe ala ce masina si-a luat ... ce bratara are la mana bla bla bla\" tocmai deaia zic fata iedeala sa te placa sa nu va plictisiti unu de altu ... nu ma duc ies cu o fata in oras si ea imi povesteste ca la cunoscut pe unu cu bani ca plm ... :evil: detest lucrurile astea ... hmmm nu prea adik sigur nu o sa ma intelege-ti ... da lasa ca o sa fac o foaie mare de tot si sg trebuie sa ma intelege-ti ... bafta
|
Hmmmmmmm!
Femeia ideala sau barbatul ideal nu cred ca exista!Conteaza sa te intelegi cu persoana respectiva,sa incerci sa o intelegi si poate asa o relatie se apropie de perfectiune! Cel mai mult conteaza cum si in ce vede fiecare PERFECTIUNEA! Asta e secretul! |
bey :chillpill ... femeie ideala.. barbat ideal... cam greu de gasit... dar ganditiva ca majoritatea aveti aceste specimene langa voi!!!! :hug: NU le pierdeti!!! aveti grija!!! :tenisclap
|
Ce atata femeia ideala... eu stiu ca nu voi gasi femeia ideala asa k ma voi multumi cu una care sa ma inteleaga si cand sunt vesel si cand sunt suparat... una in care sa am incredere si care sa stie sa-mi castige increderea... in rest... unde e dragoste... nu te mai gandesti dak e femeia ideala sau nu...
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:20. |
- Copyright 2026 4Tuning